2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
arkadaşlar hediyesi gelmeyen arkadaşlar haberlerinizi bekliyorum

neden yaşına 1 ekledin ? ben tam 32 yaşında hamile kaldım.. Hamile kaldığım ay şubat, doğum günümde şubat

neden yaşına 1 ekledin ? ben tam 32 yaşında hamile kaldım.. Hamile kaldığım ay şubat, doğum günümde şubat
çinlilerin yılı bize göre farklı canım + 1 eklemen gerekiyor yaşına yani ve onların sene sonu ocak ortası gibi ocak ortasında doğduysan ' eklemen gerekiyor yaşına
yani 33 yasa bakacaksın ve gene subat ayına bakacaksın

hımm.. O zaman erkek buda erkek çıktı..

Yok tatlım ama iş yerime de kargo kabul edemiyorum malesef Gelen kargocu dış kapıya not bırakıyor ben gidip şubeden alıyorum hep. Çoğu kargonun şubesi de evimin yakınındaki bir iş merkezinde sıralı halde, ondan sorun olmaz diye düşündüm. Dediğin gibi cumartesiye elime ulaşmazsa söylerim sana, sen irtibata geçersin Keşke tel numaralarımızı da verseydik.. Kargoyla ilgili bilgi alırdık, çok sorun olmazdı. Artıkın bebiş hediyelerinde yaparız biz de, ne yapalım

canım cok sağol ınsallah sağlıkla gecırım 9 ayı ınsallah gelrı bebısım hayrılısıyal çok tesekkurler :) :) :)

kızlar ben bu haftasonu doktora gideceğimmm
doktorum 1 ay sonra gel demişti ama 3 hafta geçti ben dayanamıcamm gidicemm

1 ay beklenir mi yaa .. Bizimki 3 haftada bir felan alıcam seni dedi.. 3 haftadan sonra kalan 1 hafta eziyet gibi geçmezki ?
Hele hele eli ayağı oluşmuş bebek gibi görünüyorsa. Ne hareket çekecek acaba diye meraktan ölüyor insan. Bencede 3 hafta iyidir git sen.

kızlar bunu izlediniz miii ben cok begendımm :)

[video=youtube;expZ9s0ZzGM]http://www.youtube.com/watch?v=expZ9s0ZzGM[/video]

tmm canım çok sağol,

evet canım bu verilere göre senin çin takviminde erkek doktorda erkeğe benzetmişti değil mi ?

Eevet erkeğe benziyor demişti. Hayırlısı bakalım... Sağlıklı doğsun da gerisi pek mühim değil.. Ama maviden nefret ediyorum.. Renk bulmam lazım bol bol

Enemm ne güzell bir sene bir gün var eşinle aranızda
Bu arada benim de satım 28.01.2012 tatlım, ama usg ölçümüne göre 2 şubat çıkıyor.

7 şubat çıkıyor benimde :) evet güzelbi tesadüf tanışmamıza da vesile olmuştu bu tesadüf canım kocişim

evt canım yaaa çatlıycam, görmek istiyorum :) bu başka bir doktor çok met ettiler birde buna görüneyim dedim, kendi doktorum bir sonraki hafta onada o zaman giderim
bende cts gıdıcem baska bı doktora ama cınsıyet ıcın yoksa doktorumda randevum ayın 25 inde ıns hayırlı haberlerle döneriz canım

aynen bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…