2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
valla uyudum ben azcık taki o tlefon çalana kadar

Yine eltinmi ? Kadın tam uyku zamanlarını buluyor çünkü
yok o bugun 5 kere aradı arka arkaya açmadım telefonunu
kardeşim aradı kızı ağlıyormuş benide sever benle konusun diye ama bu uyku haliyle konusamadım sıpamla

5ten sonra telefon mu çalar yahuu babam olsa açmam valla
annemin telefonundan kardeşim aradı canım annemin melodisi başka bende fırladım yataktan ama kardeşim bile olsa sinir oldum uyuyordum ben ne güzel kıızm da yattı allahtan kuzum uyanmadı

telefon çalar diyince aklıma annecim geldi kadıncağız ne zaman uyusaa hep telefonu çalarr hep ama zavallım bir türlü dalamaz.

Normalde o kadar çalmayan tel uyuduğunda kuduruyorr
aynı dert bendede var canım
birde eşim işten erken gelirse uzanır tv bakarız onun kolunda azcık uyuyayım derim bu sefer de zil çalar

yok o bugun 5 kere aradı arka arkaya açmadım telefonunu
kardeşim aradı kızı ağlıyormuş benide sever benle konusun diye ama bu uyku haliyle konusamadım sıpamla

Tüh !! uyuduğun zamanı kaçırmış bu sefer eltin desen
Şimdi ara belki hala uyanıktır

azcık yattım bebeğiminde uykusu gelmiş galiba tepine tepine bir hal oldu
tıp tıp vurdu sürekli az daha büyüse karete falan yapacak galiba

cinsiyeti belli oldumu bebeğinin. genelde erkek bebeklerin hareketleri erken duyulur derler ama .. merak ettim bu söylenti doğru mudur? herkes soruyor bana hissediyormusun diye. bakalım bende yarın öğreneceğim inşallahh cinsiyetini:)

Kızlar son ölçümlere göre hamileliğimden bu yana 3.5 kilo almışım. Normalmi ? bana çok gibi geldi :44::44:

evet canım erkek bebişim:) küçük adamım benim :)

aç karnınamı tok karnınamı bu kilon eğer aç karnaysa çok gibi geldi banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…