valla uyudum ben azcık taki o tlefon çalana kadartoplantı felan vardı demi, çok gevezeyizz kız bizkasım annelerinin çenesi düşükk
aynen canım yağmur havası var arada atıyor, iş yerindeyim ama eve gidip yatasım var 1 buçuk saatm kaldı çıksam da evde yatsamm
at bakimm o sigarayııı elindenbebişlere kötü örnek olma
atıl kapasite ne yav :44:
hoşgeldinnn cnm
bende boş durunca çok sıkılıyorumm, zaman geçmek bilmiyor, ama çok çalışmakta istemem orda karar
valla uyudum ben azcık taki o tlefon çalana kadar
yok o bugun 5 kere aradı arka arkaya açmadım telefonunuYine eltinmi ? Kadın tam uyku zamanlarını buluyor çünkü
annemin telefonundan kardeşim aradı canım annemin melodisi başka bende fırladım yataktan ama kardeşim bile olsa sinir oldum uyuyordum ben ne güzel kıızm da yattı allahtan kuzum uyanmadı5ten sonra telefon mu çalar yahuubabam olsa açmam valla
aynı dert bendede var canımtelefon çalar diyince aklıma annecim geldi kadıncağız ne zaman uyusaa hep telefonu çalarr hep ama zavallım bir türlü dalamaz.
Normalde o kadar çalmayan tel uyuduğunda kuduruyorr
yok o bugun 5 kere aradı arka arkaya açmadım telefonunu
kardeşim aradı kızı ağlıyormuş benide sever benle konusun diye ama bu uyku haliyle konusamadım sıpamla
lüzümsüz kardeşim oohh ne güzelll derkennn kim o
telefonu kapattım istesede arayamazTüh !! uyuduğun zamanı kaçırmış bu sefer eltin desen
Şimdi ara belki hala uyanıktır
3-4 gündür karnımda bebeğin 'pıt pıt' diye vuruşlarını hissediyorum diyordum eşime bugün çizelgemde de gördüm hakkaten tekmeleriymiş. o cılız, miniş ayaklarıyla tekmede atıyor. kıyamam ben ya ne gzel onun hareketlerini hissetmek:)
cinsiyeti belli oldumu bebeğinin. genelde erkek bebeklerin hareketleri erken duyulur derler ama .. merak ettim bu söylenti doğru mudur? herkes soruyor bana hissediyormusun diye. bakalım bende yarın öğreneceğim inşallahh cinsiyetini:)
aç karnınamı tok karnınamı bu kilon eğer aç karnaysa çok gibi geldi banada
hamileyken tok karna tartıya çıkarsan 1,5 kilo fazlan olur canım demek ki kilon normalTokum şuan... yarın kilo'da öyle fark etse 3 kilo diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?