kızlar günaydın.. dün baş agrsından ölüyodum. ikindiden sonra bi bas agrısı geldi yerimden kalkamadım. yeni yeni baslarken dr umu aradım minoset al. günde 4 tane hakkın var. eger yine gecmezse haberim olsun dedi. neyse o ara eşimi aradım söyledim basım agrıyo die. o da dru ara falan dedi ve akşama sehir dısından misafirim var yemege gelmicem dedi. neyse uyumuşum baya saat 8 gibi kaynvaldemi aradım ilaç var mı die sağolsun yanıma geldi o sıra eşim aradı yine dedesi şu an hastane de yatıyo dedeme ugrayıp gelicm dedi. saat oldu 11. ben aradım gelince haber ver anneni de eve at dedim. tamam dedi. geldi hiç yukarı cıkmadan annesini aldı ve beni aradı... ben annemi bırakınca anittaya(burda bi otel misafirleri gelince orda agırlıyo) gidebilir miyim dedi. ben bozuk bi sesle 'tamam' dedim. ve yattım. saat bilmem kaçtı eve geldi. düşüne bilyomusunuz bi yukarı bile çıkmadı ne haldesin diye ve de gecenin kaçında eve geldi. benimm ağrıdan öldüğüm bi gün hem de. eşim Allah için çok iyi bi insandır. ama bazı konulardaki düşüncesizliği beni çok sinir ediyo. ne olursa olsun bi yarım saat hatta 10 dk yanımda olamaz mıydı? ve hasta oldugumu bildiği halde gün içinde aramadı bile. sabah da suçlu oldugunu bildiğinden bi sevimlilikler... amaaaaaan neyse kızlar sizin de basınızı şişirdim kusuruma bakmayın
Allaha şükür eşimle ne evlenmeden önce ne de sonrasında hiçbirzaman tartışmamız olmadı... ben sinirliysem o alttan aldı o sinirliyse ben... Birbirimiz o kadar seviyoruz ki üzmeye kıyamıyoruz zaten. Kardeşimle ilgili olan şeyi kardeşim benim bildiğimi bile bilmiyor. Söyleyemem de ona... Çözümü benim yapamayacağım birşey...Tek çözümü babamın devreye girmesi ama bunları bilse adam mahvolur...İlerde o kadar pişman olacağı şeyler yapıyor ki...sağlıklı düşünmekten çok ama çok uzak...[/QUO
CANIM EĞER GÖNÜL İLİŞKİSİYSE , VE BU KİŞİyi onaylamıorsan direk babanı sok işin içine .işler daha çoık ilerlemeden....
Allaha şükür eşimle ne evlenmeden önce ne de sonrasında hiçbirzaman tartışmamız olmadı... ben sinirliysem o alttan aldı o sinirliyse ben... Birbirimiz o kadar seviyoruz ki üzmeye kıyamıyoruz zaten. Kardeşimle ilgili olan şeyi kardeşim benim bildiğimi bile bilmiyor. Söyleyemem de ona... Çözümü benim yapamayacağım birşey...Tek çözümü babamın devreye girmesi ama bunları bilse adam mahvolur...İlerde o kadar pişman olacağı şeyler yapıyor ki...sağlıklı düşünmekten çok ama çok uzak...
Allaha şükür eşimle ne evlenmeden önce ne de sonrasında hiçbirzaman tartışmamız olmadı... ben sinirliysem o alttan aldı o sinirliyse ben... Birbirimiz o kadar seviyoruz ki üzmeye kıyamıyoruz zaten. Kardeşimle ilgili olan şeyi kardeşim benim bildiğimi bile bilmiyor. Söyleyemem de ona... Çözümü benim yapamayacağım birşey...Tek çözümü babamın devreye girmesi ama bunları bilse adam mahvolur...İlerde o kadar pişman olacağı şeyler yapıyor ki...sağlıklı düşünmekten çok ama çok uzak...
kızlar günaydın.. dün baş agrsından ölüyodum. ikindiden sonra bi bas agrısı geldi yerimden kalkamadım. yeni yeni baslarken dr umu aradım minoset al. günde 4 tane hakkın var. eger yine gecmezse haberim olsun dedi. neyse o ara eşimi aradım söyledim basım agrıyo die. o da dru ara falan dedi ve akşama sehir dısından misafirim var yemege gelmicem dedi. neyse uyumuşum baya saat 8 gibi kaynvaldemi aradım ilaç var mı die sağolsun yanıma geldi o sıra eşim aradı yine dedesi şu an hastane de yatıyo dedeme ugrayıp gelicm dedi. saat oldu 11. ben aradım gelince haber ver anneni de eve at dedim. tamam dedi. geldi hiç yukarı cıkmadan annesini aldı ve beni aradı... ben annemi bırakınca anittaya(burda bi otel misafirleri gelince orda agırlıyo) gidebilir miyim dedi. ben bozuk bi sesle 'tamam' dedim. ve yattım. saat bilmem kaçtı eve geldi. düşüne bilyomusunuz bi yukarı bile çıkmadı ne haldesin diye ve de gecenin kaçında eve geldi. benimm ağrıdan öldüğüm bi gün hem de. eşim Allah için çok iyi bi insandır. ama bazı konulardaki düşüncesizliği beni çok sinir ediyo. ne olursa olsun bi yarım saat hatta 10 dk yanımda olamaz mıydı? ve hasta oldugumu bildiği halde gün içinde aramadı bile. sabah da suçlu oldugunu bildiğinden bi sevimlilikler... amaaaaaan neyse kızlar sizin de basınızı şişirdim kusuruma bakmayın
canım ben günlük tartılmıyorum kafama takmak istemiyorum çünkü kilo belamı
malum ben biraz fazla şişiyorum daaa:78: beyazın canlandırdığı karakter vardı ya çok şişman onun gibi :78:
tatlım abartma ya :) değildir öyle aldırma :)
herkes vitamin ve demir ilacı alıyormu???
evt canım haklısın, bunu bilerek evlendim. hatta işinin benden bir adım önce oldugunun farkındayım. normal zamanda buna katlanmışlığım çoktur. ama ben şu an el üstünde tutulmak birinci planda olmak istiyorum. onun cocugunu tasıyorum ben. bu sıkıntıları bi başıma yaşamak istemiyorum. cogu zaman yanlız bırakılıyorum. kendimi yanlız kimsesiz degersiz hissediyorum. bakalım ne zaman dank edicek kafasına..canım ben zor bir akşam olmuş senin içinde, eşimde bana böyle yapsa ben de benim dışında herkesle ilgileniyor diye sabaha kadar ağlardım ne yalan söyliyim.
yukarı çıkıp biraz senle kalabilirdi, işi gereği eşin böyle bir insan çok geleni gideni, eşi dostu seyahat yapan biri ve sen bunları biliyordun değil mi evlenirken ? o yüzden biraz zor olacak senin için muhtemelen, ama eşlerimizde özellikle hamişliğimizde bizimde ilgilenmeleri gerekk bahane kabul etmiyorumm
Kızlar günaydın...
Bugün benimde pek keyfim yok. Sohbetlere katılamazsam kusuruma bakmayın ... öptüm hepinizi.. Bu arada bulemsu hediyemi ekledim topiğe haberin olsun..
ESRA CIM üzülme.üzüldükçe direk bebeğe yansıyor bizim sinirimiz. geçenlerde hiç olmadık bişeye canım sıkıldı.(sudan basit bi sebep) başladım ağlamaya. ama nasıl ağlıyorum. derken karnıma kramp girdi midem bulandı, baktım kötü oluyorum. ecz girdim. tans 9-4 düşmüş dedi. ama sinirden hep kendimize , hadi bizi bırak bebeğimize zarar veriyoıruz.
kartdeşler arası olur böyle şeyler. unutulur geçilir. sen canını sıkma. psikolojin bebeğe yansıyor....
canım yaa üzülüyorumm sana( zaten eşinden ayrı hamile piskolojinle zor baş ediyordun, bir de kardeşin mi çıktı ?
neymiş derdi anlamadım ama, senin üzülüp ağlamaman lazım, bu hayatta gamsız olmak gerekiyor ama malesef başaramıyoruzz bende dahil,
belki kafan dağılır takıl birz ?
esracım sıkma canını kendi düşen ağlamaz iki gözü birden çıkar der annem
sen kendin aklı başında olunca ondan da aynı hareketi beklersin ama o yapmaz her çocuk bir olmaz aile için
bu yüzden sıkma canını
ama yaptığı sey özel olduğu için sormuyorum ama annenin bilmeye hakkı olan bişey bence
çünkü anneler en iyi idare eden kişilerdir
sen kendini parçalasandaa sonucu değiştiremeyebilirsin kuzum...rabbim tez zamanda gözünün önündeki perdeyi kaldırsınn bacının ve düştüğü yanlışı önceliklee kendisi görsünn dilerimm kii...sonra pişman olacağı hatalar yapmasını önlesin Rabbim...:26: sen yinede çok anlatma çevrendekilere, dünya halii ben korkarım böylee aile sırlarının bir gün gelip yüzümüze vurulmasından hiç beklemediğimiz insanlar tarafından özelliklee
rabbim yar ve yardımcısı olsun kardeşinin...ve senin tabiki...üzme diyeceğim tatlı canını ama biliyorum üzülüyorsunn kardeş candırr çünkü...kılınaa zarar gelecek diyee ödün patlar ama herkess kendi kaderini yaşar...eğer yolun başındaykenn onu uyarman fayda edeceksee, senin bildiğini bilmesini sağla...al karşınaa konuş bence esramm...bakk bacımm böylee böylee...gidişatın iyi değil dee...
canım onu oradan çıkarmak senin görevin, eğer müdahale etmezsen daha kötüye gider. gerekiyorsa konuş, olmadı babana söyle bir şeyler yap yani.. sonra üzülen yani daha çok üzülen sen olursun..
haklıısn canım bir de hamilelikte iyice hassaslaşıyor bir de.. ama naparsın herkesin bir kusuru var eşim çok iyi biri diyorsun akşam güzelce söylersin o da eminim dikkat eder:)
canım ben günlük tartılmıyorum kafama takmak istemiyorum çünkü kilo belamı
malum ben biraz fazla şişiyorum daaa:78: beyazın canlandırdığı karakter vardı ya çok şişman onun gibi :78:
tatlım abartma ya :) değildir öyle aldırma :)
evt canım çok iyidir ama despottur. sabittir. ben desem bile olumlu cevap alıcamı sanmıyorum:2: kendisi görsün istiyorum o da olmuyo...
evt canım haklısın, bunu bilerek evlendim. hatta işinin benden bir adım önce oldugunun farkındayım. normal zamanda buna katlanmışlığım çoktur. ama ben şu an el üstünde tutulmak birinci planda olmak istiyorum. onun cocugunu tasıyorum ben. bu sıkıntıları bi başıma yaşamak istemiyorum. cogu zaman yanlız bırakılıyorum. kendimi yanlız kimsesiz degersiz hissediyorum. bakalım ne zaman dank edicek kafasına..
sağol cnmmm, benim de çok sık yumurta yediğim söylenemez, haftada 3 kere filan artık midem düzeldi sıklaştırmaya çalışıyorum
seninde midem düzelince sıklaştırırsın yer minik kuşun o zaman
evetttt bizde, öğleye doğru yada öğleden sonra gideriz canm, biraz uyuruz, çokkkkk heyecanlıyım neden bilmiyorum 3 hafta bitti bebeğimi görmeyelii çok özledimmmmmm
birde erkek olduğu kesnleşsin artık % delik kısım yetmiyor bişiler almak için, yavaştan hazırlıklara başlarızzz
mutlaka yaz buraya bak ? tmm mı çatlarımmm senin bebeğin erkek olacakmış gibi geliyor bana :) hayırlısıııı artık bekliyorum haberleriniiiii
kızlarrrrrrrrrr kargoyu aradım Aras kargoyu gelmiş hediyemmm
söyledim iş yerime getirecekler...
moonsun
bana elevit ve balık yagı verdi doktorum.bir de hala dogru dürüst beslenemiyorum...et, balık ,tavuk, yumurta hiç birini yiyemiyorum, sütte içemiyorum..
CANIM EĞER GÖNÜL İLİŞKİSİYSE , VE BU KİŞİyi onaylamıorsan direk babanı sok işin içine .işler daha çoık ilerlemeden....
bak çok şanslısın o zaman canım... ama senin endişelerini anlıyorum annenin babanın üzülmesinden de korkuyosundur. elinden gelmeyen şeyler için kendini paralama. elbet bi çözümü vardır. ama bu şu an için sana düşmezki.. yani düşmez derken herşeyden herkesten önce bebeğini düşünmek zorundasın.. aksi takdirde Allah korusun bebeğinle alakalı bi problem yaşasan pişmanlıgın,kardeşine ve kendine kızgınlıgın daha büyük olur. ben inanıyorumki muttlaka bi çözümü vardır.. sen o güzel kafanı yorma canım benim
evt canım haklısın, bunu bilerek evlendim. hatta işinin benden bir adım önce oldugunun farkındayım. normal zamanda buna katlanmışlığım çoktur. ama ben şu an el üstünde tutulmak birinci planda olmak istiyorum. onun cocugunu tasıyorum ben. bu sıkıntıları bi başıma yaşamak istemiyorum. cogu zaman yanlız bırakılıyorum. kendimi yanlız kimsesiz degersiz hissediyorum. bakalım ne zaman dank edicek kafasına..
babam hiç karışmıyor... kendi kararı diyor... ne evet diyor ne hayır...
o zaman babanda kabahat canım, kızını frenlemesi gerekir... sonuçta kardeşin tecrübesiz baban tecrübeli olan kişi...
esra sıkıntlı olmana üzüldüm bu zmanada yapabileceğin en iyi şey sakin ve sabırlı olman ....öfkeyle sakın hareket etme en önemlisi kendine ve bebişine zararı olur canım Allah korusun...inş kardesinde yaptılarının farkına varır....insanların hayatlarında bazen hata yapabildikleri dönemler olabiliyor tabiki...sen kendini üzme canım:129::129::129::129::129:
o zaman babanda kabahat canım, kızını frenlemesi gerekir... sonuçta kardeşin tecrübesiz baban tecrübeli olan kişi...
ben yumurtayı oldum olası sevmem bebeğim...sabah zaten uyku daha tatlı geliyor...kalkıp kahvaltı yapmıyorum evde..işede yumurta getirmiyorum...sadece haftasonları yada akşam yemeğimizi kahvaltı gibi yaparsak ozaman yumurta vitamini alıyorr kuzumm
ayy teyzesii haber vermezz olumuyuzz hiççeve gelir gelmez yazıcammm size inşalahh...siz benim sırdaşım, kader arkdaşlarım oldunuz... evet inşallahhh kesin bi cinsiyet söylesinde doktorumuzz ciciler almaya başlayalım..ahhh canımm inşallahhh ağzından bal damlıyor...allahın bildiğini sizden saklamadım, gönlümde yatan sağlıklı sıhhatli hayırlı bi erkek evlat..rabbim dilerim hayırlısını verir..ve gönlümdekini hayırlı eylerr:26: sende güzel haberlerle gelll bitanemm inşallahhhh
ahhh canımm yaa keşke beni haklı bulsa.. mutlaka gecerli bi sebep anlatcak. kendini haklı bulcak. ama yeri gelince yüzüne vurmayı bilrim ben içime atamam huyum değill:)çok haklısın bi tanem, bu senin hakkın doğal olarakk üzme kendine sakin sakin anlat bence kendini ifade et eşine karşıı
canımmm çok tşkler.. ben de eşimi hiçç sıkmam. çünkü yanlış mı bilmiyorum ama ona inanılmaz güveniyorum dürüstlüğüne sadakatine.. ve akşamları çok sık cıkmak istiyo. ne bilim bi arkadası aşağı geliyo biraz konuşalım diyo. o da sorunca git diyorum. daha hiç yok dememişimdir. ki kalmışki benim eşim çokkk yoğun çalışan şehir dışına sık cıkan bi insan. ama onuun da bu rahatlık karsısında bana daha özverili olması gerekmez mi? defalarca konuştuk. ağzı cok iyi laf yaptıgından kalıyorum kendimi ifade edemiyorum ona karşı. bu da cok byük bi sorun. nerdeyse kendimi suçluyorum onu suçlamak için başladığım bi kavgada.nasıl oluyo da kendini haklı buluyo bilmiyorum.. bi de hatalı oldugu bi durumda arayı özür dileyerek kapatmaz. sadece ilgili davranarrak havayı yumuşatır. haksız olmayı sevmiyo arkadaş. ya işte tatlımmm artılarını düşünerek eksilerini kapamaya çalışıyorum kendimce.. yoksa içim içimi yerahh canımm çok geçmiş olsun...çok haklısın eşine kızmaklaa..çünkü benim eşimde hasta olduğumu bile bileee dışarda geçirse tüm akşamı bende kırılırdım...
akşam eve geldiğindeee güzelce al karşına konuş bence....ilk evlendiğimizdee (görücü usulu evlendiğimiz için 9 aylık nişanlılık dönemindee çok iyi tanıyamadık birbirimizi) eşimm 2de1 dışarı çıkmak istiyordu...bende hanii evlendikk diye kendini baskı altında hissetmesin diye...PEKİ dedim bi çoğundaaa...baktım akşamlarım 2-3 saat yalnız geçiyor...sonraaa can alıcı bi konuşmaa ve elimde olmadan gelen gözyaşlarımmmm eşimin aklını başına getirdi...şimdii haftada 1 akşam nargilesi var...1-1.5 saat...ben gitme desemm gitmiyorr hatta...bende çok sıkmıyorum...haftada 1 kez 1-1,5 saatten nolacak diyorumm
sende konuşmalısın eşinlee bencee mervecimm:44:
canım eşinle mutlaka konuşmalısın... ilgiye ihtiyacın olduğunu, zor günler geçirdiğini, kendini iyi hissetmek istediğini söylemelisin... sana ihtiyacım var demelisin eşine... daha şimdiden böyleyse bebek doğunca daha çok kendini çekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?