anam ne çabuk yazdınız be . allam ya
kız senin damadın kim? kafa kalmadı. şifreli konuşma :)
biz öylee çabuk yazarızz.....ilerde işşiz kalırsammmm 'yaz kızımlıkk' yapıcammmhakim amca bana 'yaz kızım' diycekk bende şakır şakırr 2 parmak yazıcammm (10 parmak falan değilll haa benımkısı bıldıgın 2 parmak yazısı)
eşi kız eşi...
anam ne çabuk yazdınız be . allam ya
kız senin damadın kim? kafa kalmadı. şifreli konuşma :)
Korkuttu sıpaaa...:)
ayy sorma canım yaa çok şükür sıkı sıkı yapıyorum kahvaltılarımı ara öğünlerimi güzelce yiyorum.İştahım iyi çok şükür.Daha olmadı olmazda inşallah..
Senle ben zaten bulantısız geçirdik ilk 3 ayı yiyip içip şükretmemiz lazım valla.Burdaki kızlar ve benim en yakın arkadaşım mahfoldular yaa...
Şansımıza iyi geçirdik ikimizde ilk 3 ayı darısı diğer 6 aya inşallah canım yaaa...
yaa hamdolsun canımmmm rahat geçirdikk...burdaki arkadaşlardan,çevremdekilerden falan duydukçaa nasıl üzüldümm onlar içinn...şükretmemiz lazım....maşallahh canımm ye güzelce..bende sabah kahvaltılarını iş yerinde yediğim için ekmek arası peynir, domates, biber veya peynir-zeytin olarak yapıyorum..evden çıkmadan 2-3 yemek kaşığı pekmez atıyorum ağzımaa...10-10.30 gibi ceviz yiyorum...öğlen yemeğine göree süt içiyorum öğlene doğruu..yada ayrann...
darısı geri kalan 6 ayı saglıklaa sıhhatle gecirmeye inşallah..seninde 1 haftan kaldıı nilcimm yaayavas yavas netleşecekk bebeklerimizin prens mi prenses mi olduguu inşallahh :26:
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrr ben cıkıyorum..yemegımız hazırr...yemekten sonra babamızlaa yuruyus yapıcazz..yagmur sonrasıı güzel bi hava var...azıcık serin ama güzell
kız allah iyiliğini versin kaç paralık kızım varda damadım olacakhıııı eşi miymiş. dedim kızının arkadaşımı acaba. ay ne safım yaaa. ben cacık yiyim bari. başka bişi midem kaldırmaz.
hayırdırrr canım :26:selam kızlar hiç tadım yok çok gergin günler geçiriyorum bu yüzden bebeğim kolik olacak(((
çok stresli geçti dün benim için.
bir olay oldu ve hüngür hüngür ağladım
evde sağı solu tekmeledim sinirimden yaşadıklarım öyle zoruma gitmişki
zor sakinleştim
tabi bugün sancılarla geçti, ağrılarla geçti...
neye sinirleniyorsunki değermi?
ama işte hormonlar altüst olduğundan tutamadım kendimi
ama pişmanlığım öyle çok ki
bir daha mı tövbe kimseyi takmam sıkmam canımı
çok ağırıma giden ve hazmedemediğim bir durum oluşmuştu...
dualarınızı esirgemeyin....
Rabbim hepimizin evladını korusun....
Cici anneler ve sevgili kuzucuklarıııı günaydınlaaarrr biz kahvaltımızı yaptıkk sizzz yoksa hala uyuyormusunuzz sizi uykucular sizzzziiiiiiii
hadi topiği açtım gelin yahuuuu
sanada günaydın tatlı cadı topiği açıp kaçtın bakıyorumda :)
biz bu gece güzel uyduk çok şükür kahvaltımızı eh yaptık işte birazdan adliyeye gidicem azcık yorucu bir gün olacak ama olsun inşallah enerjiğiz bugün devam ederse tabi :)
bugün hediyem gelir inşallaaaahhhhh
canımmmm sanadaa günaydınnnhayırdır adliye filan kötü birşey yokturdur inşAllah kaçmadım cadı burdayımm sevindim güzel uyumana ben saat 22.00 olunca sızıyorumm
gelir hediyen gelirr ama gelsinnn artıkkk yoksa çatlıcazz ortadan ikiyee yarılcazzz
az buçuk hukukçu olunca haftada bir gidiyoruz iş icabı canım kötü bişi yok yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?