düzelttim canım
ben yanlış yazmıştım
genelde etrafımdakilerin yaşadıklarıyla
tuzlu ve ekşi yiyorsanız
baş ağrınız oluyorsa
göğüs ucu karardıysa
mide bulantısı yoksa yada öğle ve akşamlarıysa
rüyada altın gördüyseniz
eller kuruysa
erken hissettiyseniz
popo ve bacaklar kilo almadıysa
karnınız top gibi sivriyse
hcg 12-12+6 haftalarda 25 in altındaysa
erkek
tuzlu yiyorsanız
kasık ağrınız oluyorsa
göğüsler büyüdüyse
bulantınız sabahlarıysa
rüyada bilezik gördüyseniz
geç hissettiyseniz
hcg 25 ten yukardaysa
poponuz büyüdüyse
karnınız yayılmışsa sağa sola
kız derler... bizzat etrafımdada çok tanık olmuşluğum var kızlar...
aman öyle olsun canım o alınganlıklar hepimizde var... iyi düğüne gidiyomussun kurtları döküp gel:) anamurun yolu cok tehlikeli bi de.. o yuzden demiştim sağlıcakla gidip gel inş :)hormonlardan heralde hemen herşeye kırılıp alınıyoumbu yüzdende çekemiyolar beni anamurda dügün varr onun için cnm eşimin dayı ogluu eşim sürcek arabayı babası süremiyo o yüzden eşimde bensiz gitmioo arada kaldım ewt biliyorum yolunuu balayına alanyaya gitmiştik evlendimizin birinci günü tartıştık yavaş giit hızlı sürmesinden çok korkunç
3-4 gündür karnımda bebeğin 'pıt pıt' diye vuruşlarını hissediyorum diyordum eşime bugün çizelgemde de gördüm hakkaten tekmeleriymiş. o cılız, miniş ayaklarıyla tekmede atıyor. kıyamam ben ya ne gzel onun hareketlerini hissetmek:)
Popom kocaman oldu tekne'yi geçti kotra sınıfında şuan.. Göbeğim teleme peyniri gibi yayıldı. Ama doktor erkeğe benziyor dedi Hamilelik kişiden kişiye değişiyor tatlım yaa
3-4 gündür karnımda bebeğin 'pıt pıt' diye vuruşlarını hissediyorum diyordum eşime bugün çizelgemde de gördüm hakkaten tekmeleriymiş. o cılız, miniş ayaklarıyla tekmede atıyor. kıyamam ben ya ne gzel onun hareketlerini hissetmek:)
bugün baya yoğundumşükür bitti gibi siz napıosunuz ölee bir bırakıyorum konuşuyonuz da konuşuyonuzzz
burda hava çok pusuk yağmur yağıyor arada uykum geliyor benim de bu havadan dolayı
(sanki normalde uyumuyorum da):78:
kaju senin bebişin ultrasonuna baktımda baya erkek: ne kadar tatlı poz vermiş ya bayıldım varyaa benim popomda tersine küçüldü birazda yapıdan fizige baglı yani cnm
bi de büyüyünce ddüşünseneee cok daha net hissedicezzzz..cok merak ediyorum o anları
ya ben bugün babasının dedikodusunu burda yaparken attırdı.. Şaşırdım kaldım resmen. Erkek ya çok babacılardaha çok hissetmek istiyorsan babası hakkında konuş bak nasıl hareketleniyor
burda hava çok pusuk yağmur yağıyor arada uykum geliyor benim de bu havadan dolayı
(sanki normalde uyumuyorum da):78:
valla ya benimki hiç durmuyor büyüdüğünde maşallah napacam bilemiyorum:)
bak sen sıpaya:) oğluşlar anneci olur yavrum karıştırmaaaa:) (Sesimi ilet bebişe:))
toplantı felan vardı demi, çok gevezeyizz kız bizkasım annelerinin çenesi düşükk
aynen canım yağmur havası var arada atıyor, iş yerindeyim ama eve gidip yatasım var 1 buçuk saatm kaldı çıksam da evde yatsamm
at bakimm o sigarayııı elindenbebişlere kötü örnek olma
Diyorum diyorum ama rüyalarda bile birlikteler sorma muhabbet çok ileri düzeyde onlarda.. Ben daha 1 kere göremedim rüyamda adam askere uğurlayacak nerdeyse o derece ilerledi muhabbetleri
ayy kızlar çok şükür gelebildim...
devlet işleri işte...
3 gündür bi evrak dahi vermediler önüme... bi anda acil dosya geldi neyse ki yetiştirdim bitirdim...devlet zihniyeti işte... gıcık oluyorum hepsine... kafa dinlemek isteyen varsa tavsiye ederim kesinlikle...ama ben çok sıkılıyorum boş oturmaktan keşke iş olsa da akşama kadar deli gibi çalışsammm
boş olmak konusunda değilde canım kafa rahatlığı, çalışma saatleri konusunda devlette çalışmak isterdim
o konuda evet rahatız ama atıl kapasiteyim şuan
kızlar merhaba beni hatrıladınız mıı :) kasım annesıydım de bebeğimi kaybetmısıtm hanı mart ayında...
1 ay korunduk veee sımdı gene hamıleyım inşallah ocak annişi olcam bakalım inşallah sağlıkal tamamalrım
9 ayı ve kucaklarım bebısımı ınsallah dua eıdn kızalr buraya gelıp haber verıcem diye söz vermsıtım :) iş te haberım
hamileyimmmmmm
evet yaaa çenemiz düşük bayaaaayerim ben sizin gibi cici anneleri ve bebikleri
ayy kızlar çok şükür gelebildim...
devlet işleri işte...
3 gündür bi evrak dahi vermediler önüme... bi anda acil dosya geldi neyse ki yetiştirdim bitirdim...devlet zihniyeti işte... gıcık oluyorum hepsine... kafa dinlemek isteyen varsa tavsiye ederim kesinlikle...ama ben çok sıkılıyorum boş oturmaktan keşke iş olsa da akşama kadar deli gibi çalışsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?