kimlerin hediyesi gelmiş bakımmmmyoklama yapacam
benim hediyem yarına ulaşır zannımca
evet canım ağlarsa anam ağlar gerisi yalaan ağlar derlerya 2 gün hastanede yattım annem koltuk tepesinde durdu 15 gün yanımda durdu bebişime 1 hırka 1 yelek ördü necam kaldı ne halı ne koltuk ne ütü bide gitmeden nerdeyse 3 günlük yemek yaptı banyolar wc mutfak bal dökyala afedersiniz kim yapar bunu anadan başka onları uğurlayıp eve girince bir başladım ağlamaya bom boş ev inş. Allahım nasip ederse benimde evim bebeğimin gülüşleriyle şirinlikleriyle dolar taşar hepimizin inşallahcanım annenle babana mı üzüldün acaba ondan mı geldi ki, çok stres yapıyor olmalısın(( dikkat et
Ben hediyemi gönderdim yerinede ulaştı ama benimki daha gelmedi, ev adresimi vermştim haftasonu felan gelirse diye, belkim eve gelmiştir bilmiyorm
ben seninkini hep kız düşünmüştüm zaten :) hayırlı olsun canım sağlıklı doğsun kız erkek hepsi güzel evlat, ben arada içiyorum her gün içemiyorum yaaaaaa :2:
demek öyleee niye demedin hımmmmamin canım herşeyin bası saglık zaten kesin bile değil sonradan erkek deseler de üzülmem inan. her gün içiyoruzzz bundan sonra. onu bunu bilmem
canlarım aranızdan ayrılıyorum bir kaza sonuu bebeğimii miniğimi kaybettim çok zor ona alışmışım bukadar zamanda onsuz hiçbirşeyin anlamı yok gibi yemek yemenin uyumanın uyanmanın nasip değilmiş ama kendimi suçlamaktan kahroluyorumm sizlere sağlık diliyorum hepinizeee sevgiler selamlar
canlarım aranızdan ayrılıyorum bir kaza sonuu bebeğimii miniğimi kaybettim çok zor ona alışmışım bukadar zamanda onsuz hiçbirşeyin anlamı yok gibi yemek yemenin uyumanın uyanmanın nasip değilmiş ama kendimi suçlamaktan kahroluyorumm sizlere sağlık diliyorum hepinizeee sevgiler selamlar
the Ezio Sling Pratik Bebek Taşıyıcı Kanguru GittiGidiyor'da 57136680
Eki Görüntüle 410997 kızlar bunlar kullanışlı mı
kızlarrrr size güzel haberlerm vaaardr a gittim bebeğim koccamannn olmuştu foto atarım inş şimdi evde değilim. herşey yolunda dedi. ve ve veeee kıza benziyo dediiii yaaa nasıl şaşkınım anlatamam başlarda içime hep erkek doğuyodu ama bu aralar kız gibi geliyodu. gerci dr umuz sen sakın baslama pembe kıyafetler almaya dedi 2 haftaya net belli olcak. ama cok tuhafff yaa ben kız olduguna inanıyorum artık ve cookk mutlu olduuummm darısı sizlere bakalım. haa bu arada süt içmiyorum die neler dedi dr um kızdı banaa:44: cok haklı tabi. sen beslemesen de 5-6 aya kadar kendiliğinden büyür ama doğdugunda süt içen annelerin çocukları cin gbi bakar seninki bakmaz, onlar yürümeye baslar seninkinin gelişimi yavas olur dedi. ve buna kimse degıl sadece sen üzülürsün dedi.cookkk haklı yaa bundan sonra cok dıkkatlı olcam ne de olsa ilk 3 ayımız bitti. birbirimizi uyarmaya devam kızlar bana cok faydalı geliyosunuz. işte benden bu kadrrr
ceyda düvencide kullanıyordu çok tepki almıştı ama sonradan öğrenildiki bebek tıpkı karındaki gibi çok rahatmış
ben seninkini hep kız düşünmüştüm zaten :) hayırlı olsun canım sağlıklı doğsun kız erkek hepsi güzel evlat, ben arada içiyorum her gün içemiyorum yaaaaaa :2:
demek öyleee niye demedin hımmmmamin canım herşeyin bası saglık zaten kesin bile değil sonradan erkek deseler de üzülmem inan. her gün içiyoruzzz bundan sonra. onu bunu bilmem
evet canım ağlarsa anam ağlar gerisi yalaan ağlar derlerya 2 gün hastanede yattım annem koltuk tepesinde durdu 15 gün yanımda durdu bebişime 1 hırka 1 yelek ördü necam kaldı ne halı ne koltuk ne ütü bide gitmeden nerdeyse 3 günlük yemek yaptı banyolar wc mutfak bal dökyala afedersiniz kim yapar bunu anadan başka onları uğurlayıp eve girince bir başladım ağlamaya bom boş ev inş. Allahım nasip ederse benimde evim bebeğimin gülüşleriyle şirinlikleriyle dolar taşar hepimizin inşallahamiiiiiinnnnnnnn
canımm annenle babanın gittiğine üzüldüğün için olmuştur lekelenmen..dinlen güzelce...boşver okulu işi...önce sen ve bebeğin...Rabbim yar ve yardımcın olsun dilerim ki:26:kızlar yaaa moralim bozuk saat 1 de annem ve babam gitti memlekete 10-15 dk. ayakta duruyordum en fazla hep yatıyordum 1 hafta önce başıma gelen düşük tehlikesi sebebiyle hiç iş yapmadım neyse annemleri gönderdim 5 dk. sonra wc ye girdim yine kırmızı leke çok üzgünümeşim üzüntüden oldu heralde diyor progestana devam inş. kesilir heemen okula da gitmeyi düşünmüyorum rapor alıcam okul bitecek zaten herşeyi kafama takmaktan oluyor bence de dua edin nolur
gelmediiii gelse gelse meraktan çatlayacam zateeeenn evet kimse eklemedi foto bende onlardan şikayetçiyiiimmm bulemsuu
geldi sekerim akşam eşin getirecek belkimde kimden geldiğini sana söylemiştir tanısıyoruz kösesinde ki isimlere bakamk istemen bundan sebebdir belkide:44:
evet 3 kişi hediyem geldi dedi esra hediyesini ekledi sadece diğer kişilere ceza gelecek haaaaa
söyle zaten sekerim kargo yolu gözleyen herkesin heyecanına heyecan katar
ne demek kuzuumm tabikiii bildiğimiz bişey varsa paylaşacağızz..güle güle kullan bence memnun kalacksın...ben üzerimdeki siyahı hamiş kalmadan unnado'dan almıştım...aynı markanın lacivert keteninede geçen gün butikbebe.com'dan aldım..o da çok şıkkcanım çok sağol açıklaman için bende 1 beden büyük işaretledim ama görselde hiç lastikli göremediğim için tereddütte kaldım alıyorum o zaman ayarlanabiliyormuş nasıl olsa , çok teşekkür ederim cevapladığın için tekrar :)))
Canım sanki çok uzun süreli kullanılmaz gibi geliyor bana.Benim bildiğim Ceyda Düvencinin bebeği çok erken doğmuştu sanrım o nedenle bunu tercih etti.
ewet öyle bir durum vardı ben de alacağımdan değil de görüşümü bildirdim
hemen eklenecek ki hediyesi gelmeyen hayal kuracakcanımm annenle babanın gittiğine üzüldüğün için olmuştur lekelenmen..dinlen güzelce...boşver okulu işi...önce sen ve bebeğin...Rabbim yar ve yardımcın olsun dilerim ki:26:
haftasonuna kadar beklemeyelimmi foto eklemek içinn...gelen hemen eklesinmii diyorsunuzz yaaa:44: amannn haaa cezaya kalmayımmmm
ben bundan ve baska birinden kendim dikeceğim canım kendim yapmam bana daha mantıklı geldi bir tane ev içinde kullanamk için bir tane dışarda kullanmak için yapacağımthe Ezio Sling Pratik Bebek Taşıyıcı Kanguru GittiGidiyor'da 57136680
Eki Görüntüle 410997 kızlar bunlar kullanışlı mı
canım rabbim sabrını versin en kısa zamn da taçlandırsın seni yeni bir bebekle inşşşcanlarım aranızdan ayrılıyorum bir kaza sonuu bebeğimii miniğimi kaybettim çok zor ona alışmışım bukadar zamanda onsuz hiçbirşeyin anlamı yok gibi yemek yemenin uyumanın uyanmanın nasip değilmiş ama kendimi suçlamaktan kahroluyorumm sizlere sağlık diliyorum hepinizeee sevgiler selamlar
bilmiyorum canım ben ve esraya doktor kız gibi yatıyor dedide ondan sordumcanım dr su an uyuyo her tarafını inceleyebiliyoruz bu yuzden dedi ve kıza benziyo ama tabi daha erken dedi. kız gibi yatma nasıl oluyo bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?