2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım ben zor bir akşam olmuş senin içinde, eşimde bana böyle yapsa ben de benim dışında herkesle ilgileniyor diye sabaha kadar ağlardım ne yalan söyliyim.
yukarı çıkıp biraz senle kalabilirdi, işi gereği eşin böyle bir insan çok geleni gideni, eşi dostu seyahat yapan biri ve sen bunları biliyordun değil mi evlenirken ? o yüzden biraz zor olacak senin için muhtemelen, ama eşlerimizde özellikle hamişliğimizde bizimde ilgilenmeleri gerekk bahane kabul etmiyorumm

bak çok şanslısın o zaman canım... ama senin endişelerini anlıyorum annenin babanın üzülmesinden de korkuyosundur. elinden gelmeyen şeyler için kendini paralama. elbet bi çözümü vardır. ama bu şu an için sana düşmezki.. yani düşmez derken herşeyden herkesten önce bebeğini düşünmek zorundasın.. aksi takdirde Allah korusun bebeğinle alakalı bi problem yaşasan pişmanlıgın,kardeşine ve kendine kızgınlıgın daha büyük olur. ben inanıyorumki muttlaka bi çözümü vardır.. sen o güzel kafanı yorma canım benim

canım onu oradan çıkarmak senin görevin, eğer müdahale etmezsen daha kötüye gider. gerekiyorsa konuş, olmadı babana söyle bir şeyler yap yani.. sonra üzülen yani daha çok üzülen sen olursun..

haklıısn canım bir de hamilelikte iyice hassaslaşıyor bir de.. ama naparsın herkesin bir kusuru var eşim çok iyi biri diyorsun akşam güzelce söylersin o da eminim dikkat eder:)

evt canım haklısın, bunu bilerek evlendim. hatta işinin benden bir adım önce oldugunun farkındayım. normal zamanda buna katlanmışlığım çoktur. ama ben şu an el üstünde tutulmak birinci planda olmak istiyorum. onun cocugunu tasıyorum ben. bu sıkıntıları bi başıma yaşamak istemiyorum. cogu zaman yanlız bırakılıyorum. kendimi yanlız kimsesiz degersiz hissediyorum. bakalım ne zaman dank edicek kafasına..

haklısın canım... elimde olsa keşke üzülmemek... kendim için değil bebeğim için istiyorum sadece mutlu olmayı.

sorma canım... bir de buna canım sıkılıyor artık... bir de ağladıkça her bir sorun aklına geliyor kendini parçalıyosun... keşke eşim yanımda olsaydı da ailemden uzak olsaydım...

bulemsu bir de hukukçu biliyo musun! avukat olucak bu sene! öyle yalanların ardına gizleniyor ki gördüklerimi görmesem okuduklarımı bilmesem inanıcaktım onun herbir sözüne !
annemi devreye sokucam mecburen sanırım.ama çok çok üzülücek...ben ablasıyken nasıl üzüldüm annem kimbilir ne olucak..offf çok zor herşeyy çokkk...

ben onla konuşsam bile kendi bildiğini okuyacak canım... defalarca konuştuk çünkü... tabi işin bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk...yine bildiğini yaptı. neyse canım kaçırdım keyfinizi iyice...

Son düzenleme:

çok haklısın bi tanem, bu senin hakkın doğal olarakk üzme kendine sakin sakin anlat bence kendini ifade et eşine karşıı

ben yumurtayı oldum olası sevmem bebeğim... sabah zaten uyku daha tatlı geliyor...kalkıp kahvaltı yapmıyorum evde..işede yumurta getirmiyorum...sadece haftasonları yada akşam yemeğimizi kahvaltı gibi yaparsak ozaman yumurta vitamini alıyorr kuzumm

ayy teyzesii haber vermezz olumuyuzz hiçç eve gelir gelmez yazıcammm size inşalahh...siz benim sırdaşım, kader arkdaşlarım oldunuz... evet inşallahhh kesin bi cinsiyet söylesinde doktorumuzz ciciler almaya başlayalım..ahhh canımm inşallahhh ağzından bal damlıyor...allahın bildiğini sizden saklamadım, gönlümde yatan sağlıklı sıhhatli hayırlı bi erkek evlat..rabbim dilerim hayırlısını verir..ve gönlümdekini hayırlı eylerr:26: sende güzel haberlerle gelll bitanemm inşallahhhh

ahh canımm çok geçmiş olsun...çok haklısın eşine kızmaklaa..çünkü benim eşimde hasta olduğumu bile bileee dışarda geçirse tüm akşamı bende kırılırdım...
akşam eve geldiğindeee güzelce al karşına konuş bence....ilk evlendiğimizdee (görücü usulu evlendiğimiz için 9 aylık nişanlılık dönemindee çok iyi tanıyamadık birbirimizi) eşimm 2de1 dışarı çıkmak istiyordu...bende hanii evlendikk diye kendini baskı altında hissetmesin diye...PEKİ dedim bi çoğundaaa...baktım akşamlarım 2-3 saat yalnız geçiyor... sonraaa can alıcı bi konuşmaa ve elimde olmadan gelen gözyaşlarımmmm eşimin aklını başına getirdi...şimdii haftada 1 akşam nargilesi var...1-1.5 saat...ben gitme desemm gitmiyorr hatta...bende çok sıkmıyorum...haftada 1 kez 1-1,5 saatten nolacak diyorumm
sende konuşmalısın eşinlee bencee mervecimm:44:

kızlarrrrrrrrrr kargoyu aradım Aras kargoyu gelmiş hediyemmm

söyledim iş yerime getirecekler...

moonsun

ohh ne güzel darısı bizlere artıkkk...

bana elevit ve balık yagı verdi doktorum.bir de hala dogru dürüst beslenemiyorum...et, balık ,tavuk, yumurta hiç birini yiyemiyorum, sütte içemiyorum..

kıyamam canım ya, vitaminlerini aksatma tatlım...

CANIM EĞER GÖNÜL İLİŞKİSİYSE , VE BU KİŞİyi onaylamıorsan direk babanı sok işin içine .işler daha çoık ilerlemeden....

babam hiç karışmıyor... kendi kararı diyor... ne evet diyor ne hayır...

canım eşinle mutlaka konuşmalısın... ilgiye ihtiyacın olduğunu, zor günler geçirdiğini, kendini iyi hissetmek istediğini söylemelisin... sana ihtiyacım var demelisin eşine... daha şimdiden böyleyse bebek doğunca daha çok kendini çekebilir.

esra sıkıntlı olmana üzüldüm bu zmanada yapabileceğin en iyi şey sakin ve sabırlı olman ....öfkeyle sakın hareket etme en önemlisi kendine ve bebişine zararı olur canım Allah korusun...inş kardesinde yaptılarının farkına varır....insanların hayatlarında bazen hata yapabildikleri dönemler olabiliyor tabiki...sen kendini üzme canım:129::129::129::129::129:

sağol canım... ben ne yaparsam yapayım herkes kendi kaderini yaşıyor gerçekten de...

o zaman babanda kabahat canım, kızını frenlemesi gerekir... sonuçta kardeşin tecrübesiz baban tecrübeli olan kişi...

babam kararlarımıza hep saygı duyan güvenen kişi oldu canım. ben hiçbir zaman babamın beğenmeyeceği birşeyi yapmadım...yapmamaya çalıştım... kardeşimi de öyle bilirdim ama değilmiş malesef...görüntü de başka içinden başkaymış... neyse kızlar boşverin kapatalım...

aaa anladm cnm ondan yiyemiyorsunn, olsun başka şeylerden alırsın sen o vitamini
ben hep iş yerime getiriyorum, evde erken saatte yapmaya hiç alışkın değilim o saatte acıkmıyorum,
canım benimm sende bizim burasını çok seviyoruzzzzzzzz
inşallahhhhhh gönül muradını verir Rabbim yine heyecan bastı bakkk beni inş. canım bende güzel haberlerle gelirim ben de yazarım buraya

çok haklısın bi tanem, bu senin hakkın doğal olarakk üzme kendine sakin sakin anlat bence kendini ifade et eşine karşıı
ahhh canımm yaa keşke beni haklı bulsa.. mutlaka gecerli bi sebep anlatcak. kendini haklı bulcak. ama yeri gelince yüzüne vurmayı bilrim ben içime atamam huyum değill:)
canımmm çok tşkler.. ben de eşimi hiçç sıkmam. çünkü yanlış mı bilmiyorum ama ona inanılmaz güveniyorum dürüstlüğüne sadakatine.. ve akşamları çok sık cıkmak istiyo. ne bilim bi arkadası aşağı geliyo biraz konuşalım diyo. o da sorunca git diyorum. daha hiç yok dememişimdir. ki kalmışki benim eşim çokkk yoğun çalışan şehir dışına sık cıkan bi insan. ama onuun da bu rahatlık karsısında bana daha özverili olması gerekmez mi? defalarca konuştuk. ağzı cok iyi laf yaptıgından kalıyorum kendimi ifade edemiyorum ona karşı. bu da cok byük bi sorun. nerdeyse kendimi suçluyorum onu suçlamak için başladığım bi kavgada.nasıl oluyo da kendini haklı buluyo bilmiyorum.. bi de hatalı oldugu bi durumda arayı özür dileyerek kapatmaz. sadece ilgili davranarrak havayı yumuşatır. haksız olmayı sevmiyo arkadaş. ya işte tatlımmm artılarını düşünerek eksilerini kapamaya çalışıyorum kendimce.. yoksa içim içimi yer

esra cım, bu konuda konuşmak keşke çözüm olsa.. bebek konusunda evlendiğimiz günden beri ısrar eden kendisi. deliii gibii baba olmak istiyo. cocuklara hayran. cok sever. ve ben cok iyi bi baba olacagını düşünüyorum ama tabi belli olmzz.. cünkü bu kdr baba olmak isteyen birinin eşini hamileyken el üstünde tutması beklenir ama malesef öyle olmadı.. inşallah çocuguyla cok ilgilenmesi, çok iyi bi baba olması durumunda bi yanılgı yaşamam
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…