günaydın hamişler nasılsınız bakalım hepinizin cuması mübarek olsun:79:
ben bulantısız bir sabaha daha uyandım şükür
gecede uyuyabiliyorum artık :97:
takma kafanı canım senin sıkıntın bebeğine sıkıntı olur hem de mide ağrına sebeb oluriş yerinde gerildim de biraz, takmayacağım ama onun için bugün hiç bahsetmeyelim canım :)
)
ayyy Lavinyam gelmişşş hoşgelmişş bize ne getirmişşay canım evet ya bugün öyleyim şu cumada geçse hayırlısıyla çok yoruluyorum çok uykum oluyor sabahları zor kalkıyorum
size sevgiler, öpücükler getirdim canım :) mucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)
ay çok sevindim canım ya mide insanı mahvediyor, resmen hayattan aldığın tadı yok ediyor iyi olmana acayipppppppp sevindimmm :)
kızalar bu arada uzuuun zamandır söyleyim diyorum size..malum şimdi zamanınız varken kitap okumaya başlayın bebek büyütmeyle ilgili
benim size şiddetle tavsiye edeceğim bir kitap var..kızım 1 yaşındayken duydum ben de bu kitabı biraz geç oldu ama kendi başına uyumayı öğrettim ben 1 yaşına kadar sallamıştım halbuki. tuvalet eğitiminden tutun da her türlü davranış eğitimi var..
TRACY HOGG BEBEK BAKIMI SORUNLARINDA MUCİZE ÇÖZÜMLER kitabın adı ben netten 18 tl ye almıştım..şimdi bir arkaaşta vermesini bekliyorum tekrar okuyacağım
süpersin ya ben de tecrübeli birine sorsam diyordum çok iyi oldu valla çok çok saol canım :)
canımm akşam hemen çıkmıştım mesajını şimdi gördümm...sağol canımmcımmafiyet olsun canım. ohhh ne güzel, yürüyüş yapmak yağmurdan sonra :))) iyi eğlenceler
hayırdırrr hemşom yaaa..kim sana gergin günler geçirtiyorr..ne kendini ne bebeğini üzmee emi? umarımm hemen atlatırsın bu dönemi...:26:selam kızlar hiç tadım yok çok gergin günler geçiriyorum bu yüzden bebeğim kolik olacak(((
günde 1 bardak süt, 1 kase yogurt kesin tüketiyorum canım...bazen 2 bardak süt yada 2 kase yogurt şeklindee dengeliyorumÇok şükür Allah'ımıza,canım gerçekten iyi besleniyorsun ben neredeyse 15 gündür falan süt içmiyorum zaten gazlıyım süt daha beter ediyo yaa
pekmez ve ceviz olayını iyi yapmışsın canım ya zeka küpü bi minik olur inşallah anneciğinin sayesinde..
Ama bende yoğurt ve cacığa taktım bu sıralar...
hadi bakalım c.tesi güzel haberlerini bekliyorum tatlım...Tam yürüyüş havası desene,bende kocişi bekliyorum yemeğimizi yiyelim,bizde atıcaz kendimizi dışarı.O kilo aldı ben almadım valla
ahhh canımmm onunlaa geçmiş olsun...üzme kendiniiçok stresli geçti dün benim için.
bir olay oldu ve hüngür hüngür ağladım
evde sağı solu tekmeledim sinirimden yaşadıklarım öyle zoruma gitmişki
zor sakinleştim
tabi bugün sancılarla geçti, ağrılarla geçti...
neye sinirleniyorsunki değermi?
ama işte hormonlar altüst olduğundan tutamadım kendimi
ama pişmanlığım öyle çok ki
bir daha mı tövbe kimseyi takmam sıkmam canımı
çok ağırıma giden ve hazmedemediğim bir durum oluşmuştu...
dualarınızı esirgemeyin....
Rabbim hepimizin evladını korusun....
Cici anneler ve sevgili kuzucuklarıııı günaydınlaaarrr biz kahvaltımızı yaptıkk sizzz yoksa hala uyuyormusunuzz sizi uykucular sizzzziiiiiiii
hadi topiği açtım gelin yahuuuu
harbi kime inanacaksın sen yahuuuu hayırlısı olsun canım yaa
bende dün gece rüyamdaa bayaa yeni mahsulden toplanmışş patlıcan ve salatalık gördüm
internettekilere inanmıyorum saçma yorumluyorlar
hayırdır canım
iş yerinde gerildim de biraz, takmayacağım ama onun için bugün hiç bahsetmeyelim canım :)
günaydın erkencisin balım sen :)
benimde gelmedi ya gelsin artık valla çatlayacam :)
günaydın canımmminş. gelecek canımm bizimkilerde
çok stresli geçti dün benim için.
bir olay oldu ve hüngür hüngür ağladım
evde sağı solu tekmeledim sinirimden yaşadıklarım öyle zoruma gitmişki
zor sakinleştim
tabi bugün sancılarla geçti, ağrılarla geçti...
neye sinirleniyorsunki değermi?
ama işte hormonlar altüst olduğundan tutamadım kendimi
ama pişmanlığım öyle çok ki
bir daha mı tövbe kimseyi takmam sıkmam canımı
çok ağırıma giden ve hazmedemediğim bir durum oluşmuştu...
dualarınızı esirgemeyin....
Rabbim hepimizin evladını korusun....
kızalar bu arada uzuuun zamandır söyleyim diyorum size..malum şimdi zamanınız varken kitap okumaya başlayın bebek büyütmeyle ilgili
benim size şiddetle tavsiye edeceğim bir kitap var..kızım 1 yaşındayken duydum ben de bu kitabı biraz geç oldu ama kendi başına uyumayı öğrettim ben 1 yaşına kadar sallamıştım halbuki. tuvalet eğitiminden tutun da her türlü davranış eğitimi var..
TRACY HOGG BEBEK BAKIMI SORUNLARINDA MUCİZE ÇÖZÜMLER kitabın adı ben netten 18 tl ye almıştım..şimdi bir arkaaşta vermesini bekliyorum tekrar okuyacağım
ay çok sevindim canım ya mide insanı mahvediyor, resmen hayattan aldığın tadı yok ediyor iyi olmana acayipppppppp sevindimmm :)
süpersin ya ben de tecrübeli birine sorsam diyordum çok iyi oldu valla çok çok saol canım :)
bize öpücük yok muu
bize öpücük yok muu
aşkol olmas mı hepinize demiştim ben:) hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... MUUUUUUCUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKK:)
canımm akşam hemen çıkmıştım mesajını şimdi gördümm...sağol canımmcımm
hayırdırrr hemşom yaaa..kim sana gergin günler geçirtiyorr..ne kendini ne bebeğini üzmee emi? umarımm hemen atlatırsın bu dönemi...:26:
günde 1 bardak süt, 1 kase yogurt kesin tüketiyorum canım...bazen 2 bardak süt yada 2 kase yogurt şeklindee dengeliyorumama en baştan beri ceviz ve pekmezden vazgecmedim...bide suuuuuuuuuu zaten şimdi susuz duramıyorum bünyem alıştı daa
inşallahh teyzesii..cumartesiyee şurdaa ne kaldı...tammm 24 saat sonraa (8.40 civarı yarın) doktorumuzu bekliyoruz olacagızz...20 dakıka kalmışş olcak allahın izniylee minigımle buluşmamızaaa
canım eşim çok üşengeç bi adamdırr...hadi hadi hadiii diycennn ancakkk iknaa edersinnn yaniiama doktor yürüyün dedi diyee ikna etmem çok daha oluyor...'babasııııı yaaa nasıl kıyıyon bizeeeee, hadi ama bizim için'diyorum...gidiyoruzz yürüyüşee...
ayyy benım eşimde kilo aldı...zaten geçenlerde bana diyor (belki söylemiştim sizedee) 'hatunnnn 9 aylık halini merak ediyorsannn bana bakk
ahhh canımmm onunlaa geçmiş olsun...üzme kendiniiaminnn canımm hepimizin evladını korusun inşallah...dualarımız tüm annişlerle...hormonlar tavan yaptı tabiki...herşeyi kafaya takıyoruzz...olmadık şeyleri olmuşş gibi kafamda kurup ona bile canımı sıkabiliyorum bazen bende...sonraaa nilciğiimin dediği gibi sırdaşım, bebeğimlee konusuncaa geçiyor..onun içinn takmayacaksın sende ufacık şeyleri kafanaaa :26:
bizde geldikk teyzoşş...iş yerinde yaptık kahvaltımızı her zamanki gibi...peynir,domates, biber, mısır ekmeği yedik...bideeee süt içtikk
günaydıınnnnn tüm teyzoşlaraaa ve bebeciklerineee
ben bugunnn baş ağrısıylaa uyandım...7.30da uyanıp 8deki mesaiyee zor güç belaa yetiştim...halendee başım ağrıyor...yani dünde çok geç yatmadım ama neden böylee oluyorkii...bebeğimdeee hissediyormu acaba benimm bu sersem hallerimi acaba
canım bir şey soracağım bu kitapla ilgili anlatım dili nasıl? ben hamileliğin başında bir kitap almıştım o kadar zor ve saçma bir anlatım dili var ki anlamak mümkün değil. kitabı kapatınca ertesi gün kaldığın yerden başladığında diğerlerini unutmuş oluyorsun o kadar feci yani.. ben anlatımı rahat ve akıcı bir kitap istiyorum bir kısmını paylaşmış arkadaşlar var internetten araştırdım şimdi güzel gayet akıcı ve zevkli görünüyor, tümü bu şekilde mi kitabın?
rüyanda da yiyecek mi görüyorsun bakimm
günaydın canımmminş. gelecek canımm bizimkilerde
canımm akşam hemen çıkmıştım mesajını şimdi gördümm...sağol canımmcımm
hayırdırrr hemşom yaaa..kim sana gergin günler geçirtiyorr..ne kendini ne bebeğini üzmee emi? umarımm hemen atlatırsın bu dönemi...:26:
bizde geldikk teyzoşş...iş yerinde yaptık kahvaltımızı her zamanki gibi...peynir,domates, biber, mısır ekmeği yedik...bideeee süt içtikk
günaydıınnnnn tüm teyzoşlaraaa ve bebeciklerineee
ben bugunnn baş ağrısıylaa uyandım...7.30da uyanıp 8deki mesaiyee zor güç belaa yetiştim...halendee başım ağrıyor...yani dünde çok geç yatmadım ama neden böylee oluyorkii...bebeğimdeee hissediyormu acaba benimm bu sersem hallerimi acaba
afiyetler olsun efeeemmm hoşgeldinizzz
ay çok sevindim canım ya mide insanı mahvediyor, resmen hayattan aldığın tadı yok ediyor iyi olmana acayipppppppp sevindimmm :
ay saol canımmm yesinler senin öpücükleriniii
herkes vitamin ve demir ilacı alıyormu???
herkese hayırlı cumalar ... iyi günlerrrr.....
haftasonu yaklaştı evde dinlenmeyi planlıyorummmm....
dün gece yatmadan muz yedim. normalde 7,30 dan sonra pek bişey yemememye dikkat ediorum.ama yatmadan bi muzu zorla yedirdiler...ay bi geğirti geldi afedersiniz. geğiremiyorum tam. hani geğirsem bi rahatlayacağım.herhalde gaza dönüştü hemen. çok rahatsız etti beni.ama 15-20 dk sonra bebiş bi canlandı. ay bi hareketlendi.... elim karnımda öğlece uyumuşummmm
herkes vitamin ve demir ilacı alıyormu???
evet çok akıcı ben kızımı ayağımda sallarken bitiridm bu kitabı:))1 hafta sürmedi hep gerçek yaşanmış örnekler var..yazarı ebe hemşire ve çocuk bakıcısı ayrıca..
hayatbanagüzel evet canım bu kitap..
Kimlerin hediyesi gelmediHayatbanagüzell , beysalll sizlerin gelmedi başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?