şekerim ben önceki sayfada sordum oradan ulaşabilirsintabi yazısını söylemesi lazum
ayy sorma canım... benim bu cumartesi mesaim var bi de
2,5 yıl deliksiz uyucam bebişim izin verirse
sonra yine kabus dolu sabahlar başlıcak
kızlar ben çizelge derken mesajın altında bebeğin hafta ve gelişimini gösteren çizelgeden bahsettiğinizi sanmıştım galiba yanlış anlamışım kusura bakmayın
- BarbunyaPilaki hoşgeldin aramıza
hayat işte çok acımasız değil mi :97:
bebeğin izin vereceğini sanmıyorum canımmayy yesinlerr onuuu esranın bebişiii annen hayal kuruyor uyutma onuuu teyzemmm
yok canım bir senin yaptıgın var birde benimki gbi çizelge var hangisini istersen o olsun
yaaa ne diyosun sennnn... akıllıdır benim bebeğim... annesiyle uyur annesiyle uyanır... gece de babası süt verir artık
bak yaaa esram hayatım bana güzelimm nasıl gülüyoorrrrnapalım bunu ısıralım mı :118::118::118:
kendi paranın sahibi olmak kolay değil güzelim her hayatın kendine göre sıkıntısı varayyy biz neler çekiyoruz şuannnn bir bilsennnn :2: o kadar isterdim ki pijamalarımı giyip ya da duştan sonra bornozumla uyuklamayı
kesinlikle tutarsın canımKızlaaar dün akşam bebek görmeye gittik eşimle, 20 günlük erkek bebiş, o kadar küçük ki... Sürekli uyuyor, bir ara uyandı kucağıma verdi annesi, alıştırma yap bakalım diye, tutamadım bir türlü bebişi, ağlamaya başladı kucağıma alıncaoysa ki kardeşimi ne güzel tutardım küçücük halimle, hiç de ağlamazdı. Belki de yabancı koku olduğu için ağlamıştır, değil mi kızlar? Kendi bebeğimi rahatça tutabilirim değil mi :18:
Kızlaaar dün akşam bebek görmeye gittik eşimle, 20 günlük erkek bebiş, o kadar küçük ki... Sürekli uyuyor, bir ara uyandı kucağıma verdi annesi, alıştırma yap bakalım diye, tutamadım bir türlü bebişi, ağlamaya başladı kucağıma alıncaoysa ki kardeşimi ne güzel tutardım küçücük halimle, hiç de ağlamazdı. Belki de yabancı koku olduğu için ağlamıştır, değil mi kızlar? Kendi bebeğimi rahatça tutabilirim değil mi :18:
ayyyyyyyh öyle bir flmde vardı, babası sol göğsüne meme takıyordu yapay ordan emziriyorduçok komiktii annede emziriyor babada
:76:
kendi paranın sahibi olmak kolay değil güzelim her hayatın kendine göre sıkıntısı var
ama bazen diyorum ki ben iyi ki okumamışım ben özgürlüğümü seviyorum okusam bile çalışmazdım herhalde :97:
sıkıya gelemiyorum ben sanki :96:
Kızlaaar dün akşam bebek görmeye gittik eşimle, 20 günlük erkek bebiş, o kadar küçük ki... Sürekli uyuyor, bir ara uyandı kucağıma verdi annesi, alıştırma yap bakalım diye, tutamadım bir türlü bebişi, ağlamaya başladı kucağıma alıncaoysa ki kardeşimi ne güzel tutardım küçücük halimle, hiç de ağlamazdı. Belki de yabancı koku olduğu için ağlamıştır, değil mi kızlar? Kendi bebeğimi rahatça tutabilirim değil mi :18:
Merhaba arkadaşlar nasılsınız, Ankara'da yağmur ve can sıkıcı bir hava var. Biz bugün 15+1 olduk 16. haftaya girdik bakalım, heyecanlıyız sabah karnımda bişeyler hissettim ama bebek mi başka bişey mi anlayamadım, ilk bebeğine hamile annelerde hareketlerini hissedebilen var mı?
ay bu kargo ne ağır yaaa,
adam tamam getiriyorum dediğinden 3 saat geçti arıyorum anca çıkmış sözde yoğunlarmışşmışşş
6 ya kadar gelir insallah birde iş yerime diye değiştirdim, 6 dan sonra getirirlerse oyarım onları :18:
selam kızlar ben erca. bu annemin üyeliği...
şimdi anneme geldim de buradan yazıyorum dayanamadım yazayım dedim
hediyem gelmiş. vallahi beni tanısa arkadas bu kadar denk getirebilirdi... bayıldım hediyelerime :)) şahanee
eve gidince paylaşırım resimleri:) içeriğini söyleyim. çook moda renk bir oje süper havalı bir kolye şık bir çorap ve şeker bir toka :) vee birde içten yazılmış bir mektup:)
evetttt kızlar :118:
family nin kargosuda dağıtımdaymış
er_ca da aldı hediyesini :109:
milona akşam kendi alacak kargo şirketinden
hayatbanagüzell kargocusunu bekliyorr:111:
almina_göksu almış olarak gözüküyor hediyesini:112:
beysal aldı hediyesini
derin birrr ohhhhhh çekebilirizzzzzzzz:118:
benım canımda barbunya cektı valla :)
resim ekledik ya resimin olduğu mesajda düzenleme yapıp resim altına atıyorum bulemsunun burcuxxx a hediyesi diye yazalım sonrada alıntılı sekilde teşekkür ederizoo ben 1 aydır hissediyorum belki de daha fazla:) önce seyirme gibiydi sonra kanat çırpması, fokurdama gibi oldu. şimdiyse 1 haftadır minik minik pıt pıt karnıma vuruşlarını hissediyorum. benim bebeğim hareketli. bakma sen anneler hissediyor bağırsak vs diyolar ama değil ben bundan eminim :)
tez zamanda gelir inşallah:)
güle güle kullan:) merak ettik hemen koy:)
gözün aydın sonra kim kime aldı açıklayacağız değil mi?
benimde ya hem de nasıl çekti valla
korkma kendi bebeğin olunca farklı olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?