2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tatlım koysana fotosunu, bakalım benimkide bu şekilde doktor erkek dedi. :)

canım ultrason resimlerine aldanma... bana 4 resim verdi doktor... sırtı önü, iki yan tarafı... nasıl durduğunu onlara bakarak anlamak imkansız... bana doktor dedi yan yatıyor diye...

süt saklama olabilir mi canım??

Evet bana gelenlerden gelmiş demek ki,süt saklama kabı canım onlar..
Ya o değil de konu dışı olacak biraz

Şu an evde olup ta Saba Tümer'i izleyen var mı.?
Demet Akalın konuk ta..

Allahım bu kadar erkek görmemişi,evlilik budalası bir kadını hayatımda ilk defa görüyorum..İyi ki bi evlenmiş yani ne görmemiş bi kadınmış yaaa....

Arada göster kendini çatladık burda bu kız nerde diyee
Geçmiş olsun tatlım..Çok dikkat et kendine bu havalar adamda hal derman bırakmıyor

Evet çok cici,ama karışık gönderiyorlar galiba..

Demek farklı farklı gönderiyorlar,doğrudur canım..

2008 ANNESİ OLARAK BİZDE BU PRİMA POPLİN MOLFİX CANBEBE ÜLKERE ÜYE OLMUŞTUK. İÇLERİNDEN BİRİYDİ AMA HANGİSİYDİ BİLMİYORUM.. arkadaşlara hep böyle güzel şeyler çıkmıştı.... banada gele gele bi kargo poşetinden bi mektup, ve bi balon çıkmıştı. aklıma geldikçe hala sinir olurummmm... kargocuya ''YOKSA SENMİ ALDIN'' DER GİBİ BAKMIŞTIM. ONDAN SONRA BU HEDİYE OLAYINDAN SOĞUMUŞTUM. HERKESE FARKLI GÖNDERİYORLAR... normal yani

canım geçmiş olsun... evet uzun zamandır yoktun. inşallah önemli birşey çıkmaz canım kontrolünde... dikkat et kendine... bol su iç canım..

bir bilmecem var çocuklar, haydi sor sor

gibi oldu

şimdi aklımdan bebeğim için bir günlük tutsam diye geçiriyordum acaba diyorum ayrı bir konu açsak da epimiz her gün bebekleri için ne hissettiğini mi yazsa? nasıl olur?

o kadr hissediyormusun cnm ? ben o kadar hissetmiyorum yahuuuu benimkide erkek :26: yani arada

canım sen nerdesinnnn küstüm sana çok merak ettim seniiiiiiiiiiiiii neden girmedin hiç ben burdayım demedinnn
ikide bir seni sordummm (((

banada mama kabı geldi küçük.. Ama o süt kaplarından bulursam bende alayım birer tane.. Annemin çok işine yarayacak

Canım çok sevindim seni burda gördüğüme,gerçekten merak etmiştim hemşomu :)

Canını sıkan şey neyse ,umarım bir an önce yoluna girer ve sende sıkıntıdan kurtulursun inşallah..
Kendine dikkat et olur mu..Kendini özletme arada gir bari

evet canım siparişleri var onlara kızıyorum zaten
içimden diyorum oğlunuz ben olmasm yüzünüze bakmıyacak bu erkek sevgiis diye

konyaya geldiğinde beklerim canım
aynen kitap olurlar ama işte nede olsa karagözlümün ailesi onlar

yok canım canım sıkkın değil benim sadece kafam dolu
baştan beri hep dedim ben sağlıklı olsun eksik dua etmeyim diye
abim kızdı bana neden sordun cinsiyetini sen diye anama siz bakıyorsunuz ben bakamıyorum karıma sözüm geçmiyor dedi evet rabbim bilir beni içimide
kızkardeşim sadıcı üçüncü gebeliğinde eşine buda oğlan olmazsa boşarım seni demiş
ve sonuç elleri ve ayakları sakat bir erkek bebek
çocuk suan okula başlıyacak ama hayatının sonuna kadar sakat olacak
rabbim taşıyamıyacağımız yükü vermesin inşşş
evet sevenim ne kadar çokmuş benim ya ama iyi ki varsınız dünden beri dertleşemedim kimseyle eşimle bile konusamadım rahat rahat sizleri çook seviyorum

evet suç ortağı geldin demek ve günahsız esranın üzerine mi atıyorsun şuçu
esracık ne söylemedi hediyesi geldiği halde sır vermedi baskılara dayandı ama siz su koyuvermişsiniz oldumu şimdi
zaten bana kim yolluycaktı unuttum süprizimi bozmayın benim

aminnn canım
sağoalsın burcum benim
evet canım benim ısrarımla yaptı ve acil sezeryana gitmesi gerkiyordu normal doğumdan yatan bir hastasının acil sezeryana girmesi gerekiyordu ve panik halindeydi doktorum
ayrıca ben dün bebeğimi çok yordum esra bilir konya belediyesini abimi ziyarete gittim ve 7 katı merdivenle çıktım
abimin katına vardığım da ise kalbim atıyordu bebeğimin kalbi benden hızlı vuruyordu sanki kasık bölgemde başka bir kalbim var ve dışrı fırlıyacaktı
bu yüzden yorgun yorgun yattı sanki
arkadaşlarım ben kızları çok seviyorum bunu hep söylüyorum cilveli kızları küçük kızımı anlatıyorum ya size
cilveli ve sözleri ile milleti kendine aşık ediyor
eşim çapkındır çok can yakmış demek ki rabbim kız derdi çektirecek ona

canım benim çin takvimi ay döngüsü vebaşka bir falda erkek gözüktü hep kan yenilemesinde ise kız çıktı sadece
ve asermemde erkek belirtisi çoktu annemin abimlerde beli ağrırımış bizde ise kızlarda yani kasığı ağrırımış
benimde kızlarımda kasık ağrım çok fazlaydı ama bunda belim öldürecek beni
sonra kızlarımda ben eşime çok düşkündüm isterdim onu ve kızı olacağın daha istekli olduğunu söylemişlerdi bana bunda ise eşimle kardeşiz artık
anlayamadım yani ama hayırlısı rabbim beni hiç darda bırakmadı

sağolasın canım benim iyiyim ben şükür bebebğim de iyi şükür
evet canım rabbim korudu evlatlarımı hem öyle korudu ki başıma gelenlere rağmen sanki bizi koruyan ve işleri yoluna koyan bir el vardı
hediyeni güle güle kullan canım

BULEMSU CUM, herşeyin hayırlısı canım. herşey kesin değil ki... allah gönlündekini veriri inş. sanada herkesede...
amin canım evet kesin değil
belkide hani derler ya sevdiği kula eşşeğini kaybettirir sonra buldurur diye

ama ama ama bulemsu açıklayabilirim kızma bize hep o esraa var ya o esra o zorladı bizi merak etmiş
dimii moonsuun yardım ett
esraa intikamım acı olacak esraaaaaaa
bak bak suç atmak haaaaa

arkan da ben varım esra sıkma canını sen

ay ben paylaşamayabilirmm bunlrı utanırım acıkkk, ben zaten yazmaya başladım bebikime evdeee

ıyyyyyyyy çok gıcık demek akalın hiççç sevmem kıro

:))))))))))))))))))))))))))))))))

küsmeyin yahu:) ben size arada bakıyorum hepiniz ordamısınız cinsiyet belli mi diye burdayım

canımm merakk ettik seni...neyseki haberini aldık...çokdaa habersiz birakma bizi..biliyorsunnn alıştık burda birbirimizee...bi süre haber alamayıncaa kaygılanıyoruzz Rabbim işini kolaylaştırsın...dilerimmm kolaylıklaaa atlatırsınn...sevgilerr
ayy hiç sevmem o kadını..sankii ilk kez evlenmiiş gibi buldumcukk olmuşş desene

ya bu sekreterii dövücemmm ya biz çevreye duyarlı olduğumuz için kağıtları iki taraflı kullanıyoruz bende de müsvette kağıt baya birikmişti herkes gibi bende sekreterliğe göötürdüm ve muatap olmadan arkasındaki masaya bıraktımm uyuzz almışş yarım paket kağıdı çöpe atmış birde tamda atmıyor gösteriyor bana bende sinirlendim mail attım " eğer çöpe atacaksan söyle birdaha getirmem" diye...

cevap yazmış " Bilgim dışında bırakıldıysa eğer Fotokopi makinasının tek kullanıcısı da ben olmadığım için maalesef birşey söyleyemem. "

bende " Fotokopi kullanan hiç kimsenin senin arkandaki dolabın üzerine bırakılan kağıtları alıpta çöpe atacağını hiç sanmıyorum. " dedimm ya kullannan kişiler belli ve kimse onun dışında oraya karısmıyoor kii dolapla makine arasında mesafe var siz işiniz olmayan şeye karısırmısınuzz

Allaha havale ediyorummm sırf beni sinir etmek için yapıyor ya Rabbim tez zamandaa nasıl biliyorsa öyle yapsın bu terbiyesizi hamile halimlee sinirlendirdi beniii

belki de almıştırrrr

canım ben blog açtım... hem de bebeği ilk öğrendiğim andan değil...daha öncesinde ilk hissettiğim andan itibaren :)
adresi burda: anneolucamben

öyle bir topic açsak ilerde unutulur gider sanki canım... bebeğime hatıra kalsın istiyorsan ya günlük tut ya da blog yaz bence...

Benim bebiş de aynı seninki gibi sağ tarafta tatlım,sırt üstü yatıyor ve kafası sağda. Doktor kız olabilir dedi Bence kemik yapısına bakıp tahmin ediyorlar, kızların kemik yapısı daha ince oluyor. Mesela benim pıtırcığın ense kalınlığı 0.7 mm di o yüzden ben daha çok buna bağlıyorum

Canım benim satıma göre 14+5 olması gerekiyor ama doktordaki ölçümlerde 14+1 çıkıyor. Bu aslında kesin değil, çünkü sat adet başlangıç tarihimiz, yumurtlama tarihimiz değil. Geç yumurtlama olduğunda böyle sapmalar oluyor. Bir de usg ölçümünde doktor bebeğin baş popo arasını işaretliyor, cihaz ona göre haftayı hesaplıyor. Milimlik bir kayma bile 1-2 gün ileri ya da geri hesaba neden olabiliyor.Kafana takmana gerek yok yani

canım kutumun dolu olduğunu bilmiyordum şimdi boşalttım uyarın üzerine hepiniz dua edin :) hamilelerin gücü adına

boşver kuşum sinirlenme zamanı gelince herşeyi söylersin. bazılarında değişik kompleksler oluyor bu onlardan sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…