2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Kaşık banada fayda etmedi tatlım.. Arkoyu sürdüm halende sürüyorum az bişey kaldı geçti sayılır umarım sanada iyi gelir.

ay bende calısmasam kız olana kadar dogururdum heralde

herkese merhabaaaaa

ben dün ikili yaptım 1 hafta sonra çıkacakmış sonuçlar.... ft burun kemiği görüldü yazıyordu. ense ölçümüde 2.37 çıktı kan sonucu 1 hafta sonra ayyyy çok panik yaptım.ilk kez ikili yaptırdım.inş iii çıkar hepimizinki... bu ense 3 ün üzerinde olunca mı risk artıyordu kızlar....

bulemsu nun cinsiyeti belli, mi oldu?? nedir... hepinizi öptüm çok takip edemedim sizleri

Ya kızlar bişey sormam lazım ben ilk gebeliklerinde kan ve hormon testlerimi medicanada yaptırmıştım şimdi cok pahalı geliyor evde bitane daha var sonuçta şimdi Ümraniye'de oturanınız varsa nereyi önerirsiniz testler için uygun bı yer varmi bugün çıkıp yaptırayım bı an once çünkü guatirim var benim hemen yaptırayım testimi çünkü medicana 495 dedi :) SSK lıya bide iki senede cok yükselmiş

Selam fıstıklarım;

Sabah kargodan geldiler bi baktım prima dünyası paketi gelmiş,içini açtım dedim anaaam bu muymuş yani

Bu arada eşimin işiyle ilgili sıkıntılar vardı bebişimiz için dua ettik ve o kritik toplantı bugün yapıldı.Ankara'da.
İşi eşimin çalıştığı şirket almış.
Nasıl mutlu olduk anlatamam.Bebişimiz sağolsun.Herşey düzeldi bi anda mucize gibi..

Kısmetse haftaya görmeye gidicem kuşumu,bakalım naapıyor,cinsiyetini net olarak gösterebilir belki,dr %80 erkek demişti ama ben %20 lik kısımı da hafife almıyorum ne olur ne olmaz..

evet canım 3 ün üstünde olursa riskli demişti dr um bana da benim de 1,2 çıkmıştı..Üzülme iyi çıkacak herşey

Gözün aydın canım..
Bizimkinin ensesi 0.7 mm çıkmıştı. Senin değerinde güzel.. Bu arada nerede yaptırdın ? nereye karar kıldın ?

kan hormon testi derken ben dün kanuni sultan süleyman hast. ne gittim eğitim araştırma.ilkkez gittim... çok büyük ve çook güzel bir hastane...
gebe polikliniğine gittim . dr ikili için geç kalmışsın 2 hafta öncesi gelip randevu alacaktın bugüne ama ben göndercem yapabilirlerse (çok yoğun) araya sıkıştırırlar dedi... neyse yaptılar...
bundan önce bazı kan idrar testleri yapıldı

biokimya 17 tane
mikrobiyolojiden 31 tane test yapılmış... sonuçları aldım ama ikili kanın sonucu 1 hafta sonra çıkacak hepsini birden dr a göstereceğim. eğer bahsettiğin testler buysa ben araştırma hast yaptırdım , ücretsiz 3 saattede çıktı sonuçlar.

Son düzenleme:
Gözün aydın canım..
Bizimkinin ensesi 0.7 mm çıkmıştı. Senin değerinde güzel.. Bu arada nerede yaptırdın ? nereye karar kıldın ?

valla canım bana biraz yüksek geldi 2,37 . seninki çok güzel çıkmış.maşallah. tüm testleri devlette yaptırıyorum her ay özelede gideceğim. tıpkı kızımdaki gibi.

ben özele hala karar vermedim güngören yada hayat hast arasında gidip geliorum , hangisine yaptırayım diye.ama cinsiyet için güngörene gideceğim 1 hafta sonra. senin dr un adı neydi.senin ultrasonun çok güzel ve belirgindi.

Hmm ben downsendromu testini ve afP testi yaptırımicam digerlerini yaptircam ama hic devlet hastanesine gitmedim zaten 3 yıldır Türkiye'de yasıyorum ondan bilmiyorum ben Ümraniye'de oturuyorum

hoşgeldin canımm... hadi bakalım iti haberlerini getir inşallahhh...
bulemsununki şimdilik kız görünüyormuş canım. ama hiç belli olmaz... benimle aynı kaderi paylaşıyor

hoşgeldinnn canımcımm. bak bebek uğurlu gelmiş babasının işine... ne mutlu size...
prima paketi çok güzel değil mi... ben e-bebek mağazasına gidip bi tane daha isticem :13: :13:

Ya ben güngören'in ultrasonuna bayıldım.. Türkan hoca'ya gidiyor tanıdıklar ama ben sadece radyoloji doktoruna göründüm oda ultrason için.. Kan vermek içinde labaratuar gittim. Hayat hastanesin kadın doğum bölümü tıkış tıkış küçücük bir yerde insanlar ayakta bekliyor. İnan yolcu otobüsü gibi havasız ben gittim oraya muayene olmadım. Bu ne böyle yaa insan kapıda doğrur dedim çıktım. Güngörende öyle değil ama.. Temiz ferah. Oturma yerleri de oldukça fazla. Hemde çok kibarlar. Radyoloji doktoruna bayıldım zaten o kadar tatlı dilli bir adam ki.. Bak midesi , bak kafatası , şu şurası diye sana döne döne gösteriyor. Zaten o dedi yatışa ve gelişime bakılırsa erkeğe benziyor diye. Ben güngören'i tavsiye ederim tatlım

hoşgeldinnn canımcımm. bak bebek uğurlu gelmiş babasının işine... ne mutlu size...
prima paketi çok güzel değil mi... ben e-bebek mağazasına gidip bi tane daha isticem :13: :13:

Ay sorma canım yaa,şansımız olacak inşallah bizim her konuda minik kuşum..
Evet paket güzel bende sadece 1 paket bebek bezi sanıyordum

Dvd'sini izlicem birazdan bakalım nasılmış...

Kızlar nasılsınız bakalımmm??? Bugün bebişimle biz bir açılıp bir kapanan havaya ayak uydurduk pek bir naneliyiz. Bu arada çok özledim pıtırcığımı, acaba nasıldır diye hep aklımda...
Tabi sizler de aklımdasınız;

Öncelikle Bulemsumun canı sıkkın gibi geldi bana, çok üzüldüm, şimdi burada değil biliyorum ama diyorum kiiiii;;; Sıkma canını güzel arkadaşım benimmm, her şeyin hayırlısını verir Allahım. İster istemez gönlümüz ya kıza ya da erkeğe kayıyor, benim de bilirsiniz kız olmasından yana ama, o kadar çok anne olma hasreti çeken varken bencillik mi yapıyorum diye düşünüyorum ve sağlıklı, hayırlı evlat olsun gerisi kimseyi ilgilendirmez diyorum. Ailedekiler, akrabalar kız erkek ayrımı yaparken hiç farkına varmıyorlar aslında Allahın verdiğini sorguladıklarının. O yüzden için rahat olsun, dediğin gibi tevekkel Allah'tan, o en iyi bilir seni tatlımmm

Bulemsuuu,,, ne kadar çok sevenin varrr ( biri de ben tabi ), kıskandımmm sanki birazcıkkkkk

Bu arada bayaa gecikmeli oldu ama ben de hediyemi gönderebildim sonunda

Ay sorma canım yaa,şansımız olacak inşallah bizim her konuda minik kuşum..
Evet paket güzel bende sadece 1 paket bebek bezi sanıyordum

Dvd'sini izlicem birazdan bakalım nasılmış...

ay ben daha izlemedim yaa işyerinde izleyemiyorum evde de pc başına geçmiyorum.

çok beğendim yaa...tupperware bile yeterli paket için :)

slm kızlar,
birşey soracağım ikili testi ne zaman yaptırıcaz 12 haftaya yeni girdim ben bitince mi gitmeliyim 11+0 ız şimdi usg ye göre???

Son düzenleme:
Hmm ben downsendromu testini ve afP testi yaptırımicam digerlerini yaptircam ama hic devlet hastanesine gitmedim zaten 3 yıldır Türkiye'de yasıyorum ondan bilmiyorum ben Ümraniye'de oturuyorum

Eğer ümraniye'deysen Üsküdar sana yakın sayılır. Özel Üsküdar Hospital Türk var orası için iyi diyorlar hem uygun.. Ama eğer evdeyse çalışmıyorsan benim sana önerim zeynep kamil'e gitmendir. Zeynep Kamil'i herkez çok övüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…