2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar hepinize iyi akşamlarr

Kendinize iyi bakınn yarın görüşürüzzz

kızlar iyi akşamlar bugün sinirlerim çok bozuk dua edin yarına iyi olayım görüşürüz:)
hayırdır canım

kızlar öpüyorumm sizi ve bebişleriniziiiiiiii iyi akşamlar..
güle güleee

iyi akşamlar cicişler bendee çok öpüyorum yarın görüşürüzz inşAllah
güle güleee

Kızlar hepinize iyi akşamlarr

Kendinize iyi bakınn yarın görüşürüzzz
sende kendine iyi bak canım görüşürüzzz

pişttt kız bulemsuuu

anam eve geldim koltuğa yığıldım. canım yemek yemek istemiyor (( acıkmadım ben bugün yahuu

sen napıyon

Bende o testi daha önce yapmıştım yine de tekrar yapayım dedim sonuç aynı
" мальчик" yani erkek diyo bakalım.

babamızın kanı güncellenmiş en son

pişttt kız bulemsuuu

anam eve geldim koltuğa yığıldım. canım yemek yemek istemiyor (( acıkmadım ben bugün yahuu

sen napıyon

olmazzzzzzzzzzzzz acıkmadıysanda ye bişeylerr...biraz daha durrr eğer seni çok zorlayacaksaa ama öğlen yedıklerındee uyumaa sakınn burcucum...

yogun gunun ardından yıgıldın kaldın demek koltugaa

Bende o testi daha önce yapmıştım yine de tekrar yapayım dedim sonuç aynı
" мальчик" yani erkek diyo bakalım.

babamızın kanı güncellenmiş en son

benımde aynı çıkıyorr canım...cumartesi ınsallah gösterır sıpamm cinsiyetiniii meraklardayızz çokk feciii

pişttt kız bulemsuuu

sen napıyon
bize gel çok güzel mamalar yaptım ben birde muhallebi yaptım tatlı olaraktan
o kadar yorgunluğa yığılıp kalman normal canım dikkat etmiyon ki patronunu sen kurtaracan sanki
yemek yemeden olmazzzz
patates salatası falan yap kendine 2 patatesden halledersin sen
eşin yok demi ondan yemek istemiyorsun sen biliyorum ben

benımde aynı çıkıyorr canım...cumartesi ınsallah gösterır sıpamm cinsiyetiniii meraklardayızz çokk feciii

Sorma canım yaa hayırlısı olsun sağlıklısı olsun da yine de insan merak ediyor işte..Bende çarş ya da perş gideceğim.
Hadi bakalım inşallah gösterir minik kuş..Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah...

Bu sabah kalktığımda öyle korktum ki sabah bi baktım karnım neredeyse hiç yok gibi çok hafiftartıldım yarım kg eksik ay içimi bi korku kapladı dedim noluyo,saçmalama nil kendine gel..

Yemek yedim de gazım tekrar belli etti kendini acaip gazlıyım yaa napıcam böyle...

kızz doğru dıyosunn bu hanımınn eşi yokdaa ondan canı bişey istemiyor..hatta dıyecektımm kuzum senın pişirmek istemiyorsaa babanız yapsın diyee:44:
bulemsumm doğruu dıyorr canım..yada patatesleri küp küp doğra azıcık yagda kavur..üstünede 2 yumurta kır...hem yumurta yemış olursunn ye bişey emii

bulemsumm senınde elıne saglıkk hamarat hatun vesselammm

damadımı bekliyorum:123: ben burcuxxx sormuşsun ne yapıyorsun diye yaptım mamaları damadım gelse:123: doyuracağız karnımızı

olmazzzzzzzzzzzzz acıkmadıysanda ye bişeylerr...biraz daha durrr eğer seni çok zorlayacaksaa ama öğlen yedıklerındee uyumaa sakınn burcucum...

yogun gunun ardından yıgıldın kaldın demek koltugaa

anam anam kimler gelmiş, başım varya çatlıyor. bu iki hafta geçse hemencecik.

sanırım bu akşam yiyemicem yemek. hem çok tokum, hem midem kötü. meyve yerim artık. dedim belki şekerim düşmüştür, çikolata yedim yok geçmiyor. eşim olsa ne güzel beslerdi beni

ayyy ne güzel c.tesi mi gidiyorsun doktora :))) ayy cinsiyetinide öğrenirsin inşallah. allah gönlüne göre versin.

bana daha çok var. ((

:76:beni alan yaşadı demi :76:
öyle yapabilir geçen eşimin bir akrabası patatesi küp küp doğradı düdüklüye koydu az yağ gezdirdi birde baharat 5 dakika bekletti havasını aldıktan sonra sonra haslanmış yumurta ekledi
mükemmel oldu valla

sen isim kavgasından yırttın kız
sağlıklııı bı oğluşuumm olursaaa isim tantanası yaşamıycazz inşallahh teyzesiii

ayy kıyamam korkuttu demek senii kuzu...yaa cidden hamilelik dönemi psikopatlık yaa...midemiz bulanıyorr seviniyoruzz...gazımızz var mutlu oluyoruzz..ben en başlardaa az mı taktım kafaya nıye benım mıdeemm bulanmıyorr dıyee:18: deliiii daha ne istiyonnn oturr oturdugunn yerdee demii ama

senın yeme içme iyi demi nil? dikkat ediyosun kuşum? bı daha basın falan döndümü gecen günden sonraa?

burcu adamı deli etme açlıktan bulanıyor miden bebek büyüdü artık kanmıyor meyveye çikolataya illa yemek yiyeceksin

eşinn hayırlıısylaa gitsin gelsin beslesinn yinee sizi canımm benimm... öğlen çok mu yedinkii acıkmadın bu saate...meyve yogurt falan takvıyee yap..içinde aç bi canavar var şimdi ganşmetleri bekliyorr o yavrummm annesii yaa

efett bu cumartesi gidiyoruzz teyzesii çok heyecanlıyızzz..veeeeeeeeeeeee eşimle ikimiz giidyoruzz sadece:) eşim söylemiş ablasınaa siz gelmeyin demiş...annesininn ayarsız tepkısınden çekındıgı ıcın...
ooooo yaşamazmııı...maşallahh eşinn yaşamışş zatenn...3 tane pırıl pırıl evlat..bide hamarat hatunn...maşallahh allah daim etsinn

yaa canım valla benım yumurtayı tüketebildiğim naadirr bi kahvaltılıkk böylesi..yumurtayı hayatta haşlama olarak yiyemiyorumm (hele beyazını hayatımda ağzımaa sürmedimm)

Son düzenleme:
anam ne çabuk yazdınız be . allam ya

ayy canım doğrudur valla yapmışsındır. afiyet olsun. yemiş kadar oldum.

canım güzel tarif. galiba ağrıdan uykuya dalacam. dayanamıyom.

damadımı bekliyorum:123: ben burcuxxx sormuşsun ne yapıyorsun diye yaptım mamaları damadım gelse:123: doyuracağız karnımızı

kız senin damadın kim? kafa kalmadı. şifreli konuşma :)

Korkuttu sıpaaa...:)

ayy sorma canım yaa çok şükür sıkı sıkı yapıyorum kahvaltılarımı ara öğünlerimi güzelce yiyorum.İştahım iyi çok şükür.Daha olmadı olmazda inşallah..

Senle ben zaten bulantısız geçirdik ilk 3 ayı yiyip içip şükretmemiz lazım valla.Burdaki kızlar ve benim en yakın arkadaşım mahfoldular yaa...

Şansımıza iyi geçirdik ikimizde ilk 3 ayı darısı diğer 6 aya inşallah canım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…