esra CIM NASIL YAN YATARSA???
BEN ULTRASONU ELİME ALIORUM BURNU AĞZI BELİRGİN YANİ YUKARI BAKIYOR, SIRT ÜSTÜ YATMIŞ... KAFASIDA SAĞDA.AYAKLAR SOLDA.DÜZ Bİ ŞEKİLDE YATIYOR YANİ...ULTRASONLA HEP SAĞ TARAFIMDAN BAKTI. DEMEK BEBEK SAĞDA.... BUNA GÖRE TAHMİNİN NEDİR. SENİN BEBEĞİN POZİSYONU NASIL?
esra CIM NASIL YAN YATARSA???
BEN ULTRASONU ELİME ALIORUM BURNU AĞZI BELİRGİN YANİ YUKARI BAKIYOR, SIRT ÜSTÜ YATMIŞ... KAFASIDA SAĞDA.AYAKLAR SOLDA.DÜZ Bİ ŞEKİLDE YATIYOR YANİ...ULTRASONLA HEP SAĞ TARAFIMDAN BAKTI. DEMEK BEBEK SAĞDA.... BUNA GÖRE TAHMİNİN NEDİR. SENİN BEBEĞİN POZİSYONU NASIL?
süt saklama olabilir mi canım??
merhaba arkadaşlar ,
biz iyiyiz nil beni daha yavaş ilerleyen bir topikte bulmuş not bırakmış, topiğğe girmememdeki neden benim uzun süredir canımı sıkan bir durum var ve yarın onun ilk ayağı gerçekleşecek canım o konuya çok sıkılıyor ayın 25 de kontrolüm var 2 hafta önce bir kez hastenelik olduk önemli bişey değilmiş biraz tuzsuz kalmışım bir de üst solunum enf. geçti gitti işte bebişi hala hissedemiyorum bana da prima tas gibi kapaklı bişey yolladı o plastikler çok pahalıymış bu arada iş yerimde aynı bölümdeki arkdışımla aynı gün hamile kalmışız geçen hafta söyledi ama iletişimimiz sizinki kadar iyi değil o ketum biridir zaten ben iyiyim merak eden arkadaşlara teşekkürler sizleri seviyorum
Evet çok cici,ama karışık gönderiyorlar galiba..
Demek farklı farklı gönderiyorlar,doğrudur canım..
merhaba arkadaşlar ,
biz iyiyiz nil beni daha yavaş ilerleyen bir topikte bulmuş not bırakmış, topiğğe girmememdeki neden benim uzun süredir canımı sıkan bir durum var ve yarın onun ilk ayağı gerçekleşecek canım o konuya çok sıkılıyor ayın 25 de kontrolüm var 2 hafta önce bir kez hastenelik olduk önemli bişey değilmiş biraz tuzsuz kalmışım bir de üst solunum enf. geçti gitti işte bebişi hala hissedemiyorum bana da prima tas gibi kapaklı bişey yolladı o plastikler çok pahalıymış bu arada iş yerimde aynı bölümdeki arkdışımla aynı gün hamile kalmışız geçen hafta söyledi ama iletişimimiz sizinki kadar iyi değil o ketum biridir zaten ben iyiyim merak eden arkadaşlara teşekkürler sizleri seviyorum
benimde erkek ve çok hareketli karnımda tur atıyor resmen :)
evet bende heves ettim bu çok güzel duruyordu eşimalmış hevesim kursağımda kaldı yadapdar
fotosunu koy söyleyeyim benim tupper koleksiyonum var evdebenim kırmızı beyaz kapaklı mama kabı çıktı içinden seninki farklıymış
merhaba arkadaşlar ,
2008 ANNESİ OLARAK BİZDE BU PRİMA POPLİN MOLFİX CANBEBE ÜLKERE ÜYE OLMUŞTUK. İÇLERİNDEN BİRİYDİ AMA HANGİSİYDİ BİLMİYORUM.. arkadaşlara hep böyle güzel şeyler çıkmıştı.... banada gele gele bi kargo poşetinden bi mektup, ve bi balon çıkmıştı. aklıma geldikçe hala sinir olurummmm... kargocuya ''YOKSA SENMİ ALDIN'' DER GİBİ BAKMIŞTIM. ONDAN SONRA BU HEDİYE OLAYINDAN SOĞUMUŞTUM. HERKESE FARKLI GÖNDERİYORLAR... normal yani
merhaba arkadaşlar ,
evet canım siparişleri var onlara kızıyorum zatenevet işte hamileleri en çok çevre mahvediyor
üzülmemeye çalış. bunda cinsiyetini öğrenmiycez bu da süpriz olsun deyip geç.
oğlan beklentisi çevrede yüksek olunca en çok kadın etkileniyor malesef. millet sanki bilmiyor bir evlada sahip olmak hamileliği sağlıklı bir şekilde geçirip sağlıklı evlada sahip olabilmek ne kadar büyük bir lutufken birde üzerine cinsiyet siperiş eder gibi baskı yapıyorlar.
konyaya geldiğinde beklerim canımSenin o eşinin ailesi dillere destan zaten, oturup yazsan kitap olurlar yemin ederim. Boşver iyi veya kötü hiç bişey söyleme onlara bozmasınlar moralini... Bol bol kasım kızlarımız olsun severiz işte.. Eşimle evlenmeden önce konya'ya gelmiştik. Mevlana'nın türbesini gezdik dualar ettik. Evlenelim sağlıklı çocuklarımız olsun dua etmiş (bana söylememişti).. Şimdi de "anneni alalım da tekrar gidelim dualarım kabul oldu şükür duası ederim" diyor. Geliriz konya'ya severiz oyanarız kızalrınla fenamı olur ?
yok canım canım sıkkın değil benim sadece kafam doluKızlar nasılsınız bakalımmm??? Bugün bebişimle biz bir açılıp bir kapanan havaya ayak uydurduk pek bir naneliyiz. Bu arada çok özledim pıtırcığımı, acaba nasıldır diye hep aklımda...
Tabi sizler de aklımdasınız;
Öncelikle Bulemsumun canı sıkkın gibi geldi bana, çok üzüldüm, şimdi burada değil biliyorum ama diyorum kiiiii;;; Sıkma canını güzel arkadaşım benimmm, her şeyin hayırlısını verir Allahım. İster istemez gönlümüz ya kıza ya da erkeğe kayıyor, benim de bilirsiniz kız olmasından yana ama, o kadar çok anne olma hasreti çeken varken bencillik mi yapıyorum diye düşünüyorum ve sağlıklı, hayırlı evlat olsun gerisi kimseyi ilgilendirmez diyorum. Ailedekiler, akrabalar kız erkek ayrımı yaparken hiç farkına varmıyorlar aslında Allahın verdiğini sorguladıklarının. O yüzden için rahat olsun, dediğin gibi tevekkel Allah'tan, o en iyi bilir seni tatlımmm
Bulemsuuu,,, ne kadar çok sevenin varrr ( biri de ben tabi), kıskandımmm sanki birazcıkkkkk
Bu arada bayaa gecikmeli oldu ama ben de hediyemi gönderebildim sonunda
evet suç ortağı geldin demek ve günahsız esranın üzerine mi atıyorsun şuçuşeyy burdayımmmmama kızma bizeeeee hep esraa yüzünden :76::76::76:
canım yeterki hayırlı sağlıklı evlat olsunlar canın neden sıkılıyor ben seni çok iyi anlıyorum hep aileler insanlar yüzünden strese giriyoruz boşverr Allah büyük görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
aminnn canımbulemsuu valla senin için bu kadar sayfayı okudum, işimde aksadı ama olsun, değer.
canım doktorun tahmin yapmış ama bence daha çok erken. ayrıca senin ısrarınla yapmış o tahmini diye düşünüyorum. sonuçta kukusunu mu gördü sanki? evladın ayrımı olmaz ama senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. erkek evlat istemen o kadar normal ki. aslında hiçbirşey farketmeyecek. sanki kız olsa sevgini esirgeyeceksin yada oğlan olsa daha çok seveceksin. inşallah sonuçta hayırlı evlat hangisiyse o olur senin için ama doktorun dediği sadece tahmin. 4.aydan sonra bile kararını değiştiren doktorlar var. işte bu yüzden emin olmadan doktorlar yorum yapmamalı bence. ben kendi doktorumu tebrik ediyorum. sorduğum halde ancak vajinal bakarsak emin olabilirim demişti. artık bende cinsiyetini çok merak ediyorum. hele sizler öğrenmeye başladıktan sonra içim kıpır kıpır oldu. eğer bu çocuğum erkek olursa ikinci çocuğun kız olması için özel çalışma yapıcam. yani bu süper annelerde yazan şeyleri yapıcam amaaaa bu çocuğum kız olursa ikincisi fark etmez :)))
2 oğlum olursa Allahın gücüne gitmesin ama içimde bişiler ukte kalır. kız çocuk olmadan olmaz bence. hatta eşimle dün akşam konuştuk ayy aşkım şöyle ortalarda cilveli cilveli bir kız dolaşsa ne güzel olur dimi dedim. eşimde bende ondan korkuyorum dedi. çok cilveli olur diye bizim ki tırsıyor :))) ayol o çocuk dedim bende :)))
Allah hepimize, vatanına, milletine, anasına, babasına hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
canım benim çin takvimi ay döngüsü vebaşka bir falda erkek gözüktü hep kan yenilemesinde ise kız çıktı sadecetatlım ben hep 3. bebeğini erkek olsun istedim senin, 2 kızın olduğu için, tabii erkek istediğin için biraz moralin bozulmuş kafaya takmış olabilirsin, bunda da vardır be arkadaşm bir hayır, ben 1 oğlum 1 kızım olsun isteyenlerdenim, ama bizim istediğimize göre olmuyor hakkımızda hayırlısı olsun bu arada Çin takviminde ne görünüyordu senin erkek mi ?
aynen bana da geldi, pek inceleme fırsatım olmadı daha,
bende 12+1 de yaptırmıştım cnm
burdaki tupperdan kastımız bardak şeklinde 2 kap o mu ? ben başka bişi göremedim
sağolasın canım benim iyiyim ben şükür bebebğim de iyi şükürcanlarım benim hediyemdeee elime ulaştııçok ama çok beğendim...pek mutlu etti benii kuzum adınaa gönderilenn bu cici hediyee ve içindeki not
teyzemizeeee çok teşekkür ediyoruzz..özelden mesaj attıkk...haber verdikkk hediyemiz elimizee ulaştı diye...gördümü acaba mesajımızı
burda açıklamak istemiyorummm adını...çünkü sonlara kalan arkadaşların süpriz hakkını elinden almak istemiyorum...kişiler elendikçee kendisinee hediye gönderen arkadaşı tahmin edebilir o zamandaa süprizi kalmazzz
canımmm seni çok merak ettik...neysekii burdasınn..hamdolsun...
sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsinn sana Rabbim...etrafın lafını takmamaya çalışacazz napalımm bitanemm
ayyy allah esirgeeee Ya Rabbi...rabbiim tüm kuzularıı size bağışlasınn bulemsummm:26:
ayy bencedee..anneannesine gösterdimm..çok beğendi tupperware kabını...
ben 11+5de gittim canım...kuzum daha önce gittiğimizde 1 hafta geriydi...eğer haftasını yakalamamış olsaydı ve 10+5 çıksaydı yapmayacaktı doktor teyzesi...istersen 1-2 gün dah bekle 11+3 falan olsun öyle yaptır.
yaaa iştee kuzularımız rızıklarıylaa bereketleriyleee geliyorlarrr inşalahhh nilcimmgözünüzz aydınn Rabbim bol kazançlı hayırlı işlerr nasipp etsinn...
ayyy benim doktora gitmemede 2 gün kaldı..cumartesi sabah 9da doktordayızzz hayırlısıylaaaa
amin canım evet kesin değilBULEMSU CUM, herşeyin hayırlısı canım. herşey kesin değil ki... allah gönlündekini veriri inş. sanada herkesede...
bak bak suç atmak haaaaaama ama ama bulemsu açıklayabilirim kızma bize hep o esraa var ya o esra o zorladı bizi merak etmiş
dimii moonsuun yardım ett
esraa intikamım acı olacak esraaaaaaa
arkan da ben varım esra sıkma canını senbana minik kırmızı bir kap geldi canım... yaklaşık yarım litrelik... süt saklama değil...
şoklardayımmm....
dün burayı bi iki saat boş bıraktım, hemen ortamı boş bulup kızı zorla konuşturdunuz hainlerbi de yardım istiyo şuna bakkkk yaaaaa
kız görünüyor şimdilik ama kesin değil dedi doktor... bacakları kapalıydı göremedi o yüzden... kız yan yatarmış canım benim bildiğim kadarıyla
bir bilmecem var çocuklar, haydi sor sor
gibi oldu
şimdi aklımdan bebeğim için bir günlük tutsam diye geçiriyordum acaba diyorum ayrı bir konu açsak da epimiz her gün bebekleri için ne hissettiğini mi yazsa? nasıl olur?
Evet bana gelenlerden gelmiş demek ki,süt saklama kabı canım onlar..
Ya o değil de konu dışı olacak biraz
Şu an evde olup ta Saba Tümer'i izleyen var mı.?
Demet Akalın konuk ta..
Allahım bu kadar erkek görmemişi,evlilik budalası bir kadını hayatımda ilk defa görüyorum..İyi ki bi evlenmiş yani ne görmemiş bi kadınmış yaaa....
2008 ANNESİ OLARAK BİZDE BU PRİMA POPLİN MOLFİX CANBEBE ÜLKERE ÜYE OLMUŞTUK. İÇLERİNDEN BİRİYDİ AMA HANGİSİYDİ BİLMİYORUM.. arkadaşlara hep böyle güzel şeyler çıkmıştı.... banada gele gele bi kargo poşetinden bi mektup, ve bi balon çıkmıştı. aklıma geldikçe hala sinir olurummmm... kargocuya ''YOKSA SENMİ ALDIN'' DER GİBİ BAKMIŞTIM. ONDAN SONRA BU HEDİYE OLAYINDAN SOĞUMUŞTUM. HERKESE FARKLI GÖNDERİYORLAR... normal yani
o kadr hissediyormusun cnm ? ben o kadar hissetmiyorum yahuuuu benimkide erkek :26: yani arada
canım sen nerdesinnnn küstüm sanaçok merak ettim seniiiiiiiiiiiiii neden girmedin hiç ben burdayım demedinnn
ikide bir seni sordummm(((
canımm merakk ettik seni...neyseki haberini aldık...çokdaa habersiz birakma bizi..biliyorsunnn alıştık burda birbirimizee...bi süre haber alamayıncaa kaygılanıyoruzzmerhaba arkadaşlar ,
ayy hiç sevmem o kadını..sankii ilk kez evlenmiiş gibi buldumcukk olmuşş deseneEvet bana gelenlerden gelmiş demek ki,süt saklama kabı canım onlar..
Ya o değil de konu dışı olacak biraz
Şu an evde olup ta Saba Tümer'i izleyen var mı.?
Demet Akalın konuk ta..
Allahım bu kadar erkek görmemişi,evlilik budalası bir kadını hayatımda ilk defa görüyorum..İyi ki bi evlenmiş yani ne görmemiş bi kadınmış yaaa....
bir bilmecem var çocuklar, haydi sor sor
gibi oldu
şimdi aklımdan bebeğim için bir günlük tutsam diye geçiriyordum acaba diyorum ayrı bir konu açsak da epimiz her gün bebekleri için ne hissettiğini mi yazsa? nasıl olur?
Benim bebiş de aynı seninki gibi sağ tarafta tatlım,sırt üstü yatıyor ve kafası sağda. Doktor kız olabilir dediesra CIM NASIL YAN YATARSA???
sizleri hep takip ediyorum ama pek cevaplandıramıyorum,artık daha sık takp edicem inşllh..
en son geçen hafta kontrole gittim, ölçümlere göre 13+5 günlük hamileyim
dün ikili test sonucum çıktı çok şükür bir risk yok ama teste göre tarih değişti 12+4 günlük hamileymişim
doktorumu aradım 1 hafta çok anlamlı değildir dedi, olabilir dedi, içim rahatladı...
aranızda böyle olan var mı?
o kadr hissediyormusun cnm ? ben o kadar hissetmiyorum yahuuuu benimkide erkek :26: yani arada
valla ben çok hissediyorum karnımda sürekli geziyor bir sağda bir solda, balık gibi kayıyor, kelebek kanat çırpar gibi çırpınıyo. bazen fokurdama gibi ben eminim bebişimin hareketleri..
ay ben paylaşamayabilirmm bunlrı utanırım acıkkk, ben zaten yazmaya başladım bebikime evdeee
:) bende bugün başlayacağım :)
küsmeyin yahu:) ben size arada bakıyorum hepiniz ordamısınız cinsiyet belli mi diye burdayım
evet belli olanlar var canım . benim oğluşum oluyor, kız istiyordum tokayı kafasına değil gitmiş başka yerine takmış pipi yapmış yaramaz sıpam :)
Canım çok sevindim seni burda gördüğüme,gerçekten merak etmiştim hemşomu :)
Canını sıkan şey neyse ,umarım bir an önce yoluna girer ve sende sıkıntıdan kurtulursun inşallah..
Kendine dikkat et olur mu..Kendini özletme arada gir bari
ya bu sekreterii dövücemmmya biz çevreye duyarlı olduğumuz için kağıtları iki taraflı kullanıyoruz bende de müsvette kağıt baya birikmişti herkes gibi bende sekreterliğe göötürdüm ve muatap olmadan arkasındaki masaya bıraktımm uyuzz almışş yarım paket kağıdı çöpe atmış birde tamda atmıyor gösteriyor bana bende sinirlendim mail attım " eğer çöpe atacaksan söyle birdaha getirmem" diye...
cevap yazmış " Bilgim dışında bırakıldıysa eğer Fotokopi makinasının tek kullanıcısı da ben olmadığım için maalesef birşey söyleyemem. "
bende " Fotokopi kullanan hiç kimsenin senin arkandaki dolabın üzerine bırakılan kağıtları alıpta çöpe atacağını hiç sanmıyorum. " dedimmya kullannan kişiler belli ve kimse onun dışında oraya karısmıyoor kii dolapla makine arasında mesafe var siz işiniz olmayan şeye karısırmısınuzz
Allaha havale ediyorummm sırf beni sinir etmek için yapıyor ya Rabbim tez zamandaa nasıl biliyorsa öyle yapsın bu terbiyesizi hamile halimlee sinirlendirdi beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?