2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ya kızlar ben bayağı yoğunum oyüzden yazamıyorum kusura bakmayın lütfen ama zaman zaman girip takip
etmeye çalışıyorum.
annelerni geçiren arkadaşımıza allah kavuştursun diliyorum..
üzülme senin stres yapmaman lazımki bebiş güzel gelişsin sorunyaşanmasın..
bebeğini kaybeden arkadaşımızada ne desem bilemedim gerçekten çok zor bi durum umarım en kısa zamanda yüzün güler..
dualarımız seninle..
hediyesini alan kızlar güle güle kullanın
ve bebiş hediylerinde beni unutmayınn olurmu?

Ben hediyemi gönderdim yerinede ulaştı ama benimki daha gelmedi, ev adresimi vermştim haftasonu felan gelirse diye, belkim eve gelmiştir bilmiyorm
evet canım hediyen ulaşmış senin kesene bereket
eve gelmiş olsa karsılayan olacak mı peki hediyeni belkide yollayan kişi senin evde olduğun zaman göre gönderecek hediyesini
belkide gerçek bir anneler günü hediyesi yapacak sana haftasonunu özellikle denk getirecek
ben de öyle yapacaktım ama iş adresi olunca erken yollamak zorun da kaldım

oda iyiymiş cnaımm

çok komik değil miii kendini çok güzel zeki ve vazgeçilmez sanıyor haklı napsın 2 tane koskoca müdür önemli toplantılarda sekreteri konu edip korumaya kalkarlarsa olacağı bu

sizin sekreter i bayağ bi tutan kollayan var demekki canım. yeri sağlam desene

bende merak ettim, birde bunların sağdan soldan dolamalı versiyonu var, bebek rahat mı bilemedim,
zaten bende boyun fıtığı var sanırım boyuna yüklenmek gerekyor bunda.
işte o en rahatıymış canım ben 6 . aydan sonrası için ondan yapacağım
kangurada bebeği taşımak çok zor oluyor birde minicik ayakları ayrılıyor sevmiyorum ben
ama dediğin daha kullanışlı geldi bana araştırmamda bunu kanıtladı
bel ve boyun fıtığı olan için de o ideal bence dolamalı olanı al alacaksan

alttaki kiracı her gün evde ona veriyorlar genelde, tanıyorlar zaten beni yurtiçi kargo ise,belkide öyle yapacaktır

kızlar oğluşuma isim bulmaya çalışıyorum dah güzel bişey bulana kadar Yağız Efeye karar verdim. nasıl oğluşumun adı?

Kızlarrr yemek yaparken 3 parmağıma birden yağ sıçradı,patladı resmen,kapağında biriken su kaçtı yağa,şu an parmaklarımda sanki bir kalp var hızlı hızlı atıyor,zonkluyor yaaaaa

yumurta akı sürdüm film tabakası oluştu 1 saat sonra falan yıkamam lazım galiba
hemen azcık hafifletti,7 parmakla yazıyorum şu an ama çok kötü acıyo yaaa...

ayyy erkeklerrrr neleri düşünürler neleri düşünmezler harbi ilginçlerr

aynen canım, nolcak sankiii benim hoşuma gidiyordu Çınar, karizmatikk bir isim, neymiş eski kızlık soyadımmış
kayınvalide gelmş Muratın dedesinin ismini koyun Hasan dedi bende babası değil dedesi mi dedim
eşimde hayır bee dedi. bişi beyendiremiyoz koçişee

geçmiş olsun bepanthen ya da hametan varsa sür 15 dakkaya acısı geçer canım

kızlar oğluşuma isim bulmaya çalışıyorum dah güzel bişey bulana kadar Yağız Efeye karar verdim. nasıl oğluşumun adı?

bence çok güzel bi isim..

bence güzel tatlımm yerim oğluşunu,

bende Çınar istiyorum ama eşim istemiyor, benim kızlık soyadım laf ederler diye düşünüyor heralde

bençok beğeniyorum çınar ismini ama benim halamın torununun adı malesef koyamıyorum oyüzden..

geçmiş olsun canım 3 hafta öncede ben yakımıştım elimi yağ yüzünden iz kalacak diye korkmuştum şükür geçti sende yoğurt koy acısını alır

geçmiş olsun canımmm yaa buzda koy, kocişin gelince öpsün bak istedklerini yaperken oldu de

ay ya kime ne arkadaş sen doğuruyon sen taşıyon yuh ya

ayy ne bilim normalde böyle değildr kocam birde çok enteldir ama bak içinde gizli bişiler varmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…