2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

belli olsada 1 2 parca bisey alsam heycanlaniyorum ama o kizseylerinden gozumu alamiyorum. erkeklerin kiyafetleri hep ayni kizlarinki deli ediyo insani:))) oglusumuz olursada onu suslucez artik napalim hihihi:)

bu ne ki nasıl yapılıyooo
link tıkla
açılan sayfada üst kutuya eşinin doğum tarihini alt kutuya kendi doğum tarihini ve en alttakine ise son sat yaz
pe ile başlayan yere tıkla
gelen sayfada üstte olan eşinin kan yenilemesi altta olan senin kan yenilemen hanginizin ki yeniyse cinsiyet ondan oluyor
benim büyük kız tutuyor küçük kız tutmuyor

sonuçta hediyen kargoda kargonun azizliğine uğramazsa yarına elinde olur arkadaşımızın inşş
sen de heran hediyene kavusabilirsin canım ev adresinmiydi senin

Evet tatlım benimki ev adresiydi :)
Kendi gönderdiğimi de kontrol ettim biraz önce, varış şubesine gönderiliyor diyor. İnşallah bir azizliğe uğramaz kuzum yaa

bende burdan duymustum cnm kan yenilenmesine gore oluyomus galiba link verilmisti bi tane ordan yapmistim o da erkek cikmisti:)

Evet canım ben de yapmıştım öyle bir şey hatta kız çıkmıştı Anne ve babanın doğum tarihlerine göre kromozom yenilemesine bakılıyor.En son kimin yenilendiyse onun cinsiyeti daha ağır basıyor. Hesaba göre de benim ki yenilenmişti

belli olsada 1 2 parca bisey alsam heycanlaniyorum ama o kizseylerinden gozumu alamiyorum. erkeklerin kiyafetleri hep ayni kizlarinki deli ediyo insani:))) oglusumuz olursada onu suslucez artik napalim hihihi:)

bende dün bakmaya başladım ama dedigin gibi benim de gözüm hep şirin elbiselere ,eteklere gidiyor... ne yapalım artık papyon filan alıcam bende :)

benim onda kız çıkıyordu ama doktor erkek dedi
çin falı ve diğer fallar erkek desede bu fal bana da kız dedi
ama çin falında kızlarım tutuyor her ikiside bunda biri tutmuyor

ev de karşılayacak kişi var mı peki
ev adresi veren arkadaşlar bazen kargo not bıraksa bile göremiyoruz başıma geldi benim yurt içi kargo dan dolayı biliyorum
cumartesiye kadar elinize geçmezse söyleyiz siz bana ben size gönderecek arkadaşla irtibata geçeyim
ptt kargo bir hediyeleşmemde benim ev adresini bulamadı yok öyle bir adres diye geri göndermişler paketi taaaa ağrı ya sonra gene yolladı arkadaş bu sefer de evde yok demişler ama evdeydim gittim kargo müdürlüğünden almıştım

kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüp teşekkür ediyorum vallahi çok ama çok sevındım böyle karşılamanıza :)

Allah ım dediğiniz gibi kismeyi yavrusuyla sınav etmesın çok ama çok zor bişey bunu 3 kez yasadım 4. kez yasatmasın Rabbim

bu sefer benım de yavrumu sağlıkla kavustursun bana ınsallah dualarınıza ıhtıyacım var hersey dua ile hucurat suresını de ınsallah

hem okuycam hem de tasıycam ınsallah sorun yasamam :) pazartesi salı günü gidicem doktora tahlıllerımı yaptırıcam

inşallah güzel olcak hersey sizinkiler koccaman olmuş büyümüş maşallah sübahnallahh inşallah benımkıde büyür hemencıkk :)

kendınzıe çok iyi bakın güzel annişler uğrarım tabı kı ugramam mı zaten ara ara gidip bakıyrodum ne yapıyorsunuz diye

Allah ım olmayan herkese tattırsın ınsallah....kimine hamıle kalmak zor kımıne devam ettrımek ben ıkıncı gruptayım ınsallah

sorun olmaz bus efer hepinize çok teşekkür ederim

öyle mutlu oldum ki iyi ki tanımısım sizi

ayyy harika bir haber buu
Bu sefer ocak ayında kucağına alacaksın canım bebişini ben inanıyorumm.. Sakın ocak annesiyim diye bizi boşlama.. Burayada uğra göster kendini

çok sevindim gerçekten

ay nasıl sevindim anlatamam maşallah maşallah çooook mutlu oldum çok güzel

Süper bi haber bu çooook sevindim yaa..Ne güzel.Canım inşallah Allahım tamamına erdirir,cümlemizinkini de...

tatlım hayırlı olsun, inş. sağlıkla bebeğini alırsın,
çok sevindimmm

tatlım çin takviminde çin yılına göre yaşını hesaplayıp mı baktın ? birde hamile kalmış olabileceğin zaman ? yumurtlama dönemin gibi düşün?

canım benım hayırlı ugurlu olsun baska bı topıkte gordumde cekındım yazmaya burdada paylastıgını görünce cok sevındım Allahım tamamına erdırsın saglıkla kucaklarsın ıns canım dualarım senınle

tatlım çin takviminde çin yılına göre yaşını hesaplayıp mı baktın ? birde hamile kalmış olabileceğin zaman ? yumurtlama dönemin gibi düşün?
canım yaşım 30 ama +1 ekledim ve 31 yaşa baktım
31 yasda ocak,şubat,mart ayın da erkek gözüküyor 3 ayda erkek yani 30 yasda ise hem ocak hem subat erkek
kızların tarihinede +1 ekleyerek baktım tuttular hatta eltimin 2 kız kardeşimin kız daha 4 yada 5 kişinin hep doğru çıktı çin takviminde

benim kız çıkıyo bunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…