2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
senin bebektemi kız gibi yatıyordu canım yoksa benziyormuydu:44:
rabbim hayırlı evlat etsin inşş

hayırlı olsun canım... kız da erkek te ayrı güzel... hayırlısı neyse o olsun öncelikle...

ben günlerdir süt içmiyorum demsem :44::44::44:

ayran içiyorum yoğurt yiyorum ama süt içmiyorum hiççç....

umarım canım buda yaptıklarını bulurr Allah korkusu yok yazııkk....

kızlar yaaa moralim bozuk saat 1 de annem ve babam gitti memlekete 10-15 dk. ayakta duruyordum en fazla hep yatıyordum 1 hafta önce başıma gelen düşük tehlikesi sebebiyle hiç iş yapmadım neyse annemleri gönderdim 5 dk. sonra wc ye girdim yine kırmızı leke çok üzgünüm eşim üzüntüden oldu heralde diyor progestana devam inş. kesilir heemen okula da gitmeyi düşünmüyorum rapor alıcam okul bitecek zaten herşeyi kafama takmaktan oluyor bence de dua edin nolur

geldi demek ve hediyenin resmini eklemek mecburidir ama süprizi bozmamak adına gönderen kişi adını söylemek yok

gelmediiii gelse gelse meraktan çatlayacam zateeeenn evet kimse eklemedi foto bende onlardan şikayetçiyiiimmm bulemsuu

gözün aydın canım, herşey gönlündeki gibi olur inşallah:)

senle ben kesin söleriz canımmm yoksa çatlarızzz :

benimde gelmedi hediyem ya gelse bende söyleyecem hemen:)

Allah korusun canım bebeğini bebeklerimizi dinlen üzülme ağlama Allah esirgesin uzat ayaklarını yat sürekli

ayyyyy süüppeeerr çok sevindimmm tatlımmmmmm kızımız mı geliyorrr yesinler onuuuuu ama bende içmiyorumm haklısın içmeliyizz :13:

eveeettt tatlışımmm kesin olmamakla beraber öyle görünüyo bakalımmAllah ım hepimizin gönlüne göre, sağlıklı hayırlı evlat versinnnn.. kesnlikle iç canım benim ben duyunca cok korktumm günde iki bardak dedi hem de hiç sevmediğim için zor olck ama napalım kuzularımız için fedakarlık şimdiden başlıyo galiba

bende ilk günden beri tutuyorum canım...bebek dergisi hediye etmişti...'hamilelik ajandası' diye bi defter...hem hafta hafta bilgilendirme yapıyor...hemde 1.hafta nasıl geçti? 2.hafta nasıl geçti gibi bölümler var oraya yazıyorum...yazarkenn okadar salya sümüğeee bağlıyorumkii, buraya yazamam inan...sanki bebeğimlee konuşuyorr gibi yazıyorum...bazen ağlıyorum

canım şuanda gör&sinden aldıgım pantolun var üzerimdeee...inanılmaz kullanışlı..beli lastikli ama sadece önü ve beli ayarlanabiliyor...gebe'den aldıgım pantolondan bunu daha çok seviyorum ve daha ucuzaa aldımm:44: arkası normal kumaş ve kesinliklee şık duruyor..ben işe gelirken üstüne bi tunik giyip geliyorum...geçenlerde düğüne gittik yine aynı pantolonun üzerine incili şık bi bluz giydim omzumaa ince şal aldım...öylede güzel oldu...şiddetle tavsiye ederim..ben 42 giyiyorum ama gör&sinden 44 aldım...ve iyiki 1 beden büyük almışım dedim...

Neyse fıstıklar ben bi mutfağa kaçayım size doyum olmuyo,
kocişin siparişleri vardı onu yapayım akşama çok yalvardı da

akşama doğru görüşürüzzz öpüldünüzzz..
hadi kolay gelsin..hamarat annişş senii:56
kimlerin hediyesi gelmiş bakımmmmyoklama yapacam
benim hediyem yarına ulaşır zannımca
benim hediyem bugun geldi canım...foto çekip ekliycemm haftasonuna herkesinki eline ulaşır herhaldee

ayyyy çok sevindim mervecim...kendin gibi cici bi kız doğurr inşallahh..çıtırr çıtırrr bi cadıı olsunnn acilinden foto istiyoruzz..burda acayip meraklı hamişlerrr var haberin ola...hepimizz aşeriyorzz birbiirimizdeen aldığımız güzel haberlere ve bebeciklerin fotolarınaaa

gelmedi diyor şekerimm
geldi sekerim akşam eşin getirecek belkimde kimden geldiğini sana söylemiştir tanısıyoruz kösesinde ki isimlere bakamk istemen bundan sebebdir belkide:44:

gelmediiii gelse gelse meraktan çatlayacam zateeeenn evet kimse eklemedi foto bende onlardan şikayetçiyiiimmm bulemsuu
evet 3 kişi hediyem geldi dedi esra hediyesini ekledi sadece diğer kişilere ceza gelecek haaaaa
gözün aydın canım, herşey gönlündeki gibi olur inşallah:)

benimde gelmedi hediyem ya gelse bende söyleyecem hemen:)
söyle zaten sekerim kargo yolu gözleyen herkesin heyecanına heyecan katar

kimlerin hediyesi gelmiş bakımmmmyoklama yapacam
benim hediyem yarına ulaşır zannımca

Ben hediyemi gönderdim yerinede ulaştı ama benimki daha gelmedi, ev adresimi vermştim haftasonu felan gelirse diye, belkim eve gelmiştir bilmiyorm

ben seninkini hep kız düşünmüştüm zaten :) hayırlı olsun canım sağlıklı doğsun kız erkek hepsi güzel evlat, ben arada içiyorum her gün içemiyorum yaaaaaa :2:

canım annenle babana mı üzüldün acaba ondan mı geldi ki, çok stres yapıyor olmalısın (( dikkat et

benim mi tatlım eşimin cebine mesaj geldi şu kişiden kargonuz yolda diyee inşAllah bugün elime ulaşır çok meraktayım

canım çok sağol açıklaman için bende 1 beden büyük işaretledim ama görselde hiç lastikli göremediğim için tereddütte kaldım alıyorum o zaman ayarlanabiliyormuş nasıl olsa , çok teşekkür ederim cevapladığın için tekrar :)))

canlarım aranızdan ayrılıyorum bir kaza sonuu bebeğimii miniğimi kaybettim çok zor ona alışmışım bukadar zamanda onsuz hiçbirşeyin anlamı yok gibi yemek yemenin uyumanın uyanmanın nasip değilmiş ama kendimi suçlamaktan kahroluyorumm sizlere sağlık diliyorum hepinizeee sevgiler selamlar

senin bebektemi kız gibi yatıyordu canım yoksa benziyormuydu:44:
rabbim hayırlı evlat etsin inşş
canım dr su an uyuyo her tarafını inceleyebiliyoruz bu yuzden dedi ve kıza benziyo ama tabi daha erken dedi. kız gibi yatma nasıl oluyo bu arada?

aynen canım Allah biliyo ya ikisine de sevıncektım. önce saglık die dua ettim hep. bu arada ben de yoğurt yiyorum dedim ama özellikle süt die diretti biraz zorlasak ii olckkk

canım dualar seninle. inş rabbim yavrunu da seni de korur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…