2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

şeyy burdayımmmm ama kızma bizeeeee hep esraa yüzünden :76::76::76:

canım yeterki hayırlı sağlıklı evlat olsunlar canın neden sıkılıyor ben seni çok iyi anlıyorum hep aileler insanlar yüzünden strese giriyoruz boşverr Allah büyük görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

canım geçmiş olsun bağışıklığın düşmüş ki uçuğun büyüyor. elinle kurcalama, bol bol meyve ye, portakal suyu iç sakın ihmal etme. et, süt, yumurta bolca al. üstüne ne sürebilirsin bilemiyrumarkadaşlar arko önermiş denemedim ama bepanthen merhemde kullanabilirsin yara iyileştirici etkisi vardır.

öylelerinin var ya... beni sinir ediyorlar, bizim çocuk içinde soyadı devam ediyor yorumu yaptılar dellendim. 11 kardeşler kayınpederlerim birinde olmazsa birinde olur ki 25 tane var heralde erkek ben de nesliniz tükendiyordu tühhh dedim. lafımı demezsem rahat edemiyorum. hangi çağda yaşıyolarsa..

ay bende calısmasam kız olana kadar dogururdum heralde

valla bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bebek uğurlu gelmiş canım gözün aydın :)

ay ben daha izlemedim yaa işyerinde izleyemiyorum evde de pc başına geçmiyorum.

çok beğendim yaa...tupperware bile yeterli paket için :)

evet bende cd'yi izleyemedim bugün işyerine getirdim kaçamak bakacam oda boş

Anladım canım cok Sagol ama benim 1 yasinda bı bebegim var ve tek basına gidemem zaynep kâmile yoksa çalışmıyorum netten baktım hospitalium varmis uygunmus oraya gideyim dedim şimdi bebegmin uyanmasını bekliyorum ailem yok benim burda tek basıma beceremiyorum pek ordan oraya gitmeyi galiba Türkiye'de büyümedigim için bilemorum olanda paramıza oluyor

Evet bende tupper'ı seven biri olarak çok hoşuma gitti o kaplar...

bebek uğurlu gelmiş canım gözün aydın :)

Aynen canım bende öyle düşündüm sağol :)İnşallah hep uğur getirir bebişlerimiz bizlere..

açıkcası ben cinsiyetini çok merak ediyorum. önce radyolojiye mi gideceğim canım. Kadın doğum dr una gitmeyeyim mi...

bulemsuu valla senin için bu kadar sayfayı okudum, işimde aksadı ama olsun, değer.

canım doktorun tahmin yapmış ama bence daha çok erken. ayrıca senin ısrarınla yapmış o tahmini diye düşünüyorum. sonuçta kukusunu mu gördü sanki? evladın ayrımı olmaz ama senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. erkek evlat istemen o kadar normal ki. aslında hiçbirşey farketmeyecek. sanki kız olsa sevgini esirgeyeceksin yada oğlan olsa daha çok seveceksin. inşallah sonuçta hayırlı evlat hangisiyse o olur senin için ama doktorun dediği sadece tahmin. 4.aydan sonra bile kararını değiştiren doktorlar var. işte bu yüzden emin olmadan doktorlar yorum yapmamalı bence. ben kendi doktorumu tebrik ediyorum. sorduğum halde ancak vajinal bakarsak emin olabilirim demişti. artık bende cinsiyetini çok merak ediyorum. hele sizler öğrenmeye başladıktan sonra içim kıpır kıpır oldu. eğer bu çocuğum erkek olursa ikinci çocuğun kız olması için özel çalışma yapıcam. yani bu süper annelerde yazan şeyleri yapıcam amaaaa bu çocuğum kız olursa ikincisi fark etmez :)))

2 oğlum olursa Allahın gücüne gitmesin ama içimde bişiler ukte kalır. kız çocuk olmadan olmaz bence. hatta eşimle dün akşam konuştuk ayy aşkım şöyle ortalarda cilveli cilveli bir kız dolaşsa ne güzel olur dimi dedim. eşimde bende ondan korkuyorum dedi. çok cilveli olur diye bizim ki tırsıyor :))) ayol o çocuk dedim bende :)))

Allah hepimize, vatanına, milletine, anasına, babasına hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

kızlarr nasılsınızzzz dün demiştim kontrole gittiğimde idrar testinde idrar yolları enfeksiyonu olduğum çıktı gerçi bende hiç belirti yok ama doktor antibiyotik verdi dün akşam bi tane içtim amaa aklımda çok soru işaretleri kaldıı acaba kullanmasam mı diye nede olsa antibiyotikk annemde ablamda kullanma ne olur ne olmaz dedi sizde bi akıl verin yaaaa

tatlım ben hep 3. bebeğini erkek olsun istedim senin, 2 kızın olduğu için, tabii erkek istediğin için biraz moralin bozulmuş kafaya takmış olabilirsin, bunda da vardır be arkadaşm bir hayır, ben 1 oğlum 1 kızım olsun isteyenlerdenim, ama bizim istediğimize göre olmuyor hakkımızda hayırlısı olsun bu arada Çin takviminde ne görünüyordu senin erkek mi ?

aynen bana da geldi, pek inceleme fırsatım olmadı daha,

ben 12+1'de yaptırdım tam zamanı dediler. Bence biran önce git tatlım

bende 12+1 de yaptırmıştım cnm

Evet bende tupper'ı seven biri olarak çok hoşuma gitti o kaplar...

Aynen canım bende öyle düşündüm sağol :)İnşallah hep uğur getirir bebişlerimiz bizlere..

burdaki tupperdan kastımız bardak şeklinde 2 kap o mu ? ben başka bişi göremedim

canlarım benim hediyemdeee elime ulaştıı çok ama çok beğendim...pek mutlu etti benii kuzum adınaa gönderilenn bu cici hediyee ve içindeki not

teyzemizeeee çok teşekkür ediyoruzz..özelden mesaj attıkk...haber verdikkk hediyemiz elimizee ulaştı diye...gördümü acaba mesajımızı

burda açıklamak istemiyorummm adını...çünkü sonlara kalan arkadaşların süpriz hakkını elinden almak istemiyorum...kişiler elendikçee kendisinee hediye gönderen arkadaşı tahmin edebilir o zamandaa süprizi kalmazzz

canımmm seni çok merak ettik...neysekii burdasınn..hamdolsun...
sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsinn sana Rabbim...etrafın lafını takmamaya çalışacazz napalımm bitanemm

ayyy allah esirgeeee Ya Rabbi...rabbiim tüm kuzularıı size bağışlasınn bulemsummm:26:

ayy bencedee..anneannesine gösterdimm..çok beğendi tupperware kabını...
slm kızlar,
birşey soracağım ikili testi ne zaman yaptırıcaz 12 haftaya yeni girdim ben bitince mi gitmeliyim 11+0 ız şimdi usg ye göre???
ben 11+5de gittim canım...kuzum daha önce gittiğimizde 1 hafta geriydi...eğer haftasını yakalamamış olsaydı ve 10+5 çıksaydı yapmayacaktı doktor teyzesi...istersen 1-2 gün dah bekle 11+3 falan olsun öyle yaptır.

yaaa iştee kuzularımız rızıklarıylaa bereketleriyleee geliyorlarrr inşalahhh nilcimm gözünüzz aydınn Rabbim bol kazançlı hayırlı işlerr nasipp etsinn...

ayyy benim doktora gitmemede 2 gün kaldı..cumartesi sabah 9da doktordayızzz hayırlısıylaaaa

BULEMSU CUM, herşeyin hayırlısı canım. herşey kesin değil ki... allah gönlündekini veriri inş. sanada herkesede...

canım bence idrar yolu tehlikeli drum bana test yaptıgında dedi ki enfeksiyon bebege antibiyotikten daha çok zarar verir sen daha iyi bilirsin ama aklında kalıyorsa bir başka hekime de sor ama kullanmalısın derim ben.bol boll su iç bi de

sağol canım ya yanlış yamışım düzelttim 11+0 ım haftaya gideyim o zaman teşekkür ederim sonuçlar hemen çıkıyo mu?

Ultrason sonuçlarını hemen veriyor. Ve ultrason raporunu ama kan tahlilini 1 hafta sonra veriyor ki heryer 1 hafta sonra veriyor

canım allah yardımcın olsun.. Çok zor küçük çocukla gezmek, umarım hospitalium 'da işini halledersin tatlım

açıkcası ben cinsiyetini çok merak ediyorum. önce radyolojiye mi gideceğim canım. Kadın doğum dr una gitmeyeyim mi...

Önce radyolojiye yönlendirdi canım beni.. Doktora görünmedim ayrıca doktor muayenesi yaptırmadım..

Son düzenleme:

ay sen benim içimi okuyorsun valla yaaa:) aynı düşüncelere sahibiz:)

valla enfeksiyon bebek için daha zararlı ilacını kullan doktorda kendini riske atmaz zararlı olsa canım..

ayyyyyyyyyyyyy esra seninde mi kız mış..... ben bulemsu ve esra nın erkek tahmin ettim.... medyumluk serüvenim bitmiştir arkadaşlar :)

ben anlemadım. kız yatışı nasıl oluyormuş yaaaaaa
....

ayy canım eşlerimiz aynı kafada sanırımm

benim eşim de kızım güzel olur bi sürü armut peşine takılır diye sinirleniyo bi de

sonra ben onu beslicem büyütücem elin oğlu gelip kızımı alıcak,olmaz öyle şey diyo... sanki kendisi gökten indi de

bi de kızımız olursa çok duygusal isimde koymamalıymışız :) atıyorum nazlı koyduk, kızımızı seven çocuk nazlımmmm diyebilirmiş

paranoyak benim kocam yaaaaa

burdaki tupperdan kastımız bardak şeklinde 2 kap o mu ? ben başka bişi göremedim

Evet canım anne sütü saklama kapları özellikle çalışan anneler için süper...

Aynen öyle hayatım,sağlıkla,bereketle,rızıkla gelsinler inşallah...Hadi bakalım c.tesi günü güzel haberler ver bize minişinle ilgili inşallah..Bende 1 hafta sonra gideceğim kısmetse...

ama ama ama bulemsu açıklayabilirim kızma bize hep o esraa var ya o esra o zorladı bizi merak etmiş
dimii moonsuun yardım ett
esraa intikamım acı olacak esraaaaaaa

kafam çok karıştıı canımmmmmm yaaa bol bol su içmeye çalışıyorum şimdilerde bakayım sormaya çalışayımm bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…