2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın kızlarrrr...

yine zorla uyandım 6.30da... Akşam 21.30 da uyuduğum halde noluyor bana anlamadım... işyerimize geldik, kahvaltımızı yaptık... sizlerleyiz yine

annesininbirtanesi hediyen gelmiş canım, çok güzel... iyi günlerde kullan... paketi harika

bulemsu rüyamda hep seninle uğraştım biliyo musun :44: ama iyi görmedim... ailenden biri vefat etmişti. kim olduğunu söylemicem... (ömrü uzun olsun inşallah) duyar duymaz annesininbirtanesiyle beraber cenaze evine geldik... neyse kötü şeyler konuşmayalım... bol bol oku aileni tatlım. Rüyada ölüm uzun ömür derler...

hoşgeldin canım afiyet olsun bal şeker olsun
allah hayırlara çıkarsın canım
bu ayın 27 de babamın ölüm yıldönümü annem yemek verecek akşam onu ayarladık birde baska bir grub hatim okuyup anneme gelecek onlara yapacağımız ikramı konustuk canım baklavayı ben yapayım dedim anneme sevindi anacım
benim konustuklarım malum olmuştur belki
ve dediğin gibi rüyada ölüm görmek ömür uzaması demek hayırlara çıksın inşş

bebeğinin sağlıklı olması ne güzel canım testin de temiz çıkmış gözün aydın

canım bu yazdıklarını görmemiştim ben hiç... rüyamda öldüğünü gördüğüm kişi babandı ve mevlüt okutuyodunuz ona gelmiştik biz de... dediğin gibi malum oldu heralde. turuncu bir eşarp takmıştın bir de...

bu arada hediyemi bugün göndericem inşallah. kargo çok uzaktı... internetten bilgilerini yazıyosun gelip adresten alıyorlar. öğleden sonra gelip alıcaklar inşallah. elimde kaldı kaç gündür :26:

günaydın kızlar, iyisniz inşallah.

ben iyiyim, bulantılarım baya azaldı. istediğimi yiyebiliyorum. hatta bu sabah yumurta yiyebildim. bende şaşırdım doğrusu. 1 kilo aldım bile. hiç kilo almak bu kadar mutlu etmemişti :)))

gece çok yorulmuşum, 9 a kadar gezdim, cinsiyet belli olunca alacağımız eşyaları belirledik kayınvalidemle. onu uyardım lütfen fazla şey alma, hemen büyüyorlar yazık olacak dedim ama dinlemeyeceğinden eminim. çok hevesleniyor. Allah yaşatsın ona bu mutluluğu çok istiyorum.

başım ağrıyor, gerçekten bu koşullarda çalışmak zor. bugün çok yoğun olacağım, yarında, c.teside, pazarteside ha bide salı öğlene kadar sürer heralde ((

üstün körü baktım yazdıklarınıza, hediyesi gelenleri tekrar tebrik ediyorum. güzel günlerde kullanın inşallah. benimkide bugün ulaşması lazım.

arkadaşına geçmiş olsun...sanada kolay gelsinn canım..dikkat et kendine ve bebeğinee emi?
günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım ben iyiyim şükür bugun deliksiz uyuyabildim
ohh maşallahh...sevindimm canımm

hadi gözün aydınn canımm..test sonuçlarınız iyi çıkmış..çok sevindimm biraz daha bekletcekk seni o zamann kuzucuğun..neyse annesi daha çok erken zaten kesin bişey söylemek için...biz 14+5de gidicez bu cumartesi..umutluyum bu haftadan bakalım bişey diyecekmii:44:

günaydınn canım...allah hayırrlaara çıkarsınn inşallah canım...dediğin gibi rüyada ölümm ömür demektir aslında...kimbilirr belkidee bulemsumu ziyarete gidicezz konya'yaa kuzusunu kucağınaa aldığındaa... bebek görmeee yapıcazzz inşallahhh

sağol canımm yaa bende çok beğendimm:) nelerle kullanabilirim diyee dün hemen bi kombinasyon çalışması yaptım...:) ahhh şu kadınlarr çok fenayızz yaaa

Son düzenleme:

günaydın canım..

ay kadıncağız ne heveslidir şimdi.... benim kayınvalidem de hırka yelek örmeye başlıcak ama iplerini ben kendi zevkime göre alıcam zevklerimizin pek uyacağını sanmıyorum da

benim de çok başım ağrıyor canım... iki gündür sol tarafı fecii ağrıyor...

Günaydın annelerrr ve bebişlerrr

Biz geldik.. Paso uyuyoruz nerde ne boşluk bulursak hemen zııııırrrr uyku :) artık işede geç gelmeye başladım malesef.. Ne zaman geçecek bu uyku hali yaw

Günaydın annelerrr ve bebişlerrr

Biz geldik.. Paso uyuyoruz nerde ne boşluk bulursak hemen zııııırrrr uyku :) artık işede geç gelmeye başladım malesef.. Ne zaman geçecek bu uyku hali yaw

Günaydınn...
ben işe geç gelmek istiyorum ama servisi kaçırırsam 2 saat otobüs çilesi çekmem gerek... o yüzden zorla da olsa kalkıyorum

canım bu iki üç gündür bendede uyku hali var yine yoğun çalıştıgım iiçin mi bilmiyorum ama acayip yorgun hissediyorum kendimi

günaydın kızlarrrrrr , hediyeleri alan annişler hediyeleriniz çok güzell güle güle kullanın

burcu aynı şeyleri yaşıyorum canım , bu sabah ilk defa sabah sarı safranı çıkarmadım :) çok mutluyum, evden getirdiğim kahvatılıklarla kahvaltı yaptımm , çıkarmadımda, ve akşam tartıya çıktım aynen 1 kilo almışım dün topiğe yarım kilo aldım diye yazmıştım hatta ama 1 kilo olmuşş :)
benim kayınvalidem de böyle, gözleri parlıyor ilk torun bende bu mutluluğu yaşasın istiyorum bir tanemm, biz şanslıyız aslında, kayınvalidelerimiz meraklı, çok öpüyorum seni kendine dikat et, çok yorma emiii

resmen malum olmuş sana esramm yaa...Allah gani gani rahmet eylesin..mekanı cennet olsun babacığının bulemsummm

ohhh maşallahh bulantılarr geçmişş çok şükür...yemeler içmelerr başlasınn artık inşallahh..kaç haftadırrr aç bu yavrucakkk yaaa kıyamam
hevesleniyorlar canımm napsınlar...ilk torun du yanlış hatırlamıyorsamm..eee olcak o kadar...benim annemlerdede ilk torun aynı heyecanlı bekleyişş var bizdede...
hayırlıısylaa bi biteydii şu yoğunluğun:44: çok yoruldun demii son günlerdeee...allah yardımcın olsun canımm...

hediyesi gelenlerden biriside benim..çok teşekkür ederizz..pek mutlu oldum..iyiki yaptıkk böylee bi organizasyon...organizatörümüzz bulemsumaaa teşekkürlerrr

EWET CANIM benim hediyem salı günü geldi ve çok beğendim

foto eklendinmii canımm? salıdann perşembeye çok zaman geçmişş..cezaya girmeee bakkk

15 güne kadar ararla 20 günde elinde olur tatlım carfourda veriyor oradaki ücretsiz ben her ikisini almıştım denk geldi carfourda verdiler aldım

ııyı yapmıssın cnm tekrar tesekkurler bu arada hepınızeee gunaydın kızlarrr bu ay bır kılo almısım 45 kılo olmusum ılk defa goryrm bu kıloyu ya cok acayıp gelıyr bana

çok geçmiş olsun canım inşallah sende bebeginde iyi olacaksınız..üzme kendini...

Annesinin birtanesi benim cezadan haberim yok bu ara yoğunum işyerinde pek takip edemiyorum ...ama bu aksam heyiemi giyipde öyle resim eklemeyi düşünüyorum bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…