inşallah yarın küçük ama kendi cesaretim açısından büyük bir gün
evet canım hediyen ulaşmış senin kesene bereketBen hediyemi gönderdim yerinede ulaştı ama benimki daha gelmedi, ev adresimi vermştim haftasonu felan gelirse diye, belkim eve gelmiştir bilmiyorm
oda iyiymiş cnaımm
çok komik değil miii kendini çok güzel zeki ve vazgeçilmez sanıyor haklı napsın 2 tane koskoca müdür önemli toplantılarda sekreteri konu edip korumaya kalkarlarsa olacağı bu
işte o en rahatıymış canım ben 6 . aydan sonrası için ondan yapacağımbende merak ettim, birde bunların sağdan soldan dolamalı versiyonu var, bebek rahat mı bilemedim,
zaten bende boyun fıtığı var sanırım boyuna yüklenmek gerekyor bunda.
sizin sekreter i bayağ bi tutan kollayan var demekki canım. yeri sağlam desene
hemen eklenecek ki hediyesi gelmeyen hayal kuracak
ben bundan ve baska birinden kendim dikeceğim canım kendim yapmam bana daha mantıklı geldi bir tane ev içinde kullanamk için bir tane dışarda kullanmak için yapacağım
ama bunlar ay ay kullanılıyormuş 6 aydan sonrası içinse baska bir çeşidi öneriliyor ama normalde kullanılan kangurulardan daha sağlıklıymış bunlar
canım rabbim sabrını versin en kısa zamn da taçlandırsın seni yeni bir bebekle inşşş
bilmiyorum canım ben ve esraya doktor kız gibi yatıyor dedide ondan sordum
kız nasıl yatıyor bilmiyorum kız esra sen biliyormusun
ben ultrasonda kocaman ekrandan göremedim sıpamı sadece başını ölçtüğünü anladım gövdesini hiç anlayamadım valla
evet canım hediyen ulaşmış senin kesene bereket
eve gelmiş olsa karsılayan olacak mı peki hediyeni belkide yollayan kişi senin evde olduğun zaman göre gönderecek hediyesini
belkide gerçek bir anneler günü hediyesi yapacak sana haftasonunu özellikle denk getirecek
ben de öyle yapacaktım ama iş adresi olunca erken yollamak zorun da kaldım
kızlar oğluşuma isim bulmaya çalışıyorum dah güzel bişey bulana kadar Yağız Efeye karar verdim. nasıl oğluşumun adı?
bence güzel tatlımm yerim oğluşunu,
bende Çınar istiyorum ama eşim istemiyor, benim kızlık soyadım laf ederler diye düşünüyor heralde
bende Çınar istiyorum ama eşim istemiyor, benim kızlık soyadım laf ederler diye düşünüyor heralde
ayyy erkeklerrrrneleri düşünürler neleri düşünmezler harbi ilginçlerr
Kızlarrr yemek yaparken 3 parmağıma birden yağ sıçradı,patladı resmen,kapağında biriken su kaçtı yağa,şu an parmaklarımda sanki bir kalp var hızlı hızlı atıyor,zonkluyor yaaaaa
yumurta akı sürdüm film tabakası oluştu 1 saat sonra falan yıkamam lazım galiba
hemen azcık hafifletti,7 parmakla yazıyorum şu anama çok kötü acıyo yaaa...
hayırdır canım cvs falan mı yaptırcaksın...
kızlar oğluşuma isim bulmaya çalışıyorum dah güzel bişey bulana kadar Yağız Efeye karar verdim. nasıl oğluşumun adı?
Kızlarrr yemek yaparken 3 parmağıma birden yağ sıçradı,patladı resmen,kapağında biriken su kaçtı yağa,şu an parmaklarımda sanki bir kalp var hızlı hızlı atıyor,zonkluyor yaaaaa
ay ya kime ne arkadaş sen doğuruyon sen taşıyon yuh ya
bence çok güzel bi isim..
bençok beğeniyorum çınar ismini ama benim halamın torununun adı malesef koyamıyorum oyüzden..
geçmiş olsun bepanthen ya da hametan varsa sür 15 dakkaya acısı geçer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?