2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evt canım yaaa çatlıycam, görmek istiyorum :) bu başka bir doktor çok met ettiler birde buna görüneyim dedim, kendi doktorum bir sonraki hafta onada o zaman giderim

aynen bende :)

canım pekı sımdı gıdecegın doktor sorarsa ne dıyeceksın ılk kez gıdıcez osnucta ve belkı bıdaha gıtmıycem ben yanı ben sırf cınsıyet ıcın dersem pek ılgılenmeyebılır sonucta normal bı kontrol gıb ıbakmasını da ıstıyorum ben ne desek acabaaaa:26:

turkuaz, açık kahve, hafif kavun içi, larcivert onlarada güzel renkler var kuzum :) kırmızıııııı, bakk annesi cicişleree

Eki Görüntüle 412386 Eki Görüntüle 412387

evet evet artık o renklere yönelicem.. Sanırım bir sürü kırmızı ve açık kavun, krem renkleri olacak
p.tesi benimde doktor kontrolüm var 2'li test sonuçlarımızı götürücez.. İyi çıkar inşallah.. Belki kendi doktorumuz da cinsiyet tahmini yapar.

yok bakar heralde yaaa, cinsiyet için demiyelim bence, sorarsa başka bir doktorada gidiyorum size de görünmek istedim derim ben :)

inş. canım söyler, 12+1 de sölemişti bana :)

"hımm.. gerçekten çok güzel ilgilendiniz sağolun..Acaba cinsiyeti bellimi ? görebiliyormusunuz ? onun için gelmedim ama ögrensemde fena olmaz" diyebilirsin yermi bilmem denemekte fayda var

arkadaşlar 2 kişinin kargosunu verdiğinden bilgim yok ama diğer arkadaşların hediyesi kargoda suan iş adresi olanlar yarın ellerine geçer sanırım ama ev adresi veren arkadaşlar için onlar hediyenin peşinden gidecek galiba
evde bekleyeni yoksa tabii
milonanın hediyesi dağıtım da suan kargo şirketinin notuna denk gelmezse şayet ben ona bilgi veririm
hayatbanagüzel büyük ihtimal yarın dağıtıma verilecek senin hediyen sana da bilgi veririm bir sorun olursa

Ayy papyonunu yeyim ben seninn, çok güzeller hayatt..

Biliyor musunuz ben hala inanamıyorum benim de bebeğimin olacağına, bunları dolduracağına... Çok garip bir duygu

çok şeker demii,, oğluşuma bunlardan alicimmm

evet canım yaaa ne güzel değil mi ? inanılacak gibi gelmiyor insana :)

peki ben ne olacam ben nerden alacam nerede benim hediyem

kızlar cevaplarınız için teşekkürler sizin topiğinizde baya güzel ve aktif allah hepimize hayırlı doğumlu sağlıkı bebişler nasip etsin inşallah.ara ara talırım sizede artık ::)))

"hımm.. gerçekten çok güzel ilgilendiniz sağolun..Acaba cinsiyeti bellimi ? görebiliyormusunuz ? onun için gelmedim ama ögrensemde fena olmaz" diyebilirsin yermi bilmem denemekte fayda var

süpersinnnn

yarın mı cumt. bende olacak yanii inş. cumt. bende olur pazara kalınca bazen pazt. veriyorlar
tmm cnm çok sağolll

Teşekkürler tatlımm akşama eve gidince haber veririm ben sana

yok bakar heralde yaaa, cinsiyet için demiyelim bence, sorarsa başka bir doktorada gidiyorum size de görünmek istedim derim ben :)

inş. canım söyler, 12+1 de sölemişti bana :)

oyle yapayım evet haklısınız bı arkadasım oraya gdııyordu hamıleyken onun önerdiğini feln soylerım kendı randevumada cok var sızede görünmek ıstedım derım evet evet

Canımm çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsinnnnn

süpersinnnn

yarın mı cumt. bende olacak yanii inş. cumt. bende olur pazara kalınca bazen pazt. veriyorlar
tmm cnm çok sağolll
evet canım cumartesi elinde olur inşşş
sana yollayan arkadaştan alırız kargo şirketinin adını olurda not bulamazsan irtibata geçeriz

Teşekkürler tatlımm akşama eve gidince haber veririm ben sana
haber bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…