Arko krem yeşil olan demek...ay sagol canim ya allah razi olsun bi deniyim bakayim
Tahta kaşık cikmak üzereyken bastim banamisin demedi,oysa ki daha oncen ne zaman yapsaam ise yarardi.
İmmuneksi de bi sorayim bakayim.
Cok tesekkur ediyorum kizlar sagolun.
Bana da erkeğe benziyor dedi doktor. Hatırlarsan testte bile kız çıkmıştı. Hayırlısı be tatlım... Ama ben kafaya koydum kız olana kadar doğurucamKocamın ocağına incir ağacı dikilecek ama olsun.. Dediğin gibi, erkek çocukları çok düşkün olmuyor anneye o konularda kızlar daha duyarlı.. Babam hep derdi rahmetli kız olsun çamurdan olsun diye.. Bunu dye diye sülaleyi kuruttu zaten tek kız ben doğdum benden başka yok ne akrabalarda ne bizde
ay bende calısmasam kız olana kadar dogururdum heralde
herkese merhabaaaaa
ben dün ikili yaptım 1 hafta sonra çıkacakmış sonuçlar.... ft burun kemiği görüldü yazıyordu. ense ölçümüde 2.37 çıktı kan sonucu 1 hafta sonra ayyyy çok panik yaptım.ilk kez ikili yaptırdım.inş iii çıkar hepimizinki... bu ense 3 ün üzerinde olunca mı risk artıyordu kızlar....
bulemsu nun cinsiyeti belli, mi oldu?? nedir... hepinizi öptüm çok takip edemedim sizleri
herkese merhabaaaaa
ben dün ikili yaptım 1 hafta sonra çıkacakmış sonuçlar.... ft burun kemiği görüldü yazıyordu. ense ölçümüde 2.37 çıktı kan sonucu 1 hafta sonra ayyyy çok panik yaptım.ilk kez ikili yaptırdım.inş iii çıkar hepimizinki... bu ense 3 ün üzerinde olunca mı risk artıyordu kızlar....
bulemsu nun cinsiyeti belli, mi oldu?? nedir... hepinizi öptüm çok takip edemedim sizleri
Ya kızlar bişey sormam lazım ben ilk gebeliklerinde kan ve hormon testlerimi medicanada yaptırmıştım şimdi cok pahalı geliyor evde bitane daha var sonuçta şimdi Ümraniye'de oturanınız varsa nereyi önerirsiniz testler için uygun bı yer varmi bugün çıkıp yaptırayım bı an once çünkü guatirim var benim hemen yaptırayım testimi çünkü medicana 495 dedi :) SSK lıya bide iki senede cok yükselmiş
Gözün aydın canım..
Bizimkinin ensesi 0.7 mm çıkmıştı. Senin değerinde güzel.. Bu arada nerede yaptırdın ? nereye karar kıldın ?
kan hormon testi derken ben dün kanuni sultan süleyman hast. ne gittim eğitim araştırma.ilkkez gittim... çok büyük ve çook güzel bir hastane...
gebe polikliniğine gittim . dr ikili için geç kalmışsın 2 hafta öncesi gelip randevu alacaktın bugüne ama ben göndercem yapabilirlerse (çok yoğun) araya sıkıştırırlar dedi... neyse yaptılar...
bundan önce bazı kan idrar testleri yapıldı
biokimya 17 tane
mikrobiyolojiden 31 tane test yapılmış... sonuçları aldım ama ikili kanın sonucu 1 hafta sonra çıkacak hepsini birden dr a göstereceğim. eğer bahsettiğin testler buysa ben araştırma hast yaptırdım , ücretsiz 3 saattede çıktı sonuçlar.
herkese merhabaaaaa
Selam fıstıklarım;
Sabah kargodan geldiler bi baktım prima dünyası paketi gelmiş,içini açtım dedim anaaam bu muymuş yani
Bu arada eşimin işiyle ilgili sıkıntılar vardı bebişimiz için dua ettik ve o kritik toplantı bugün yapıldı.Ankara'da.
İşi eşimin çalıştığı şirket almış.
Nasıl mutlu olduk anlatamam.Bebişimiz sağolsun.Herşey düzeldi bi anda mucize gibi..
Kısmetse haftaya görmeye gidicem kuşumu,bakalım naapıyor,cinsiyetini net olarak gösterebilir belki,dr %80 erkek demişti ama ben %20 lik kısımı da hafife almıyorum ne olur ne olmaz..
valla canım bana biraz yüksek geldi 2,37 . seninki çok güzel çıkmış.maşallah. tüm testleri devlette yaptırıyorum her ay özelede gideceğim. tıpkı kızımdaki gibi.
ben özele hala karar vermedim güngören yada hayat hast arasında gidip geliorum , hangisine yaptırayım diye.ama cinsiyet için güngörene gideceğim 1 hafta sonra. senin dr un adı neydi.senin ultrasonun çok güzel ve belirgindi.
hoşgeldinnn canımcımm. bak bebek uğurlu gelmiş babasının işine... ne mutlu size...
prima paketi çok güzel değil mi... ben e-bebek mağazasına gidip bi tane daha isticem :13: :13:
Ay sorma canım yaa,şansımız olacak inşallah bizim her konuda minik kuşum..
Evet paket güzel bende sadece 1 paket bebek bezi sanıyordum
Dvd'sini izlicem birazdan bakalım nasılmış...
Hmm ben downsendromu testini ve afP testi yaptırımicam digerlerini yaptircam ama hic devlet hastanesine gitmedim zaten 3 yıldır Türkiye'de yasıyorum ondan bilmiyorum ben Ümraniye'de oturuyorum
slm kızlar,
birşey soracağım ikili testi ne zaman yaptırıcaz 12 haftaya yeni girdim ben bitince mi gitmeliyim 12+0 ız şimdi usg ye göre???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?