2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
3-4 gündür karnımda bebeğin 'pıt pıt' diye vuruşlarını hissediyorum diyordum eşime bugün çizelgemde de gördüm hakkaten tekmeleriymiş. o cılız, miniş ayaklarıyla tekmede atıyor. kıyamam ben ya ne gzel onun hareketlerini hissetmek:)

Popom kocaman oldu tekne'yi geçti kotra sınıfında şuan.. Göbeğim teleme peyniri gibi yayıldı. Ama doktor erkeğe benziyor dedi Hamilelik kişiden kişiye değişiyor tatlım yaa

aman öyle olsun canım o alınganlıklar hepimizde var... iyi düğüne gidiyomussun kurtları döküp gel:) anamurun yolu cok tehlikeli bi de.. o yuzden demiştim sağlıcakla gidip gel inş :)

bi de büyüyünce ddüşünseneee cok daha net hissedicezzzz..cok merak ediyorum o anları

Popom kocaman oldu tekne'yi geçti kotra sınıfında şuan.. Göbeğim teleme peyniri gibi yayıldı. Ama doktor erkeğe benziyor dedi Hamilelik kişiden kişiye değişiyor tatlım yaa

kaju senin bebişin ultrasonuna baktımda baya erkek : ne kadar tatlı poz vermiş ya bayıldım varyaa benim popomda tersine küçüldü birazda yapıdan fizige baglı yani cnm

burda hava çok pusuk yağmur yağıyor arada uykum geliyor benim de bu havadan dolayı
(sanki normalde uyumuyorum da):78:

ya ben bugün babasının dedikodusunu burda yaparken attırdı.. Şaşırdım kaldım resmen. Erkek ya çok babacılar daha çok hissetmek istiyorsan babası hakkında konuş bak nasıl hareketleniyor

bugün baya yoğundum şükür bitti gibi siz napıosunuz ölee bir bırakıyorum konuşuyonuz da konuşuyonuzzz

toplantı felan vardı demi, çok gevezeyizz kız biz kasım annelerinin çenesi düşükk
burda hava çok pusuk yağmur yağıyor arada uykum geliyor benim de bu havadan dolayı
(sanki normalde uyumuyorum da):78:

aynen canım yağmur havası var arada atıyor, iş yerindeyim ama eve gidip yatasım var 1 buçuk saatm kaldı çıksam da evde yatsamm

at bakimm o sigarayııı elinden bebişlere kötü örnek olma

kaju senin bebişin ultrasonuna baktımda baya erkek : ne kadar tatlı poz vermiş ya bayıldım varyaa benim popomda tersine küçüldü birazda yapıdan fizige baglı yani cnm

yaa sorma paşam çok utangaç kapadı hemen yüzünü 3 boyutluya geçince
Benim iç karnım dar sanırım. 3 yıl düzenli aralıklar spor yaptım ama yinede genişledim artık iç karın olayına yoruyorum ben bu durumu. Ama acayip yayılıyorum.

Son düzenleme:
bi de büyüyünce ddüşünseneee cok daha net hissedicezzzz..cok merak ediyorum o anları

valla ya benimki hiç durmuyor büyüdüğünde maşallah napacam bilemiyorum:)

ya ben bugün babasının dedikodusunu burda yaparken attırdı.. Şaşırdım kaldım resmen. Erkek ya çok babacılar daha çok hissetmek istiyorsan babası hakkında konuş bak nasıl hareketleniyor

bak sen sıpaya:) oğluşlar anneci olur yavrum karıştırmaaaa:) (Sesimi ilet bebişe:))

valla ya benimki hiç durmuyor büyüdüğünde maşallah napacam bilemiyorum:)

bak sen sıpaya:) oğluşlar anneci olur yavrum karıştırmaaaa:) (Sesimi ilet bebişe:))

Diyorum diyorum ama rüyalarda bile birlikteler sorma muhabbet çok ileri düzeyde onlarda.. Ben daha 1 kere göremedim rüyamda adam askere uğurlayacak nerdeyse o derece ilerledi muhabbetleri

evet yaaa çenemiz düşük bayaaaa yerim ben sizin gibi cici anneleri ve bebikleri

ayy kızlar çok şükür gelebildim...

devlet işleri işte...

3 gündür bi evrak dahi vermediler önüme... bi anda acil dosya geldi neyse ki yetiştirdim bitirdim... devlet zihniyeti işte... gıcık oluyorum hepsine... kafa dinlemek isteyen varsa tavsiye ederim kesinlikle...ama ben çok sıkılıyorum boş oturmaktan keşke iş olsa da akşama kadar deli gibi çalışsammm

Son düzenleme:

boş olmak konusunda değilde canım kafa rahatlığı, çalışma saatleri konusunda devlette çalışmak isterdim

canım çok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlara kavuştursun hepimizi inş.meryem suresini de okumayı ihmal etme.bide tesbih olarak sübhanallahi ve bi hamdihi çekebilirsin.

evet yaaa çenemiz düşük bayaaaa yerim ben sizin gibi cici anneleri ve bebikleri

hoşgeldinnn cnm

bende boş durunca çok sıkılıyorumm, zaman geçmek bilmiyor, ama çok çalışmakta istemem orda karar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…