2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Gecenin son tebriğide benden gelsin:))...Bütün anne adaylarının anneler gününü kutluyorum..Umarım yaşanan bu ilk heyecanlı gününüz çok çok güzel geçmiştir..

Ayyy canımmmm,yerim o oğluşu bennnn..Çok sevindim hayatım.Allah tamamına erdirir inşallahhhh.Senin %90 benim %80 bakalım ne zaman netleştiricez

10 gün sonra gideceksin demek bende perş.ya da cuma gideceğim kısmetse malum 16.hafta da oluyorum.Herhangi bir vitamin,ilaç vs.başladı mı canım?

sağolll kuzummmmmmmmmmmm hayırlısıylaa netleşşin inşallahhh cinsiyetlerimizz...bebeğimm diyee sevdiğimizz kuzucuklarımızı birazdaaaaa oğluşummm diye sevelimmm

canım sadece elevit içiyordum..bu gittiğim doktorda kan ilacı verdi.groferon adı:44: ancak bi gün elevit bi gün kan ilacı al dedi:44: şimdilik öyle yapıyorum ama kendi doktorumaa gidincee sormam gerekecekk
bide ben balıktan tiksindim doktor bey yiyemiyorum deyice...balık yağı yazdı...hergün tok karna al dedi...mide bulantısı yapabilir dedi ama hamdolsunn sıkıntım yokk:26:

21inde kendi doktorumaa gidicem...inşallahh bizde o gün tam 16 haftalık oluyoruzz teyzesii hem cinsiyetimiz netleşir hemdeee vitaminleri sorarımm

sen nasılsınn kuzum? nasıl geçti haftasonun? anneler günü için özel bişeyler yaptınızmı?

anneler günün kutlu olsun çiçeği burnundaa anneee

Di mi yaa tam netleşsin de hayırlısıyla öyle sevelim artık,bebişim bebişim deyip duruyoruz
Ya şu kan ilacını her hamileye vermek zorundalar mı acaba yaa,ya da kansızlığı olan annelere mi veriyorlar merak ediyorum açıkçası...:44:

İyiyim canım bende haftasonu güzel geçti İzmit'teydik arkadaşlarla birlikte.2 tane de biri 17 diğeri 18 aylık ufaklıkları var 2 arkadaşında
onlarla uğraştık,bi nevi staj gibi oldu :)

Çok teşekkür ederim tatlımm..Seninde anneler günün kutlu olsun..Daha nice nice anneler günü görmemiz dileğiy

merhaba cnm cok yakınlardaymıssın bize ay bizde hep bebiş die sevıyoz bi adı olsun artık dimi cnm bende kansızım hatta surup kullanıyorum 4.aydan sonrada şart vvucut kendı tamamlayamıyomuş

sabah 6 gibi mutlaka uyanıp safra çıkarıyorum. ama en azından tüm yediklerimi çıkarmıyorum. çünkü sadece annemde yemek yiyorum. evede 11 gibi geliyorum. sanırım bu bakımdan iyiyim. çok şükür iyice azaldı bulantım. bazı gün çok bazı gün az. Rabbim bebeğimi sağlıkla kucağıma versin de herşeye razıyız :)

yarın kontrole gidicem canım. ama inan ki cinsiyetini hiç merak etmiyorum desem yalan olmaz. tek endişem sağlığı. elbette tüm anneler için öncelik ve merak bu. ama dr. söylemediği sürece sorasım bile yok. yarın 2li test için gidicez. sonra sonuçları alınca belki haftaya olabilir. ayrıntılı iç organı falan içinde prof.a gidicem.:18: belki o söyleyebilir. ama çok erken ya..
eşime soruyorum. kız mı hissediyorsun oğlan mı diye cvp 'evlat hissediyorum.' onun da merakı yok. bir kere üzülünce şimdi tek endişe kucağımıza sağlıkla alabilmek.
bende bebeğimle ilgili bir sürü hayaller kuruyorum. bugün avm de elektronik oyuncaklara bindiriyordu herkes çocuklarını acaba dedim, bizde bu heyecanı eğlenceyi yaşayabilicek miyiz:)

Allah hepimize tüm dileyenlere, bekleyenlere güzel kaderli, sağlıklı, ahlaklı, hayırlı evlatlar versin Rabbim.

Günaydın canlarımmmm ve sevgili minikleri nasılsınız bakalımm ben haftasonu kabuslar gördüm ay Allah koruusnnnn nasıl geçti hafta sonunuz

annesininbirtanesi canımmmm çok sevindim hayırlı olsun % 90 lık oğluşunn yerim ben onu

Günaydın kuzular ve anneleriiii
neler yaptıız bakalım hafta sonu???
biz cumartesi teyzemiz geldi onunla gezdik bayaa bi (bayadır hareketsiz kalmışım yürümek yordu bizi) sonra ananemizin açtığı kermeste vakit geçirdik sonra ananemize gittik mamamızı yiyip döndük evimize
pazar sabahı malum anneler günü idi babamız bize çoook güzel bir kahvaltı süprizi yapmış beraberce kahvaltımızı yaptık evdeydik yattık kalktık pazar keyfi yaptık film izledik falan bir ara anne karnında yolcıuluk diye bir dvd izledim ntv yayınlarının tavsiye ederim kesinlikle yurt dışında çekilmiş yumurta halinden doğuma kadar evreleri anlatıyor ve gösteriyor..
kadın doğumda gıkı bile çıkmadan doğurdu hatta bebişin kollarından kendi tuttu çekti öleee bakakaldım :)
böyle yani anneler siz neler yaptınız bakalım

hoşgeldin beysal bende cumartesi annemlerdeydimm FB-GS maçı vardı eşim FBli ben GSliyim beni maça götürmedi çok heyecanlıyımdaa tabi noldu biz şampiyon oldukk annemlerde yemek yedik maçtan snra eşimi baya gıcık ettim ohhh ben ona diyorum bırak FByi doğru yola gel diye dinlemiyorrr

paazar evdeydik dinlendim uyudum çamaşır ütüyle geçti

ya kafam çok karışık size danışayım ben medical parkta erkek bir doktora gidiyorum.. Doktordan memnun olanda çok olmuş olmayanda kafam karıştı ççok bursada bahar hastanesi var orada bayan ağırlıklı doktor ve çoğu testten ucret almıyorlarmış.. MEdicalde cumartesi ikili testim var 60 muayane ucreti+ 60 ikili test ucreti alıcaklarmış.. Baharda sadece muayane ucreti 42TL öduyorsun.. Benim doktor SSklılara bakmıyor ne yaptırırsak özelden onuda geçtim ilgisi yetersiz geliyor bana...

Sürekli kilo almıcaksın yok şöyle aynı şeyleri söyluyor ve odasına giripp cıkmamız 10 dakıkayı bulmuyor napsam bilemedim etrafımda referans alacagım kişilerde yok ki

ayy limangoda ki tulumlara bayıldım ya çok güzeeelll

moonsuncum bende erkek bir doktora gidiyorum dediğin gibi 10 dk falan sürüyor benimde ama adam ben sormadan sölüyo ne varsa benim tek karım kurumumla tam anlaşmalı hastane sadece 12 tl veriyorum artı hiç ücret ödemiyorum doğumda bile

evet tulumlar çok tatlıııı hadi canım çok iyiymiş benim herşey cepten :26: doğum neredeyse 2000tl muayane ucretleriyle daha da artıcak paradanda geçtim ama ilgisiz geliyor bana :26:

nerdesiniz kasım anneler pazartesi bunalımına mı girdiniz canım uyanın anacııımmmm

Kızlar günaydın...

sabah evden çıkarken tek taşımın kaybolduğunu gördüm... aradım taradım hiçbiyerde yok... kardeşim evde aramaya devam ediyor ama bulunacağını hiç sanmıyorum... çok çok moralim bozuldu sabah sabah... eşim de "senden kıymetli mi ben sana daha ne yüzükler alırım" diye moralimi düzeltmeye çalışıyor ama bana ne alırsa alsın o yüzük başkaydı... keşke tüm takılarım kaybolsaydı da söz yüzüğüme bişey olmasaydı...

günaydın canım geçmiş olsun inşAllah bulunur canını sıkma senden bebeğinden kıymetli değil

günaydın canım geçmiş olsun inşAllah bulunur canını sıkma senden bebeğinden kıymetli değil

sağol canım... bulunacağını hiç sanmıyorum. haklısın... ne zaman bişey olsa karnım kasılıyor acıyor... hemen topladım kendimi... yapacak bişey yok...

sen napıyosun. haftasonu eşin ne yaptı anneler gününde??

benimki uzaktan kutlayabildi sadece... kardeşlerim buket yaptırmışlar çok güzeldi... bir de pasta yaptılar annemle benim için yarısı sade yarısı kahveli bir sürü arkadaşım aradı anneler günümü kutlamak için... öyle mutlu oldum ki anlatamam....

sıkma canını tatlım ne olur dua ederek arasın kardeşin umarım bulursunuz tatlım

ne güzel tatllım sevindim senin adına bizimki birşey yapmadı seneye çok güzel kutlucaz diyip durdu olsun napalım

üzülme hadiiiiii 15.haftalık olmussunuz annesi hayırlı olsunnnnnnn

kızlar günaydınnnnn iyi haftalar,

hepinizin geçmiş Anneler Günü Kutlu olsun
Hafta sonu kayınvalidemdeydik, nete giremedim internetleri bozulmuş, hediyemin fotosunu koydumm gönderen arkadaşa sonsuz teşekkürler, çkkkkkkkk beğendim üzerime göre bu kadar denk gelirrrr http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ler-gunu-hediyeleri-yeni-12.html#post24588417

Güzel bir anneler günüydü ne kadr tam anne olmsakta eşim de hediye almış çok duygulandım,
cumt. günü bebeğimi gördüm çokkkkk sevindim, mutlu oldum EN GÜZEL HEDİYEM OYDU kimse alınmasın
bu doktora resmen bayıldım hayatımda gördüğüm en arıntılı ultrasona ait, bebeğimin kalp kapakçığna kadar her şeyii kontrol ettii, 5 parmağını saydı, kan dolaşımını v.s. maşallah hiç bişeyciği yok çok sağlıklı dedi. pipiği göstermek bilmedi benim yavrum, çok uğraştı doktor gördü, bize gösterdi, sanırım orada pipi var mavilere başyalabilirsin dedi takıldı, erkek oğluşum onaylandı :)
ama en güzel görünen hafta 16 ve 17 haftaymış onu da söledi siz ona göre gidin :)
oğlum kıpır kıpır o kadar sevimliydikiiiiii, çok uzun kaldık ultrasonda bayldım resmennnn bebeğimeee
doktor cd. yaptı görüntülerinden verdi ikide bir bakıyorum, 12+2 göründü bir gün önde :) gelişimide çok güzel darısı görmeyenlerin başına

bu arada annesininbirtanesi de gidecekti belli oldu mu geçmişi okuyamadım, bu gün çok yoğun olacağımmm
kızlar hepinizi öptümmmm

Son düzenleme:

canım hoşgeldin hayrlı olsun hediyen cadım annesininbirtanesininde % 90 erkek en guzel hediye bebişini görmek olmus Allah bagıslasın hepimizinkileri

günaydınn nilciğimmm
stajın iyi geçmiştir eminimm canım...yaklaşık 6 ay sonraa uygulamalı eğitimimizz başlayacakkkk

kuzum bu gittiğim doktorrr ekstradan gittiğim bi doktordu kendi doktorumun dışındaa yani...bana tekrar kan tahlili falan yaptırmadan sadece hamilelik haftamam göre yazdı kan ilacını....:44: mide bulantısı yapmıyorr allaha şükür bende...muhtemelen sanada verecektir...4.ayımız bimeye yaklaştığı için....umarım sendede yapmaz mide bulantısı, kusma:26:

daha iyi olmana sevindimm tatlımm yaaa rabbbim sağlıklaa sıhhatle kuzunu kucağına almayı nasip etsinn
inşallahhh o heyecanı yaşayacağımız günlerde gelecek allahın izniyle....bol bol dua edelim inşallah..:26:

canlarım günaydın....gri bi kayseri sabahına uyandık,çok ama çok zor kalktım sıcacık yatağımdan...hamilelerin hissettiği sıcaklıkkk hani 2 kat olacaktıı.????.ben donuyorum anacım yaaaa hava bi anda bozuverdiii:18:
yeni bi hafta, yeni bi mesai....hamilelik çizelgemde kuzumla ilgili yeni haberler... bugun tam 15 haftalık olmuşş meleğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…