2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bak yaaa esram hayatım bana güzelimm nasıl gülüyoorrrr napalım bunu ısıralım mı :118::118::118:
:76:

ayyy biz neler çekiyoruz şuannnn bir bilsennnn :2: o kadar isterdim ki pijamalarımı giyip ya da duştan sonra bornozumla uyuklamayı
kendi paranın sahibi olmak kolay değil güzelim her hayatın kendine göre sıkıntısı var
ama bazen diyorum ki ben iyi ki okumamışım ben özgürlüğümü seviyorum okusam bile çalışmazdım herhalde :97:
sıkıya gelemiyorum ben sanki :96:

Kızlaaar dün akşam bebek görmeye gittik eşimle, 20 günlük erkek bebiş, o kadar küçük ki... Sürekli uyuyor, bir ara uyandı kucağıma verdi annesi, alıştırma yap bakalım diye, tutamadım bir türlü bebişi, ağlamaya başladı kucağıma alınca oysa ki kardeşimi ne güzel tutardım küçücük halimle, hiç de ağlamazdı. Belki de yabancı koku olduğu için ağlamıştır, değil mi kızlar? Kendi bebeğimi rahatça tutabilirim değil mi :18:

kesinlikle tutarsın canım
ben kendi bebeğimin üzerini rahatlıkla değiştirirken baskasının bebeğine dokunamam korkarım :18:

kız burcuxxx işlerin altında kaldın değil miii
akşam gene yemek yeme ceza kesecem sana çok çalışıyor yemek yemiyor diye bebeğin beni vekil tayin etti

tabiki de tutarsın canım hemde öyle güzel tutarsın ki annesisin sen. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ayyyyyyyh öyle bir flmde vardı, babası sol göğsüne meme takıyordu yapay ordan emziriyordu çok komiktii annede emziriyor babada

ayy o ne yaaa

ay canım haklısın... ben de tamtersi... ben kendi paramı kazanmalıyım diye başladım... Allaha şükür işim çok rahat... Ama ilerde kendi işimi kurmanın hayali var... Sırf saat 9 da uyanabilmek için
dediğin gibi ev hanımı olmak ta zor... her izin aldığımda ben iştekinden daha çok yoruluyorum evde

ayy yavrum benimmm... dediğin gibi kokuna alışkın olmadığı için huysuzlanmıştır... kendi bebeğini öyle bi tutarsın ki başkalarının tutmasını beğenmezsin sıkma canını...

ne tatlıdır şimdi ooo

oo ben 1 aydır hissediyorum belki de daha fazla:) önce seyirme gibiydi sonra kanat çırpması, fokurdama gibi oldu. şimdiyse 1 haftadır minik minik pıt pıt karnıma vuruşlarını hissediyorum. benim bebeğim hareketli. bakma sen anneler hissediyor bağırsak vs diyolar ama değil ben bundan eminim :)

tez zamanda gelir inşallah:)

güle güle kullan:) merak ettik hemen koy:)

gözün aydın sonra kim kime aldı açıklayacağız değil mi?

benım canımda barbunya cektı valla :)

benimde ya hem de nasıl çekti valla

korkma kendi bebeğin olunca farklı olur:)

Valla ben ablamın oğluşuyla acaip ilgilenmiştim,gece bile ablam uyurken benim kalkıp nefes alıyo mu acaba diye bakmışlığım çoktur.

Hatta 15 günlükken ve 40'ı çıktığında ben yıkamıştım.Daha da neler neler,yani yeğenim beni bayağı bi deneyim sahibi yaptı.4 yaşında eşeğim şimdi...Fırlamanın biri en sevdiği oyun"kaslambaç"

Bayılıyorum böyle harflerin yerini değişik söylemesine...

resim ekledik ya resimin olduğu mesajda düzenleme yapıp resim altına atıyorum bulemsunun burcuxxx a hediyesi diye yazalım sonrada alıntılı sekilde teşekkür ederiz
yanii resim ve hediye sahibi bir arada olsun
nasıl olur?

kızlar kola içtim biraz :44:
ve bbebiş çok hareketlendi. elimi karnıma koydum.ufak ufak çıkıntılar geldi elime.
o kadar hissediyorumki dün geceden beriiii ... çok büyük bi mutluluk ve heyecan. içerde neler yapıyor acaba bu ufak yaramazzzzz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…