bak dediğim gibiymiş kalbin temiz olunca insanın ve karsılıksız sevince karsısındaki insanın her hareketi malum oluyor canımcanım bu yazdıklarını görmemiştim ben hiç... rüyamda öldüğünü gördüğüm kişi babandı ve mevlüt okutuyodunuz ona gelmiştik biz de... dediğin gibi malum oldu heralde. turuncu bir eşarp takmıştın bir de...
bu arada hediyemi bugün göndericem inşallah. kargo çok uzaktı... internetten bilgilerini yazıyosun gelip adresten alıyorlar. öğleden sonra gelip alıcaklar inşallah. elimde kaldı kaç gündür :26:
sen çalış çalış çok kızıyorum ben sanagünaydın kızlar, iyisniz inşallah.
ben iyiyim, bulantılarım baya azaldı. istediğimi yiyebiliyorum. hatta bu sabah yumurta yiyebildim. bende şaşırdım doğrusu. 1 kilo aldım bile. hiç kilo almak bu kadar mutlu etmemişti :)))
gece çok yorulmuşum, 9 a kadar gezdim, cinsiyet belli olunca alacağımız eşyaları belirledik kayınvalidemle. onu uyardım lütfen fazla şey alma, hemen büyüyorlar yazık olacak dedim ama dinlemeyeceğinden eminim. çok hevesleniyor. Allah yaşatsın ona bu mutluluğu çok istiyorum.
başım ağrıyor, gerçekten bu koşullarda çalışmak zor. bugün çok yoğun olacağım, yarında, c.teside, pazarteside ha bide salı öğlene kadar sürer heralde((
üstün körü baktım yazdıklarınıza, hediyesi gelenleri tekrar tebrik ediyorum. güzel günlerde kullanın inşallah. benimkide bugün ulaşması lazım.
evet canım gelin konyaya ziyaret edin bebeğim ve biziarkadaşına geçmiş olsun...sanada kolay gelsinn canım..dikkat et kendine ve bebeğinee emi?
ohh maşallahh...sevindimm canımm
hadi gözün aydınn canımm..test sonuçlarınız iyi çıkmış..çok sevindimmbiraz daha bekletcekk seni o zamann kuzucuğun..neyse annesi daha çok erken zaten kesin bişey söylemek için...biz 14+5de gidicez bu cumartesi..umutluyum bu haftadan bakalım bişey diyecekmii:44:
günaydınn canım...allah hayırrlaara çıkarsınn inşallah canım...dediğin gibi rüyada ölümm ömür demektir aslında...kimbilirr belkidee bulemsumu ziyarete gidicezz konya'yaa kuzusunu kucağınaa aldığındaa...bebek görmeee yapıcazzz inşallahhh
sağol canımm yaa bende çok beğendimm:) nelerle kullanabilirim diyee dün hemen bi kombinasyon çalışması yaptım...:) ahhh şu kadınlarr çok fenayızz yaaa
konyadaki yünleri ben pek sevmiyorum canım sen istanbuldan al kayınvaliden örsün bebeğin içingünaydın canım..
ay kadıncağız ne heveslidir şimdi.... benim kayınvalidem de hırka yelek örmeye başlıcak ama iplerini ben kendi zevkime göre alıcamzevklerimizin pek uyacağını sanmıyorum da
benim de çok başım ağrıyor canım... iki gündür sol tarafı fecii ağrıyor...
hani hediyen pekiiiiEWET CANIM benim hediyem salı günü geldi ve çok beğendim
eşim bana diyorki...."ohhh zaten uykuyu seviyorduınn,,,bebiştee bahanesii olduuGünaydın annelerrr ve bebişlerrr
Biz geldik.. Paso uyuyoruz nerde ne boşluk bulursak hemen zııııırrrr uyku :) artık işede geç gelmeye başladım malesef.. Ne zaman geçecek bu uyku hali yaw
Günaydınn...
ben işe geç gelmek istiyorum ama servisi kaçırırsam 2 saat otobüs çilesi çekmem gerek... o yüzden zorla da olsa kalkıyorum
benim sıkıntılarım da bitti 4 . ayın bitmesi şerefine rahatlıyoruz galiba geçenlerde bir arkadaş demişti balayı ayındaymışız diye demek ki gerçekten bebişle balıyımız başlıyorgünaydın kızlarrrrrr , hediyeleri alan annişler hediyeleriniz çok güzellgüle güle kullanın
burcu aynı şeyleri yaşıyorum canım, bu sabah ilk defa sabah sarı safranı çıkarmadım :) çok mutluyum, evden getirdiğim kahvatılıklarla kahvaltı yaptımm , çıkarmadımda, ve akşam tartıya çıktım aynen 1 kilo almışım dün topiğe yarım kilo aldım diye yazmıştım hatta ama 1 kilo olmuşş :)
benim kayınvalidem de böyle, gözleri parlıyor ilk torun bende bu mutluluğu yaşasın istiyorum bir tanemm, biz şanslıyız aslında, kayınvalidelerimiz meraklı, çok öpüyorum seni kendine dikat et, çok yorma emiii
katılımlardan dolayı ben teşekkür ederim canımresmen malum olmuş sana esramm yaa...Allah gani gani rahmet eylesin..mekanı cennet olsun babacığının bulemsummm
ohhh maşallahh bulantılarr geçmişş çok şükür...yemeler içmelerr başlasınn artık inşallahh..kaç haftadırrr aç bu yavrucakkk yaaa kıyamam
hevesleniyorlar canımm napsınlar...ilk torun du yanlış hatırlamıyorsamm..eee olcak o kadar...benim annemlerdede ilk torun aynı heyecanlı bekleyişş var bizdede...
hayırlıısylaa bi biteydii şu yoğunluğun:44: çok yoruldun demii son günlerdeee...allah yardımcın olsun canımm...
hediyesi gelenlerden biriside benim..çok teşekkür ederizz..pek mutlu oldum..iyiki yaptıkk böylee bi organizasyon...organizatörümüzz bulemsumaaa teşekkürlerrr
foto eklendinmii canımm? salıdann perşembeye çok zaman geçmişş..cezaya girmeee bakkk
en kısa zaman da bekliyoruz canım hediyeni paylaş bizimleAnnesinin birtanesi benim cezadan haberim yok bu ara yoğunum işyerinde pek takip edemiyorum ...ama bu aksam heyiemi giyipde öyle resim eklemeyi düşünüyorum bana
hoşgeldin canımGünaydın annecikler:)
hediyeler geliyor ne güzel bizlerin ne zaman gelecek acaba çok merak ediyorum:) anneler günü için hediye bakıyorum ne zor iş ya offfbir de internet fiyatlarını görünce insan mağazadan almak istemiyor...
Günaydınn...
ben işe geç gelmek istiyorum ama servisi kaçırırsam 2 saat otobüs çilesi çekmem gerek... o yüzden zorla da olsa kalkıyorum
canım bu iki üç gündür bendede uyku hali var yine yoğun çalıştıgım iiçin mi bilmiyorum ama acayip yorgun hissediyorum kendimi
eşim bana diyorki...."ohhh zaten uykuyu seviyorduınn,,,bebiştee bahanesii olduu"
yaa ama o kadarda değil yanii...gözümü açamıyorum bazı sabahlar...keşke diyorum çalışmıyor olsaydımm...sonrada vela havlü vela kuvvet deyip bismillah kalkıyorumm el mahkummm :2:
bende servisi kaçırırsamm...eşim bırakıyor (yada dünkü gibi arabayı bize verip kendi büroyaa gitme yolları arıyorr) eşim bırakırsaaa kesinn 30 dakika geç kalıyorum...ve bizim burdaa geç kalma biraz sorun yaratıyorr...çaycısından, amirinee herkess hak sahibi görüyor kendini..."hmmmmm geçmi kaldınızz?, saatte 8.30 olmuş" laflarını duymamak içinn vaktinde kalkmaya çalışıyorumm
tamam kuzumm bekliyoruzz hediyeni...Annesinin birtanesi benim cezadan haberim yok bu ara yoğunum işyerinde pek takip edemiyorum ...ama bu aksam heyiemi giyipde öyle resim eklemeyi düşünüyorum bana
ayy aynı ben..artık magazadan alısverıs yapmak ıstemıyorum...mantıgım şöylee işliyorr 'eeee ben bunun aynısını indirime girdiğindee markafonı, limango, unnado, minimoy,butikbebeden alırımkıii zatennn' gidişattt feciiiGünaydın annecikler:)
hediyeler geliyor ne güzel bizlerin ne zaman gelecek acaba çok merak ediyorum:) anneler günü için hediye bakıyorum ne zor iş ya offfbir de internet fiyatlarını görünce insan mağazadan almak istemiyor...
kajuuuuuu hediyen nerde seninnn
haydi bakalım bebişten kaynaklanan uyky probleminden dolayı affedelim seni ama geç kalma kuşum bak hediyesi gelenler eklemeye başladılarDün gece yine uyudum
Yoksa şimdi eklemiştimYa gerçekten çok kötü durumdayım. Bu uykuya bir dur demem lazım. bütün işlerim kalıyor
Bu akşam bayılmadan eklicem söz veriyorum.:26:
haydi bakalım bebişten kaynaklanan uyky probleminden dolayı affedelim seni ama geç kalma kuşum bak hediyesi gelenler eklemeye başladılar
görev bilinciyle bir de resim çektir adamcağızayok yok bu akşam hallederim zaten sabah eşime söyledim uyutma beni bu akşam evi toparlayalım dedim. Görev bilinciyle ayakta tutar beni o bugüno arada resmi çeker gönderirim
benim sıkıntılarım da bitti 4 . ayın bitmesi şerefine rahatlıyoruz galiba geçenlerde bir arkadaş demişti balayı ayındaymışız diye demek ki gerçekten bebişle balıyımız başlıyor
1 kilo alanların içinde ben de varım
katılımlardan dolayı ben teşekkür ederim canım
en kısa zaman da bekliyoruz canım hediyeni paylaş bizimle
hoşgeldin canım
Günaydın annecikler:)
bende servisi kaçırırsamm...eşim bırakıyor (yada dünkü gibi arabayı bize verip kendi büroyaa gitme yolları arıyorr) eşim bırakırsaaa kesinn 30 dakika geç kalıyorum...ve bizim burdaa geç kalma biraz sorun yaratıyorr...çaycısından, amirinee herkess hak sahibi görüyor kendini..."hmmmmm geçmi kaldınızz?, saatte 8.30 olmuş" laflarını duymamak içinn vaktinde kalkmaya çalışıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?