2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

TATLIm geriye dönüp msjını aradım buldum çok sevindim, aynen bizimkide poz vermedi bir türlü ama doktor erkek dedi.
senin adına çok sevindimmmmm canım, zaten bana erkek evladın olacak gibi gelmişti sana da söylemiştim hatta :)

sıkma canını tatlım ne olur dua ederek arasın kardeşin umarım bulursunuz tatlım

amin canım inşallah...

ne güzel tatllım sevindim senin adına bizimki birşey yapmadı seneye çok güzel kutlucaz diyip durdu olsun napalım

üzülme hadiiiiii 15.haftalık olmussunuz annesi hayırlı olsunnnnnnn

canım sağolasın... evet bugün 15.hafta doldu... çok sağol canım... inşallahhh 30uncu haftaları da görürüz hepberaber...

canım maşallah... çok sevindim senin adına... RAbbim hep böyle mutlu etsin inşallah seni...

annesininbirtanesiiiii bir oğluşumuz daha mı geliyorrrrrr???? hadi bakalım hayırlısı... biz de bu cuma tekrar gidicez doktora... bakalım ne dicek çok merak ediyorummmm

Cuma günü başka bir doktordan randevum var bakalım o ne diyecek cumartesi günü de kendi doktoruma randevum var hangisi daha ilgili güven veriyorsa ona gideyim değil mi kızlar fikir verin bana napıcam bilemiyorumm :26:

ay çok heyecanlıı esraaa bakalımm doktor sana ne diyecek bana yorum yaparlar mı acaba 12 + 1 lik olucaz Allah nasip ederse

çok sağol canm benimm inşallah bebeklerimizle hepimiz mutlu olalımm
inş. sende öğrenirsin cinsiyetini cuma güünü

oh bir prens daha geliyor:) oğluşlarla doldu topiğimiz ya maşallah kuzularımıza :)

seninde kutlu olsun canım:) geç oldu ama ancak :)

canım kaslar bazen yorulduğunda bu şekilde tepkiler verebiliyor bende de bir kez oldu. kahverengiydi sonra düzeldi. sende takip et anormal bir şey görürsen doktora git

ay ne güzel anlattın valla tüm doğum korkularım geçti bende alayım bunu da izleyeyim :)

ya kafam çok karışık size danışayım ben medical parkta erkek bir doktora gidiyorum.. Doktordan memnun olanda çok olmuş olmayanda kafam karıştı ççok bursada bahar hastanesi var orada bayan ağırlıklı doktor ve çoğu testten ucret almıyorlarmış.. MEdicalde cumartesi ikili testim var 60 muayane ucreti+ 60 ikili test ucreti alıcaklarmış.. Baharda sadece muayane ucreti 42TL öduyorsun.. Benim doktor SSklılara bakmıyor ne yaptırırsak özelden onuda geçtim ilgisi yetersiz geliyor bana...

Sürekli kilo almıcaksın yok şöyle aynı şeyleri söyluyor ve odasına giripp cıkmamız 10 dakıkayı bulmuyor napsam bilemedim etrafımda referans alacagım kişilerde yok ki
[/QUOTE]

canım parasına bakma içine sinen doktor olsun. doktor çok konuşmuyor diye ilgisiz değildir senin takiplerini iyi yapsın önemli olan bu. 10dakkada başından savıyor gibi bakıyorsa bu yanlış ama 10 dakkada bebeğini ultrasonda dikkatlice izliyorsa bence sorun yok. bir başka doktora daha git emin ol :)

geçmiş olsun canım, çok üzücü

canım dediğin gibi hangisi daha çok ilgileniyo ve içini rahatlatıyosa ona git... ben konuçmayan doktorlardan hiç haz almıyorum... bana anlatmalı... bebeği göstermeli bak şurası şu burası bu demeli...
valla bilmiyorum canım... hiç bişi geçmiyo aklımdan... kız olucak gibi ya neyse

çok sağol canm benimm inşallah bebeklerimizle hepimiz mutlu olalımm
inş. sende öğrenirsin cinsiyetini cuma güünü

amin canım inşallah... babasına göstericek umarım

hoşgeldin lavinyam gözlerimiz yollarda kaldı nasılsınız bakalım aynen canım bir başka doktora gidersem eğer anlıcam ilgili mi ilgiisiz mi Allah kim hayırlıysa onu yüreğime ısındırsın amin sizde dua edin olur mu ya iş zamanı geçmiyorda şu haftasonları nasılda hızlı geçiyor

canımm çok saol Rabbim sağlıklı hayırlı imanlı vefalı evlat nasip etsin aminnn her evlat biizimdir ben eşimin ailesi yüzünden azcık stres oldum kız mı erkek mi diye halbuki neyi kafaya takıyorsam sağlıklı hayırlı olsunlar yeter çok çok eltim hava basar

günaydın kızlar....
esra yüzüğüne üzüldüm ama canım sende çok kafana takma belki bulursun bazen nereye çıkardıgını unutabiliyorsun sakince düşün hiç ummadıgın yerden çıkabilir.senin canından kıymetli değil ya üzlme...........
hayatbanagüzel bebişini ne güzel ayrıntılı görmüşsün için rahat etmiştir...eweet artık mavişlere baslayabilirsin tabiki erkek isimleri düşünmeyede

şekerim hoşgeldinnn nasılsınız bebişinleee

ya kızlarr keşkee bir imkan olsadaa bebeklerimiz doğduktan sonra ortak bir şehirde buluşsakda saatlerce sohbet etsekkk yılda bir kez bulussak senede bir gün yani

Günaydın kızlar, inşallah herkes iyidir.

öncelikle geçmiş anneler gününüzü kutlarım. dün evde yoktum giremedim topiğimize.

h.sonu c.tesi günü bol bol alışveriş yaptım. dünya yol yürüdüm. akşamda eve geldim temizlik yaptım. yorgunluktan öldüm sonra halıları sirkeleyim dedim. sonra dedim sen ne yapıyorsun, ya bişi olursa vazgeçtim. ertesi gün kayınvalidelere gittim tüm gün onlardaydım güzelce kahvaltı ettim. dışarı çıktım gezdim. akşamda güzel yemek yedim. baş ağrım dışında bir şikayetim olmadı. sabah tartıldım. yarım kilo vermişim. (( çok hareketli yorucu bir haftaydı normal aslında. yinede üzüldüm.

eşim hala dönmedi. h.sonuna kadar işi uzarsa ben yanına gitmeye karar verdim. bakalım inşallah döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…