2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım annenle babana mı üzüldün acaba ondan mı geldi ki, çok stres yapıyor olmalısın (( dikkat et
evet canım ağlarsa anam ağlar gerisi yalaan ağlar derlerya 2 gün hastanede yattım annem koltuk tepesinde durdu 15 gün yanımda durdu bebişime 1 hırka 1 yelek ördü necam kaldı ne halı ne koltuk ne ütü bide gitmeden nerdeyse 3 günlük yemek yaptı banyolar wc mutfak bal dökyala afedersiniz kim yapar bunu anadan başka onları uğurlayıp eve girince bir başladım ağlamaya bom boş ev inş. Allahım nasip ederse benimde evim bebeğimin gülüşleriyle şirinlikleriyle dolar taşar hepimizin inşallah amiiiiiinnnnnnnn

canım neden yaa nasıl bi kaza bu? coook üzüldüm inanki((((((

Çok üzüldüm çokk geçmiş olsun...

canım gerçekten çok ama çok üzüldüm. kaza sonucu derken? noldu düştün mü bişey mi oldu?

teselli etmek çok zor... hayırlısı değilmiş diye düşün. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah sana.

canım bencede erken ama allah gonlune gore versın hayırlı olsun kızın
bu arad bende süt yogurt tüketmıyorum canım ıstemıyor oglumdada oyle ıcmemıstım ama 9.5 aylık yürüdüyanı tek süt yogurt deılkı kuruyemıslerden fılanda alabılırız kalsıyumu bencenormaldede pek sevmem zaten doktorda bana ozel olarak ıc demedı bu sefer sorayım bakayım :26:

ceyda düvencide kullanıyordu çok tepki almıştı ama sonradan öğrenildiki bebek tıpkı karındaki gibi çok rahatmış

Canım sanki çok uzun süreli kullanılmaz gibi geliyor bana.Benim bildiğim Ceyda Düvencinin bebeği çok erken doğmuştu sanrım o nedenle bunu tercih etti.

öyle senin fotonu görünce içimden geçmiştii

ay canım çok doğru aynen annecim kıyamam, benim kide öyle,
annelerin hakkı boşuna ödenmez diye söylenmiyor,
bende annemin kıymetini böyle günlerde daha iyi anlıyorum bende seninki hamişliğim ilk zamnları çok fena oldum, 2 gün evde yattım annem herşeyimi yapıyordu, halen daha öyle, Allah bebekleri, çocukları annesiz bırakmasınnnn

kızlarrr eşim galiba anneler gününde bana sürpriz yapcakkk. bi kaç gündür şüpheleniyodum az önce emin oldummm. bi süredir arabamı değiştircemiz gündemdeydi ve ben bi tane begenmiştim istanbula gittiğinde almış onu bana şimdi telefonu bende kaldı fotograf kısmına bi girdim baktım o arabanın fotosu. ayy bi kaç gündür de aramız hiç iyi değildi. bunu görünce bi an pişman olmadım değil. bakalım ne zaman vercek hediyemi sabırsızlanıyorummmm

canımm annenle babanın gittiğine üzüldüğün için olmuştur lekelenmen..dinlen güzelce...boşver okulu işi...önce sen ve bebeğin...Rabbim yar ve yardımcın olsun dilerim ki:26:
gelmediiii gelse gelse meraktan çatlayacam zateeeenn evet kimse eklemedi foto bende onlardan şikayetçiyiiimmm bulemsuu

haftasonuna kadar beklemeyelimmi foto eklemek içinn...gelen hemen eklesinmii diyorsunuzz yaaa:44: amannn haaa cezaya kalmayımmmm

ne demek kuzuumm tabikiii bildiğimiz bişey varsa paylaşacağızz..güle güle kullan bence memnun kalacksın...ben üzerimdeki siyahı hamiş kalmadan unnado'dan almıştım...aynı markanın lacivert keteninede geçen gün butikbebe.com'dan aldım..o da çok şıkk

canımmm yaaa çok üzüldüm...Allah sabrını versin...yeni bi mucizeyle yüzünü güldürsün inşallah..sen iyimisn peki? nasıl bi kaza geçirdin? sende varmı bişeyy canımm?

of ya bugun ıkıncı kayıp haberı ekım annelerınde de bı arkadas kaybettı bebegını ne denır kı Rabbım sabır versın bıdaha yasatmasın canım

ay canım benim çok geçmiş olsun, rabbim sabır versin tez zamanda da bir bebek nasip etsin. sakın kendini suçlama kader bu ...

[h=2][/h]
susans kullanıcısından alıntı

canlarım aranızdan ayrılıyorum bir kaza sonuu bebeğimii miniğimi kaybettim çok zor ona alışmışım bukadar zamanda onsuz hiçbirşeyin anlamı yok gibi yemek yemenin uyumanın uyanmanın nasip değilmiş ama kendimi suçlamaktan kahroluyorumm sizlere sağlık diliyorum hepinizeee sevgiler selamlar

of ya bugun ıkıncı kayıp haberı ekım annelerınde de bı arkadas kaybettı bebegını ne denır kı Rabbım sabır versın bıdaha yasatmasın canım

allah sabır versin cnım, çok zor ..

canımm çok üzüldümm Rabbim tez zamanda yerini doldursun inşAllah... neden kendini sucluyorsun anlatıp rahatlamak istermisin? kahrolma lütfen...

hemen eklenecek ki hediyesi gelmeyen hayal kuracak

ben bundan ve baska birinden kendim dikeceğim canım kendim yapmam bana daha mantıklı geldi bir tane ev içinde kullanamk için bir tane dışarda kullanmak için yapacağım
ama bunlar ay ay kullanılıyormuş 6 aydan sonrası içinse baska bir çeşidi öneriliyor ama normalde kullanılan kangurulardan daha sağlıklıymış bunlar

canım rabbim sabrını versin en kısa zamn da taçlandırsın seni yeni bir bebekle inşşş

canım dr su an uyuyo her tarafını inceleyebiliyoruz bu yuzden dedi ve kıza benziyo ama tabi daha erken dedi. kız gibi yatma nasıl oluyo bu arada?
bilmiyorum canım ben ve esraya doktor kız gibi yatıyor dedide ondan sordum
kız nasıl yatıyor bilmiyorum kız esra sen biliyormusun
ben ultrasonda kocaman ekrandan göremedim sıpamı sadece başını ölçtüğünü anladım gövdesini hiç anlayamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…