2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın kızlar...

Hiç iyi değilim.. dünden beri çok moralim bozuk... dün akşam kaç saat ağlayıp durdum, teyzeme anlattım sadece(arkadaşım gibidir).annemler bilse mahvolurlar. teyzem, ağlama bebeğe zararı olur dedikçe daha çok ağladım... kardeşimle ilgili bir sorun... ama çok çok canım acıdı... kardeşimin yüzüne eskisi gibi bakamayacağımdan korkuyorum. yaptıkları, arkamızdan çevirdiği işler... ilerde o kadar mutsuz olucak ki bunu görmeye nasıl dayanıcam bilmiyorum... bazen öyle bir an geliyor ki inanın herşeyden soğuyorum, insanlara inancım kalmıyor en yakınımıa bile... pes etme noktasına geliyorum. Keşke eşim yanımda olsaydı da kardeşimle aynı evde olmak,onla yüz yüze gelmek konuşmak zorunda olmasaydım...

Dün akşam bişey yiyemedim normal olarak... ayran içtim uyudum... sabah zor bela kalktım, bir bacağıma kramp girmiş saatlerce geçmedi acısı...sürüne sürüne işe geldim...

Midem o kadar bulandı ki... zorla bi sandvic yiyebildim. Şuanda sanki onu da çıkarıcam gibi hissediyorum...

Hepiniz iyisinizdir inşallah... Ben bugün buralarda pek olamayacağım... Hiç içimden gelmiyor gülmek, konuşmak... Tek isteğim başımı yastığa bastırıp ağlamak... İşyeri de çekilmiyor şuan...

Hepiniz kendinize iyi bakın... selametle kalın...

moonsun senin tişörtünü giydim bu sabah herkes çok beğendi işyerinde görenler yakıstıgını söyledi bende çok uzakta bi arkadasımdan hediye diyerek havamı attım

yakışır tabi insan güzel olunca herşey yakışşıırrr güle gülle giy fıstığııımmm iyi yapmışsın at havanı biraz daha ısınsın bende giyicem tişörtümü

ayy maşallahhh canım size de, yerim sizi ben senin cinsiyette belli olur artık

aaaaaa üzmesin asla kendini, biz burda takılıyoruz arkadaşlarla sıkıntı yapmasın sakın üzülürümm, ama hediyemin geleceğine sevinmedim değil ben aras kargoyu ararım buraya isterim :)

bulemsuuuuuuuuuu ' nun hediyesi nerde bakimmmm
o kendikine msj atamıyordur :)

afiyet olsunnn onlara

benim çok şükür öyle bir sıkıntım yok canım ama ben çok düzenli yiyorum ekmek alan o kadar az ki bol bol salata yoğurt meyve yemekleri ekmeksiz yirorum az ve sık yiyorum aralarda acıktığımda leblebi grisini çubuk kraker elma ya da salatalıkla geçiştiriyorum şaşırdım şu an böyle olmasına: acaba bebek büyüyorda onlar bu diyorum. doktora soracağım gidince bakalım ne diyecek?

umarım canım ya, valla çok meraktayım. hepimizin ki bugün gelir inşallah:)

moonsun senin tişörtünü giydim bu sabah herkes çok beğendi işyerinde görenler yakıstıgını söyledi bende çok uzakta bi arkadasımdan hediye diyerek havamı attım

ohh ne güzel:)

ayy maşallahhh canım size de, yerim sizi ben senin cinsiyette belli olur artık

aaaaaa üzmesin asla kendini, biz burda takılıyoruz arkadaşlarla sıkıntı yapmasın sakın üzülürümm, ama hediyemin geleceğine sevinmedim değil ben aras kargoyu ararım buraya isterim :)

bulemsuuuuuuuuuu ' nun hediyesi nerde bakimmmm
o kendikine msj atamıyordur :)

afiyet olsunnn onlara

kuzum neden canını sıkıyorsun hangi kardeşin kız mı erkek mi seni üzen
sıkma canını ne olur bak biz varız bebeğine sıkıntı yapma ne olur canım anlat bizimle paylaş sıkıntını

zaten artık şikayetler azaldıkça kilo almaya başlayacağız.daha hızlı kilo alacağız.bebeğe yarayan gıdalar tüketelim ki, en azından kilo aldık ama bebekte iyi diyelim dimi ama.
herkes en çok son ayda kilo alınıyor desede ben buna hiççç inanmıyorum asıl kilo 5-6 ayda alınıyor.benden söylemesi arkadaşlarımmm... sağlıklı ve yeterli beslenme = rahat doğum=normal kilolu sağlıklı bebek = doğum sonrası fit ve güzel ve bakımlı ve süper bi anne demek kızlarrrr....toplam 12 kilo alan doğumdan 1 ay sonra genelde hiç kilosu kalmıyor....
inş hepiniz sağlıklı rahat güzel bi doğum geçirirsiniz bu mübarek günde allah duamı kabul etsin inşşş...

SİZEDE AFİYET OLSUNNN ANNEESİİ...BİZİM TEK EKSİĞİMİZ YUMURTAAA:18: YAVRUCUM ANCAK HAFTDA 2 KEZ YUMURTA VİTAMİNİ ALABİLİYORR O DA ZORLAA

FALCIYAA İNAN SEN FALCIYAAAA RABBİM GÖNÜL MURADINI VERSİN..SAĞLIKLII SIHHATLİ HAYIRLI EVLAT OLSUNN İNŞALLAHH:26:
günaydın hamişler nasılsınız bakalım hepinizin cuması mübarek olsun:79:
ben bulantısız bir sabaha daha uyandım şükür
gecede uyuyabiliyorum artık :97:
MAŞALLAHH SİZE...GÜNAYDINNN BULEMSUMMM

herkes vitamin ve demir ilacı alıyormu???
SADECE ELEVİT KULLANIYORUM CANIM BEN

SANADA HAYIRLI CUMALAR BURCUCUM...AYNI BAŞ AĞRISI BENDEDE VAR...SABAH SARHOŞ GİBİ KALKTIM YATAKTAN.SANIRSINN 3 GÜNDÜR UYUMAMIŞIM..DEHŞET BAŞIM AĞRIYORDU..KAHVALTIMI YAPTIKTAN SONRA BİRAZ OLSUN HAFİFLEDİ AMA YİNEDE VAR

AAA BİZDE YARIN GİDİYORUZZ..SENİN KAÇTA RANDEVUUNN KUZUCUM? BİZ SABAH 9DA DOKTORDAYIZZ ALLAHIN İZNİYLEE..HEYECAN VARMI HEYECANNN

slm kızlar nasılsınız cinsiyetler bellı olmus bırçogunuzun ben henuz ogrenmedım doktora gıtmeye fırsatım yok küçük danam diş çıkarıyo ve çok mız mız uykusuz ve yorgunum

esracım problemin büyüklüğünü sen biliyosun tabiki ama inan çoğumuz yaşıyoruz o sıkıntıları. kimsenin hayatı 4 4 lükk değil. önemli olan aslında senin şu anki ailen olan eşinle aranın iyi olması. o hiç bişeye benzemiyo. eger o destekse,uzakta bile olsa, büyük nimet. ben bazen eşimle saçma sapan konular için kavga edip sabahlara kadar ağlıyorum. o zaman kendimi o kadar kimsesiz hissediyorumki. yani kendi evinin içindeki huzursuzluk hiç bişeye benzemiyo. tabiki kardeşindir,candır.. ama çözümü daha kolaydır diye ümit ediyorum..inşallah da öyle olur canımm.. hassas bi dönemden geçtiğini unutma. sen Allah a dua et ve geçiceğinden emin ol....neler geçmediki

kuzum neden canını sıkıyorsun hangi kardeşin kız mı erkek mi seni üzen
sıkma canını ne olur bak biz varız bebeğine sıkıntı yapma ne olur canım anlat bizimle paylaş sıkıntını

kız kardeşim... benden bir yaş küçük olan... canım inan anlatmaya utanırım... yaptıkları o kadar iğrenç şeyler ki... yüzüne bakan bunları o kız mı yapıyor der... bebeğim olmasa ben paralamıştım şimdiye kadar kendimi... keşke hiç bilmeseydim,görmeseydim... teyzemle paylaştım sadece... ona da bir kısmını söyleyebildim...

bende çıplak çıkıyorum tartıya yanıltmasın diye haftasonu eltimlere sorarım artık doktorumda 21 mayısda bakalım ne olacak? inşallah hepimiz sağlıklı ve çok kilo almadan tamamlarız bu süreçleri:)

ayy kıyamam canım benim sıkma canını düzelir umarım her şey

ESRA CIM üzülme.üzüldükçe direk bebeğe yansıyor bizim sinirimiz. geçenlerde hiç olmadık bişeye canım sıkıldı.(sudan basit bi sebep) başladım ağlamaya. ama nasıl ağlıyorum. derken karnıma kramp girdi midem bulandı, baktım kötü oluyorum. ecz girdim. tans 9-4 düşmüş dedi. ama sinirden hep kendimize , hadi bizi bırak bebeğimize zarar veriyoıruz.
kartdeşler arası olur böyle şeyler. unutulur geçilir. sen canını sıkma. psikolojin bebeğe yansıyor....

Allaha şükür eşimle ne evlenmeden önce ne de sonrasında hiçbirzaman tartışmamız olmadı... ben sinirliysem o alttan aldı o sinirliyse ben... Birbirimiz o kadar seviyoruz ki üzmeye kıyamıyoruz zaten. Kardeşimle ilgili olan şeyi kardeşim benim bildiğimi bile bilmiyor. Söyleyemem de ona... Çözümü benim yapamayacağım birşey...Tek çözümü babamın devreye girmesi ama bunları bilse adam mahvolur...İlerde o kadar pişman olacağı şeyler yapıyor ki...sağlıklı düşünmekten çok ama çok uzak...

canım yaa üzülüyorumm sana ( zaten eşinden ayrı hamile piskolojinle zor baş ediyordun, bir de kardeşin mi çıktı ?
neymiş derdi anlamadım ama, senin üzülüp ağlamaman lazım, bu hayatta gamsız olmak gerekiyor ama malesef başaramıyoruzz bende dahil,
belki kafan dağılır takıl birz ?

sağol cnmmm, benim de çok sık yumurta yediğim söylenemez, haftada 3 kere filan artık midem düzeldi sıklaştırmaya çalışıyorum
seninde midem düzelince sıklaştırırsın yer minik kuşun o zaman

evetttt bizde, öğleye doğru yada öğleden sonra gideriz canm, biraz uyuruz, çokkkkk heyecanlıyım neden bilmiyorum 3 hafta bitti bebeğimi görmeyelii çok özledimmmmmm
birde erkek olduğu kesnleşsin artık % delik kısım yetmiyor bişiler almak için, yavaştan hazırlıklara başlarızzz
mutlaka yaz buraya bak ? tmm mı çatlarımmm senin bebeğin erkek olacakmış gibi geliyor bana :) hayırlısıııı artık bekliyorum haberleriniiiii

kızlar günaydın.. dün baş agrsından ölüyodum. ikindiden sonra bi bas agrısı geldi yerimden kalkamadım. yeni yeni baslarken dr umu aradım minoset al. günde 4 tane hakkın var. eger yine gecmezse haberim olsun dedi. neyse o ara eşimi aradım söyledim basım agrıyo die. o da dru ara falan dedi ve akşama sehir dısından misafirim var yemege gelmicem dedi. neyse uyumuşum baya saat 8 gibi kaynvaldemi aradım ilaç var mı die sağolsun yanıma geldi o sıra eşim aradı yine dedesi şu an hastane de yatıyo dedeme ugrayıp gelicm dedi. saat oldu 11. ben aradım gelince haber ver anneni de eve at dedim. tamam dedi. geldi hiç yukarı cıkmadan annesini aldı ve beni aradı... ben annemi bırakınca anittaya(burda bi otel misafirleri gelince orda agırlıyo) gidebilir miyim dedi. ben bozuk bi sesle 'tamam' dedim. ve yattım. saat bilmem kaçtı eve geldi. düşüne bilyomusunuz bi yukarı bile çıkmadı ne haldesin diye ve de gecenin kaçında eve geldi. benimm ağrıdan öldüğüm bi gün hem de. eşim Allah için çok iyi bi insandır. ama bazı konulardaki düşüncesizliği beni çok sinir ediyo. ne olursa olsun bi yarım saat hatta 10 dk yanımda olamaz mıydı? ve hasta oldugumu bildiği halde gün içinde aramadı bile. sabah da suçlu oldugunu bildiğinden bi sevimlilikler... amaaaaaan neyse kızlar sizin de basınızı şişirdim kusuruma bakmayın

canım ben günlük tartılmıyorum kafama takmak istemiyorum çünkü kilo belamı
malum ben biraz fazla şişiyorum daaa:78: beyazın canlandırdığı karakter vardı ya çok şişman onun gibi :78:

teşekkür ederiz ablası ben erken uyanınca sıpalarım da erken uyanıyorlar artık değilse 11 den erken uyanmazlardı

aynen canım rahatladım rennie kullanacaktım ama doktorumdan onay gelmeden başlamak istemedim ben

esracım sıkma canını kendi düşen ağlamaz iki gözü birden çıkar der annem
sen kendin aklı başında olunca ondan da aynı hareketi beklersin ama o yapmaz her çocuk bir olmaz aile için
bu yüzden sıkma canını
ama yaptığı sey özel olduğu için sormuyorum ama annenin bilmeye hakkı olan bişey bence
çünkü anneler en iyi idare eden kişilerdir

sen kendini parçalasandaa sonucu değiştiremeyebilirsin kuzum...rabbim tez zamanda gözünün önündeki perdeyi kaldırsınn bacının ve düştüğü yanlışı önceliklee kendisi görsünn dilerimm kii...sonra pişman olacağı hatalar yapmasını önlesin Rabbim...:26: sen yinede çok anlatma çevrendekilere, dünya halii ben korkarım böylee aile sırlarının bir gün gelip yüzümüze vurulmasından hiç beklemediğimiz insanlar tarafından özelliklee

rabbim yar ve yardımcısı olsun kardeşinin...ve senin tabiki...üzme diyeceğim tatlı canını ama biliyorum üzülüyorsunn kardeş candırr çünkü...kılınaa zarar gelecek diyee ödün patlar ama herkess kendi kaderini yaşar...eğer yolun başındaykenn onu uyarman fayda edeceksee, senin bildiğini bilmesini sağla...al karşınaa konuş bence esramm...bakk bacımm böylee böylee...gidişatın iyi değil dee...

Son düzenleme:

canım rüyada patlıcan yada salatalık gormek erkek cocuga isarettir....bende hamılelıgımın ılk gunlerınde hatta hamıle kalmadan bıle sureklı kendımı bır sebze bahcesınde görüyordum ve patlıcan kabak salatalık topluyordum....annemlere anlattıgımda oglun olacak demıslerdı gercekten allah tamamına erdırırse bır oglum olacak ınsallah...allah herkesın gonlune gore versın canım senınkını cınsıyetı bellımı.....

Kızlar günaydın...

Bugün benimde pek keyfim yok. Sohbetlere katılamazsam kusuruma bakmayın ... öptüm hepinizi.. Bu arada bulemsu hediyemi ekledim topiğe haberin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…