oturma simidim geldi... çok şükür rahat rahat oturabilicem artık
ahhh canımm yaa keşke beni haklı bulsa.. mutlaka gecerli bi sebep anlatcak. kendini haklı bulcak. ama yeri gelince yüzüne vurmayı bilrim ben içime atamam huyum değill:)
canımmm çok tşkler.. ben de eşimi hiçç sıkmam. çünkü yanlış mı bilmiyorum ama ona inanılmaz güveniyorum dürüstlüğüne sadakatine.. ve akşamları çok sık cıkmak istiyo. ne bilim bi arkadası aşağı geliyo biraz konuşalım diyo. o da sorunca git diyorum. daha hiç yok dememişimdir. ki kalmışki benim eşim çokkk yoğun çalışan şehir dışına sık cıkan bi insan. ama onuun da bu rahatlık karsısında bana daha özverili olması gerekmez mi? defalarca konuştuk. ağzı cok iyi laf yaptıgından kalıyorum kendimi ifade edemiyorum ona karşı. bu da cok byük bi sorun. nerdeyse kendimi suçluyorum onu suçlamak için başladığım bi kavgada.nasıl oluyo da kendini haklı buluyo bilmiyorum.. bi de hatalı oldugu bi durumda arayı özür dileyerek kapatmaz. sadece ilgili davranarrak havayı yumuşatır. haksız olmayı sevmiyo arkadaş. ya işte tatlımmm artılarını düşünerek eksilerini kapamaya çalışıyorum kendimce.. yoksa içim içimi yer
esra cım, bu konuda konuşmak keşke çözüm olsa.. bebek konusunda evlendiğimiz günden beri ısrar eden kendisi. deliii gibii baba olmak istiyo. cocuklara hayran. cok sever. ve ben cok iyi bi baba olacagını düşünüyorum ama tabi belli olmzz.. cünkü bu kdr baba olmak isteyen birinin eşini hamileyken el üstünde tutması beklenir ama malesef öyle olmadı.. inşallah çocuguyla cok ilgilenmesi, çok iyi bi baba olması durumunda bi yanılgı yaşamam
:26:
bende dün aldım biliyo musun oturma simidini
kuyruk sokumumda ağrı hissediyordum doktor onu bi deneyebilirsin dedi
inşallah faydasını görürüz
bende dün aldım biliyo musun oturma simidini
kuyruk sokumumda ağrı hissediyordum doktor onu bi deneyebilirsin dedi
inşallah faydasını görürüz
canım nasıl bişi linki var mı ?
güle güle giy canımmiyi gülerinde kullan emii
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nelerinin-anneler-gunu-hediyeleri-yeni-7.html
canım ben de öğrencilik yıllarımda tamamen haklı olduğum bir konuda onunla konuşunca ne kadar haksız olduğumu görürdüm... aslında iş öyle değil... o fikrinden caymadığı için sen pes ediyorsun ve ona hak veriyorsun... kesinlikle ne düşünüyosan kendinden emin bir şekilde ona anlatmalısın. kendisini haklı çıkarmasına izin vermemelisin.çünkü şuanki durumda tamamen sen haklısın... artık küçük değiliz... kadın olduk, evimizi idare ediyoruz, eşimizi, ailelerimizi...yakında anne olucaz... kararlarından düşüncelerinden ödün verme canım. umarım dediğin gibi iyi bir baba olur... ama sen bugünleri bir daha yaşamıcaksın... ömür boyu böyle hatırlamak istemezsin eminim...
Tekrar teşekkür ederim tatlım. Renkte o kadar yakıştı ki anlatamam :) gençleştirdi beniiiEşimde çok beğendi.. Kesene bereket tatlım.
Aman haa canım sorun nedir bilmiyorum ama sakın haa.Bebişin hatrına öyle durumlarda derin derin nefes al ver.
Geçenlerde benim de gerildiğim bir anda karnımı tutup konuştum bebişimle,o üzülmesin diye..
Allah'ım yardımcın olsun canım,umarım önemsiz geçici bir sorundur...
canımm akşam hemen çıkmıştım mesajını şimdi gördümm...sağol canımmcımm
hayırdırrr hemşom yaaa..kim sana gergin günler geçirtiyorr..ne kendini ne bebeğini üzmee emi? umarımm hemen atlatırsın bu dönemi...:26:
günde 1 bardak süt, 1 kase yogurt kesin tüketiyorum canım...bazen 2 bardak süt yada 2 kase yogurt şeklindee dengeliyorumama en baştan beri ceviz ve pekmezden vazgecmedim...bide suuuuuuuuuu zaten şimdi susuz duramıyorum bünyem alıştı daa
inşallahh teyzesii..cumartesiyee şurdaa ne kaldı...tammm 24 saat sonraa (8.40 civarı yarın) doktorumuzu bekliyoruz olacagızz...20 dakıka kalmışş olcak allahın izniylee minigımle buluşmamızaaa
canım eşim çok üşengeç bi adamdırr...hadi hadi hadiii diycennn ancakkk iknaa edersinnn yaniiama doktor yürüyün dedi diyee ikna etmem çok daha oluyor...'babasııııı yaaa nasıl kıyıyon bizeeeee, hadi ama bizim için'diyorum...gidiyoruzz yürüyüşee...
ayyy benım eşimde kilo aldı...zaten geçenlerde bana diyor (belki söylemiştim sizedee) 'hatunnnn 9 aylık halini merak ediyorsannn bana bakk
ahhh canımmm onunlaa geçmiş olsun...üzme kendiniiaminnn canımm hepimizin evladını korusun inşallah...dualarımız tüm annişlerle...hormonlar tavan yaptı tabiki...herşeyi kafaya takıyoruzz...olmadık şeyleri olmuşş gibi kafamda kurup ona bile canımı sıkabiliyorum bazen bende...sonraaa nilciğiimin dediği gibi sırdaşım, bebeğimlee konusuncaa geçiyor..onun içinn takmayacaksın sende ufacık şeyleri kafanaaa :26:
bizde geldikk teyzoşş...iş yerinde yaptık kahvaltımızı her zamanki gibi...peynir,domates, biber, mısır ekmeği yedik...bideeee süt içtikk
günaydıınnnnn tüm teyzoşlaraaa ve bebeciklerineee
ben bugunnn baş ağrısıylaa uyandım...7.30da uyanıp 8deki mesaiyee zor güç belaa yetiştim...halendee başım ağrıyor...yani dünde çok geç yatmadım ama neden böylee oluyorkii...bebeğimdeee hissediyormu acaba benimm bu sersem hallerimi acaba
boşver canım diycem ama ben de yapabilsem keşkeokulda öğrencileri bırak okul idaresi bu ara çok canımızı sıkıyor herkes bıkkın geliyor okula..o kadar sinir ettiler ki artık gün sayıyorum şu okullr bir bitse diye..tayin isteyecez inş. çıkar..gerçi tayinleri de ertelediler ne olacağımız belli değil..eğitim sistemi 3 ayda değişir mi ya..kimse ne yapacağını ne olacağını bilmiyor..sürekli kafam dolu benim de..karnımı tutup,kızıma saırılıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama bi bakmışım gecenin bi yarısı uyanıp bunları düşünmeye başlamışım
üzme kendini artık olan olmuş insan kendine engel olamıyor bazen
Günaydın kızlar...
Hiç iyi değilim.. dünden beri çok moralim bozuk... dün akşam kaç saat ağlayıp durdum, teyzeme anlattım sadece(arkadaşım gibidir).annemler bilse mahvolurlar. teyzem, ağlama bebeğe zararı olur dedikçe daha çok ağladım... kardeşimle ilgili bir sorun... ama çok çok canım acıdı... kardeşimin yüzüne eskisi gibi bakamayacağımdan korkuyorum. yaptıkları, arkamızdan çevirdiği işler... ilerde o kadar mutsuz olucak ki bunu görmeye nasıl dayanıcam bilmiyorum... bazen öyle bir an geliyor ki inanın herşeyden soğuyorum, insanlara inancım kalmıyor en yakınımıa bile... pes etme noktasına geliyorum. Keşke eşim yanımda olsaydı da kardeşimle aynı evde olmak,onla yüz yüze gelmek konuşmak zorunda olmasaydım...
Dün akşam bişey yiyemedim normal olarak... ayran içtim uyudum... sabah zor bela kalktım, bir bacağıma kramp girmiş saatlerce geçmedi acısı...sürüne sürüne işe geldim...
Midem o kadar bulandı ki... zorla bi sandvic yiyebildim. Şuanda sanki onu da çıkarıcam gibi hissediyorum...
Hepiniz iyisinizdir inşallah... Ben bugün buralarda pek olamayacağım... Hiç içimden gelmiyor gülmek, konuşmak... Tek isteğim başımı yastığa bastırıp ağlamak... İşyeri de çekilmiyor şuan...
Hepiniz kendinize iyi bakın... selametle kalın...
ben de otururken bir ağrı sızı yok, sizin kuyruk sokumu ağrıyor demii
evt canım haklısın. çok sacma bişey için bile gecenlerde ağlattı beni. cok kısa süre sonra pişman oluyo ama neye yararki? ben elimden geldiğince düzeltmeye calıscam yoksa kendi basıma devam etcem sorunlarımla ilgilenmeye.. bebeğime de kendime de yeterim nasıl olsa.. hep kendimden kötülere bakarak şükretmeyi biliyorum yine de. bir çok huyu benden bile iyi bunu biliyorum. her huyunu kabul etmek zamanla olcak galiba. umutluyumsana da çok teşekkür ederim..
iyi günlerinde kullan canım, renki çok güzel yaaaçok yakışmıştır sanaa, fotoda belli olmamış rengi ama göbişinle çekersin, eşinede çok slm sağolsun..
Bugün cuma, hepbirlkte amin diyelim.
İnsanın kendine ettiği dua, başkalarına ettiği dua kabul olur derler,inşallah....
Rabbim, sen bizi evlatlarımızı, sevdiklerimi kötülüklerden, kötü niyetli insanlardan, afetlerden koru...
Bizleri evlatlarımızın acısıyla imntihan etme...
Yavrularımıza zarar verecek davranışlardan bizleri uzak tut, koru...
Evlatlarımı bedeni sağlam, aklı sağlam, organları sağlam, sağ-sağlim kucağımıza almayı nasip et....
Amin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?