evt canım yaaa çatlıycam, görmek istiyorum :) bu başka bir doktor çok met ettiler birde buna görüneyim dedim, kendi doktorum bir sonraki hafta onada o zaman giderim
aynen bende :)
kızlar bunu izlediniz miii ben cok begendımm :)
[video=youtube;expZ9s0ZzGM]http://www.youtube.com/watch?v=expZ9s0ZzGM[/video]
turkuaz, açık kahve, hafif kavun içi, larcivert onlarada güzel renkler var kuzum :) kırmızıııııı, bakk annesi cicişleree
Eki Görüntüle 412386 Eki Görüntüle 412387
canım işyerimden yasaklı açamıyorum
turkuaz, açık kahve, hafif kavun içi, larcivert onlarada güzel renkler var kuzum :) kırmızıııııı, bakk annesi cicişleree
Eki Görüntüle 412386 Eki Görüntüle 412387
şu an duygularımı gerçekten ifade edemiyorum. hediyem geldi ve ben çok mutlu oldum. hem o kişiye çıktığım için hem hediyemi çok beğendiğim için. işte burda :))
güle güle kullan canım çok güzelmiş:) bir de bizimkiler gelseee :)
canım pekı sımdı gıdecegın doktor sorarsa ne dıyeceksın ılk kez gıdıcez osnucta ve belkı bıdaha gıtmıycem ben yanı ben sırf cınsıyet ıcın dersem pek ılgılenmeyebılır sonucta normal bı kontrol gıb ıbakmasını da ıstıyorum ben ne desek acabaaaa:26:
evet evet artık o renklere yönelicem.. Sanırım bir sürü kırmızı ve açık kavun, krem renkleri olacak
p.tesi benimde doktor kontrolüm var 2'li test sonuçlarımızı götürücez.. İyi çıkar inşallah.. Belki kendi doktorumuz da cinsiyet tahmini yapar.
canım pekı sımdı gıdecegın doktor sorarsa ne dıyeceksın ılk kez gıdıcez osnucta ve belkı bıdaha gıtmıycem ben yanı ben sırf cınsıyet ıcın dersem pek ılgılenmeyebılır sonucta normal bı kontrol gıb ıbakmasını da ıstıyorum ben ne desek acabaaaa:26:
Ayy papyonunu yeyim ben seninn, çok güzeller hayatt..
Biliyor musunuz ben hala inanamıyorum benim de bebeğimin olacağına, bunları dolduracağına... Çok garip bir duygu
arkadaşlar 2 kişinin kargosunu verdiğinden bilgim yok ama diğer arkadaşların hediyesi kargoda suan iş adresi olanlar yarın ellerine geçer sanırım ama ev adresi veren arkadaşlar için onlar hediyenin peşinden gidecek galiba
evde bekleyeni yoksa tabii
milonanın hediyesi dağıtım da suan kargo şirketinin notuna denk gelmezse şayet ben ona bilgi veririm
hayatbanagüzel büyük ihtimal yarın dağıtıma verilecek senin hediyen sana da bilgi veririm bir sorun olursa
"hımm.. gerçekten çok güzel ilgilendiniz sağolun..Acaba cinsiyeti bellimi ? görebiliyormusunuz ? onun için gelmedim ama ögrensemde fena olmaz" diyebilirsinyermi bilmem denemekte fayda var
arkadaşlar 2 kişinin kargosunu verdiğinden bilgim yok ama diğer arkadaşların hediyesi kargoda suan iş adresi olanlar yarın ellerine geçer sanırım ama ev adresi veren arkadaşlar için onlar hediyenin peşinden gidecek galiba
milonanın hediyesi dağıtım da suan kargo şirketinin notuna denk gelmezse şayet ben ona bilgi veririm
hayatbanagüzel büyük ihtimal yarın dağıtıma verilecek senin hediyen sana da bilgi veririm bir sorun olursa
yok bakar heralde yaaa, cinsiyet için demiyelim bence, sorarsa başka bir doktorada gidiyorum size de görünmek istedim derim ben :)
inş. canım söyler, 12+1 de sölemişti bana :)
"hımm.. gerçekten çok güzel ilgilendiniz sağolun..Acaba cinsiyeti bellimi ? görebiliyormusunuz ? onun için gelmedim ama ögrensemde fena olmaz" diyebilirsinyermi bilmem denemekte fayda var
iş adresin değil mi tatlım yarın eline geçer inşşşpeki benne olacam ben nerden alacam nerede benim hediyem
kızlar merhaba beni hatrıladınız mıı :) kasım annesıydım de bebeğimi kaybetmısıtm hanı mart ayında...
1 ay korunduk veee sımdı gene hamıleyım inşallah ocak annişi olcam bakalım inşallah sağlıkal tamamalrım
9 ayı ve kucaklarım bebısımı ınsallah dua eıdn kızalr buraya gelıp haber verıcem diye söz vermsıtım :) iş te haberım
hamileyimmmmmm
evet canım cumartesi elinde olur inşşşsüpersinnnn
yarın mı cumt. bende olacak yanii inş. cumt. bende olur pazara kalınca bazen pazt. veriyorlar
tmm cnm çok sağolll
haber bekliyorum canımTeşekkürler tatlımm akşama eve gidince haber veririm ben sana
Canımm çok sevindimRabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?