aaa çok güzelmiş.. Bu sene zaten cıvıl cıvıl renkler moda bende yeşil aldım hayatımda ilk defa. Narçiçeğide almayı düşünüyorum ama seninkine bayıldım. bir kaç renkli, ayrı ayrı çantaya gerek yok hepsine kullan
güle güle kullan cnm güzelmişş
canım günaydın...
o korku ve vesveseler insanı hiç yalnız bırakmıyor malesef... sürekli okumak lazım onun için... eşin gitiği yerde rahatsa, sıkıntılı değilse inan düşünmeye değmez bunları... ben bir senedir neler çekiyorum yazmaya kalksam roman olur...
misafirlerin yakın akraba mı? evet düşüncesizlik etmişler biraz... hatta baya... herkes kendimiz gibi değil ki malesef...
Canım sonuçta şehirler arası yol, aman iyi gittiler mi, yolda uyurlarsa ya dikkatsiz bir şöfere denk gelirlerse diyerek çok panikliyorum. Onsuz ne yaparım derdi alıyor. Valla bizim iki yıl dolacak toplamda 7 yıldır beraberiz üni bitip iş başladıktan sonra şehir dışları çoğaldı işte. Eşimin amcası dişini yaptırmaya Ankaraya geldi aylarca 2 haftada bir 4-5 gün kaldı sesimiz çıkmadı şimdide fizik tedaviye Ankaraya geldi bu arada o Malatyada şehir merkezinde yaşıyor veeşide hemşire. Gerçekten anlamıyorum bi oda ona ait yani oturma odamız ne eve birini davet edebiliyorum ne evin düzenini sağlayabiliyorum. Dağınıklıkta en nefret ettiğim şey. Çamaşır yemek bela ama sabrediyirum eşim kötü olmasın canı sıkılmasın diye ama az kaldı normalde kimseye kolay kolay sinirlenmem ama , inanırmısınız nerdeyse nefret etmeye başlıcam bu pazar gider inşallah.
Günaydın kızlar, cinsiyetini öğrenemedik dün kanımızı verdik geldik, hiç göstermedi kendini kuzucum ultrason resminde bile seçmek zordu haber vereyim dedim...
bana da erkek dediler canım, daha 12+1 iken 1 ay sonra gel dedi doktor 19 mayısta gideceğim, o zaman kesinleşecek cinsiyetide gösterirse tabi :)
günaydın canımm,
tatlım kızı 100 kişi ister 1 kişi alırrrrrr
insan hamile iken bu tarz şeyler daha zor geliyor sanırm,
bazı insanlar böyle canımm düşüncesizzz hamilemisin, uygun değilmisin, yorgunmusun dinlemezler... sen sıkıntı yapmamaya çalışşş kendine
Doğru canım , bakalım ilerde damat adaylarının resimlerini, sakin bebek mi enerjik bebek mi sinirlimi, akıllı akıllı yatıyo mu, gaz durumu nedir yazarsınız bide resim koyarsınız biz seçeriz:) Sıkıntı yapmayım diyorum ama canım benim gibi düzen seven biride uzun süreli davetsiz misafirden hoşlanmıyo valla..
Günaydın kızlar, cinsiyetini öğrenemedik dün kanımızı verdik geldik, hiç göstermedi kendini kuzucum ultrason resminde bile seçmek zordu haber vereyim dedim...
bana da erkek dediler canım, daha 12+1 iken 1 ay sonra gel dedi doktor 19 mayısta gideceğim, o zaman kesinleşecek cinsiyetide gösterirse tabi :)
zaten erkekse erkenden bellı edıyo kendını..hayırlısı olsun canım saglıklı sıhhatli olsunda..benım cıkmam lazım bu arada tanıstıgıma memnun oldum hoscakalın
evet canm, birde açıverdi yavucakkk pipiyii annesine babasına gösterdi ben seçemedim gerçi amagüle güle cnm yine gell
ben de ilk kez bu kadar renkli bir çanta alıyorumlimangoda kargo bedava olunca dayanamadım
sağol canım benimmmm.
ayy evet bir kaç gündğr kargo bedeva, bende pek renki çanta kullanmadım şimdiye kadar :) ama güzel görünüyor hem hamişlere renkli giyinmek yakışıyor bence
ayyy ciddi miii... seninki de inatçı çıktı desene :26: ben bi sonraki hafta tekrar gidicem eşimle doktora.sadece cinsiyetini öğrenmek için... bi arkadaşınki sadece 4 aylıkken bir kere göstermiş...onun dışında 9 ay dolana kadar açmamış bacaklarını hiç
bence bu göstermeyenler kızdır diye düşünüyorum edepliler öyle açmıyorlar bacakları
ayyy ciddi miii... seninki de inatçı çıktı desene :26: ben bi sonraki hafta tekrar gidicem eşimle doktora.sadece cinsiyetini öğrenmek için... bi arkadaşınki sadece 4 aylıkken bir kere göstermiş...onun dışında 9 ay dolana kadar açmamış bacaklarını hiç
Doğru canım , bakalım ilerde damat adaylarının resimlerini, sakin bebek mi enerjik bebek mi sinirlimi, akıllı akıllı yatıyo mu, gaz durumu nedir yazarsınız bide resim koyarsınız biz seçeriz:) Sıkıntı yapmayım diyorum ama canım benim gibi düzen seven biride uzun süreli davetsiz misafirden hoşlanmıyo valla..
Tatlım bizim çevremizde de tam tersi müthişşş kız var2 kişi erkek 11 kişi kız seç beyennn size şimdiden kız anneleri talip oluyorr şaka bir yana da,
ayy fotoları dedin yaaa, gözümde böyle canlandı, maviş babası gibi beyaz yüzlü bişiayy bir doğsalarrrrrrrr
biz de tanışalı 7,5 yıl oldu... 1,5 yıldır evliyiz... benim eşim evimizde... ben dışardayım.
gerçekten ilginç insanlarmış. abartmışlar iyice olayı... sıkma kendini... en kötü eşinle konuş.biraz soğuk davranın.bu kadar rahat olmaması lazım. sonuçta sen bir de hamilesin.
Tatlım bizim çevremizde de tam tersi müthişşş kız var2 kişi erkek 11 kişi kız seç beyennn size şimdiden kız anneleri talip oluyorr şaka bir yana da,
ayy fotoları dedin yaaa, gözümde böyle canlandı, maviş babası gibi beyaz yüzlü bişiayy bir doğsalarrrrrrrr
Valla bizde de erkek bolluğu var.. Sana şöyle anlatayım, Sülalemizin tek kız torunu bendim.. Halende benim
Erkeklerin içinde büyüdüm ve erkeklerin içinde yaşıyorumigrenç bir duygu. Makyaj yapmayı bilmem mesela onun için. Hemen dalga geçerlerdi benle.. Onun için kız istiyordum.. Doktor kesin değil dedi ama bakalım bakalım değişecekmi
Valla bizde de erkek bolluğu var.. Sana şöyle anlatayım, Sülalemizin tek kız torunu bendim.. Halende benim
Erkeklerin içinde büyüdüm ve erkeklerin içinde yaşıyorumigrenç bir duygu. Makyaj yapmayı bilmem mesela onun için. Hemen dalga geçerlerdi benle.. Onun için kız istiyordum.. Doktor kesin değil dedi ama bakalım bakalım değişecekmi
hadi yaaaaaaa akrabalarda mı :) sen kıymetlisindir tatlım o zaman canım
bizim sülalede herkes bir kız bir erkek :) babamın kardeşleri ve annemin kardeşleri felanda hep böyle bir kız bir erkek,
bir dayımın 2 kız,
canım Allah gönlüne göre versinerkek olursa da üzülme emiii
Canım sonuçta şehirler arası yol, aman iyi gittiler mi, yolda uyurlarsa ya dikkatsiz bir şöfere denk gelirlerse diyerek çok panikliyorum. Onsuz ne yaparım derdi alıyor. Valla bizim iki yıl dolacak toplamda 7 yıldır beraberiz üni bitip iş başladıktan sonra şehir dışları çoğaldı işte. Eşimin amcası dişini yaptırmaya Ankaraya geldi aylarca 2 haftada bir 4-5 gün kaldı sesimiz çıkmadı şimdide fizik tedaviye Ankaraya geldi bu arada o Malatyada şehir merkezinde yaşıyor veeşide hemşire. Gerçekten anlamıyorum bi oda ona ait yani oturma odamız ne eve birini davet edebiliyorum ne evin düzenini sağlayabiliyorum. Dağınıklıkta en nefret ettiğim şey. Çamaşır yemek bela ama sabrediyirum eşim kötü olmasın canı sıkılmasın diye ama az kaldı normalde kimseye kolay kolay sinirlenmem ama , inanırmısınız nerdeyse nefret etmeye başlıcam bu pazar gider inşallah.
millet insan kullanmayı ne kadar seviyor ya, defol git evine memleketine burda ne işin var de..
Canım eşimde hoşnut değil ama ne yapsın adam düşüncesizse. Yani bide bu ne rahatlık , evde rahat uzanamıyorum, istediğim gibi davranamaıyorum valla sırf bu yüzden eve gitmek istemiyorum... Bizimde 2 yılın dolmasına 2 ay kaldı ayrılık zor valla bide o stresin üstüne misafir ağırlamak..Neyse ya konuyu değiştirelim hamilelik nasıl gidiyo bakalım uyku düzeni bel karın ağrısı durumu nasıl?
bizim sülalede herkes bir kız bir erkek :) babamın kardeşleri ve annemin kardeşleri felanda hep böyle bir kız bir erkek,
bir dayımın 2 kız,
aman kız diye şartlama kendini tatlım ben de kız kız dedim erkek olunca biraz şoka girdim zor alıştım:) alıştım ama minik oğluşuma :)
Canım bide hem çalış hem evin sorumluluğu şimdi bide hamilelik valla eve gitmek istemiyorum, nerdeyse iş yerinde yatsam diyorum o haldeyim inan. Söylenmiyo canım işte, eşimin amcası sonuçta amca için değil eşimin üzülmemesi için özenim yoksa umrumda değil valla beni sevsinler sevmesinler, beğensinler beğenmesinler. Ben iyi oldukça geldiler tepeme valla. Valla eskiden sadece böyle sessiz tipler ezilir zannederdim şimdi anlıyorum ki biraz anlayışşlı davranırsan ezenin çok..
Canım eşimde hoşnut değil ama ne yapsın adam düşüncesizse. Yani bide bu ne rahatlık , evde rahat uzanamıyorum, istediğim gibi davranamaıyorum valla sırf bu yüzden eve gitmek istemiyorum... Bizimde 2 yılın dolmasına 2 ay kaldı ayrılık zor valla bide o stresin üstüne misafir ağırlamak..Neyse ya konuyu değiştirelim hamilelik nasıl gidiyo bakalım uyku düzeni bel karın ağrısı durumu nasıl?
bir dayımın 2 kız,
valla benim feci sırt ve bel ağrım var dayanılmaz oluyor... uyku düzenim bu ara değişik dönerken falan uyanıyorum 1 haftadır karnım oldukça büyüdü çünkü ağırlık yapıyor artık:)
aman kız diye şartlama kendini tatlım ben de kız kız dedim erkek olunca biraz şoka girdim zor alıştım:) alıştım ama minik oğluşuma :)
Doğrusunu söylemek gerekirse, eşimin ve benim tarafıma baktığımızda hep erkek çocuk olduğundan ben ilk zamanlar erkek diyordum. Eşim kızım nasıl ! kızım nasıl ! diye diye beni kıza şartladı. Erkeğe benziyor dediklerinde şok oldu biraz suratı ekşidi gibi ama toparladı sonra.. Erkek adamın erkek çocuuu olur dediBende artık sağlıklı olsun da ne olursa olsun diyorum.. Sadece artık kızım diye hitap etmiyorum. Ne olur ne olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?