arkadaşlar hediyesi gelmeyen arkadaşlar haberlerinizi bekliyorumev de karşılayacak kişi var mı peki
ev adresi veren arkadaşlar bazen kargo not bıraksa bile göremiyoruz başıma geldi benim yurt içi kargo dan dolayı biliyorum
cumartesiye kadar elinize geçmezse söyleyiz siz bana ben size gönderecek arkadaşla irtibata geçeyim
canım yaşım 30 ama +1 ekledim ve 31 yaşa baktım
31 yasda ocak,şubat,mart ayın da erkek gözüküyor 3 ayda erkek yani 30 yasda ise hem ocak hem subat erkek
kızların tarihinede +1 ekleyerek baktım tuttular hatta eltimin 2 kız kardeşimin kız daha 4 yada 5 kişinin hep doğru çıktı çin takviminde
arkadaşlar hediyesi gelmeyen arkadaşlar haberlerinizi bekliyorum
çinlilerin yılı bize göre farklı canım + 1 eklemen gerekiyor yaşına yani ve onların sene sonu ocak ortası gibi ocak ortasında doğduysan ' eklemen gerekiyor yaşınaneden yaşına 1 ekledin ? ben tam 32 yaşında hamile kaldım.. Hamile kaldığım ay şubat, doğum günümde şubat
arkadaşlar hediyesi gelmeyen arkadaşlar haberlerinizi bekliyorum
cumartesiye kadar gelmezse sayet ben sana bilgi veririm canımbende ev adresi verdim canım, ama hangi kargo bilmediimiz için hangisini arıyacağımm ?
çinlilerin yılı bize göre farklı canım + 1 eklemen gerekiyor yaşına yani ve onların sene sonu ocak ortası gibi ocak ortasında doğduysan ' eklemen gerekiyor yaşına
yani 33 yasa bakacaksın ve gene subat ayına bakacaksın
ev de karşılayacak kişi var mı peki
ev adresi veren arkadaşlar bazen kargo not bıraksa bile göremiyoruz başıma geldi benim yurt içi kargo dan dolayı biliyorum
cumartesiye kadar elinize geçmezse söyleyiz siz bana ben size gönderecek arkadaşla irtibata geçeyim
ptt kargo bir hediyeleşmemde benim ev adresini bulamadı yok öyle bir adres diye geri göndermişler paketi taaaa ağrı ya sonra gene yolladı arkadaş bu sefer de evde yok demişler ama evdeydim gittim kargo müdürlüğünden almıştım
canım benım hayırlı ugurlu olsun baska bı topıkte gordumde cekındım yazmaya burdada paylastıgını görünce cok sevındım Allahım tamamına erdırsın saglıkla kucaklarsın ıns canım dualarım senınle
kızlar ben bu haftasonu doktora gideceğimmm
doktorum 1 ay sonra gel demişti ama 3 hafta geçti ben dayanamıcamm gidicemm
cumartesiye kadar gelmezse sayet ben sana bilgi veririm canım
hımm.. O zaman erkek buda erkek çıktı..
kızlar ben bu haftasonu doktora gideceğimmm
doktorum 1 ay sonra gel demişti ama 3 hafta geçti ben dayanamıcamm gidicemm
tmm canım çok sağol,
evet canım bu verilere göre senin çin takviminde erkek doktorda erkeğe benzetmişti değil mi ?
Enemm ne güzell bir sene bir gün var eşinle aranızda
Bu arada benim de satım 28.01.2012 tatlım, ama usg ölçümüne göre 2 şubat çıkıyor.
1 ay beklenir mi yaa .. Bizimki 3 haftada bir felan alıcam seni dedi.. 3 haftadan sonra kalan 1 hafta eziyet gibi geçmezki ?
Hele hele eli ayağı oluşmuş bebek gibi görünüyorsa. Ne hareket çekecek acaba diye meraktan ölüyor insan. Bencede 3 hafta iyidir git sen.
bende cts gıdıcem baska bı doktora ama cınsıyet ıcın yoksa doktorumda randevum ayın 25 indeıns hayırlı haberlerle döneriz canım
kızlar bunu izlediniz miii ben cok begendımm :)
[video=youtube;expZ9s0ZzGM]http://www.youtube.com/watch?v=expZ9s0ZzGM[/video]
kızlar bunu izlediniz miii ben cok begendımm :)
[video=youtube;expZ9s0ZzGM]http://www.youtube.com/watch?v=expZ9s0ZzGM[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?