2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım ben de öğrencilik yıllarımda tamamen haklı olduğum bir konuda onunla konuşunca ne kadar haksız olduğumu görürdüm... aslında iş öyle değil... o fikrinden caymadığı için sen pes ediyorsun ve ona hak veriyorsun... kesinlikle ne düşünüyosan kendinden emin bir şekilde ona anlatmalısın. kendisini haklı çıkarmasına izin vermemelisin.çünkü şuanki durumda tamamen sen haklısın... artık küçük değiliz... kadın olduk, evimizi idare ediyoruz, eşimizi, ailelerimizi...yakında anne olucaz... kararlarından düşüncelerinden ödün verme canım. umarım dediğin gibi iyi bir baba olur... ama sen bugünleri bir daha yaşamıcaksın... ömür boyu böyle hatırlamak istemezsin eminim...

evt canım haklısın. çok sacma bişey için bile gecenlerde ağlattı beni. cok kısa süre sonra pişman oluyo ama neye yararki? ben elimden geldiğince düzeltmeye calıscam yoksa kendi basıma devam etcem sorunlarımla ilgilenmeye.. bebeğime de kendime de yeterim nasıl olsa.. hep kendimden kötülere bakarak şükretmeyi biliyorum yine de. bir çok huyu benden bile iyi bunu biliyorum. her huyunu kabul etmek zamanla olcak galiba. umutluyum sana da çok teşekkür ederim..

Tekrar teşekkür ederim tatlım. Renkte o kadar yakıştı ki anlatamam :) gençleştirdi beniii Eşimde çok beğendi.. Kesene bereket tatlım.

iyi günlerinde kullan canım, renki çok güzel yaaa çok yakışmıştır sanaa, fotoda belli olmamış rengi ama göbişinle çekersin, eşinede çok slm sağolsun..

Son düzenleme:

Sağolun kızlar, inanın ki gözüm dönmüş.
Zaten sinirli bir insanımdır, yani çabuk sinirlenirim ama çabuk soğur unuturum.
Bir de alınganlık eklendi buna....
Ama yapılan şey benim en nefret ettiğim, en çok sinirlendiğim şeydi....
Ve buna sinirlendiğimi bile bile yapmaları daha acı....
Öyle incinmişim ki ağlamaktan içim çıkmıştı....
Ama salaklık bende sağı solu niye tekmeliyorsun....
Eşim dur yapma sakin ol umursama ddikçe sağı solu tekmeledim...
Ama dün bütün gün bebeğimden özür diledim, Allah'a yalvardım hatamdan pişmanım sen evladımı koru diye....
Bir daha asla...
Aynı olayı tekrar tekrar yaşatsalar bile gülüp geçeceğim...
Yavrumu nasıl üzdüysem kasıklarım zonkladı durdu....
Ben de kendime kızıp durdum.....

Ah işte zaten duygusal dönemdeyiz bir de birileri tuz biber ekince kendmizi kontrol edemiyoruz.....
Ben de kendimi kontro ledemedim ve çok korktum sonra...
Kimse için değmiyor...
Herkes ne hali varsa görsün deyip hayatımıza huzurla devam etmek lazım...

ben de otururken bir ağrı sızı yok, sizin kuyruk sokumu ağrıyor demii

evet canımm hem de çok acıyodu :26:

canım kendimize yeteriz deme... daha ne kadarlık evlisin? şimdiden pes edersen eşin de evden soğur... hiç kurtaramazsın bu durumu... erkekler çocuk gibidir...en akılısını bile kadın istediği yola çevirebilir canım.. kaldı ki senin eşinin çok ciddi bir sorunu yok...sadece dışarıya çok meraklı..evi cazip hale getir. eve gelmekten mutlu olmasını sağla... yaşayacak çok yıllarınız var daha.

Bugün cuma, hepbirlkte amin diyelim.
İnsanın kendine ettiği dua, başkalarına ettiği dua kabul olur derler,inşallah....

Rabbim, sen bizi evlatlarımızı, sevdiklerimi kötülüklerden, kötü niyetli insanlardan, afetlerden koru...
Bizleri evlatlarımızın acısıyla imntihan etme...
Yavrularımıza zarar verecek davranışlardan bizleri uzak tut, koru...
Evlatlarımı bedeni sağlam, aklı sağlam, organları sağlam, sağ-sağlim kucağımıza almayı nasip et....
Amin....

iyi günlerinde kullan canım, renki çok güzel yaaa çok yakışmıştır sanaa, fotoda belli olmamış rengi ama göbişinle çekersin, eşinede çok slm sağolsun..

Benim evin ışıklarını ben loş seçtim.. Bütün gün pc başında olunca evde fazla ışık istemiyor bünye :) 6 tane ampul var 4'ü loş onun için fotolar böyle çıkıyor. bir dahakini inşallah gün ışığında çekebilirim o zaman net çıkar :)

tatlım ne güzle yazmıssın tüm kalbimle amiinnnn diyorum hepimzi için

Günaydın kızlar, ferra salon demir ilacı ve aynı anda elevit kullanan varmı?Dün çok midem bulandı (bu arada hamile kaldığımdan beri hiç mide bulan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…