2 gundur ablamdayim fazla giremedim masallah sayfalar dolmus oku oku bitiremedim

yeni gelenler hosgelmisler hayirli hamislikler

beysal bebisin cicileri harika hele o puantiyeliye bayildim bide erkek olup onu giydirdigini dusunsene

keseyi goreyim tamam diyodum,bende simdi sizin gibi yok bide kalp atisini duysam demeye basladim

bide ben sadece kese diye ozele gitmedim ama devlettede hic ilgilenmiyolar sadece kese var dedi kagidi verdi gitti kac haftaliktir hic soylemedi.haftaya yine ozelde kendi doktorumdan devam edecem.kimseye soyleyesim yoktu.dun hamile pantolonu deneyeyim dedim ablam bu senin dogum kilon daha zayiflarsin hamile pantolonu alma diyince belkide zayiflamam kilo alirim dedim anlayinca kabine girip aglamaya basladi.malum bebisinizi kaybetmemiz onlarida cok yipratmisti.
sarecim bence doktoruna bi danis muhtemelen kalsiyum eksikligin var sandoz alirsin iyi gelir.sari akinti enfeksiyon gostergesi doktor muhtemelen 3 ay sonra antibiyotik baslar sana ama bebise zarar vermeyeninden merak etme.ama en kotusu tekrarliyo gecenkinde ben 3 -4 kez antibiyotik kullandim bebisim enfeksiyonu ordanmi aldi bilmiyoz seni korkutmak istemem ama sarecim aklinda olsun(aslinda bu herkes icin gecerli) 36_38 haftalar arasi sepsis mikropu testi iste doktorundan.cunku istemeden yapmiyolar.eger pozitif cikarsa ya damardan antibiyotik vermeleri gerekiyomus,dum sirasinda yada sezeryan oluyosun.cok sukur benim bunda akintim seffaf.sanada tavsiyem ilaclardan daha onemlisi afedersin ama her tuvaletten sonra mutlaka su ile yika kurula.