2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayyy gülesim geldi seni bu kadar sinirli görünceee ne uyuz kızmış yaaaaa, takmış kafayı bu sekreter sana

moonsun88 kullanıcısından alıntı

ya bu sekreterii dövücemmm ya biz çevreye duyarlı olduğumuz için kağıtları iki taraflı kullanıyoruz bende de müsvette kağıt baya birikmişti herkes gibi bende sekreterliğe göötürdüm ve muatap olmadan arkasındaki masaya bıraktımm uyuzz almışş yarım paket kağıdı çöpe atmış birde tamda atmıyor gösteriyor bana bende sinirlendim mail attım " eğer çöpe atacaksan söyle birdaha getirmem" diye...

cevap yazmış " Bilgim dışında bırakıldıysa eğer Fotokopi makinasının tek kullanıcısı da ben olmadığım için maalesef birşey söyleyemem. "

bende " Fotokopi kullanan hiç kimsenin senin arkandaki dolabın üzerine bırakılan kağıtları alıpta çöpe atacağını hiç sanmıyorum. " dedimm ya kullannan kişiler belli ve kimse onun dışında oraya karısmıyoor kii dolapla makine arasında mesafe var siz işiniz olmayan şeye karısırmısınuzz

Allaha havale ediyorummm sırf beni sinir etmek için yapıyor ya Rabbim tez zamandaa nasıl biliyorsa öyle yapsın bu terbiyesizi hamile halimlee sinirlendirdi beniii

ayy işyerinde böyle şeylere bende çok uyuz oluyorum cnm
bizimde odacımız malesef alıp alıp çöpe atıyor, biz ayırıyoruz o kadar bir akşam birde baktıkkkk
kağıt atıkları, normal çöpleri hepsini aynı büyük çöp tenekesine dolduruyorrrrrr

ayyy gülesim geldi seni bu kadar sinirli görünceee ne uyuz kızmış yaaaaa, takmış kafayı bu sekreter sana

bide cevap yazmışşş sekreter" Sanmıyorsun ama ben biliyorum. Herkesin kullanımına açık bi ortam benim çalışma alanım. Bıraktığın burda isem bana söyleseydin hiç problem olmazdı. "

ben " evet herkes herşeyi biliyor..." yazdım onun müdürü de bilgide sürkli hiç umrumda değil 23 yasındakii kızın arkasına düşmüşlerr ohh olsunn

cevap vermiş " haklısın" diye :))))))))

Son düzenleme:

canım bebekler hep sağda oluyorlar sadece baskı yaptığı bölge değişiyor benimde sağ tarafıma baktı benden önceki hastanın da sağına baktı
rahim sağda olduğu için mecbur sağa bakıyor
kızlarım solumdalardı benim hele küçüğün başının yerini bile biliyordum sol kasığımdan büyüdüler yani
bu sağ kasığımda büyüyor ve yamukluğum orda
ağrım oluyor gögüsaltım da doktora onu sordum bebek küçük oralara baskı yapamaz gaz sıkıyordur dedi haklı olabilir kabızlık sorunum var benim gaz sorunumda var
sonra romatizmam bebeğime bişey yapmazmış içim rahatladı

kızlar hepinize merhaba nasılsınız bugün?,

size birşey sorucam ama limangoda gör&sin markasının pantalonları varda almak istiyorum fakat hiç açıklama yok, beli nasıl o pantalonların lastiklimi görseli de göstermiyor, kullanan kalitesini bilen arkadaş yardımcı olabilir mi acaba?

inşallah yarın küçük ama kendi cesaretim açısından büyük bir gün

benim cebim ya da iş numaram vardı sende değil mi yoksa böyle şeyleri bazı arkadaşlarla özelden paylaşalım kontrol edelim empati yapıyorum bende merak ederdim bu arada 2012 yılı erkek bebek yılıymış sonbaharda ona göre

oda iyiymiş cnaımm

çok komik değil miii kendini çok güzel zeki ve vazgeçilmez sanıyor haklı napsın 2 tane koskoca müdür önemli toplantılarda sekreteri konu edip korumaya kalkarlarsa olacağı bu

bizim temizlik şti deki adama da ben uyuzum içi sulu olduğu için bardağı çöpe atmadım ona dedim ki şunu da alabilirsiniz bana dediki sulu şeyleri lavoboya boşaltın diyor herkes çöpe herşeyi atıyor biz atmıyoruz dediğine bak çöpe kağıt atıncada lütfen geri dönüşüm çöpüne atın diyor az kaldı patlıycam ben çöpe ne atacağım yahu

mademm öyle diyorsun küsmem çok özledikkk seni,
bu arada inşalahhhhhhhh iyi bbir gelişme olur

inşallah yarın küçük ama kendi cesaretim açısından büyük bir gün
benim cebim ya da iş numaram vardı sende değil mi yoksa böyle şeyleri bazı arkadaşlarla özelden paylaşalım kontrol edelim empati yapıyorum bende merak ederdim bu arada 2012 yılı erkek bebek yılıymış sonbaharda ona göre
--------------------------------------------------------------------------------

ayyy kızın sorunu odasının olmamasıymışşşşş

Neyse fıstıklar ben bi mutfağa kaçayım size doyum olmuyo,
kocişin siparişleri vardı onu yapayım akşama çok yalvardı da

akşama doğru görüşürüzzz öpüldünüzzz..

amınnn canım benım cumlemızın ınsallah hepımızın saglıklı hayırlı evlatları olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…