sağolasın canım iyiyim şükür sıkıntım yok sabah sonuçlar için gittim ve bir hastasının 3 aylık bebeğinin öldüğünü söyledi doktor nasıl üzüldüm ama
gece biraz düşünceliydim rüyamda bebeğime kaybediyordum içim eziliyordu kız olsun ama benim evladım olsun diyorum şimdi
hiç gocunmam ama çok laf edecek var eşimin sülalesinden ama çocuk benim çocuğum istediklerini desinler rabbimden iyimi biliyorlar sanki
canım gönderim kodu yokmu ondan takip etsen kargonu
AYRICAAAAAA.......
SİZ DÜN NE YAPTINIZ BAKIMMMMMMSUÇ ORTAĞIN NERDE SENİN
Kızlar günaydın herkese...
Ya ben ne kadar problemli biri oldum 10 gundur basima gelmeyen kalmadi.
Simdi ucuk cikti dudagimda.oyle ki yanagima kadar geldi kulagim hizasinda ilerliyo.ilacta kullanamiyorum zararlidir die
Napicami sasirdim bi tavsiyesi olan var mi.
Allah rizasi icin bilen varsa yazsin sulu sulu oldu ve ilerliyo
canım baştan beri bende aynı seyden korkuyorum cinsiyeti hiiç önemsemedim rabbim sağlıklı versin dedim
ama gaza çok geldim galiba
bu yüzden hayallerde kurdum açıkcası
ama ilk şoku atlattım allahın izniyle
çocuk doğana kadar eşimin ailesine bişey demiyeceğim zaten
çünkü bu konuda beni en çok sıkıştıran onlar oldular hep
ay bende calısmasam kız olana kadar dogururdum heralde
Selam fıstıklarım;
Sabah kargodan geldiler bi baktım prima dünyası paketi gelmiş,içini açtım dedim anaaam bu muymuş yani
Bu arada eşimin işiyle ilgili sıkıntılar vardı bebişimiz için dua ettik ve o kritik toplantı bugün yapıldı.Ankara'da.
İşi eşimin çalıştığı şirket almış.
Nasıl mutlu olduk anlatamam.Bebişimiz sağolsun.Herşey düzeldi bi anda mucize gibi..
Kısmetse haftaya görmeye gidicem kuşumu,bakalım naapıyor,cinsiyetini net olarak gösterebilir belki,dr %80 erkek demişti ama ben %20 lik kısımı da hafife almıyorum ne olur ne olmaz..
ay ben daha izlemedim yaa işyerinde izleyemiyorumevde de pc başına geçmiyorum.
çok beğendim yaa...tupperware bile yeterli paket için :)
ben 12+1'de yaptırdım tam zamanı dediler. Bence biran önce git tatlım
Eğer ümraniye'deysen Üsküdar sana yakın sayılır. Özel Üsküdar Hospital Türk var orası için iyi diyorlar hem uygun.. Ama eğer evdeyse çalışmıyorsan benim sana önerim zeynep kamil'e gitmendir. Zeynep Kamil'i herkez çok övüyor.
ay ben daha izlemedim yaa işyerinde izleyemiyorumevde de pc başına geçmiyorum.
bebek uğurlu gelmiş canım gözün aydın :)
ya ben güngören'in ultrasonuna bayıldım.. Türkan hoca'ya gidiyor tanıdıklar ama ben sadece radyoloji doktoruna göründüm oda ultrason için.. Kan vermek içinde labaratuar gittim. Hayat hastanesin kadın doğum bölümü tıkış tıkış küçücük bir yerde insanlar ayakta bekliyor. Inan yolcu otobüsü gibi havasız ben gittim oraya muayene olmadım. Bu ne böyle yaa insan kapıda doğrur dedim çıktım. Güngörende öyle değil ama.. Temiz ferah. Oturma yerleri de oldukça fazla. Hemde çok kibarlar. Radyoloji doktoruna bayıldım zaten o kadar tatlı dilli bir adam ki.. Bak midesi , bak kafatası , şu şurası diye sana döne döne gösteriyor. Zaten o dedi yatışa ve gelişime bakılırsa erkeğe benziyor diye. Ben güngören'i tavsiye ederim tatlım
sağolasın canım iyiyim şükür sıkıntım yok sabah sonuçlar için gittim ve bir hastasının 3 aylık bebeğinin öldüğünü söyledi doktor nasıl üzüldüm ama
gece biraz düşünceliydim rüyamda bebeğime kaybediyordum içim eziliyordu kız olsun ama benim evladım olsun diyorum şimdi
hiç gocunmam ama çok laf edecek var eşimin sülalesinden ama çocuk benim çocuğum istediklerini desinler rabbimden iyimi biliyorlar sanki
AYRICAAAAAA.......
Selam fıstıklarım;
Sabah kargodan geldiler bi baktım prima dünyası paketi gelmiş,içini açtım dedim anaaam bu muymuş yani
Bu arada eşimin işiyle ilgili sıkıntılar vardı bebişimiz için dua ettik ve o kritik toplantı bugün yapıldı.Ankara'da.
Nasıl mutlu olduk anlatamam.Bebişimiz sağolsun.Herşey düzeldi bi anda mucize gibi..
Kısmetse haftaya görmeye gidicem kuşumu,bakalım naapıyor,cinsiyetini net olarak gösterebilir belki,dr %80 erkek demişti ama ben %20 lik kısımı da hafife almıyorum ne olur ne olmaz..
ben 12+1'de yaptırdım tam zamanı dediler. Bence biran önce git tatlım
Evet bende tupper'ı seven biri olarak çok hoşuma gitti o kaplar...
Aynen canım bende öyle düşündüm sağol :)İnşallah hep uğur getirir bebişlerimiz bizlere..
herkese merhaba nasılsınız bakalım
ben dün hastaneye gittim doktora durumu anlattım sonra gözümün kanlanmasını söyledim çok ağır bir gece geçirmişsin vücudunda tepkisi gözün olmuş dedi
sonra ultrasonda baktı bebişe başını ölçtü diğer ölçümleri yaptı cinsiyettttt dedi bu sekilde uzatarak göstermiyor dedi
bende hiçmi göstermiyor dedim evet ama kız gibi yatıyor dedi 4 boyutlu ultrason da baktı ve göremedi sadece tahmin yürüttü
yani hakkımda olan tahminleri ve benim hayallerimi çürüttü ve benim tuhaf asermemden de bişey çıkmadı galiba
ilk şoku atlattıktansonra tevekkel tu taal allah dedim
rabbim ayıpsız amansız sağlısından versin hep duam buydu eksik duam olmasın dedim hayırlısı bakalım eşimde üzüldü ban bir de başka doktora git diye tembihliyor muallakta kalmayalım diyor en çok da onun üzülmesi üzüyor beni
ha suda var benim talihsizliğim sanırsam tam ultrason masasına yattım doktoru acil sezeryana çağırdılar
bekleyenleri hızla alalım hemen girecem sezeryana dedi bu yüzden ultrasonada benim görüşüm ayrıntılı bakmadı hızlıydık yani
sadece önemli noktalara baktı doktorum
ama genel olarak iyi ilgilendi sabah da kan sonuçlarım için gittim tekrardan ilaçlarımı aldım elevit verdi renni duo verdi bulantı için bir hap ve kan hapı verdi
dün geceyi korkunç geçirmemem rağmen bulantım geçti
sanırım üşütmüşüm bilemedim yani
dün sizlere haber veremedim çok yorgundum pc başına geçemedim
sabah geldikten sonra kızlar evde yanlızlardı sokağa çıkmışlar karsı komsuda evine almış kahvaltıyı hazırlamış beni bekliyormuş onda kahvaltı yaptım da geldim bu yüzden geç kaldım yani
bide aklıma su geldi 5 kasım annesi oalraktan esracım gibi bizimde yatışımız kız yatışı çıktı darısı annesinin birtanesi ve burcuxxx a bakalım 5 kasım annesi olaraktan onlardan ne haber gelecek[FONT=arial, sans-serif]
[/FONT]
canım ben kız çocuğunu her zaman çok severim ama işte düşman kapısı olacak erkek evladınıda istemiştik
ama rabbim hayırlısnı versin inş
ayıpsız amansız versin huzur evinde olanların çoğunun erkek evladı var ve o istenilen erkek evladı annesini babasını gönüllü bırakıyor
allah var keder yok
daha belli değil ya nasip
yok canım üzülmüyorum bunu veren allah daha 4 ay öncesinde 2 kızım birden sobadan zehirlenip ölüyordu rabbime bağışladı diye ne dualar ettim
çünkü büyük kıızmın kanında zehir %27 den fazlaymış ve yaşama sansı sıfırdı rabbime bin şükür sağlıklı şimdi evladım
isyan edipde rabbimi üzümem
ayy bencedee..anneannesine gösterdimm..çok beğendi tupperware kabını...ay ben daha izlemedim yaa işyerinde izleyemiyorumevde de pc başına geçmiyorum.
ben 11+5de gittim canım...kuzum daha önce gittiğimizde 1 hafta geriydi...eğer haftasını yakalamamış olsaydı ve 10+5 çıksaydı yapmayacaktı doktor teyzesi...istersen 1-2 gün dah bekle 11+3 falan olsun öyle yaptır.slm kızlar,
birşey soracağım ikili testi ne zaman yaptırıcaz 12 haftaya yeni girdim ben bitince mi gitmeliyim 11+0 ız şimdi usg ye göre???
Selam fıstıklarım;
kızlarr nasılsınızzzz dün demiştim kontrole gittiğimde idrar testinde idrar yolları enfeksiyonu olduğum çıktı gerçi bende hiç belirti yok ama doktor antibiyotik verdi dün akşam bi tane içtim amaa aklımda çok soru işaretleri kaldıı acaba kullanmasam mı diye nede olsa antibiyotikk annemde ablamda kullanma ne olur ne olmaz dedi sizde bi akıl verin yaaaa
sağol canım ya yanlış yamışım düzelttim 11+0 ım haftaya gideyim o zaman teşekkür ederim sonuçlar hemen çıkıyo mu?
Anladım canım cok Sagol ama benim 1 yasinda bı bebegim var ve tek basına gidemem zaynep kâmile yoksa çalışmıyorum netten baktım hospitalium varmis uygunmus oraya gideyim dedim şimdi bebegmin uyanmasını bekliyorum ailem yok benim burda tek basıma beceremiyorum pekordan oraya gitmeyi galiba Türkiye'de büyümedigim için bilemorum olanda paramıza oluyor
açıkcası ben cinsiyetini çok merak ediyorum. önce radyolojiye mi gideceğim canım. Kadın doğum dr una gitmeyeyim mi...
bulemsuu valla senin için bu kadar sayfayı okudum, işimde aksadı ama olsun, değer.
Canım doktorun tahmin yapmış ama bence daha çok erken. Ayrıca senin ısrarınla yapmış o tahmini diye düşünüyorum. Sonuçta kukusunu mu gördü sanki? Evladın ayrımı olmaz ama senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Erkek evlat istemen o kadar normal ki. Aslında hiçbirşey farketmeyecek. Sanki kız olsa sevgini esirgeyeceksin yada oğlan olsa daha çok seveceksin. Inşallah sonuçta hayırlı evlat hangisiyse o olur senin için ama doktorun dediği sadece tahmin. 4.aydan sonra bile kararını değiştiren doktorlar var. Işte bu yüzden emin olmadan doktorlar yorum yapmamalı bence. Ben kendi doktorumu tebrik ediyorum. Sorduğum halde ancak vajinal bakarsak emin olabilirim demişti. Artık bende cinsiyetini çok merak ediyorum. Hele sizler öğrenmeye başladıktan sonra içim kıpır kıpır oldu. Eğer bu çocuğum erkek olursa ikinci çocuğun kız olması için özel çalışma yapıcam. Yani bu süper annelerde yazan şeyleri yapıcam amaaaa bu çocuğum kız olursa ikincisi fark etmez :)))
2 oğlum olursa allahın gücüne gitmesin ama içimde bişiler ukte kalır. Kız çocuk olmadan olmaz bence. Hatta eşimle dün akşam konuştuk ayy aşkım şöyle ortalarda cilveli cilveli bir kız dolaşsa ne güzel olur dimi dedim. Eşimde bende ondan korkuyorum dedi. çok cilveli olur diye bizim ki tırsıyor :))) ayol o çocuk dedim bende :)))
allah hepimize, vatanına, milletine, anasına, babasına hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
kızlarr nasılsınızzzz dün demiştim kontrole gittiğimde idrar testinde idrar yolları enfeksiyonu olduğum çıktı gerçi bende hiç belirti yok ama doktor antibiyotik verdi dün akşam bi tane içtim amaa aklımda çok soru işaretleri kaldıı acaba kullanmasam mı diye nede olsa antibiyotikk annemde ablamda kullanma ne olur ne olmaz dedi sizde bi akıl verin yaaaa
bulemsuu valla senin için bu kadar sayfayı okudum, işimde aksadı ama olsun, değer.
canım doktorun tahmin yapmış ama bence daha çok erken. ayrıca senin ısrarınla yapmış o tahmini diye düşünüyorum. sonuçta kukusunu mu gördü sanki? evladın ayrımı olmaz ama senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. erkek evlat istemen o kadar normal ki. aslında hiçbirşey farketmeyecek. sanki kız olsa sevgini esirgeyeceksin yada oğlan olsa daha çok seveceksin. inşallah sonuçta hayırlı evlat hangisiyse o olur senin için ama doktorun dediği sadece tahmin. 4.aydan sonra bile kararını değiştiren doktorlar var. işte bu yüzden emin olmadan doktorlar yorum yapmamalı bence. ben kendi doktorumu tebrik ediyorum. sorduğum halde ancak vajinal bakarsak emin olabilirim demişti. artık bende cinsiyetini çok merak ediyorum. hele sizler öğrenmeye başladıktan sonra içim kıpır kıpır oldu. eğer bu çocuğum erkek olursa ikinci çocuğun kız olması için özel çalışma yapıcam. yani bu süper annelerde yazan şeyleri yapıcam amaaaa bu çocuğum kız olursa ikincisi fark etmez :)))
2 oğlum olursa Allahın gücüne gitmesin ama içimde bişiler ukte kalır. kız çocuk olmadan olmaz bence. hatta eşimle dün akşam konuştuk ayy aşkım şöyle ortalarda cilveli cilveli bir kız dolaşsa ne güzel olur dimi dedim. eşimde bende ondan korkuyorum dedi. çok cilveli olur diye bizim ki tırsıyor :))) ayol o çocuk dedim bende :)))
Allah hepimize, vatanına, milletine, anasına, babasına hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
burdaki tupperdan kastımız bardak şeklinde 2 kap o mu ? ben başka bişi göremedim
yaaa iştee kuzularımız rızıklarıylaa bereketleriyleee geliyorlarrr inşalahhh nilcimmgözünüzz aydınn Rabbim bol kazançlı hayırlı işlerr nasipp etsinn...
ayyy benim doktora gitmemede 2 gün kaldı..cumartesi sabah 9da doktordayızzz hayırlısıylaaaa
AYRICAAAAAA.......
canım bence idrar yolu tehlikeli drum bana test yaptıgında dedi ki enfeksiyon bebege antibiyotikten daha çok zarar verir sen daha iyi bilirsin ama aklında kalıyorsa bir başka hekime de sor ama kullanmalısın derim ben.bol boll su iç bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?