üçlü testi nasıl yapıyorlar 2li test gibi mi?
hoşgeldin canımGünaydın kızlarrrr...
yine zorla uyandım 6.30da... Akşam 21.30 da uyuduğum haldenoluyor bana anlamadım... işyerimize geldik, kahvaltımızı yaptık... sizlerleyiz yine
annesininbirtanesi hediyen gelmiş canım, çok güzel... iyi günlerde kullan... paketi harika
bulemsu rüyamda hep seninle uğraştım biliyo musun :44: ama iyi görmedim... ailenden biri vefat etmişti. kim olduğunu söylemicem... (ömrü uzun olsun inşallah) duyar duymaz annesininbirtanesiyle beraber cenaze evine geldik... neyse kötü şeyler konuşmayalım... bol bol oku aileni tatlım. Rüyada ölüm uzun ömür derler...
bebeğinin sağlıklı olması ne güzel canım testin de temiz çıkmış gözün aydınmerhaba kızlarr dün ikili testimizin sonucunu aldık 1 günde çıktı çok iyimiş içim rahatladı bebişde büyümüş ama hala eller ayaklar kapalı arkadaşın ultrasonunda oğlu ne güzel netleştirmiş işi :) bizimkine doktor kız gibi dedi ama daha net değil hiç göstermiyorki hele bi poz vermiş çok komik iki hafta daha beklicez anlaşılan napalım .
bu arada ben özel hastaneye gidiyorum ama ikili test için hiç ücret ödemedik bende şaşırdım ama bilemedim :)
hoşgeldin canımafiyet olsun bal şeker olsun
allah hayırlara çıkarsın canım
bu ayın 27 de babamın ölüm yıldönümü annem yemek verecek akşam onu ayarladık birde baska bir grub hatim okuyup anneme gelecek onlara yapacağımız ikramı konustuk canım baklavayı ben yapayım dedim anneme sevindi anacım
benim konustuklarım malum olmuştur belki
ve dediğin gibi rüyada ölüm görmek ömür uzaması demek hayırlara çıksın inşş
arkadaşına geçmiş olsun...sanada kolay gelsinn canım..dikkat et kendine ve bebeğinee emi?http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...eler-gunu-hediyeleri-yeni-2.html#post24526463
bu topikte efenim :) günaydın kızlar bugün sanıırm bir kısmı hastanede geçicek bir arkadaşım endoskobi olacakmış onun yanında duracam narkozlu iken falan
ohh maşallahh...sevindimm canımmgünaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalımben iyiyim şükür bugun deliksiz uyuyabildim
hadi gözün aydınn canımm..test sonuçlarınız iyi çıkmış..çok sevindimmmerhaba kızlarr dün ikili testimizin sonucunu aldık 1 günde çıktı çok iyimiş içim rahatladı bebişde büyümüş ama hala eller ayaklar kapalı arkadaşın ultrasonunda oğlu ne güzel netleştirmiş işi :) bizimkine doktor kız gibi dedi ama daha net değil hiç göstermiyorki hele bi poz vermiş çok komik iki hafta daha beklicez anlaşılan napalım .
bu arada ben özel hastaneye gidiyorum ama ikili test için hiç ücret ödemedik bende şaşırdım ama bilemedim :)
Günaydın kızlarrrr...
yine zorla uyandım 6.30da... Akşam 21.30 da uyuduğum haldenoluyor bana anlamadım... işyerimize geldik, kahvaltımızı yaptık... sizlerleyiz yine
annesininbirtanesi hediyen gelmiş canım, çok güzel... iyi günlerde kullan... paketi harika
bulemsu rüyamda hep seninle uğraştım biliyo musun :44: ama iyi görmedim... ailenden biri vefat etmişti. kim olduğunu söylemicem... (ömrü uzun olsun inşallah) duyar duymaz annesininbirtanesiyle beraber cenaze evine geldik... neyse kötü şeyler konuşmayalım... bol bol oku aileni tatlım. Rüyada ölüm uzun ömür derler...
moonsun tişörtünn süperrrr
günaydın kızlar, iyisniz inşallah.
ben iyiyim, bulantılarım baya azaldı. istediğimi yiyebiliyorum. hatta bu sabah yumurta yiyebildim. bende şaşırdım doğrusu. 1 kilo aldım bile. hiç kilo almak bu kadar mutlu etmemişti :)))
gece çok yorulmuşum, 9 a kadar gezdim, cinsiyet belli olunca alacağımız eşyaları belirledik kayınvalidemle. onu uyardım lütfen fazla şey alma, hemen büyüyorlar yazık olacak dedim ama dinlemeyeceğinden eminim. çok hevesleniyor. Allah yaşatsın ona bu mutluluğu çok istiyorum.
başım ağrıyor, gerçekten bu koşullarda çalışmak zor. bugün çok yoğun olacağım, yarında, c.teside, pazarteside ha bide salı öğlene kadar sürer heralde((
üstün körü baktım yazdıklarınıza, hediyesi gelenleri tekrar tebrik ediyorum. güzel günlerde kullanın inşallah. benimkide bugün ulaşması lazım.
ensarnaz hediyen geldi mi senin canım dün öyle gördüm sanki :26:
Günaydın annelerrr ve bebişlerrr
Biz geldik.. Paso uyuyoruz nerde ne boşluk bulursak hemen zııııırrrr uyku :) artık işede geç gelmeye başladım malesef.. Ne zaman geçecek bu uyku hali yaw
ben iyiyim, bulantılarım baya azaldı. istediğimi yiyebiliyorum. hatta bu sabah yumurta yiyebildim. bende şaşırdım doğrusu. 1 kilo aldım bile. hiç kilo almak bu kadar mutlu etmemişti :)))
gece çok yorulmuşum, 9 a kadar gezdim, cinsiyet belli olunca alacağımız eşyaları belirledik kayınvalidemle. onu uyardım lütfen fazla şey alma, hemen büyüyorlar yazık olacak dedim ama dinlemeyeceğinden eminim. çok hevesleniyor. Allah yaşatsın ona bu mutluluğu çok istiyorum.
başım ağrıyor, gerçekten bu koşullarda çalışmak zor. bugün çok yoğun olacağım, yarında, c.teside, pazarteside ha bide salı öğlene kadar sürer heralde((
üstün körü baktım yazdıklarınıza, hediyesi gelenleri tekrar tebrik ediyorum. güzel günlerde kullanın inşallah. benimkide bugün ulaşması lazım.
resmen malum olmuş sana esramm yaa...Allah gani gani rahmet eylesin..mekanı cennet olsun babacığının bulemsummmcanım bu yazdıklarını görmemiştim ben hiç... rüyamda öldüğünü gördüğüm kişi babandı ve mevlüt okutuyodunuz ona gelmiştik biz de... dediğin gibi malum oldu heralde. turuncu bir eşarp takmıştın bir de...
bu arada hediyemi bugün göndericem inşallah. kargo çok uzaktı... internetten bilgilerini yazıyosun gelip adresten alıyorlar. öğleden sonra gelip alıcaklar inşallah. elimde kaldı kaç gündür :26:
EWET CANIM benim hediyem salı günü geldi ve çok beğendim
15 güne kadar ararla 20 günde elinde olur tatlımcarfourda veriyor oradaki ücretsiz ben her ikisini almıştım denk geldi carfourda verdiler aldım
kızlar yaaa moralim bozuk saat 1 de annem ve babam gitti memlekete 10-15 dk. ayakta duruyordum en fazla hep yatıyordum 1 hafta önce başıma gelen düşük tehlikesi sebebiyle hiç iş yapmadım neyse annemleri gönderdim 5 dk. sonra wc ye girdim yine kırmızı leke çok üzgünümeşim üzüntüden oldu heralde diyor progestana devam inş. kesilir heemen okula da gitmeyi düşünmüyorum rapor alıcam okul bitecek zaten herşeyi kafama takmaktan oluyor bence de dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?