2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
inşallah yarın küçük ama kendi cesaretim açısından büyük bir gün

canım inş. senin için iyi olacakkkk dularımız seninle, özel msjlarını boşalt bende msj attım sana gitmemiştii

ben almıştım ama netten değil mağazan kot almıştım yanlarında büyültüp küçültebiliyorsun, benim aldığım kot esnekti orda denedimde aldım bedenlerini büyük almaya çalış canım

vardı tatlım bende, günlerdir görmeyince evde notunu aradım, artık arayaacaktım

oda iyiymiş cnaımm

çok komik değil miii kendini çok güzel zeki ve vazgeçilmez sanıyor haklı napsın 2 tane koskoca müdür önemli toplantılarda sekreteri konu edip korumaya kalkarlarsa olacağı bu

kendini bilmez kişilikk cnm senin sekreterin,dilide çok uzun haddini bildirmek lazım

kızlar hepinize merhaba nasılsınız bugün?,

size birşey sorucam ama limangoda gör&sin markasının pantalonları varda almak istiyorum fakat hiç açıklama yok, beli nasıl o pantalonların lastiklimi görseli de göstermiyor, kullanan kalitesini bilen arkadaş yardımcı olabilir mi acaba?

ayyy kızın sorunu odasının olmamasıymışşşşş

ay hiç söyleme zaten sekreter lafından nefret ediyor ama o bir sekreter yani gıcık oluyorsa neden çalısıyor anlamış değilim gerçi onun gözu bizim koltuklarda buraya oturabilmesi için ya muhendislik diploması olması gerekiyor yadaa sağlam torpil ikincisinin oldugu kesiiiinnnn

canım inş. senin için iyi olacakkkk dularımız seninle, özel msjlarını boşalt bende msj attım sana gitmemiştii

kendini bilmez kişilikk cnm senin sekreterin,dilide çok uzun haddini bildirmek lazım

valla biz bildiriyoruzdaa iş bazılarından dolayı bitmiyorrr ne diyeceksin dünya adaletsiz ben o kızı Yüce Rabbime havale ediyorumm o bilir....

Hahaha rezil yaaa,aynen öyle canım bi de beyaz gömlekti yani..

çorabıda beyzdır o adamın kırolar ya ikiside görmemişş

Neyse fıstıklar ben bi mutfağa kaçayım size doyum olmuyo,
kocişin siparişleri vardı onu yapayım akşama çok yalvardı da

akşama doğru görüşürüzzz öpüldünüzzz..

ohhh kocişş şanslı, yap bakalımm görüşürüzzzzz

kızlar esım bana hedıye almıs ınternetten kargoyla gelıcekmıs bugun yarın gelır dedı ama ne oldugunu soylemıyr sadece 1 ay onceden bugunu tahmın edıp dusunerek aldım dedı allah allah cokk meraka ettım valla ne olabılır acba 1 ay once hamıle oldugumuda bılıyrdu yanı bebkle ılgılı hedıye desem degıldır sızce ne olabılırkı acaba neyse ben bu prıma paketı falan bsyler yazmıssınız ben anlayamadım banada anlatırmısınz bız kacırdık buradakı bıco seyı cokk cabuk ılerlıyr sayfalar ya okuyamıyrm hepsını

canım prima internetten form dolduran annelere 5 tl kargo ücreti karsılıgında hamileyim hediyesi gönderiyor içerisinde saklama kabı, CD, kitap, konusma paketi küçük sampuan yada deterjan ve bebek bezi 2 adet bunları gönderiyor sende doldurabilirsin internetten yaz cıkıyor

ayyy sen doğum iznine çıkınca oturmasın sakın koltuğunnnaaaa

canım prima internetten form dolduran annelere 5 tl kargo ücreti karsılıgında hamileyim hediyesi gönderiyor içerisinde saklama kabı, CD, kitap, konusma paketi küçük sampuan yada deterjan ve bebek bezi 2 adet bunları gönderiyor sende doldurabilirsin internetten yaz cıkıyor

Bebeğinizin İlk Hediyesi Prima Dünyasından

sen doğum iznine çıkınca koltuğunu kapmasın sakınnnnnnnnnn

kimlerin hediyesi gelmiş bakımmmmyoklama yapacam
benim hediyem yarına ulaşır zannımca

sen doğum iznine çıkınca koltuğunu kapmasın sakınnnnnnnnnn

oturur canım yaa otursunn umrumda değil bu firmada oturur ama yarın başka firmada oturamaz herkes torpile bakmıyor diplomada lazım

ben zaten doğumdan sonra gelmeyi düşünmüyorum keyifleri bilir zaten bu firma batarsa insanların hırslarından batar

kızlarrrr size güzel haberlerm vaaar dr a gittim bebeğim koccamannn olmuştu foto atarım inş şimdi evde değilim. herşey yolunda dedi. ve ve veeee kıza benziyo dediiii yaaa nasıl şaşkınım anlatamam başlarda içime hep erkek doğuyodu ama bu aralar kız gibi geliyodu. gerci dr umuz sen sakın baslama pembe kıyafetler almaya dedi 2 haftaya net belli olcak. ama cok tuhafff yaa ben kız olduguna inanıyorum artık ve cookk mutlu olduuummm darısı sizlere bakalım. haa bu arada süt içmiyorum die neler dedi dr um kızdı banaa:44: cok haklı tabi. sen beslemesen de 5-6 aya kadar kendiliğinden büyür ama doğdugunda süt içen annelerin çocukları cin gbi bakar seninki bakmaz, onlar yürümeye baslar seninkinin gelişimi yavas olur dedi. ve buna kimse degıl sadece sen üzülürsün dedi.cookkk haklı yaa bundan sonra cok dıkkatlı olcam ne de olsa ilk 3 ayımız bitti. birbirimizi uyarmaya devam kızlar bana cok faydalı geliyosunuz. işte benden bu kadrrr

olsun canım daha günümüz var ama daha geç kalma çoğunluk iş adresini verdi çünkü sanırsam

benim ilk çalıştığım firmada bir yemekçi bir de sekreter var bayan olarak hepsi erkekti ve inşaat firmasıydı. ben gittim 3. bir kız okumuşu herkes seviyor falan sekreter krizlere girdi burnumdan getirdi benim olmadık yere aylarca küsmeler, burnumdan getirmeler neler çektimm ya ama sonunda belasını buldu. kötü yola düştü en sonunda fesatlığından evli barklı kadın para hırsı milletten üstün olacam hırsıyla kendini yedi...

benim hediyem gelmedi daha valla gelmedi gelse sölerdim :)

ayyyyy süüppeeerr çok sevindimmm tatlımmmmmm kızımız mı geliyorrr yesinler onuuuuu ama bende içmiyorumm haklısın içmeliyizz :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…