kızlar merhaba beni hatrıladınız mıı :) kasım annesıydım de bebeğimi kaybetmısıtm hanı mart ayında...
1 ay korunduk veee sımdı gene hamıleyım inşallah ocak annişi olcam bakalım inşallah sağlıkal tamamalrım
9 ayı ve kucaklarım bebısımı ınsallah dua eıdn kızalr buraya gelıp haber verıcem diye söz vermsıtım :) iş te haberım
hamileyimmmmmm
bende almadım :84: ve ben kime çıktım onu da unuttum :101:
kolay gelsin sana sinirlerine hakim ol
evett yaa keşkee..hem cumartesiyee biraz daha yaklaşmışş olurdukkkBugün perşembee Keşke cuma olsaa ahh ahh
kuzumm sinirlerini bozmalarınaa izin vermeee..salla gitsin yaaasenin ve beysalın belliki gelmemişşşş canımmm kıyamam sizzeeeee
kızlar birazdan toplantım var umarım sinirlerim bozulmazzz
kızlar merhaba beni hatrıladınız mıı :) kasım annesıydım de bebeğimi kaybetmısıtm hanı mart ayında...
1 ay korunduk veee sımdı gene hamıleyım inşallah ocak annişi olcam bakalım inşallah sağlıkal tamamalrım
9 ayı ve kucaklarım bebısımı ınsallah dua eıdn kızalr buraya gelıp haber verıcem diye söz vermsıtım :) iş te haberım
hamileyimmmmmm
kızlar son günlerde her yediğim şeye tuz atasım geliyor. niye bu kadar huyum bozuldu benim sizce normal miyim
Kizlar selamlar:) uzun uzun girip devamli okumaya calisiyorum yazilarinizi ama ben genellikle aksamlari gelebiliyorum sizde o zmn gitmis oluyosunuzya benim bebisim hic durmuyo pir piiirrrrr ara ara atiyo saat basi diyebilirim ilk once yok cnm erken dedim ama ben 1-2 haftadir hissediyorum artik su 2-3 gundur hepten artti:) bulantilarim azaldi cikariyorum ama eskisi gibi gunde 5 kez deil:) hepten kesilicek diye umut ediyorum:) haftaya persembe gormeye gidicez insaallah bebisimizi duaciyim saglikli sihatli olsun. size fotosunu paylasicam:))) insaallah cinsiyetinide gosterir bir turlu ben hissedemiyorum ne oldugunu hergun fikrim degisiyo:) cin takvimide rus takvimide erkek diyo. ben bu kadar bulantili erkek olurmu diye dusunuyorum sizlerde yorum yaparsaniz sevinirim sizce neyim olur:)))
ahh canım kıyamam sanaa
kızzz esraaaaaa cadıı seniiibeysalcımmm yokkk annemmm yokkkkk esraa kandırıyorr senii cadıı bu yaaa
ohh maşallah sen rahatsınn bebeğim...bende sallamıyorum bile...rabbim benim gönlümden geçeni biliyor zaten...kimsenin demesiyle, içinee doğmasıylaa değill bu işler...Rabbim bize neyi hayırlı gördüysee öyle olcakk inşallahh...
dün diyorki kayınvalidemm " senin ilk yaa sorun değil zaten annesininbirtanesi"
görümcemde dediki ozaman " demekki 2.de dikkatli olman lazım"
kayınvalidemm diyorki " eee tabi 2.de başkaa"
anne dedim " oğluna söyleyeceksinnn elinden gelen bişey varsa yollasın Y kromozomunu"
böyle deyincede çok bozuluyorr ne kadın yaaa
rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..herkesin gönlüne göre versinnnn inşallahhhh:26:
Yollasın Y kromozomunu iyiymiş, sevdimm
amin canımm hepimizin yardımcısı olsun inşallah...geçen haftalara göre daha iyi olmana çok sevindimm...90-95 büyük bi oran...hayırlısı olsunnn inşallahhh
Bende öyleyim manyak gibi tuz atasım geliyo herşeye ama frenliyorum kendimi,ilersini düşün diyorum,şişersin diyorum.
Bi tek dün akşam saat 11 de canım sütlü tatlı çekti ilk defa tatlı çekti.Kociş gitti aldı geldi,kıyamam yaa.
Saat 1 de olsa kalkıp gidiyo hiç üşenmez.Bizim bulunduğumuz cadde de sabaha kadar açık yerler var çok şükür..O konuda sıkıntım yok pek...
Canım engelleyelim kendimizi tuz konusunda yoksa mahfoluruz valla..:18:
çok sevindim Allahım sağlık sıhhat versin hepimize bebişlerimizle sınamasın Allahım inşallah...
kızlar ben hep bebeğimin sağlıklı olup olmadığı iyi olup olmadığı hakkında endişeler taşıyorum istesemde atamıyorum içimden bu düşüncemi eşim yarın izinliymiş hemen dr.a gidelimmi dedim istiyorsan tabi dedi 19-23 mayıs arası zaten 3 lü tarama testimiz var sabretsemmi bilmem geçen perşembe gördük bebişimi geyet iyiydi maşallah Allaha şükür ama işte laf dinletemiyorum kendime birde ben 3lü taramaya gittiğimde 15 haftalık olucam erken mi sizce???
sonuçta hediyen kargoda kargonun azizliğine uğramazsa yarına elinde olur arkadaşımızın inşşAllahımmmm ne güzel bir habeeeer ve bizimle de paylaştığın için çoook teşekkür ederiz canımmm Bu sefer kucağına alacaksın eminim ben canım, Allahım gönlünü yarım bırakmamış bak, ne mutlu sana Darısı bebeğini kaybeden diğer arkadaşlarımıza olsun inşallahhhhh
Benim hediyem de gelmedi tatlımmm. Beklemedeyim halenGerçi ben de yoğunluktan ancak dün gönderebilmiştim, o yüzden sesimi çıkarmıyorum pek hi hi
buda benim bebisimin 2 hafta onceki haliiiii:))) bende tahminler istiyorum:)
Selam tatlım ben arada görüyorum seni ama doğru düzgün denk gelemedik bir türlü.. Rus Takvimini ilk defa duydum o ne olaki ?
canım çok şekerrrbu kadar pıt pıtlıyorsa erkek olabilir :)
Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà.Selam tatlım ben arada görüyorum seni ama doğru düzgün denk gelemedik bir türlü.. Rus Takvimini ilk defa duydum o ne olaki ?
Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà.
canım anne ve babanın kan yenileme tahmini yapılıyor kimin ki yeniyse bebek onun cinsiyetinden oluyor ama benim küçük kızım da tutmuyor
Kizlar selamlar:) uzun uzun girip devamli okumaya calisiyorum yazilarinizi ama ben genellikle aksamlari gelebiliyorum sizde o zmn gitmis oluyosunuzya benim bebisim hic durmuyo pir piiirrrrr ara ara atiyo saat basi diyebilirim ilk once yok cnm erken dedim ama ben 1-2 haftadir hissediyorum artik su 2-3 gundur hepten artti:) bulantilarim azaldi cikariyorum ama eskisi gibi gunde 5 kez deil:) hepten kesilicek diye umut ediyorum:) haftaya persembe gormeye gidicez insaallah bebisimizi duaciyim saglikli sihatli olsun. size fotosunu paylasicam:))) insaallah cinsiyetinide gosterir bir turlu ben hissedemiyorum ne oldugunu hergun fikrim degisiyo:) cin takvimide rus takvimide erkek diyo. ben bu kadar bulantili erkek olurmu diye dusunuyorum sizlerde yorum yaparsaniz sevinirim sizce neyim olur:)))
Canım çok sık ultrasona girmek iyi değil diyorlar biraz sabret olur mu. Hem neden kötü şeyler düşünüyorsun ki, stres yapma tatlım benim, bebeğin de kötü etkilenir bundan, geçen hafta da görmüşsün miniğini, iyiymiş... Sen güzel şeyler düşün ki her şey güzel olsun. Aslında bebeğime bir şey mi oldu korkusu hepimizde var, annelik güdüsündenve hormonlardan kaynaklanıyor. Sen merak etme bebişlerimiz öyle korunaklı bir yerde ki.. Sım sıkı tutunuyorlar bize
15 hafta için erken değil bence, ikili testi yaptırdığım doktorum 15. hafta tekrar gel demişti. Üçlü test içindi sanıyorum. Ama ben yaptırıp yaptırmamak konusunda karar vermedim. 16. haftada gitmeyi ve cinsiyetini öğrenmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?