2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar merhaba beni hatrıladınız mıı :) kasım annesıydım de bebeğimi kaybetmısıtm hanı mart ayında...

1 ay korunduk veee sımdı gene hamıleyım inşallah ocak annişi olcam bakalım inşallah sağlıkal tamamalrım

9 ayı ve kucaklarım bebısımı ınsallah dua eıdn kızalr buraya gelıp haber verıcem diye söz vermsıtım :) iş te haberım

hamileyimmmmmm

canımmm hoşgeldinnnn

nasıl mutlu oldum anlatamammm.....

inşallah bu sefer sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin canımm.. inan çok ama çok sevindim....

ayşe çok sevindim.. bebeğini kaybettiğin günki üzüntünü hiç unutmuyorum
Allah bu sefer hayırla sağlıkla kucağına almanı nasib etsin..

bide sana acizane bi tavsiyem olacak.. hucurat suresini hamile kadın üzerinde taşırsa karnındaki cenine hiç bi zarar dokunmazmış canım. bunu yeni okudum

canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşş kolay bir hamilelik geçirirsin

canımmm hoşgeldinnnn

nasıl mutlu oldum anlatamammm.....

inşallah bu sefer sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin canımm.. inan çok ama çok sevindim....

canım çok tesekkurlerr hoşbulduk haber vereyım dedim çok sağolunn :)

evet cok uzgundum cunkı hıc beklemıyrodum bu sefer ama ksıemt dr da dediği gibi talıhsız bi dusuktu

inşallah bu sefer yasamam aynısını öle mı canım hem okurum hem de ustumde tasırım sağol Allahrazı oslunn :)

ayyyy günün ennn güzel haberi yaaaa ayşecim çook sevindim. inşallah doğum haberini de paylaşırsınnn bizimle inan cok ama cok mutlu oldum. rabbim devamını getirsin bu kezz. özel olarak dua edicem sana. kendine cok dikkat et

kızlar hepinize söylemiş olayım

Hucurat suresini hamile kadın üzerinde taşırsa karnındaki cenine hiç bir zarar dokunmazmış..
kendimiz yazamasak bile ince bi kağıda küçülterek fotokopi çekip katlayıp önce koli bandına 7 sefer sarıp, sonrada mavi bir beze dikip üzerimizde taşıyalım. Sağlam bi kaynaktan öğrendim.. Dikkate alacak arkadaşlar olur diye yazmak istedim sizede..

valla çok iyi ettin canım. yer gök dua üstüne. hepimiz yapalım. cok tşkler

ayyy harika bir haber buu
Bu sefer ocak ayında kucağına alacaksın canım bebişini ben inanıyorumm.. Sakın ocak annesiyim diye bizi boşlama.. Burayada uğra göster kendini

çok sevindim gerçekten

valla çok iyi ettin canım. yer gök dua üstüne. hepimiz yapalım. cok tşkler

annemde bana yaptırdı memleketinden getirtti ama sure ne bilmiyorum.. Onlarda 7 kata sarmışlar gögsünde taşı dediler.. Öyle yapıyorum.. Hamile kadına ve cenine zarar gelmesin diyeymiş

ayyy canım çok sevindim. bide beni hatırladınız mı demişsin. aşkolsun. inşallah bu defa bebeğin sana sıkı sıkı sarılır, bu defa kucağına sağlıkla alırsın. çok dua edicem senin için.

hediyem ulaştı rahat rahat ev işi yapabilirim mutfağa gideyim akşam yemeğini hazır edeyim birazdan gelirim ben gene

canım iyi oldu bu... çok sağol. Allah razı olsun.

biz bulemsuyla aramızda anlaşıp sana hediye gönderilmemesine karar verdik, boşuna bekleme şekerim sana hediye yok, boşuna kargocu amcalara bakıp durma

küstüm

gittigidiyor

ay nasıl sevindim anlatamam maşallah maşallah çooook mutlu oldum çok güzel

Süper bi haber bu çooook sevindim yaa..Ne güzel.Canım inşallah Allahım tamamına erdirir,cümlemizinkini de...

tatlım hayırlı olsun, inş. sağlıkla bebeğini alırsın,
çok sevindimmm

kızlar son günlerde her yediğim şeye tuz atasım geliyor. niye bu kadar huyum bozuldu benim sizce normal miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…