ay iyi barimmm yoksam beysalaa napcaklar dedimmm
beysalımmm kızz sakaryya yolum düşerse senle tanışmak isterim cadııı
önceden gidiyordum diploma şu bu bahaneyle aama şimdi çakıldım bursaya
atla gel kız bursa ne ki çok sevinirim söz cadılık yapmam gelirsen göbek tokuşturuuurz kız anladığım kadarıyla ikimizde tombikiz
günaydın..
ben de geldim:):13: sabah 5de uyandım..akşam yemeğimi pişrip kahvaltımı yapıp kızımı okula kazırladım ve tabi kendim de hazırlanıp okula geldim bile..nöbet günüm bugün 5e kadar burdayım
akşam 9da uyuyunca sabah erkenden 5-6 gibi uyanıyorum hergün
Cici anneler ve sevgili kuzucuklarıııı günaydınlaaarrr biz kahvaltımızı yaptıkk sizzz yoksa hala uyuyormusunuzz sizi uykucular sizzzziiiiiiii
hadi topiği açtım gelin yahuuuu
sanada günaydın tatlı cadı topiği açıp kaçtın bakıyorumda :)
biz bu gece güzel uyduk çok şükür kahvaltımızı eh yaptık işte birazdan adliyeye gidicem azcık yorucu bir gün olacak ama olsun inşallah enerjiğiz bugün devam ederse tabi :)
bugün hediyem gelir inşallaaaahhhhh
hemde ne tombik biraz boyum kurtariyordu artık oda yetmiyor kuşum yaaa
boyum 1.68 kilom 80
sen
tokuşturalım anacım hadi yandannnn
günaydın kızlar ...dün geceden beri bulantılar yine arttı ya iyice halsizleşiyorum artık yemek yemeynice ne zaman geçecek bu bulantılar sanki 9 ay sürecek gibi geliyor....ben önemli değilimzaten fazla kiloyla hamile kaldım ama bebişim beslenemiyor diye korkmaya basladım artık
eylul1688+, CANSUDE, misskokulumm
KIZLAR siz hiç yazmıyorsunuz yazsanızaa cici anneler tanışalım kaynaşalımmm
sen benden zayıfsın kuzu benim 172 ama kilosöleyemem senden fazla ama
günaydın..
ben de geldim:):13: sabah 5de uyandım..akşam yemeğimi pişrip kahvaltımı yapıp kızımı okula kazırladım ve tabi kendim de hazırlanıp okula geldim bile..nöbet günüm bugün 5e kadar burdayım
akşam 9da uyuyunca sabah erkenden 5-6 gibi uyanıyorum hergün
günaydın kızlar ...dün geceden beri bulantılar yine arttı ya iyice halsizleşiyorum artık yemek yemeynice ne zaman geçecek bu bulantılar sanki 9 ay sürecek gibi geliyor....ben önemli değilimzaten fazla kiloyla hamile kaldım ama bebişim beslenemiyor diye korkmaya basladım artık
sağol canım ya inan hiç zamanım olmuyorancak okulda bakabiliyorum biraz..evde ben pc.nin başına oturunca kızım kapıyor hemen önce o yatınca nette dolanırdım gece yarılarına kadar ama şimdi uyuyakalıyorum yine de girip takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince..
bu arada gece bir rüya gördüm hayırdır inşş. dr.a gidiyorum dr. hemen kız diyor usgden bakıp..sonra eve geliyorum falcı gibi bi kadınmış elimi alıyoor..elimi koklayıp hastalıklarımı bilecekmişçıban var dedi bir de hamilesin oğlun olacak dedi:26: acaba kime inansam dr.a mi falcıya mı
günaydınnn kuzum, 5 te miçok erken nasıl kalkabiliyorsun hamiş halinle, Allah kolaylıklar versin cnm yaa, akşam yemeğini sabahtan yap, üstüne kızın, üstüne nöbet dikkat et kendine
hayırdır canım
iş yerinde gerildim de biraz, takmayacağım ama onun için bugün hiç bahsetmeyelim canım :)
Cici anneler ve sevgili kuzucuklarıııı günaydınlaaarrr biz kahvaltımızı yaptıkk sizzz yoksa hala uyuyormusunuzz sizi uykucular sizzzziiiiiiii
hadi topiği açtım gelin yahuuuu
günaydın erkencisin balım sen :)
sanada günaydın tatlı cadı topiği açıp kaçtın bakıyorumda :)
biz bu gece güzel uyduk çok şükür kahvaltımızı eh yaptık işte birazdan adliyeye gidicem azcık yorucu bir gün olacak ama olsun inşallah enerjiğiz bugün devam ederse tabi :)
bugün hediyem gelir inşallaaaahhhhh
benimde gelmedi ya gelsin artık valla çatlayacam :)
sağol canım ya inan hiç zamanım olmuyorancak okulda bakabiliyorum biraz..evde ben pc.nin başına oturunca kızım kapıyor hemen önce o yatınca nette dolanırdım gece yarılarına kadar ama şimdi uyuyakalıyorum yine de girip takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince..
bu arada gece bir rüya gördüm hayırdır inşş. dr.a gidiyorum dr. hemen kız diyor usgden bakıp..sonra eve geliyorum falcı gibi bi kadınmış elimi alıyoor..elimi koklayıp hastalıklarımı bilecekmişçıban var dedi bir de hamilesin oğlun olacak dedi:26: acaba kime inansam dr.a mi falcıya mı
172 kilo mu neeamaaa hadi söylee senin boy varmışş benim doktorum neymişte kilolu hamile kalmışımm ondan kilo almamalıymışım bizz neyiz anlamıyorummmm çok sinir oldumm
hayırdır canım
iş yerinde gerildim de biraz, takmayacağım ama onun için bugün hiç bahsetmeyelim canım :)
günaydın erkencisin balım sen :)
benimde gelmedi ya gelsin artık valla çatlayacam :)
ayyy Lavinyam gelmişşş hoşgelmişş bize ne getirmişşay canım evet ya bugün öyleyim şu cumada geçse hayırlısıyla çok yoruluyorum çok uykum oluyor sabahları zor kalkıyorum
BİR KIZIN VARMIŞ ZATEN, SEN FALCIYA İNAN BENCE ERKEK DEMİŞŞ
kızlar biraz dikkat edersiniz çok almamaya çalışın, kilo var diye bebiş olmucak , aaa bu doktorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?