bulemsuu valla senin için bu kadar sayfayı okudum, işimde aksadı ama olsun, değer.
canım doktorun tahmin yapmış ama bence daha çok erken. ayrıca senin ısrarınla yapmış o tahmini diye düşünüyorum. sonuçta kukusunu mu gördü sanki? evladın ayrımı olmaz ama senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. erkek evlat istemen o kadar normal ki. aslında hiçbirşey farketmeyecek. sanki kız olsa sevgini esirgeyeceksin yada oğlan olsa daha çok seveceksin. inşallah sonuçta hayırlı evlat hangisiyse o olur senin için ama doktorun dediği sadece tahmin. 4.aydan sonra bile kararını değiştiren doktorlar var. işte bu yüzden emin olmadan doktorlar yorum yapmamalı bence. ben kendi doktorumu tebrik ediyorum. sorduğum halde ancak vajinal bakarsak emin olabilirim demişti. artık bende cinsiyetini çok merak ediyorum. hele sizler öğrenmeye başladıktan sonra içim kıpır kıpır oldu. eğer bu çocuğum erkek olursa ikinci çocuğun kız olması için özel çalışma yapıcam. yani bu süper annelerde yazan şeyleri yapıcam amaaaa bu çocuğum kız olursa ikincisi fark etmez :)))
2 oğlum olursa Allahın gücüne gitmesin ama içimde bişiler ukte kalır. kız çocuk olmadan olmaz bence. hatta eşimle dün akşam konuştuk ayy aşkım şöyle ortalarda cilveli cilveli bir kız dolaşsa ne güzel olur dimi dedim. eşimde bende ondan korkuyorum dedi. çok cilveli olur diye bizim ki tırsıyor :))) ayol o çocuk dedim bende :)))
Allah hepimize, vatanına, milletine, anasına, babasına hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
ayyyyyyyyyyyyy esra seninde mi kız mış..... ben bulemsu ve esra nın erkek tahmin ettim.... medyumluk serüvenim bitmiştir arkadaşlar :)
ben anlemadım. kız yatışı nasıl oluyormuş yaaaaaa
....
Evet canım anne sütü saklama kapları özellikle çalışan anneler için süper...
Aynen öyle hayatım,sağlıkla,bereketle,rızıkla gelsinler inşallah...Hadi bakalım c.tesi günü güzel haberler ver bize minişinle ilgili inşallah..Bende 1 hafta sonra gideceğim kısmetse...
ama ama ama bulemsu açıklayabilirim kızma bize hep o esraa var ya o esra o zorladı bizi merak etmiş
dimii moonsuun yardım ett
esraa intikamım acı olacak esraaaaaaa
ayyyyyyyyyyyyy esra seninde mi kız mış..... ben bulemsu ve esra nın erkek tahmin ettim.... medyumluk serüvenim bitmiştir arkadaşlar :)
ben anlemadım. kız yatışı nasıl oluyormuş yaaaaaa
....
kızlar siz o kadar cok yazıyorsunuz ki, birbirinizi tanıyorsunuz bile...
Ben bir soru sormuştum birşey yazmıştım ama bulamıyorum. Cevap yazdıysanız bile bulamıyorum kendi yazdığımı ve cevaplarınızı. Bu
konuyu ben nasıl takip edicem acaba ?! Sırt ağrılarım var, daha çok belim. Sizin de öle mi diye sormuştum.
Benim bebişim de allahın izniyle kasım sonuna doğru gelcek 21 kasım diyor ultrasonda ama bakalım...
Bana yardımıc olun nolur. Sizi takip etmek istiyorum ama çalıştığım için sayfayı kapatmak zorundayım ve böyle de
kaybetmiş oluyorum...anlayamadım gitti... :s
kızlar siz o kadar cok yazıyorsunuz ki, birbirinizi tanıyorsunuz bile...
ben bir soru sormuştum birşey yazmıştım AMA bulamıyorum. cevap yazdıysanız bile bulamıyorum kendi yazdığımı ve cevaplarınızı. bu
konuyu ben nasıl takip edicem acaba ?! sırt ağrılarım var, daha çok belim. sizin de öle mi diye sormuştum.
benim bebişim de allahın izniyle kasım sonuna doğru gelcek 21 kasım diyor ultrasonda ama bakalım...
bana yardımıc olun nolur. sizi takip etmek istiyorum ama çalıştığım için sayfayı kapatmak zorundayım ve böyle de
kaybetmiş oluyorum...anlayamadım gitti... :s
canım gecmıs olsun keyfıne kullanmıycaksın kı rahatsız oldugun ıcın mecbursun bence hem hamılelıkte kullanılan antıbıyotıklerden var ondandır zaten ıcın rahat olsun bencekızlarr nasılsınızzzz dün demiştim kontrole gittiğimde idrar testinde idrar yolları enfeksiyonu olduğum çıktı gerçi bende hiç belirti yok ama doktor antibiyotik verdi dün akşam bi tane içtim amaa aklımda çok soru işaretleri kaldıı acaba kullanmasam mı diye nede olsa antibiyotikk annemde ablamda kullanma ne olur ne olmaz dedi sizde bi akıl verin yaaaa
ayy canım eşlerimiz aynı kafada sanırımm
benim eşim de kızım güzel olur bi sürü armut peşine takılır diye sinirleniyo bi de
sonra ben onu beslicem büyütücem elin oğlu gelip kızımı alıcak,olmaz öyle şey diyo... sanki kendisi gökten indi de
bi de kızımız olursa çok duygusal isimde koymamalıymışız :) atıyorum nazlı koyduk, kızımızı seven çocuk nazlımmmm diyebilirmiş
paranoyak benim kocam yaaaaa
canım aynen bende öyle düşünüyorum, hatta Allah çoğumuza bu yüzden erkek veriyor kız bulup 2. ye doğurmazlar diye
galiba onların başları ters taraftaydı sen neye göre tahmin yapmıştın cnm ? benim kan yenilenmesine kız oluyor demişlerdi, çin takvimine göre erkek
doktor erkek dedi
bende çalıştığıma göre sanırım işime yarayacakkk
normal ağrılar onlar pelvis yani leğen kemiklerin doğum için genişliyor o da sırt ve bel arıları yapıyor, bende de var canım korkma:)
1Kadın Şahmeran Bilezik Beyaz by eJOYA
kızlar eşim bu bileklikten almış bana çok hoşuma gidiyordu, ayarlanabilir diyor. akşam geldi takayım dedim benim bileklerimde çöp gibidir bana bile olmadı geri iade edeceğim aklınızda olsun almak isteyen varsa almasın. ayar mayar yok...
Aynen öyle hayatım,sağlıkla,bereketle,rızıkla gelsinler inşallah...Hadi bakalım c.tesi günü güzel haberler ver bize minişinle ilgili inşallah..Bende 1 hafta sonra gideceğim kısmetse...
bana gelen pakette sadece kırmızı orta boy ağzı kapaklı bi kap çıktı...süt saklama kabı falan yok yanii:44: farklı farklı demekki gönderdiklerii paketler:44:
bana gelen pakette sadece kırmızı orta boy ağzı kapaklı bi kap çıktı...süt saklama kabı falan yok yanii:44: farklı farklı demekki gönderdiklerii paketler:44:
kızlarrr Primadan kargodan hediyem geldiiiiiyaa küçük 2 tane mavi kapaklı kap var o ne işe yarıyor acaba anlamadımmm bilen var mııı
kızlarrr Primadan kargodan hediyem geldiiiiiyaa küçük 2 tane mavi kapaklı kap var o ne işe yarıyor acaba anlamadımmm bilen var mııı
oh be rahatladım!!! bir cevap bile insanı rahatlatıyo :)
benim bebişim çok atletik dedi doktorum. ve hemen erkek olduğunu belli etti... erkek milleti değil mi
çok güzelmiş ama... bu sene incecik kolyeler yüzükler falan çok moda...
bende çalıştığıma göre sanırım işime yarayacakkk
bana minik kırmızı bir kap geldi canım... yaklaşık yarım litrelik... süt saklama değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?