2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın annecikler:)

hediyeler geliyor ne güzel bizlerin ne zaman gelecek acaba çok merak ediyorum:) anneler günü için hediye bakıyorum ne zor iş ya offf bir de internet fiyatlarını görünce insan mağazadan almak istemiyor...

bak dediğim gibiymiş kalbin temiz olunca insanın ve karsılıksız sevince karsısındaki insanın her hareketi malum oluyor canım
turuncu hiç esarbım yok ama bakalım belkide o güne alırım düşünüyorum yani renklenmeyi
gözümden başladım renklenmeye kırmızı gözlüyüm artık
kargoyu sorun etme tam zamanında hediye olur senin hediyende

sen çalış çalış çok kızıyorum ben sana
ama 1 kilo almışsın affettim o 1 kilonun hatırına
kayınvaliden için beklenen bebek canım tabiki alacak çeşit çeşit giydirdiğini giydirirsin sonrada beğendiğini sonraki doğacak bebeğine beğenmediğini kullanabilecek kişilere verebilirsin
sunu ekleyim olur da çevrende yoksa muhtaç kişi biizm konya da annemlerin mahallesin de var annemin yardım ettiği kişiler var onlara gönderebilirsin istersen :13:

evet canım gelin konyaya ziyaret edin bebeğim ve bizi
burcu ,sen ,ben ,esra aynı gün doğum da yaparsak ne güzel olur vallla 5 kasım bebeleri

konyadaki yünleri ben pek sevmiyorum canım sen istanbuldan al kayınvaliden örsün bebeğin için
ip sıkıtısı konyada bana göre çok var istediğin şekilde bulamıyorsun yünü

EWET CANIM benim hediyem salı günü geldi ve çok beğendim
hani hediyen pekiiii

Günaydın annelerrr ve bebişlerrr

Biz geldik.. Paso uyuyoruz nerde ne boşluk bulursak hemen zııııırrrr uyku :) artık işede geç gelmeye başladım malesef.. Ne zaman geçecek bu uyku hali yaw
eşim bana diyorki...."ohhh zaten uykuyu seviyorduınn,,,bebiştee bahanesii olduu"

yaa ama o kadarda değil yanii...gözümü açamıyorum bazı sabahlar...keşke diyorum çalışmıyor olsaydımm... sonrada vela havlü vela kuvvet deyip bismillah kalkıyorumm el mahkummm:2:

Günaydınn...
ben işe geç gelmek istiyorum ama servisi kaçırırsam 2 saat otobüs çilesi çekmem gerek... o yüzden zorla da olsa kalkıyorum

bende servisi kaçırırsamm...eşim bırakıyor (yada dünkü gibi arabayı bize verip kendi büroyaa gitme yolları arıyorr) eşim bırakırsaaa kesinn 30 dakika geç kalıyorum...ve bizim burdaa geç kalma biraz sorun yaratıyorr...çaycısından, amirinee herkess hak sahibi görüyor kendini... "hmmmmm geçmi kaldınızz?, saatte 8.30 olmuş" laflarını duymamak içinn vaktinde kalkmaya çalışıyorumm

benim sıkıntılarım da bitti 4 . ayın bitmesi şerefine rahatlıyoruz galiba geçenlerde bir arkadaş demişti balayı ayındaymışız diye demek ki gerçekten bebişle balıyımız başlıyor
1 kilo alanların içinde ben de varım

katılımlardan dolayı ben teşekkür ederim canım

Annesinin birtanesi benim cezadan haberim yok bu ara yoğunum işyerinde pek takip edemiyorum ...ama bu aksam heyiemi giyipde öyle resim eklemeyi düşünüyorum bana
en kısa zaman da bekliyoruz canım hediyeni paylaş bizimle

hoşgeldin canım

Günaydınn...
ben işe geç gelmek istiyorum ama servisi kaçırırsam 2 saat otobüs çilesi çekmem gerek... o yüzden zorla da olsa kalkıyorum

Ayy çok zormuş işin seninde canım allah yardımcın olsun..

canım bu iki üç gündür bendede uyku hali var yine yoğun çalıştıgım iiçin mi bilmiyorum ama acayip yorgun hissediyorum kendimi

Ben eskiden pire gibiydim yinede akşam bir şeyler yapardım. Şimdi eve vardığımda ilk düşündüğüm koltuk ve ince polar battaniye. Hayatımın anlamı oldular resmen

Benide eşim bıraktığı zaman geç kalıyorum malum biz köprü geçiyoruz. Ama toplu taşımayıda sabah kullanmak işkence oluyor benim için, zira insanlar 5 tl'lik roll on alıp kullanmayı bilmiyorlar. Rezillik !
Akşam 9 gibi (en geç) uyuyup sabah 8'de zor gözümü açıyorum. daha fazla uyumak istemiyorum yaa bitsin artık bu uyku hali

Annesinin birtanesi benim cezadan haberim yok bu ara yoğunum işyerinde pek takip edemiyorum ...ama bu aksam heyiemi giyipde öyle resim eklemeyi düşünüyorum bana
tamam kuzumm bekliyoruzz hediyeni...
ayy aynı ben..artık magazadan alısverıs yapmak ıstemıyorum...mantıgım şöylee işliyorr 'eeee ben bunun aynısını indirime girdiğindee markafonı, limango, unnado, minimoy,butikbebeden alırımkıii zatennn' gidişattt feciii

Eki Görüntüle 411855 kızlaarrr günaydınnnnn,, bu da benim miniğimmmmm

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-bebislerinin-ultrason-goruntuleri.html

mervecimm bebeğini saglıklaa kucagınaa al inşallah..bu topiğimize ekledee sohebtin arasında kaynayıp gitmesin kuzunun fotosu

Dün gece yine uyudum
Yoksa şimdi eklemiştim Ya gerçekten çok kötü durumdayım. Bu uykuya bir dur demem lazım. bütün işlerim kalıyor

Bu akşam bayılmadan eklicem söz veriyorum. :26:
haydi bakalım bebişten kaynaklanan uyky probleminden dolayı affedelim seni ama geç kalma kuşum bak hediyesi gelenler eklemeye başladılar

haydi bakalım bebişten kaynaklanan uyky probleminden dolayı affedelim seni ama geç kalma kuşum bak hediyesi gelenler eklemeye başladılar

yok yok bu akşam hallederim zaten sabah eşime söyledim uyutma beni bu akşam evi toparlayalım dedim. Görev bilinciyle ayakta tutar beni o bugün o arada resmi çeker gönderirim

[video=youtube;8t14VJ8SI-k]http://www.youtube.com/watch?v=8t14VJ8SI-k&ob=av2e[/video]
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:2 4:

yok yok bu akşam hallederim zaten sabah eşime söyledim uyutma beni bu akşam evi toparlayalım dedim. Görev bilinciyle ayakta tutar beni o bugün o arada resmi çeker gönderirim
görev bilinciyle bir de resim çektir adamcağıza

evet canımm daha iyiyiz eskiye göre

Eki Görüntüle 411855 kızlaarrr günaydınnnnn,, bu da benim miniğimmmmm

maşallah canım her bir şeysi belli çok tatlı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsinm Allah

evet tatlım bence de yaa, bende henüz bişi alamadım, netten bakıyorum şuan..

bulemsu bişi mi ekledin canım? görünmüyo da...

ayyy bizim iş başı 8.30... servise 7.30da biniyorum...
dediğin gibi hastane izni için bile mırın kırın ediyor salak insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…