canım yaa kıyamam sizedikkat et kendine hiç mi geçmiyor geçtiği zamanda atıştır biraz dinlen canım dicem ama çlıısyorsun değil mi
Kimlerin hediyesi gelmediHayatbanagüzell , beysalll sizlerin gelmedi başka
hee bizim gelmedi kak kafamıza
EWET canım çalışıyorum malesef dinlenmeye pek vaktim yok...bu haftam çok yogundu belkide ondan artmış olablir bulantılarım diye düşünüyorum
benimde gelmedi canım....
moosun aamaninnnnnnn 15 haftalık oldum
hehehehehe kalkarım tabiiii nerde bu kızların hediyesi bakalımmyoldadır şekerim dün cumaydı bugün cumartesi mi yoksaaammm
yoğun çalısmak etkiliyor canım bende dün çok fenaydımmmbirde sinirlerimiz bozulmasa süper olucak
işte ben sana kıyamam canımmmhayatbanagüzell kıskanacak
günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
inşallah iyisiniz. benim baş ağrım gece boyu devam etti. uyudum kalktım birkaç kere yok düzelmedi. hala ağrıyor. hiçbirşeye konsantre olmıyorum. masaj yapmaya kalkınca ağrısı artıyor. zaten her türlü masajdan nefret ederim.
evet cacık yedim bide meyve uyudum. iştahım çok az((
kahvaltı yaptım ama birkaç kere çıkarma belirtisi gösterdim. hatta bir an tamam yediklerim gitti diye panikledim ama bişi olmadı. bulantım yok ama böyle ani öğürmelerle her an çıkaracakmışım gibi oluyor. eskisinden iyi yinede çok şükür.
inşallah herkesin bulantıları bitecek, bide şu baş ağrısı geçsin. ilaç içememenin verdiği psikoloji ile daha beter ağrıyor
hediyem gelsin diye bir gün önceden sayıyordum günleri nasıl taktikk ama
kıskanırım tabi hıhhhh
Kızlar günaydın,eylül1688 canımmm bende bursada oturuyorummm...
ben ahmet yılmaza gidiyorum sen?
çok sık girmiyorsun buraya :44:
kızlar ya kilo kontrolü yapıyor musunuz? ben günlük tartılıyorum sabahları aç karna. 3 gündür rutin bir artış var dikkat ediyor musunuz sizde? mesela Çaraşamba 60,1; perşembe 60,3; cuma 60,7 olarak çıktım. birazda akşam yediklerimle alakalı da bu aylarda kilo artışı bu şekilde normal midir?
senin 15 haftalığını yerim beeennnnnnnnnMaşallah kuzunaa ay bende yarın inşAllah 12 haftalık olurum benim bugün 11+1 ama 12 haftalığa geçmedi yahuuuu
günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
inşallah iyisiniz. benim baş ağrım gece boyu devam etti. uyudum kalktım birkaç kere yok düzelmedi. hala ağrıyor. hiçbirşeye konsantre olmıyorum. masaj yapmaya kalkınca ağrısı artıyor. zaten her türlü masajdan nefret ederim.
kahvaltı yaptım ama birkaç kere çıkarma belirtisi gösterdim. hatta bir an tamam yediklerim gitti diye panikledim ama bişi olmadı. bulantım yok ama böyle ani öğürmelerle her an çıkaracakmışım gibi oluyor. eskisinden iyi yinede çok şükür.
inşallah herkesin bulantıları bitecek, bide şu baş ağrısı geçsin. ilaç içememenin verdiği psikoloji ile daha beter ağrıyor
canım bana sorma sendiğer cicişler cevap versin tatlım hayırlı olsun 16. haftaya girmiş bulunuyorsun
yaa teyzesiiiii yetiş bizemaşalahhhhhhhh hepimize yarında kontrole giidicem çok heyecanlıyımm
canım geçmiş olsunnn, bişiler mesedikçe daha çok ağrıyor biliyormusun ?
bu arad minoset yutabilirsin, zararı yok ve hafif bir ağrı kesici, doktorum çok ağrırsa yutabilirsin demitşi.
Canım seninle aramızda bir hafta var bende tam 14 hafta oldum....moosun aamaninnnnnnn 15 haftalık oldum
benimde geçen hafta çok fazlaydı baş ağrım sana tavsiyem aksam basına soğuk bişeyler koyman yada başörtü gibi bişeyle sıkı baplayınca benşm biraz hafilemişti başağrım o kadar agrılarıma rağmen hiç hap içmeden atlattım çok şükür...günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
canım bende haftada asagı yukarı yarım kilo vererek devam ediyorum bu sabah tartıldım yarım kilo asagıda çıktım ama bulantım fazla ayakta kalacak şekilde yiyorum.3 kiloya yakın kilo verdim 85 le basladım suan 82.300 çıktım sabah...kızlar ya kilo kontrolü yapıyor musunuz? ben günlük tartılıyorum sabahları aç karna. 3 gündür rutin bir artış var dikkat ediyor musunuz sizde? mesela Çaraşamba 60,1; perşembe 60,3; cuma 60,7 olarak çıktım. birazda akşam yediklerimle alakalı da bu aylarda kilo artışı bu şekilde normal midir?
lavinya,hediyen bugun eline ulaşır inş canım gönderen arkadas dün mesaj atmışKimlerin hediyesi gelmediHayatbanagüzell , beysalll sizlerin gelmedi başka
evet canım bıçak gibi kesildi sıkıntım ilacın faydası olduay çok sevindim canım ya mide insanı mahvediyor, resmen hayattan aldığın tadı yok ediyor iyi olmana acayipppppppp sevindimmm :)
hoşbuldum canım günaydın dedim kaçtım kızlarımı doyurdum geldimgünaydın tatlımmm hoşgeldinn, hayırlı cumalar sizede
ben kullanmaya başladım canımherkes vitamin ve demir ilacı alıyormu???
hoşgeldin canım o kadar yorgunluğa baş ağrısı normal canım hem biraz eşinin yokluğuda seni hasta ediyor eşim yokken ben de çok kötüydümgünaydın kızlar, hayırlı cumalar.
kızlar ya kilo kontrolü yapıyor musunuz? ben günlük tartılıyorum sabahları aç karna. 3 gündür rutin bir artış var dikkat ediyor musunuz sizde? mesela Çaraşamba 60,1; perşembe 60,3; cuma 60,7 olarak çıktım. birazda akşam yediklerimle alakalı da bu aylarda kilo artışı bu şekilde normal midir?
canım hoşgeldin dikkat et kendine çok yorma kendini sen mi kurtaracaksın fabrikayı yahuubebeğini düşün geçecek inşAllah
süpersin yavyumkıyamam sanada ben ama gelecek az kaldı
ay çok heyecanlııııııııı keşke yanında olsaydım birlikte giderdikkhayırlı sonuclarla gel tatlışımm cinsiyeti kesinleşir artık ben doktora gittiğimde 12 haftalık olucak ne oldugu az çok belli olur değğil miii bizde çok heyecanlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?