2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım aynen bende öyle düşünüyorum, hatta Allah çoğumuza bu yüzden erkek veriyor kız bulup 2. ye doğurmazlar diye

ayyyyyyyyyyyyy esra seninde mi kız mış..... ben bulemsu ve esra nın erkek tahmin ettim.... medyumluk serüvenim bitmiştir arkadaşlar :)

ben anlemadım. kız yatışı nasıl oluyormuş yaaaaaa
....

galiba onların başları ters taraftaydı sen neye göre tahmin yapmıştın cnm ? benim kan yenilenmesine kız oluyor demişlerdi, çin takvimine göre erkek
doktor erkek dedi

bende çalıştığıma göre sanırım işime yarayacakkk

kızlar siz o kadar cok yazıyorsunuz ki, birbirinizi tanıyorsunuz bile...

ben bir soru sormuştum birşey yazmıştım AMA bulamıyorum. cevap yazdıysanız bile bulamıyorum kendi yazdığımı ve cevaplarınızı. bu
konuyu ben nasıl takip edicem acaba ?! sırt ağrılarım var, daha çok belim. sizin de öle mi diye sormuştum.
benim bebişim de allahın izniyle kasım sonuna doğru gelcek 21 kasım diyor ultrasonda ama bakalım...

bana yardımıc olun nolur. sizi takip etmek istiyorum ama çalıştığım için sayfayı kapatmak zorundayım ve böyle de
kaybetmiş oluyorum...anlayamadım gitti... :s

Evet canım anne sütü saklama kapları özellikle çalışan anneler için süper...

bana minik kırmızı bir kap geldi canım... yaklaşık yarım litrelik... süt saklama değil...

ama ama ama bulemsu açıklayabilirim kızma bize hep o esraa var ya o esra o zorladı bizi merak etmiş
dimii moonsuun yardım ett
esraa intikamım acı olacak esraaaaaaa

şoklardayımmm....
dün burayı bi iki saat boş bıraktım, hemen ortamı boş bulup kızı zorla konuşturdunuz hainler bi de yardım istiyo şuna bakkkk yaaaaa

ayyyyyyyyyyyyy esra seninde mi kız mış..... ben bulemsu ve esra nın erkek tahmin ettim.... medyumluk serüvenim bitmiştir arkadaşlar :)

ben anlemadım. kız yatışı nasıl oluyormuş yaaaaaa
....

kız görünüyor şimdilik ama kesin değil dedi doktor... bacakları kapalıydı göremedi o yüzden... kız yan yatarmış canım benim bildiğim kadarıyla

normal ağrılar onlar pelvis yani leğen kemiklerin doğum için genişliyor o da sırt ve bel arıları yapıyor, bende de var canım korkma:)

tatlım hergün yarım saat sürüyüş yapmanı tavsiye ederim... bir de oturuken falan duruş bozukluğu olmamasına dikkat et...

canım gecmıs olsun keyfıne kullanmıycaksın kı rahatsız oldugun ıcın mecbursun bence hem hamılelıkte kullanılan antıbıyotıklerden var ondandır zaten ıcın rahat olsun bence

valla canım ben neye göre tahmin yapmıştımmmmm:44::44: :26::26::26: attımmmm ama tutmadıııı.... hislerim yanılttı demekki... ben çin takvimine inanmıyorum bende ablamda hiç tutmadı.... tatlı ye erkek olsun lafıda bende tutmamıştı. çok tatlı yedim, tatlı bi kzıım oldu.... yatış şeklini merak ettimm ama . vardır dr larında bir bildiği

normal ağrılar onlar pelvis yani leğen kemiklerin doğum için genişliyor o da sırt ve bel arıları yapıyor, bende de var canım korkma:)

oh be rahatladım!!! bir cevap bile insanı rahatlatıyo :)

benim bebişim çok atletik dedi doktorum. ve hemen erkek olduğunu belli etti... erkek milleti değil mi

çok güzelmiş ama... bu sene incecik kolyeler yüzükler falan çok moda...

bana gelen pakette sadece kırmızı orta boy ağzı kapaklı bi kap çıktı...süt saklama kabı falan yok yanii:44: farklı farklı demekki gönderdiklerii paketler:44:

kızlarrr Primadan kargodan hediyem geldiiiii yaa küçük 2 tane mavi kapaklı kap var o ne işe yarıyor acaba anlamadımmm bilen var mııı

bana gelen pakette sadece kırmızı orta boy ağzı kapaklı bi kap çıktı...süt saklama kabı falan yok yanii:44: farklı farklı demekki gönderdiklerii paketler:44:

kızlarrr Primadan kargodan hediyem geldiiiii yaa küçük 2 tane mavi kapaklı kap var o ne işe yarıyor acaba anlamadımmm bilen var mııı

aynen canım benimkilerde öyle küçük 2 tane kap ama tek kapakkkkkkk ve kırmızı o heralde süt saklama kabı, birde günlük vodafon 12 tl, 2 li paket bez, 2+2 4 adet sanırım bunlar var

esra CIM NASIL YAN YATARSA???
BEN ULTRASONU ELİME ALIORUM BURNU AĞZI BELİRGİN YANİ YUKARI BAKIYOR, SIRT ÜSTÜ YATMIŞ... KAFASIDA SAĞDA.AYAKLAR SOLDA.DÜZ Bİ ŞEKİLDE YATIYOR YANİ...ULTRASONLA HEP SAĞ TARAFIMDAN BAKTI. DEMEK BEBEK SAĞDA.... BUNA GÖRE TAHMİNİN NEDİR. SENİN BEBEĞİN POZİSYONU NASIL?

oh be rahatladım!!! bir cevap bile insanı rahatlatıyo :)

benim bebişim çok atletik dedi doktorum. ve hemen erkek olduğunu belli etti... erkek milleti değil mi

benimde erkek ve çok hareketli karnımda tur atıyor resmen :)

çok güzelmiş ama... bu sene incecik kolyeler yüzükler falan çok moda...

evet bende heves ettim bu çok güzel duruyordu eşimalmış hevesim kursağımda kaldı ya dapdar

fotosunu koy söyleyeyim benim tupper koleksiyonum var evde benim kırmızı beyaz kapaklı mama kabı çıktı içinden seninki farklıymış

sizleri hep takip ediyorum ama pek cevaplandıramıyorum,artık daha sık takp edicem inşllh..
en son geçen hafta kontrole gittim, ölçümlere göre 13+5 günlük hamileyim
dün ikili test sonucum çıktı çok şükür bir risk yok ama teste göre tarih değişti 12+4 günlük hamileymişim
doktorumu aradım 1 hafta çok anlamlı değildir dedi, olabilir dedi, içim rahatladı...
aranızda böyle olan var mı?

merhaba arkadaşlar ,
biz iyiyiz nil beni daha yavaş ilerleyen bir topikte bulmuş not bırakmış, topiğğe girmememdeki neden benim uzun süredir canımı sıkan bir durum var ve yarın onun ilk ayağı gerçekleşecek canım o konuya çok sıkılıyor ayın 25 de kontrolüm var 2 hafta önce bir kez hastenelik olduk önemli bişey değilmiş biraz tuzsuz kalmışım bir de üst solunum enf. geçti gitti işte bebişi hala hissedemiyorum bana da prima tas gibi kapaklı bişey yolladı o plastikler çok pahalıymış bu arada iş yerimde aynı bölümdeki arkdışımla aynı gün hamile kalmışız geçen hafta söyledi ama iletişimimiz sizinki kadar iyi değil o ketum biridir zaten ben iyiyim merak eden arkadaşlara teşekkürler sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…