2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın hamişler nasılsınız bakalım hepinizin cuması mübarek olsun:79:
ben bulantısız bir sabaha daha uyandım şükür
gecede uyuyabiliyorum artık :97:

günaydın şekerim hoşgeldiniz minişinlee

sevindim canım az kaldı geçecek bu günler

seninde cuman mübarek olsunn

kızlar hepimizin cuması mübarek olsun Rabbim bugünler hürmetine bizlere sağlıklı hayırlı imanlı vefalı ahlaklı güzel evlatlar nasip etsinnn aminnn

afiyet olsun canım. ohhh ne güzel, yürüyüş yapmak yağmurdan sonra :))) iyi eğlenceler
canımm akşam hemen çıkmıştım mesajını şimdi gördümm...sağol canımmcımm
selam kızlar hiç tadım yok çok gergin günler geçiriyorum bu yüzden bebeğim kolik olacak (((
hayırdırrr hemşom yaaa..kim sana gergin günler geçirtiyorr..ne kendini ne bebeğini üzmee emi? umarımm hemen atlatırsın bu dönemi...:26:
günde 1 bardak süt, 1 kase yogurt kesin tüketiyorum canım...bazen 2 bardak süt yada 2 kase yogurt şeklindee dengeliyorum ama en baştan beri ceviz ve pekmezden vazgecmedim...bide suuuuuuuuuu zaten şimdi susuz duramıyorum bünyem alıştı daa
inşallahh teyzesii..cumartesiyee şurdaa ne kaldı...tammm 24 saat sonraa (8.40 civarı yarın) doktorumuzu bekliyoruz olacagızz...20 dakıka kalmışş olcak allahın izniylee minigımle buluşmamızaaa
canım eşim çok üşengeç bi adamdırr...hadi hadi hadiii diycennn ancakkk iknaa edersinnn yanii ama doktor yürüyün dedi diyee ikna etmem çok daha oluyor...'babasııııı yaaa nasıl kıyıyon bizeeeee, hadi ama bizim için'diyorum...gidiyoruzz yürüyüşee...
ayyy benım eşimde kilo aldı...zaten geçenlerde bana diyor (belki söylemiştim sizedee) 'hatunnnn 9 aylık halini merak ediyorsannn bana bakk

ahhh canımmm onunlaa geçmiş olsun...üzme kendinii aminnn canımm hepimizin evladını korusun inşallah...dualarımız tüm annişlerle...hormonlar tavan yaptı tabiki...herşeyi kafaya takıyoruzz...olmadık şeyleri olmuşş gibi kafamda kurup ona bile canımı sıkabiliyorum bazen bende...sonraaa nilciğiimin dediği gibi sırdaşım, bebeğimlee konusuncaa geçiyor..onun içinn takmayacaksın sende ufacık şeyleri kafanaaa:26:
Cici anneler ve sevgili kuzucuklarıııı günaydınlaaarrr biz kahvaltımızı yaptıkk sizzz yoksa hala uyuyormusunuzz sizi uykucular sizzzziiiiiiii
hadi topiği açtım gelin yahuuuu

bizde geldikk teyzoşş...iş yerinde yaptık kahvaltımızı her zamanki gibi...peynir,domates, biber, mısır ekmeği yedik...bideeee süt içtikk

günaydıınnnnn tüm teyzoşlaraaa ve bebeciklerineee

ben bugunnn baş ağrısıylaa uyandım...7.30da uyanıp 8deki mesaiyee zor güç belaa yetiştim...halendee başım ağrıyor...yani dünde çok geç yatmadım ama neden böylee oluyorkii...bebeğimdeee hissediyormu acaba benimm bu sersem hallerimi acaba

harbi kime inanacaksın sen yahuuuu hayırlısı olsun canım yaa

bende dün gece rüyamdaa bayaa yeni mahsulden toplanmışş patlıcan ve salatalık gördüm

internettekilere inanmıyorum saçma yorumluyorlar

rüyanda da yiyecek mi görüyorsun bakimm

boşver canım diycem ama ben de yapabilsem keşke okulda öğrencileri bırak okul idaresi bu ara çok canımızı sıkıyor herkes bıkkın geliyor okula..o kadar sinir ettiler ki artık gün sayıyorum şu okullr bir bitse diye..tayin isteyecez inş. çıkar..gerçi tayinleri de ertelediler ne olacağımız belli değil..eğitim sistemi 3 ayda değişir mi ya..kimse ne yapacağını ne olacağını bilmiyor..sürekli kafam dolu benim de..karnımı tutup,kızıma saırılıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama bi bakmışım gecenin bi yarısı uyanıp bunları düşünmeye başlamışım
üzme kendini artık olan olmuş insan kendine engel olamıyor bazen

ne güzel besleniyorsunuz maşşllah kızlar özeniyorum size:))ben daha hiç cevize falan başlayamadım gerçi mide bulantılarım yeni hafifledi..

günaydın hamişler nasılsınız bakalım hepinizin cuması mübarek olsun:79:
ben bulantısız bir sabaha daha uyandım şükür
gecede uyuyabiliyorum artık :97:

günaydın tatlımmm hoşgeldinn, hayırlı cumalar sizede

mutlaka alıcam canım ben okurum akşamları kitap, zaten araştırıyordum şu değil mi cnm bir bakarmısın D&R - Kitap | Melinda Blau | Bebek Bakımı Sorunlarına Mucize Çözümler | 21.99 TL | Hamilelik ve Çocuk Sağlığı

canım bir şey soracağım bu kitapla ilgili anlatım dili nasıl? ben hamileliğin başında bir kitap almıştım o kadar zor ve saçma bir anlatım dili var ki anlamak mümkün değil. kitabı kapatınca ertesi gün kaldığın yerden başladığında diğerlerini unutmuş oluyorsun o kadar feci yani.. ben anlatımı rahat ve akıcı bir kitap istiyorum bir kısmını paylaşmış arkadaşlar var internetten araştırdım şimdi güzel gayet akıcı ve zevkli görünüyor, tümü bu şekilde mi kitabın?

herkese hayırlı cumalar ... iyi günlerrrr.....

haftasonu yaklaştı evde dinlenmeyi planlıyorummmm....
dün gece yatmadan muz yedim. normalde 7,30 dan sonra pek bişey yemememye dikkat ediorum.ama yatmadan bi muzu zorla yedirdiler...ay bi geğirti geldi afedersiniz. geğiremiyorum tam. hani geğirsem bi rahatlayacağım.herhalde gaza dönüştü hemen. çok rahatsız etti beni.ama 15-20 dk sonra bebiş bi canlandı. ay bi hareketlendi.... elim karnımda öğlece uyumuşummmm

günaydın canımmm hoşgeldinnizzzzz

evet çok akıcı ben kızımı ayağımda sallarken bitiridm bu kitabı:))1 hafta sürmedi hep gerçek yaşanmış örnekler var..yazarı ebe hemşire ve çocuk bakıcısı ayrıca..
hayatbanagüzel evet canım bu kitap..

herkes vitamin ve demir ilacı alıyormu???

benim demirim çok düşük olduğundan alıyorum canım:) demirim vitaminde kapsıyor ama elevit vs gibi çok kapsamlı değil. doktorum rahat biri benim, illa şunu iç bunu iç demiyor belki bu ay verir. ben sadece gerekli olduğu için demir ilaçları kullanıyorum tatlım. sen kullanıyor musun?

ben muz yiyorum ama bana böyle yapmıyor :44: bak hoşuna gitmiş bebişinin

herkes vitamin ve demir ilacı alıyormu???

ben sadece elevit kullanıyorum cnm bana demir vermedi.

hadi yaa ay kesin kesin alıyorum ozaman keşke e-kitabıda olsaymış, e-kitap okuyucuma atardım olsun ben yine de bunu alayım canım sağol tecrübelerin için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…