senin bebektemi kız gibi yatıyordu canım yoksa benziyormuydu:44:kızlarrrr size güzel haberlerm vaaardr a gittim bebeğim koccamannn olmuştu foto atarım inş şimdi evde değilim. herşey yolunda dedi. ve ve veeee kıza benziyo dediiii yaaa nasıl şaşkınım anlatamam başlarda içime hep erkek doğuyodu ama bu aralar kız gibi geliyodu. gerci dr umuz sen sakın baslama pembe kıyafetler almaya dedi 2 haftaya net belli olcak. ama cok tuhafff yaa ben kız olduguna inanıyorum artık ve cookk mutlu olduuummm darısı sizlere bakalım. haa bu arada süt içmiyorum die neler dedi dr um kızdı banaa:44: cok haklı tabi. sen beslemesen de 5-6 aya kadar kendiliğinden büyür ama doğdugunda süt içen annelerin çocukları cin gbi bakar seninki bakmaz, onlar yürümeye baslar seninkinin gelişimi yavas olur dedi. ve buna kimse degıl sadece sen üzülürsün dedi.cookkk haklı yaa bundan sonra cok dıkkatlı olcam ne de olsa ilk 3 ayımız bitti. birbirimizi uyarmaya devam kızlar bana cok faydalı geliyosunuz. işte benden bu kadrrr
benim hediyem gelmedi daha valla gelmedi gelse sölerdim :)
kızlarrrr size güzel haberlerm vaaardr a gittim bebeğim koccamannn olmuştu foto atarım inş şimdi evde değilim. herşey yolunda dedi. ve ve veeee kıza benziyo dediiii yaaa nasıl şaşkınım anlatamam başlarda içime hep erkek doğuyodu ama bu aralar kız gibi geliyodu. gerci dr umuz sen sakın baslama pembe kıyafetler almaya dedi 2 haftaya net belli olcak. ama cok tuhafff yaa ben kız olduguna inanıyorum artık ve cookk mutlu olduuummm darısı sizlere bakalım. haa bu arada süt içmiyorum die neler dedi dr um kızdı banaa:44: cok haklı tabi. sen beslemesen de 5-6 aya kadar kendiliğinden büyür ama doğdugunda süt içen annelerin çocukları cin gbi bakar seninki bakmaz, onlar yürümeye baslar seninkinin gelişimi yavas olur dedi. ve buna kimse degıl sadece sen üzülürsün dedi.cookkk haklı yaa bundan sonra cok dıkkatlı olcam ne de olsa ilk 3 ayımız bitti. birbirimizi uyarmaya devam kızlar bana cok faydalı geliyosunuz. işte benden bu kadrrr
geldi demek ve hediyenin resmini eklemek mecburidirbenim hediyem gelmedi daha valla gelmedi gelse sölerdim :)
benim ilk çalıştığım firmada bir yemekçi bir de sekreter var bayan olarak hepsi erkekti ve inşaat firmasıydı. ben gittim 3. bir kız okumuşu herkes seviyor falan sekreter krizlere girdi burnumdan getirdi benim olmadık yere aylarca küsmeler, burnumdan getirmeler neler çektimm ya ama sonunda belasını buldu. kötü yola düştü en sonunda fesatlığından evli barklı kadın para hırsı milletten üstün olacam hırsıyla kendini yedi...
geldi demek ve hediyenin resmini eklemek mecburidirama süprizi bozmamak adına gönderen kişi adını söylemek yok
geldi demek ve hediyenin resmini eklemek mecburidirama süprizi bozmamak adına gönderen kişi adını söylemek yok
kızlarrrr size güzel haberlerm vaaardr a gittim bebeğim koccamannn olmuştu foto atarım inş şimdi evde değilim. herşey yolunda dedi. ve ve veeee kıza benziyo dediiii yaaa nasıl şaşkınım anlatamam başlarda içime hep erkek doğuyodu ama bu aralar kız gibi geliyodu. gerci dr umuz sen sakın baslama pembe kıyafetler almaya dedi 2 haftaya net belli olcak. ama cok tuhafff yaa ben kız olduguna inanıyorum artık ve cookk mutlu olduuummm darısı sizlere bakalım. haa bu arada süt içmiyorum die neler dedi dr um kızdı banaa:44: cok haklı tabi. sen beslemesen de 5-6 aya kadar kendiliğinden büyür ama doğdugunda süt içen annelerin çocukları cin gbi bakar seninki bakmaz, onlar yürümeye baslar seninkinin gelişimi yavas olur dedi. ve buna kimse degıl sadece sen üzülürsün dedi.cookkk haklı yaa bundan sonra cok dıkkatlı olcam ne de olsa ilk 3 ayımız bitti. birbirimizi uyarmaya devam kızlar bana cok faydalı geliyosunuz. işte benden bu kadrrr
senle ben kesin söleriz canımmm yoksa çatlarızzz:
kızlar yaaa moralim bozuk saat 1 de annem ve babam gitti memlekete 10-15 dk. ayakta duruyordum en fazla hep yatıyordum 1 hafta önce başıma gelen düşük tehlikesi sebebiyle hiç iş yapmadım neyse annemleri gönderdim 5 dk. sonra wc ye girdim yine kırmızı leke çok üzgünümeşim üzüntüden oldu heralde diyor progestana devam inş. kesilir heemen okula da gitmeyi düşünmüyorum rapor alıcam okul bitecek zaten herşeyi kafama takmaktan oluyor bence de dua edin nolur
ayyyyy süüppeeerr çok sevindimmm tatlımmmmmmkızımız mı geliyorrr yesinler onuuuuu ama bende içmiyorumm haklısın içmeliyizz :13:
bende ilk günden beri tutuyorum canım...bebek dergisi hediye etmişti...'hamilelik ajandası' diye bi defter...hem hafta hafta bilgilendirme yapıyor...hemde 1.hafta nasıl geçti? 2.hafta nasıl geçti gibi bölümler var oraya yazıyorum...yazarkenn okadar salya sümüğeee bağlıyorumkii, buraya yazamam inan...sanki bebeğimlee konuşuyorr gibi yazıyorum...bazen ağlıyorumbir bilmecem var çocuklar, haydi sor sor
gibi oldu
şimdi aklımdan bebeğim için bir günlük tutsam diye geçiriyordum acaba diyorum ayrı bir konu açsak da epimiz her gün bebekleri için ne hissettiğini mi yazsa? nasıl olur?
kızlar hepinize merhaba nasılsınız bugün?,
size birşey sorucam ama limangoda gör&sin markasının pantalonları varda almak istiyorum fakat hiç açıklama yok, beli nasıl o pantalonların lastiklimi görseli de göstermiyor, kullanan kalitesini bilen arkadaş yardımcı olabilir mi acaba?
hadi kolay gelsin..hamarat annişş seniiNeyse fıstıklar ben bi mutfağa kaçayım size doyum olmuyo,
kocişin siparişleri vardı onu yapayım akşama çok yalvardı da
akşama doğru görüşürüzzz öpüldünüzzz..
benim hediyem bugun geldi canım...foto çekip ekliycemm haftasonuna herkesinki eline ulaşır herhaldeekimlerin hediyesi gelmiş bakımmmmyoklama yapacam
benim hediyem yarına ulaşır zannımca
cnm benım sagol cokk tesekkur ederııımmm doldurdum formumu benndee
geldi sekerim akşam eşin getirecek belkimde kimden geldiğini sana söylemiştir tanısıyoruz kösesinde ki isimlere bakamk istemen bundan sebebdir belkide:44:gelmedi diyor şekerimm
evet 3 kişi hediyem geldi dedi esra hediyesini ekledi sadece diğer kişilere ceza gelecek haaaaagelmediiii gelse gelse meraktan çatlayacam zateeeenn evet kimse eklemedi foto bende onlardan şikayetçiyiiimmm bulemsuu
söyle zaten sekerim kargo yolu gözleyen herkesin heyecanına heyecan katargözün aydın canım, herşey gönlündeki gibi olur inşallah:)
benimde gelmedi hediyem ya gelse bende söyleyecem hemen:)
kimlerin hediyesi gelmiş bakımmmmyoklama yapacam
benim hediyem yarına ulaşır zannımca
kızlar yaaa moralim bozuk saat 1 de annem ve babam gitti memlekete 10-15 dk. ayakta duruyordum en fazla hep yatıyordum 1 hafta önce başıma gelen düşük tehlikesi sebebiyle hiç iş yapmadım neyse annemleri gönderdim 5 dk. sonra wc ye girdim yine kırmızı leke çok üzgünümeşim üzüntüden oldu heralde diyor progestana devam inş. kesilir heemen okula da gitmeyi düşünmüyorum rapor alıcam okul bitecek zaten herşeyi kafama takmaktan oluyor bence de dua edin nolur
geldi sekerim akşam eşin getirecek belkimde kimden geldiğini sana söylemiştir tanısıyoruz kösesinde ki isimlere bakamk istemen bundan sebebdir belkide:44:
evet 3 kişi hediyem geldi dedi esra hediyesini ekledi sadece diğer kişilere ceza gelecek haaaaa
söyle zaten sekerim kargo yolu gözleyen herkesin heyecanına heyecan katar
bende ilk günden beri tutuyorum canım...bebek dergisi hediye etmişti...'hamilelik ajandası' diye bi defter...hem hafta hafta bilgilendirme yapıyor...hemde 1.hafta nasıl geçti? 2.hafta nasıl geçti gibi bölümler var oraya yazıyorum...yazarkenn okadar salya sümüğeee bağlıyorumkii, buraya yazamam inan...sanki bebeğimlee konuşuyorr gibi yazıyorum...bazen ağlıyorum
canım şuanda gör&sinden aldıgım pantolun var üzerimdeee...inanılmaz kullanışlı..beli lastikli ama sadece önü ve beli ayarlanabiliyor...gebe'den aldıgım pantolondan bunu daha çok seviyorum ve daha ucuzaa aldımm:44: arkası normal kumaş ve kesinliklee şık duruyor..ben işe gelirken üstüne bi tunik giyip geliyorum...geçenlerde düğüne gittik yine aynı pantolonun üzerine incili şık bi bluz giydim omzumaa ince şal aldım...öylede güzel oldu...şiddetle tavsiye ederim..ben 42 giyiyorum ama gör&sinden 44 aldım...ve iyiki 1 beden büyük almışım dedim...
hadi kolay gelsin..hamarat annişş senii:56
benim hediyem bugun geldi canım...foto çekip ekliycemm haftasonuna herkesinki eline ulaşır herhaldee
ayyyy çok sevindim mervecim...kendin gibi cici bi kız doğurr inşallahh..çıtırr çıtırrr bi cadıı olsunnnacilinden foto istiyoruzz..burda acayip meraklı hamişlerrr var haberin ola...hepimizz aşeriyorzz birbiirimizdeen aldığımız güzel haberlere ve bebeciklerin fotolarınaaa
canım dr su an uyuyo her tarafını inceleyebiliyoruz bu yuzden dedi ve kıza benziyo ama tabi daha erken dedi. kız gibi yatma nasıl oluyo bu arada?senin bebektemi kız gibi yatıyordu canım yoksa benziyormuydu:44:
rabbim hayırlı evlat etsin inşş
hayırlı olsun canım... kız da erkek te ayrı güzel... hayırlısı neyse o olsun öncelikle...
ben günlerdir süt içmiyorum demsem :44::44::44:
aynen canım Allah biliyo ya ikisine de sevıncektım. önce saglık die dua ettim hep.
ayran içiyorum yoğurt yiyorum ama süt içmiyorum hiççç....
canım dualar seninle. inş rabbim yavrunu da seni de korurkızlar yaaa moralim bozuk saat 1 de annem ve babam gitti memlekete 10-15 dk. ayakta duruyordum en fazla hep yatıyordum 1 hafta önce başıma gelen düşük tehlikesi sebebiyle hiç iş yapmadım neyse annemleri gönderdim 5 dk. sonra wc ye girdim yine kırmızı leke çok üzgünümeşim üzüntüden oldu heralde diyor progestana devam inş. kesilir heemen okula da gitmeyi düşünmüyorum rapor alıcam okul bitecek zaten herşeyi kafama takmaktan oluyor bence de dua edin nolur
gözün aydın canım, herşey gönlündeki gibi olur inşallah:)
saol canımmmm hepimizin inşallahh
ayyyy çok sevindim mervecim...kendin gibi cici bi kız doğurr inşallahh..çıtırr çıtırrr bi cadıı olsunnnacilinden foto istiyoruzz..burda acayip meraklı hamişlerrr var haberin ola...hepimizz aşeriyorzz birbiirimizdeen aldığımız güzel haberlere ve bebeciklerin fotolarınaaa
deli kızzzcanımm benimm cok tşkleeer...acilinden yolluycam. pek güzel oluyo bebişlerimizin günden güne büyüdüğünü görmek ve burda sizinle paylaşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?