küsmeyin yahu:) ben size arada bakıyorum hepiniz ordamısınız cinsiyet belli mi diye burdayım
ya bu sekreterii dövücemmmya biz çevreye duyarlı olduğumuz için kağıtları iki taraflı kullanıyoruz bende de müsvette kağıt baya birikmişti herkes gibi bende sekreterliğe göötürdüm ve muatap olmadan arkasındaki masaya bıraktımm uyuzz almışş yarım paket kağıdı çöpe atmış birde tamda atmıyor gösteriyor bana bende sinirlendim mail attım " eğer çöpe atacaksan söyle birdaha getirmem" diye...
cevap yazmış " Bilgim dışında bırakıldıysa eğer Fotokopi makinasının tek kullanıcısı da ben olmadığım için maalesef birşey söyleyemem. "
bende " Fotokopi kullanan hiç kimsenin senin arkandaki dolabın üzerine bırakılan kağıtları alıpta çöpe atacağını hiç sanmıyorum. " dedimmya kullannan kişiler belli ve kimse onun dışında oraya karısmıyoor kii dolapla makine arasında mesafe var siz işiniz olmayan şeye karısırmısınuzz
Allaha havale ediyorummm sırf beni sinir etmek için yapıyor ya Rabbim tez zamandaa nasıl biliyorsa öyle yapsın bu terbiyesizi hamile halimlee sinirlendirdi beniii
ıyyyyyyyy çok gıcık demek akalın hiççç sevmem kıro
ayy hiç sevmem o kadını..sankii ilk kez evlenmiiş gibi buldumcukk olmuşş desene
o kadr hissediyormusun cnm ? ben o kadar hissetmiyorum yahuuuu benimkide erkek :26: yani arada
valla ben çok hissediyorum karnımda sürekli geziyor bir sağda bir solda, balık gibi kayıyor, kelebek kanat çırpar gibi çırpınıyo. bazen fokurdama gibi ben eminim bebişimin hareketleri..
ay ben paylaşamayabilirmm bunlrı utanırım acıkkk, ben zaten yazmaya başladım bebikime evdeee
:) bende bugün başlayacağım :)
evet belli olanlar var canım . benim oğluşum oluyor, kız istiyordum tokayı kafasına değil gitmiş başka yerine takmış pipi yapmış yaramaz sıpam :)
bulemsu çizelgeye eklesin o zaman da görelim bu yıl yoğunluk hangisinde
canım kutumun dolu olduğunu bilmiyordum şimdi boşalttım uyarın üzerine hepiniz dua edin :) hamilelerin gücü adına
ayyy gülesim geldi seni bu kadar sinirli görünceee ne uyuz kızmış yaaaaa, takmış kafayı bu sekreter sana
o kadr hissediyormusun cnm ? ben o kadar hissetmiyorum yahuuuu benimkide erkek :26: yani arada
valla ben çok hissediyorum karnımda sürekli geziyor bir sağda bir solda, balık gibi kayıyor, kelebek kanat çırpar gibi çırpınıyo. bazen fokurdama gibi ben eminim bebişimin hareketleri..
bulemsu çizelgeye eklesin o zaman da görelim bu yıl yoğunluk hangisinde
bizim topikte erkeklerde, çevremde de erkeklerde bu yıl erkek senesiymiş:)
canım bebekler hep sağda oluyorlar sadece baskı yaptığı bölge değişiyor benimde sağ tarafıma baktı benden önceki hastanın da sağına baktıesra CIM NASIL YAN YATARSA???
BEN ULTRASONU ELİME ALIORUM BURNU AĞZI BELİRGİN YANİ YUKARI BAKIYOR, SIRT ÜSTÜ YATMIŞ... KAFASIDA SAĞDA.AYAKLAR SOLDA.DÜZ Bİ ŞEKİLDE YATIYOR YANİ...ULTRASONLA HEP SAĞ TARAFIMDAN BAKTI. DEMEK BEBEK SAĞDA.... BUNA GÖRE TAHMİNİN NEDİR. SENİN BEBEĞİN POZİSYONU NASIL?
mademm öyle diyorsun küsmemçok özledikkk seni,
bu arada inşalahhhhhhhh iyi bbir gelişme olur
aynen,kıro ki ne kıro :))
Hemde ne buldumcuk,kocasının gömleğini bile stüdyoda ütüledi,ayyyyyyy bende niye izliyosam.
inşallah yarın küçük ama kendi cesaretim açısından büyük bir gün
ayy işyerinde böyle şeylere bende çok uyuz oluyorum cnm [/COLOR]:47: bizimde odacımız malesef alıp alıp çöpe atıyor, biz ayırıyoruz o kadar bir akşam birde baktıkkkk
kağıt atıkları, normal çöpleri hepsini aynı büyük çöp tenekesine dolduruyorrrrrr :52::53::53:[COLOR=#FF0000]
[/COLOR][/QUOTE]
oda iyiymiş cnaımm :52::52::52:
çok komik değil miii kendini çok güzel zeki ve vazgeçilmez sanıyor haklı napsın 2 tane koskoca müdür önemli toplantılarda sekreteri konu edip korumaya kalkarlarsa olacağı bu :52::52::52:
oda iyiymiş cnaımm
çok komik değil miii kendini çok güzel zeki ve vazgeçilmez sanıyor haklı napsın 2 tane koskoca müdür önemli toplantılarda sekreteri konu edip korumaya kalkarlarsa olacağı bu
neeeeeeeeeee
yuha diyorum stüdyoda gömlek mi ütüüyorrrrrrrr
mademm öyle diyorsun küsmemçok özledikkk seni,
bu arada inşalahhhhhhhh iyi bbir gelişme olur
bide cevap yazmışşşsekreter" Sanmıyorsun ama ben biliyorum. Herkesin kullanımına açık bi ortam benim çalışma alanım. Bıraktığın burda isem bana söyleseydin hiç problem olmazdı. "
ben " evet herkes herşeyi biliyor..."yazdım onun müdürü de bilgide sürkli hiç umrumda değil 23 yasındakii kızın arkasına düşmüşlerr ohh olsunn
cevap vermiş " haklısın" diye :))))))))
canım çok sevindim senin adınaaa yerim ben o pıtırcığııAllah sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin aminnn ne güzel maşAllah
kızlar cici annişler ve sevgili danacıkları günayydınnnlaaaarrrrrrtopiği açayım dedim yahuuu kimseler yok nerdesinizz qııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?