teyzoşlarr hepinizee iyi haftasonlarıı....bugun sabah 9 da doktor kontorümüz vardı...çok heyecanlı değildi en başta ama doktorun kapısında beklerkennn kalbım yerınden fırlayacak gbı hızlı hızlı atıyordu..sonundaa bize sıra geldi...ve doktorr amcamızlaa görüştükk..(bu yeni bi doktor önerdiler bide buna gidelim dedik, başka bi hastanede) sonudaa ultrasona aldı beni ve kuzucugumuu gördükk...kafasını ellerinin arasnaa almış..uyuyordu sanırım....
allah izin verirsee bi oğlumuzz oluyor...%90 erkek, kemik yapısına göre dedi...minicikte bi pipi gördükk ama tüm uğraşlarına rağmen iyi bi pozisyon yakalayamadı...rahatsız etmeyelim paşamızı dedik ve ısrarcı davranmadık...%100 demediği için kendimi çok kaptırmak istemiyorum..ama Rabbim gönlümdekini biliyor,, siz dostlarımda biliyorsunuz..çok sevindimm... çok mutlu oldum...daha kimseciklere söylemedik...10 gün sonra kendi doktoruma gidicem zaten...o zamana biraz daha büymüş olur ve o da kesin bişey söylersee ilan edicez ama size söylemesem olmazdıııı...hemen haber vereyim dedimm canlarım...
öpüldünüzz..kendinizee çok iyi bakın...
Ayyy canımmmm,yerim o oğluşu bennnn..Çok sevindim hayatım.Allah tamamına erdirir inşallahhhh.Senin %90 benim %80 bakalım ne zaman netleştiricez
10 gün sonra gideceksin demek bende perş.ya da cuma gideceğim kısmetse malum 16.hafta da oluyorum.Herhangi bir vitamin,ilaç vs.başladı mı canım?
sağolll kuzummmmmmmmmmmmhayırlısıylaa netleşşin inşallahhh cinsiyetlerimizz...bebeğimm diyee sevdiğimizz kuzucuklarımızı birazdaaaaa oğluşummm diye sevelimmm
canım sadece elevit içiyordum..bu gittiğim doktorda kan ilacı verdi.groferon adı:44: ancak bi gün elevit bi gün kan ilacı al dedi:44: şimdilik öyle yapıyorum ama kendi doktorumaa gidincee sormam gerekecekk
bide ben balıktan tiksindim doktor bey yiyemiyorum deyice...balık yağı yazdı...hergün tok karna al dedi...mide bulantısı yapabilir dedi ama hamdolsunn sıkıntım yokk:26:
21inde kendi doktorumaa gidicem...inşallahh bizde o gün tam 16 haftalık oluyoruzz teyzesiihem cinsiyetimiz netleşir hemdeee vitaminleri sorarımm
sen nasılsınn kuzum? nasıl geçti haftasonun? anneler günü için özel bişeyler yaptınızmı?
anneler günün kutlu olsun çiçeği burnundaa anneee
Di mi yaa tam netleşsin de hayırlısıyla öyle sevelim artık,bebişim bebişim deyip duruyoruz
Ya şu kan ilacını her hamileye vermek zorundalar mı acaba yaa,ya da kansızlığı olan annelere mi veriyorlar merak ediyorum açıkçası...:44:
İyiyim canım bende haftasonu güzel geçti İzmit'teydik arkadaşlarla birlikte.2 tane de biri 17 diğeri 18 aylık ufaklıkları var 2 arkadaşında
onlarla uğraştık,bi nevi staj gibi oldu :)
Çok teşekkür ederim tatlımm..Seninde anneler günün kutlu olsun..Daha nice nice anneler günü görmemiz dileğiy
sağolll kuzummm
teşekkür ederizzz teyzesiiiisağlıklaa sıhhatlee gelsinn benim en büyük dileğim..rabbim gönlümüze göree versin...21inde kendi doktorumuza gidicezz hayırlısıyla bidee kesinleşirsee daha bi iyi inancaamm oğluşumunnn geldiğinee
anneler günün kutlu olsunnn bebeğimmm...sen daha iyisin umarımmm buaralar? sıkıntıların devam etmiyor demi allahın izniylee
çok geçmiş olsun canımm doktorun ilaç vermedimi? kendine dikkat etmen lazım ilk3 ayı bitirdik Allahın izniyle son üç ayıda bitiririz inşallah.
ayy canm ne güzel söylemişsin . bende bugün eşimle arabada gelirken hayal kurdum yavrumu hayal ettim araba koltuğunda etrafı seyrederken acaba nasip olacak mı dedim kendi kendime.sen ne zaman gifiyorsun cinsiyetini öğrenmeye ben 2 hafta sonra gidicem gösterirse görücez inşallah.
:
Günaydın kuzular ve anneleriiii
neler yaptıız bakalım hafta sonu???
biz cumartesi teyzemiz geldi onunla gezdik bayaa bi (bayadır hareketsiz kalmışım yürümek yordu bizi)sonra ananemizin açtığı kermeste vakit geçirdik sonra ananemize gittik mamamızı yiyip döndük evimize
pazar sabahı malum anneler günü idi babamız bize çoook güzel bir kahvaltı süprizi yapmış beraberce kahvaltımızı yaptık evdeydik yattık kalktık pazar keyfi yaptık film izledik falan bir ara anne karnında yolcıuluk diye bir dvd izledim ntv yayınlarının tavsiye ederim kesinlikle yurt dışında çekilmiş yumurta halinden doğuma kadar evreleri anlatıyor ve gösteriyor..
kadın doğumda gıkı bile çıkmadan doğurdu hatta bebişin kollarından kendi tuttu çekti öleee bakakaldım :)
böyle yani anneler siz neler yaptınız bakalım
Eki Görüntüle 415165
ayy limangoda ki tulumlara bayıldım ya çok güzeeelll
moonsuncum bende erkek bir doktora gidiyorum dediğin gibi 10 dk falan sürüyor benimde ama adam ben sormadan sölüyo ne varsa benim tek karım kurumumla tam anlaşmalı hastane sadece 12 tl veriyorum artı hiç ücret ödemiyorum doğumda bile
Kızlar günaydın...
sabah evden çıkarken tek taşımın kaybolduğunu gördüm... aradım taradım hiçbiyerde yok... kardeşim evde aramaya devam ediyor ama bulunacağını hiç sanmıyorum... çok çok moralim bozuldu sabah sabah... eşim de "senden kıymetli mi ben sana daha ne yüzükler alırım" diye moralimi düzeltmeye çalışıyor ama bana ne alırsa alsın o yüzük başkaydı... keşke tüm takılarım kaybolsaydı da söz yüzüğüme bişey olmasaydı...
günaydın canım geçmiş olsun inşAllah bulunur canını sıkma senden bebeğinden kıymetli değil
Kızlar günaydın...
sabah evden çıkarken tek taşımın kaybolduğunu gördüm... aradım taradım hiçbiyerde yok... kardeşim evde aramaya devam ediyor ama bulunacağını hiç sanmıyorum... çok çok moralim bozuldu sabah sabah... eşim de "senden kıymetli mi ben sana daha ne yüzükler alırım" diye moralimi düzeltmeye çalışıyor ama bana ne alırsa alsın o yüzük başkaydı... keşke tüm takılarım kaybolsaydı da söz yüzüğüme bişey olmasaydı...
sağol canım... bulunacağını hiç sanmıyorum. haklısın... ne zaman bişey olsa karnım kasılıyor acıyor... hemen topladım kendimi... yapacak bişey yok...
sen napıyosun. haftasonu eşin ne yaptı anneler gününde??
benimki uzaktan kutlayabildi sadece... kardeşlerim buket yaptırmışlar çok güzeldi... bir de pasta yaptılar annemle benim içinyarısı sade yarısı kahveli bir sürü arkadaşım aradı anneler günümü kutlamak için... öyle mutlu oldum ki anlatamam....
kızlar günaydınnnnn iyi haftalar,
hepinizin geçmiş Anneler Günü Kutlu olsun
Hafta sonu kayınvalidemdeydik, nete giremedim internetleri bozulmuş, hediyemin fotosunu koydummgönderen arkadaşa sonsuz teşekkürler, çkkkkkkkk beğendim üzerime göre bu kadar denk gelirrrr
Güzel bir anneler günüydü ne kadr tam anne olmsaktaeşim de hediye almış çok duygulandım,
cumt. günü bebeğimi gördüm çokkkkk sevindim, mutlu oldum EN GÜZEL HEDİYEM OYDU kimse alınmasın
bu doktora resmen bayıldım hayatımda gördüğüm en arıntılı ultrasona ait, bebeğimin kalp kapakçığna kadar her şeyii kontrol ettii, 5 parmağını saydı, kan dolaşımını v.s. maşallah hiç bişeyciği yok çok sağlıklı dedi.pipiği göstermek bilmedi benim yavrum, çok uğraştı doktor gördü, bize gösterdi, sanırım orada pipi var mavilere başyalabilirsin dedi takıldı, erkek oğluşum onaylandı :)
ama en güzel görünen hafta 16 ve 17 haftaymış onu da söledi siz ona göre gidin :)
oğlum kıpır kıpır o kadar sevimliydikiiiiii, çok uzun kaldık ultrasonda bayldım resmennnn bebeğimeee
doktor cd. yaptı görüntülerinden verdi ikide bir bakıyorum, 12+2 göründü bir gün önde :) gelişimide çok güzel darısı görmeyenlerin başına:16
bu arada annesininbirtanesi de gidecekti belli oldu mu geçmişi okuyamadım, bu gün çok yoğun olacağımmm
kızlar hepinizi öptümmmm
Di mi yaa tam netleşsin de hayırlısıyla öyle sevelim artık,bebişim bebişim deyip duruyoruz
Ya şu kan ilacını her hamileye vermek zorundalar mı acaba yaa,ya da kansızlığı olan annelere mi veriyorlar merak ediyorum açıkçası...:44:
İyiyim canım bende haftasonu güzel geçti İzmit'teydik arkadaşlarla birlikte.2 tane de biri 17 diğeri 18 aylık ufaklıkları var 2 arkadaşında
onlarla uğraştık,bi nevi staj gibi oldu :)
Çok teşekkür ederim tatlımm..Seninde anneler günün kutlu olsun..Daha nice nice anneler günü görmemiz dileğiy
sabah 6 gibi mutlaka uyanıp safra çıkarıyorum. ama en azından tüm yediklerimi çıkarmıyorum. çünkü sadece annemde yemek yiyorum. evede 11 gibi geliyorum. sanırım bu bakımdan iyiyim. çok şükür iyice azaldı bulantım. bazı gün çok bazı gün az. Rabbim bebeğimi sağlıkla kucağıma versin de herşeye razıyız :)
yarın kontrole gidicem canım. ama inan ki cinsiyetini hiç merak etmiyorum desem yalan olmaz. tek endişem sağlığı. elbette tüm anneler için öncelik ve merak bu. ama dr. söylemediği sürece sorasım bile yok. yarın 2li test için gidicez. sonra sonuçları alınca belki haftaya olabilir. ayrıntılı iç organı falan içinde prof.a gidicem.:18: belki o söyleyebilir. ama çok erken ya..
eşime soruyorum. kız mı hissediyorsun oğlan mı diye cvp 'evlat hissediyorum.' onun da merakı yok. bir kere üzülünce şimdi tek endişe kucağımıza sağlıkla alabilmek.
bende bebeğimle ilgili bir sürü hayaller kuruyorum. bugün avm de elektronik oyuncaklara bindiriyordu herkes çocuklarını acaba dedim, bizde bu heyecanı eğlenceyi yaşayabilicek miyiz:)
Allah hepimize tüm dileyenlere, bekleyenlere güzel kaderli, sağlıklı, ahlaklı, hayırlı evlatlar versin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?