2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay iyi barimmm yoksam beysalaa napcaklar dedimmm

beysalımmm kızz sakaryya yolum düşerse senle tanışmak isterim cadııı

önceden gidiyordum diploma şu bu bahaneyle aama şimdi çakıldım bursaya

atla gel kız bursa ne ki çok sevinirim söz cadılık yapmam gelirsen göbek tokuşturuuurz kız anladığım kadarıyla ikimizde tombikiz

günaydın..
ben de geldim:):13: sabah 5de uyandım..akşam yemeğimi pişrip kahvaltımı yapıp kızımı okula kazırladım ve tabi kendim de hazırlanıp okula geldim bile..nöbet günüm bugün 5e kadar burdayım
akşam 9da uyuyunca sabah erkenden 5-6 gibi uyanıyorum hergün

atla gel kız bursa ne ki çok sevinirim söz cadılık yapmam gelirsen göbek tokuşturuuurz kız anladığım kadarıyla ikimizde tombikiz

hemde ne tombik biraz boyum kurtariyordu artık oda yetmiyor kuşum yaaa

boyum 1.68 kilom 80

sen

tokuşturalım anacım hadi yandannnn

hoşgeldin canımmmm oh oh hazırlanmışız kolay gelsin canımm

günaydın kızlar ...dün geceden beri bulantılar yine arttı ya iyice halsizleşiyorum artık yemek yemeynice ne zaman geçecek bu bulantılar sanki 9 ay sürecek gibi geliyor....ben önemli değilimzaten fazla kiloyla hamile kaldım ama bebişim beslenemiyor diye korkmaya basladım artık

Cici anneler ve sevgili kuzucuklarıııı günaydınlaaarrr biz kahvaltımızı yaptıkk sizzz yoksa hala uyuyormusunuzz sizi uykucular sizzzziiiiiiii

hadi topiği açtım gelin yahuuuu

günaydın annişlerrrrr, ohhh yarasınnn yavrucuğuna, bizde yavrucumla kahvaltı ettik yumurta,peynir, domates,salatalık kahvaltı edebilmenin mutluluğu yaşıyorum 3 buçuk aydan sonra :)

günaydn beysal, ohh mışıl mışıll dinlenmişsinizdir kuzucuğunla, bende güzel uyumuşumi evet inş. benimde

canım yaa kıyamam size dikkat et kendine hiç mi geçmiyor geçtiği zamanda atıştır biraz dinlen canım dicem ama çlıısyorsun değil mi

eylul1688+, CANSUDE, misskokulumm

KIZLAR siz hiç yazmıyorsunuz yazsanızaa cici anneler tanışalım kaynaşalımmm

sağol canım ya inan hiç zamanım olmuyorancak okulda bakabiliyorum biraz..evde ben pc.nin başına oturunca kızım kapıyor hemenönce o yatınca nette dolanırdım gece yarılarına kadar ama şimdi uyuyakalıyorum yine de girip takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince..
bu arada gece bir rüya gördüm hayırdır inşş. dr.a gidiyorum dr. hemen kız diyor usgden bakıp..sonra eve geliyorum falcı gibi bi kadınmış elimi alıyoor..elimi koklayıp hastalıklarımı bilecekmiş çıban var dedi bir de hamilesin oğlun olacak dedi:26: acaba kime inansam dr.a mi falcıya mı

günaydınnn kuzum, 5 te mi çok erken nasıl kalkabiliyorsun hamiş halinle, Allah kolaylıklar versin cnm yaa, akşam yemeğini sabahtan yap, üstüne kızın, üstüne nöbet dikkat et kendine

benim de her sabah çıkartmalarım oluyor düzenlii olarakçok şükür yemekten sonra bulantım olmuyor artık..darısı başına..dr.a bir danışsan bulantıları kesen bileklik falan varmış eczanede satılan..3 aydan sonra beslenmemiz önemli hale geliyor artık

harbi kime inanacaksın sen yahuuuu hayırlısı olsun canım yaa

bende dün gece rüyamdaa bayaa yeni mahsulden toplanmışş patlıcan ve salatalık gördüm

internettekilere inanmıyorum saçma yorumluyorlar

günaydınnn kuzum, 5 te mi çok erken nasıl kalkabiliyorsun hamiş halinle, Allah kolaylıklar versin cnm yaa, akşam yemeğini sabahtan yap, üstüne kızın, üstüne nöbet dikkat et kendine

canım benim ben de kızımdan önce hep öyle nasıl erken kalkarlar diye düşünürdüm:)kızım 1 yaşına kadar hep sabah 5de kalktışimdi 6 buçuk gibi uykusu bitiyor sıpamın..benim de biyolojik saat buna ayak uydurdu artık..kızım kalkmadan uyanıyorum..inş. 2. bebiş de bize ayak uydurur da erken yatıp erken kalkar

BİR KIZIN VARMIŞ ZATEN, SEN FALCIYA İNAN BENCE ERKEK DEMİŞŞ

172 kilo mu nee amaaa hadi söylee senin boy varmışş benim doktorum neymişte kilolu hamile kalmışımm ondan kilo almamalıymışım bizz neyiz anlamıyorummmm çok sinir oldumm

kızlar biraz dikkat edersiniz çok almamaya çalışın, kilo var diye bebiş olmucak , aaa bu doktorda

günaydın hamişler nasılsınız bakalım hepinizin cuması mübarek olsun:79:
ben bulantısız bir sabaha daha uyandım şükür
gecede uyuyabiliyorum artık :97:

BİR KIZIN VARMIŞ ZATEN, SEN FALCIYA İNAN BENCE ERKEK DEMİŞŞ

kızlar biraz dikkat edersiniz çok almamaya çalışın, kilo var diye bebiş olmucak , aaa bu doktorda

ya canım benim vücudum çok kolay kilo alır ne yaparım bilemiyorum şu 1 ayıda atlatrsak hayırlısıyla yürüyüşlere başlıcam inşAllah o belki durdurur kilo alımını

kızalar bu arada uzuuun zamandır söyleyim diyorum size..malum şimdi zamanınız varken kitap okumaya başlayın bebek büyütmeyle ilgili
benim size şiddetle tavsiye edeceğim bir kitap var..kızım 1 yaşındayken duydum ben de bu kitabı biraz geç oldu ama kendi başına uyumayı öğrettim ben 1 yaşına kadar sallamıştım halbuki. tuvalet eğitiminden tutun da her türlü davranış eğitimi var..
TRACY HOGG BEBEK BAKIMI SORUNLARINDA MUCİZE ÇÖZÜMLER kitabın adı ben netten 18 tl ye almıştım..şimdi bir arkaaşta vermesini bekliyorum tekrar okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…