2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
[veoh]<embed src="http://img407.imageshack.us/flvplayer.swf?f=P41g" width="640" height="380" allowFullScreen="true" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash"/>

Uploaded with <a target='_blank' href='http://imageshack.us'>ImageShack.us</a>[/veoh]

ikinci deneme:)

Son düzenleme:

olmamış tatlım video görünmüyor (uyku arası bir topiğe bakayım dedim de :26::26:)

olmamış tatlım video görünmüyor (uyku arası bir topiğe bakayım dedim de :26::26:)

evet kuzum yaa olmamış malasef deneme yanılma yöntemlerriyle deniyorum..internette bi kaç açıklayacıcı topik buldum KK'da ama o da işe yaramadı

halleder halletmezzz kuzucugumuzz göstercemmm size inşallahh teyzesiii

buaradaaaa herkeseee günaydınnn..bugunn topikimizi ben açayımmm

günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım ben iyiyim şükür bugun deliksiz uyuyabildim

beysal geçmiş olsun canım dikkat et kendineeee

bulemsuuuuu gelmişşşşşşş çok sevindim canımm iyi olduğunaa

hediyem de dağıtıcıya verilmiş alan kişi güle güle kullansın inşşşş

Son düzenleme:

iyiyim canım ilaçların özellikle rennie nin çok faydası oldu o ekşime ve mide kaynaması durumuna rahatladım beee
hediyeni ekledin mi sen

beysal narkozlu olan kişi zor ayılıyor ve senin onu ayık tutman gerek açık havaya çıkarman gerek
arkadaşının yükünü sen taşıyıpda kendini yorma
hasta yakını olarak seni çağırdıkları an tekerlekli sandalye ara diyecem ama o tekerlekli sandalyeyi taşımasıda çok zordur gerçi arkadaşın zayıfsa o kadar sorun olmaz ama sen genede dikkat et kendine oldumu canım

günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım ben iyiyim şükür bugun deliksiz uyuyabildim

canım benim sağolsasın arkadaşım için gidicem işte

hediyem de dağıtıcıya verilmiş alan kişi güle güle kullansın inşşşş
kullanacak kişiye şimdiden hayırlı olsun darısı bizim hediyelere ....

canım bu narkoz kısa süreli olacakmış 10 dk da ayılıyormuş ve arkadaşım çok zayıf Allahın izniyle sorun olomaz ben kaçtım kızlar sizi çook öptümm

normal doğum yaptım doğumdan sonra da gezdim durdum canım
küçük kızda bir ihtimal sezeryan olacaktım ama normal oldu doğumum gene

merhaba kızlarr dün ikili testimizin sonucunu aldık 1 günde çıktı çok iyimiş içim rahatladı bebişde büyümüş ama hala eller ayaklar kapalı arkadaşın ultrasonunda oğlu ne güzel netleştirmiş işi :) bizimkine doktor kız gibi dedi ama daha net değil hiç göstermiyorki hele bi poz vermiş çok komik iki hafta daha beklicez anlaşılan napalım .

bu arada ben özel hastaneye gidiyorum ama ikili test için hiç ücret ödemedik bende şaşırdım ama bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…