süpersinnnn
yarın mı cumt. bende olacak yanii inş. cumt. bende olur pazara kalınca bazen pazt. veriyorlar
tmm cnm çok sağolll
evet canım cumartesi elinde olur inşşş
sana yollayan arkadaştan alırız kargo şirketinin adını olurda not bulamazsan irtibata geçeriz
haber bekliyorum canım
not bulursa şayet canım yarın akşama eline not geçersede cumartesiye teslim alacak yani hayatbanagüzelNasıl yani tatlım? Dağıtıma bugün verirlerse yarın mı elinde oluyor ki? Ben nasıl anladım bak; benimki bugün dağıtımdaymış ya, bugün ulaşır elime, seninki de yarın dağıtıma verilirse yarın ulaşır, cumartesiye kalmaz. Yanlış mı anlamışım ki :44:
ben gocunmuyorum canım zevkle yapıyorum her hediyem geldi diyene kendim almış gibi seviniyorumtatlım senide uğraştıyoruz çok teşekkürler..
Nasıl yani tatlım? Dağıtıma bugün verirlerse yarın mı elinde oluyor ki? Ben nasıl anladım bak; benimki bugün dağıtımdaymış ya, bugün ulaşır elime, seninki de yarın dağıtıma verilirse yarın ulaşır, cumartesiye kalmaz. Yanlış mı anlamışım ki :44:
iyidir canım senden naber? nerelerdesin..kızlar nasılsınız bakalım ne güzel sohbet ediyonuzz
iyidir canım senden naber? nerelerdesin..
moonsun kız sen nerdesinnnnn görünmüyorsunnnn
yok yahuuuu yazarsan nie görmeyelimben burdayımda beni gören yok öle takip ediyorum :)))
genelde etrafımdakilerin yaşadıklarıyla
tuzlu ve ekşi yiyorsanız
baş ağrınız oluyorsa
göğüs ucu karardıysa
mide bulantısı yoksa yada öğle ve akşamlarıysa
rüyada altın gördüyseniz
eller kuruysa
erken hissettiyseniz
hcg 12-12+6 haftalarda 25 in altındaysa
poponuz büyüdüyse
karnınız yayılmışsa sağa sola
erkek
tuzlu yiyorsanız
kasık ağrınız oluyorsa
göğüsler büyüdüyse
bulantınız sabahlarıysa
rüyada bilezik gördüyseniz
geç hissettiyseniz
hcg 25 ten yukardaysa
popo ve bacaklar kilo almadıysa
karnınız top gibi sivriyse
kız derler... bizzat etrafımdada çok tanık olmuşluğum var kızlar...
yok yahuuuu yazarsan nie görmeyelimben de gerci cok giremiyorum bu ara. nasl gidiyo bebişin nasl, cinsiyetle alakalı bi gelişme oldu muuu??
kızlar sonucu öğrendim coookkkk şükür temiz çıktı ne kadar şükretsem az rabbime. darısı diğer testlere, cok mutluyumm
kızlar sonucu öğrendim coookkkk şükür temiz çıktı ne kadar şükretsem az rabbime. darısı diğer testlere, cok mutluyumm
amin canımm cok tşkler. aman dikkat et yollara anamura bi kez gittim yolları görünce şok olmuştum çok fenaaaa.. bu arada ne için gidiyosun? özell değilse psikolojin neden iyi değil?:26:sevindim cnm inş sag saglim saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip eder rabbim amin
anlattıgının tam tersinede bizim burda kız oluyor cnm benim popom güccüldü kg verdim birinci oglumda bundada aynı bakalım hayırlısı:44:
saol canımcım:)gözün aydın canım:)
amin canımm cok tşkler. aman dikkat et yollara anamura bi kez gittim yolları görünce şok olmuştum çok fenaaaa.. bu arada ne için gidiyosun? özell değilse psikolojin neden iyi değil?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?