merhaba ramrod :) öncelikle bebişin hayırlı olsun ne güzel hissetmeye başlamışsın :) bir de bu kadar bulantılı erkek olur mu demişsin oluyor :))benimde bastan beri bulantım çok fazla ve ekşi yedigim için kız dediler ama oglum oluyormuş :)
link tıklabu ne ki nasıl yapılıyooo
Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà.
canım anne ve babanın kan yenileme tahmini yapılıyor kimin ki yeniyse bebek onun cinsiyetinden oluyor ama benim küçük kızım da tutmuyor
eşinin doğum tarihi senin doğum tarihin ve son sat yaz yapayım canımnasıl oluyor bu banada yaparmısın
canım anne ve babanın kan yenileme tahmini yapılıyor kimin ki yeniyse bebek onun cinsiyetinden oluyor ama benim küçük kızım da tutmuyor
sonuçta hediyen kargoda kargonun azizliğine uğramazsa yarına elinde olur arkadaşımızın inşş
sen de heran hediyene kavusabilirsin canım ev adresinmiydi senin
bende burdan duymustum cnm kan yenilenmesine gore oluyomus galiba link verilmisti bi tane ordan yapmistim o da erkek cikmisti:)
belli olsada 1 2 parca bisey alsam heycanlaniyorum ama o kizseylerinden gozumu alamiyorum. erkeklerin kiyafetleri hep ayni kizlarinki deli ediyo insani:))) oglusumuz olursada onu suslucez artik napalim hihihi:)
yaptım.. Erkek çıktı.. Sonraki 2 yılı denedim gene erkek çıktı
Bana hiç kız çıkmıcak sanırım
çin falı ve diğer fallar erkek desede bu fal bana da kız dedibenim onda kız çıkıyordu ama doktor erkek dedi
ev de karşılayacak kişi var mı pekiEvet tatlım benimki ev adresiydi :)
Kendi gönderdiğimi de kontrol ettim biraz önce, varış şubesine gönderiliyor diyor. İnşallah bir azizliğe uğramaz kuzum yaa
Evet canım ben de yapmıştım öyle bir şey hatta kız çıkmıştıAnne ve babanın doğum tarihlerine göre kromozom yenilemesine bakılıyor.En son kimin yenilendiyse onun cinsiyeti daha ağır basıyor. Hesaba göre de benim ki yenilenmişti
ayyyy günün ennn güzel haberi yaaaa ayşecim çook sevindim. inşallah doğum haberini de paylaşırsınnn bizimle inan cok ama cok mutlu oldum. rabbim devamını getirsin bu kezz. özel olarak dua edicem sana. kendine cok dikkat et
ayyy harika bir haber buu
Bu sefer ocak ayında kucağına alacaksın canım bebişini ben inanıyorumm.. Sakın ocak annesiyim diye bizi boşlama.. Burayada uğra göster kendini
çok sevindim gerçekten
ayyy canım çok sevindim. bide beni hatırladınız mı demişsin. aşkolsun. inşallah bu defa bebeğin sana sıkı sıkı sarılır, bu defa kucağına sağlıkla alırsın. çok dua edicem senin için.
ay nasıl sevindim anlatamam maşallah maşallah çooook mutlu oldum çok güzel
Süper bi haber bu çooook sevindim yaa..Ne güzel.Canım inşallah Allahım tamamına erdirir,cümlemizinkini de...
tatlım hayırlı olsun, inş. sağlıkla bebeğini alırsın,
çok sevindimmm
Allahımmmm ne güzel bir habeeeer ve bizimle de paylaştığın için çoook teşekkür ederiz canımmm Bu sefer kucağına alacaksın eminim ben canım, Allahım gönlünü yarım bırakmamış bak, ne mutlu sana Darısı bebeğini kaybeden diğer arkadaşlarımıza olsun inşallahhhhh
Benim hediyem de gelmedi tatlımmm. Beklemedeyim halenGerçi ben de yoğunluktan ancak dün gönderebilmiştim, o yüzden sesimi çıkarmıyorum pek hi hi
evett yaa keşkee..hem cumartesiyee biraz daha yaklaşmışş olurdukkk
kuzumm sinirlerini bozmalarınaa izin vermeee..salla gitsin yaaa
ayşemmmmmmm seni hatırlamaz olurmuyuzz..hayırrr bi sor hiç unuttuk mu ki senii kuzumm..nasıl sevindimm anlatamam bu güzel habereeeeee maşallahhhh tebareke Allahh....rabbim evladını sana bağışlasın güzel bacımm:26:
dün gibi aklımdaaa senin bebeğini kaybettiğin haberini verdiğin anhepsi geçtii Allahın izniylee Rabbim mucizeni gönderdi sanaaaaa
kızların dediği gibi ocak annesi oldum diye bizi bırakma emi...senin güzel bilgilerinee, paylaşımlarınaaa her zaman açığızzz
allaha emanett ol canım...çok sevindimm vallaa..gözün aydın olsunn
çok sevindim Allahım sağlık sıhhat versin hepimize bebişlerimizle sınamasın Allahım inşallah...
kızlar ben hep bebeğimin sağlıklı olup olmadığı iyi olup olmadığı hakkında endişeler taşıyorum istesemde atamıyorum içimden bu düşüncemi eşim yarın izinliymiş hemen dr.a gidelimmi dedim istiyorsan tabi dedi 19-23 mayıs arası zaten 3 lü tarama testimiz var sabretsemmi bilmem geçen perşembe gördük bebişimi geyet iyiydi maşallah Allaha şükür ama işte laf dinletemiyorum kendime birde ben 3lü taramaya gittiğimde 15 haftalık olucam erken mi sizce???
eşinin doğum tarihi senin doğum tarihin ve son sat yaz yapayım canım
çin falı ve diğer fallar erkek desede bu fal bana da kız dedi
ama çin falında kızlarım tutuyor her ikiside bunda biri tutmuyor
ev de karşılayacak kişi var mı peki
ev adresi veren arkadaşlar bazen kargo not bıraksa bile göremiyoruz başıma geldi benim yurt içi kargo dan dolayı biliyorum
cumartesiye kadar elinize geçmezse söyleyiz siz bana ben size gönderecek arkadaşla irtibata geçeyim
ptt kargo bir hediyeleşmemde benim ev adresini bulamadı yok öyle bir adres diye geri göndermişler paketi taaaa ağrı ya sonra gene yolladı arkadaş bu sefer de evde yok demişler ama evdeydim gittim kargo müdürlüğünden almıştım
kız çıkıyor canımeşim:25,03,1986
ben :26,03,1987
sat :28,01,2012 ama dr 7 şubat yaptı geç döllenme diye:26:
kızlar merhaba beni hatrıladınız mıı :) kasım annesıydım de bebeğimi kaybetmısıtm hanı mart ayında...
1 ay korunduk veee sımdı gene hamıleyım inşallah ocak annişi olcam bakalım inşallah sağlıkal tamamalrım
9 ayı ve kucaklarım bebısımı ınsallah dua eıdn kızalr buraya gelıp haber verıcem diye söz vermsıtım :) iş te haberım
hamileyimmmmmm
:)) tatlım bence o hiç tutmuyor :)
banada kız çıkıyor ama doktor erkek dedi
çin takvimi tutuyor gibi görünüyor bu durumda orada erkekti
kız çıkıyor canım
eşim:25,03,1986
ben :26,03,1987
sat :28,01,2012 ama dr 7 şubat yaptı geç döllenme diye:26:
canım yaşım 30 ama +1 ekledim ve 31 yaşa baktımtatlım çin takviminde çin yılına göre yaşını hesaplayıp mı baktın ? birde hamile kalmış olabileceğin zaman ? yumurtlama dönemin gibi düşün?
link tıkla
açılan sayfada üst kutuya eşinin doğum tarihini alt kutuya kendi doğum tarihini ve en alttakine ise son sat yaz
pe ile başlayan yere tıkla
gelen sayfada üstte olan eşinin kan yenilemesi altta olan senin kan yenilemen hanginizin ki yeniyse cinsiyet ondan oluyor
benim büyük kız tutuyor küçük kız tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?