2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım yaa kıyamam size dikkat et kendine hiç mi geçmiyor geçtiği zamanda atıştır biraz dinlen canım dicem ama çlıısyorsun değil mi

EWET canım çalışıyorum malesef dinlenmeye pek vaktim yok...bu haftam çok yogundu belkide ondan artmış olablir bulantılarım diye düşünüyorum

hee bizim gelmedi kak kafamıza

hehehehehe kalkarım tabiiii nerde bu kızların hediyesi bakalımm yoldadır şekerim dün cumaydı bugün cumartesi mi yoksaaammm

EWET canım çalışıyorum malesef dinlenmeye pek vaktim yok...bu haftam çok yogundu belkide ondan artmış olablir bulantılarım diye düşünüyorum

yoğun çalısmak etkiliyor canım bende dün çok fenaydımmm birde sinirlerimiz bozulmasa süper olucak

benimde gelmedi canım....

işte ben sana kıyamam canımmm hayatbanagüzell kıskanacak

günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

inşallah iyisiniz. benim baş ağrım gece boyu devam etti. uyudum kalktım birkaç kere yok düzelmedi. hala ağrıyor. hiçbirşeye konsantre olmıyorum. masaj yapmaya kalkınca ağrısı artıyor. zaten her türlü masajdan nefret ederim.

evet cacık yedim bide meyve uyudum. iştahım çok az ((

kahvaltı yaptım ama birkaç kere çıkarma belirtisi gösterdim. hatta bir an tamam yediklerim gitti diye panikledim ama bişi olmadı. bulantım yok ama böyle ani öğürmelerle her an çıkaracakmışım gibi oluyor. eskisinden iyi yinede çok şükür.

inşallah herkesin bulantıları bitecek, bide şu baş ağrısı geçsin. ilaç içememenin verdiği psikoloji ile daha beter ağrıyor

hediyem gelsin diye bir gün önceden sayıyordum günleri nasıl taktikk ama

kıskanırım tabi hıhhhh

pc başında kendi kendime gülüppp duruyommmm koptum yaaaaaaaaaaa bu msjına

Son düzenleme:
kızlar ya kilo kontrolü yapıyor musunuz? ben günlük tartılıyorum sabahları aç karna. 3 gündür rutin bir artış var dikkat ediyor musunuz sizde? mesela Çaraşamba 60,1; perşembe 60,3; cuma 60,7 olarak çıktım. birazda akşam yediklerimle alakalı da bu aylarda kilo artışı bu şekilde normal midir?

canım hoşgeldin dikkat et kendine çok yorma kendini sen mi kurtaracaksın fabrikayı yahuu bebeğini düşün geçecek inşAllah

hediyem gelsin diye bir gün önceden sayıyordum günleri nasıl taktikk ama

kıskanırım tabi hıhhhh

süpersin yavyum kıyamam sanada ben ama gelecek az kaldı

eylül1688 canımmm bende bursada oturuyorummm...

ben ahmet yılmaza gidiyorum sen?

çok sık girmiyorsun buraya :44:
Kızlar günaydın,

moonsun cum özel mesajını burdaki yazından önce gördüm canım.özel mesajla cevap verdim.Kızlar ben geriden takip ediyorum sizi arada yazdığımda oldu günboyu açık tutuyorum forumu ama vakit buldukça okuyabiliriyorum işim sebebi ile.Hepinize bayılıyorum çok eğleniyorum sizi okurken.Allah hepimizin yavrularını korusun sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.Benim bebeşimin erkek olma ihtimali var : 11 haftada öyle söyledi doktorumuz ama 19 mayısta gidicez asıl ozman gösterirse öğrenicez miniğimizin cinsiyetini Hepinizi öpüyorumm

canım bana sorma sen diğer cicişler cevap versin tatlım hayırlı olsun 16. haftaya girmiş bulunuyorsun

senin 15 haftalığını yerim beeennnnnnnnn Maşallah kuzunaa ay bende yarın inşAllah 12 haftalık olurum benim bugün 11+1 ama 12 haftalığa geçmedi yahuuuu

yaa teyzesiiiii yetiş bize maşalahhhhhhhh hepimize yarında kontrole giidicem çok heyecanlıyımm

canım geçmiş olsunnn, bişiler mesedikçe daha çok ağrıyor biliyormusun ?
bu arad minoset yutabilirsin, zararı yok ve hafif bir ağrı kesici, doktorum çok ağrırsa yutabilirsin demitşi.

ay çok heyecanlııııııııı keşke yanında olsaydım birlikte giderdikk hayırlı sonuclarla gel tatlışımm cinsiyeti kesinleşir artık ben doktora gittiğimde 12 haftalık olucak ne oldugu az çok belli olur değğil miii bizde çok heyecanlıyız

moosun aamaninnnnnnn 15 haftalık oldum
Canım seninle aramızda bir hafta var bende tam 14 hafta oldum....

benimde geçen hafta çok fazlaydı baş ağrım sana tavsiyem aksam basına soğuk bişeyler koyman yada başörtü gibi bişeyle sıkı baplayınca benşm biraz hafilemişti başağrım o kadar agrılarıma rağmen hiç hap içmeden atlattım çok şükür...
canım bende haftada asagı yukarı yarım kilo vererek devam ediyorum bu sabah tartıldım yarım kilo asagıda çıktım ama bulantım fazla ayakta kalacak şekilde yiyorum.3 kiloya yakın kilo verdim 85 le basladım suan 82.300 çıktım sabah...

Kimlerin hediyesi gelmedi Hayatbanagüzell , beysalll sizlerin gelmedi başka
lavinya,hediyen bugun eline ulaşır inş canım gönderen arkadas dün mesaj atmış
hayatbanagüzel,senin hediyen kesin eline geçer bugun ama işte nor sorunun olacak gibi aras kargo ile yollamış arkadaş kendide üzülüyor ben götürsem daha hızlı olurdu diye
beysal gönderen arkadasa mesaj attım ama daha bilgi alamadım kargo konusun da
er_ca nın hediyeside kargoda
almina_göksunun hediyesi yollanalı 3 gün oldu ama bilgi vermedi teslim alıp almadığı konusun da
ha bide benim hediyem nerde :84::84:

moonsun senin tişörtünü giydim bu sabah herkes çok beğendi işyerinde görenler yakıstıgını söyledi bende çok uzakta bi arkadasımdan hediye diyerek havamı attım

ay çok sevindim canım ya mide insanı mahvediyor, resmen hayattan aldığın tadı yok ediyor iyi olmana acayipppppppp sevindimmm :)

evet canım bıçak gibi kesildi sıkıntım ilacın faydası oldu

günaydın tatlımmm hoşgeldinn, hayırlı cumalar sizede
hoşbuldum canım günaydın dedim kaçtım kızlarımı doyurdum geldim

herkes vitamin ve demir ilacı alıyormu???
ben kullanmaya başladım canım

hoşgeldin canım o kadar yorgunluğa baş ağrısı normal canım hem biraz eşinin yokluğuda seni hasta ediyor eşim yokken ben de çok kötüydüm
iyi bari az biraz yemek yemişsin canım
canım sende doktorundan ilaç hakkında bilgi alsana bak mide surubu bana çok iyi geldi

lavinyaa cetvelinde ne yazıyor gördün müüü aramızda bir gün var :)

Kan hacminizdeki artış ve burun zarlarının şişmesine neden olan östrojen hormonunun etkisiyle burun kanamaları ve burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz. Eğer burun kanaması yaşarsanız burnunuzun iki yanından (kemik dokularının bittiği yerden) bastırmanız kanın durdurulmasında faydalı olacaktır. Başınızı biraz geriye yatırmanızın da faydası olacaktır.

canım hoşgeldin dikkat et kendine çok yorma kendini sen mi kurtaracaksın fabrikayı yahuu bebeğini düşün geçecek inşAllah

süpersin yavyum kıyamam sanada ben ama gelecek az kaldı

inş. gelecekkk bekliyoruzzz sağol cnm

ayyyyy evett yaa birlikte giderdik ikimizin göbişlerine de baktırırdık gııı aaaa belli olur seninde 12+1 de belli oldu benim, ama kız ise göstermiyor bazı dr sölemiyor,ama yine de birine benzetir hadi bakalım hayırlısı, evet yaaaaaa benimki yarın kesinleşecek artık inş. erkek demişlerdi yaa, kesin erkek desin cicişleri almaya başlayalımm

canım ben cumartesi sabahları tartılıyorum... geçen cumartesi hala 1 kilo almıştım.bu hafta ne oldu yarın belli olur.öyle günlük tartılmak insanı yanıltıyor. haftada bir, aynı kıyafetle, çıplak ayakla tartılmak en iyisi... bazı günler az , bazı günler çok yiyoruz, bazen kabızlık oluyor.yani insanın vucudugün gün değişsede haftalık ölçümlerde asıl fark ortaya çıkıyor.

bu arada ilk 3 ayı 1 kiloyla kapadım... bundan sonraki 3 ayda toplamda 2-3 kilo alsam, ideal olacak. belim çok ağrıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…