teyzoşlarr hepinizee iyi haftasonlarıı....bugun sabah 9 da doktor kontorümüz vardı...çok heyecanlı değildi en başta ama doktorun kapısında beklerkennn kalbım yerınden fırlayacak gbı hızlı hızlı atıyordu..sonundaa bize sıra geldi...ve doktorr amcamızlaa görüştükk..(bu yeni bi doktor önerdiler bide buna gidelim dedik, başka bi hastanede) sonudaa ultrasona aldı beni ve kuzucugumuu gördükk...kafasını ellerinin arasnaa almış..uyuyordu sanırım....
allah izin verirsee bi oğlumuzz oluyor...%90 erkek, kemik yapısına göre dedi...minicikte bi pipi gördükk ama tüm uğraşlarına rağmen iyi bi pozisyon yakalayamadı...rahatsız etmeyelim paşamızı dedik ve ısrarcı davranmadık...%100 demediği için kendimi çok kaptırmak istemiyorum..ama Rabbim gönlümdekini biliyor,, siz dostlarımda biliyorsunuz..çok sevindimm... çok mutlu oldum...daha kimseciklere söylemedik...10 gün sonra kendi doktoruma gidicem zaten...o zamana biraz daha büymüş olur ve o da kesin bişey söylersee ilan edicez ama size söylemesem olmazdıııı...hemen haber vereyim dedimm canlarım...
öpüldünüzz..kendinizee çok iyi bakın...
sıkma canını tatlım ne olur dua ederek arasın kardeşin umarım bulursunuz tatlım
ne güzel tatllım sevindim senin adınabizimki birşey yapmadı seneye çok güzel kutlucaz diyip durdu olsun napalım
üzülme hadiiiiii 15.haftalık olmussunuz annesi hayırlı olsunnnnnnn
kızlar günaydınnnnn iyi haftalar,
hepinizin geçmiş Anneler Günü Kutlu olsun
Hafta sonu kayınvalidemdeydik, nete giremedim internetleri bozulmuş, hediyemin fotosunu koydummgönderen arkadaşa sonsuz teşekkürler, çkkkkkkkk beğendim üzerime göre bu kadar denk gelirrrr
Güzel bir anneler günüydü ne kadr tam anne olmsaktaeşim de hediye almış çok duygulandım,
cumt. günü bebeğimi gördüm çokkkkk sevindim, mutlu oldum EN GÜZEL HEDİYEM OYDU kimse alınmasın
bu doktora resmen bayıldım hayatımda gördüğüm en arıntılı ultrasona ait, bebeğimin kalp kapakçığna kadar her şeyii kontrol ettii, 5 parmağını saydı, kan dolaşımını v.s. maşallah hiç bişeyciği yok çok sağlıklı dedi.pipiği göstermek bilmedi benim yavrum, çok uğraştı doktor gördü, bize gösterdi, sanırım orada pipi var mavilere başyalabilirsin dedi takıldı, erkek oğluşum onaylandı :)
ama en güzel görünen hafta 16 ve 17 haftaymış onu da söledi siz ona göre gidin :)
oğlum kıpır kıpır o kadar sevimliydikiiiiii, çok uzun kaldık ultrasonda bayldım resmennnn bebeğimeee
doktor cd. yaptı görüntülerinden verdi ikide bir bakıyorum, 12+2 göründü bir gün önde :) gelişimide çok güzel darısı görmeyenlerin başına
bu arada annesininbirtanesi de gidecekti belli oldu mu geçmişi okuyamadım, bu gün çok yoğun olacağımmm
kızlar hepinizi öptümmmm
canım hoşgeldin hayrlı olsun hediyen cadımannesininbirtanesininde % 90 erkek en guzel hediye bebişini görmek olmus Allah bagıslasın hepimizinkileri
çokk teşekkür ederim bitanemmm
sonunda aldım cnm evetbeklediğime deydi gıııııı
evett en güzel hediye bebeğimmmmm
amin canım inşallah...
canım sağolasın... evet bugün 15.hafta doldu... çok sağol canım... inşallahhh 30uncu haftaları da görürüz hepberaber...
canım maşallah... çok sevindim senin adına... RAbbim hep böyle mutlu etsin inşallah seni...
teyzoşlarr hepinizee iyi haftasonlarıı....bugun sabah 9 da doktor kontorümüz vardı...çok heyecanlı değildi en başta ama doktorun kapısında beklerkennn kalbım yerınden fırlayacak gbı hızlı hızlı atıyordu..sonundaa bize sıra geldi...ve doktorr amcamızlaa görüştükk..(bu yeni bi doktor önerdiler bide buna gidelim dedik, başka bi hastanede) sonudaa ultrasona aldı beni ve kuzucugumuu gördükk...kafasını ellerinin arasnaa almış..uyuyordu sanırım....
allah izin verirsee bi oğlumuzz oluyor...%90 erkek, kemik yapısına göre dedi...minicikte bi pipi gördükk ama tüm uğraşlarına rağmen iyi bi pozisyon yakalayamadı...rahatsız etmeyelim paşamızı dedik ve ısrarcı davranmadık...%100 demediği için kendimi çok kaptırmak istemiyorum..ama Rabbim gönlümdekini biliyor,, siz dostlarımda biliyorsunuz..çok sevindimm... çok mutlu oldum...daha kimseciklere söylemedik...10 gün sonra kendi doktoruma gidicem zaten...o zamana biraz daha büymüş olur ve o da kesin bişey söylersee ilan edicez ama size söylemesem olmazdıııı...hemen haber vereyim dedimm canlarım...
öpüldünüzz..kendinizee çok iyi bakın...
Cici anneler ve sevgili bebekleri Anneler Gününüz Kutlu olsun nice mutlu anneler gününeinşAllah seneye eşlerimizle bebeklerimizle birlikte kutlarız... Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla aminnnn öpüldünüzzz
tatlı annelerrrr merhabaaa biz geldikkk :)) sizleri tekrar görmek çok güzel.
yurtdışından döndük, malum 12 saatlik yolculuğumuz vardı, bu sebeple giderken çok tedirgindim ama giderken yolculuğum çok rahat geçti check ini erken yaptırmıştık eşimin üzerine uzanarak gittim ancak orda kendimi baya yordum, 1 hafta boyunca gezdik, tabi sürekli yürüyüş anlamına geliyor bu, zaman zaman oturarak dinlendim ama hamileliğimin başından beri ilk kez bu kadar yoğun bir tempo geçirdiğimi söyleyebilirim.
benim beyaz-sarı akıntılarım hamileliğimin başından beri devam ediyor, tabi bedenimi bu kadar yorunca kendimce akıntı takibi de yaptım ordayken akıntılarım aynı kıvamda ve renkte devam ediyordu.... ancak bugün istanbula döndük ve bi kaç damla açık kahve akıntım geldi 1 haftalık yorgunluğun acısı şimdi çıktı sanırım zaten dönüş yolculuğum da gidişe göre daha zor geçti istediğimiz yerden check in yaptıramamıştık öyle rahatça uzanamadım çoğunlukla oturur pozisyonda gittim sebep bu da olabilir...... yorumlarınızı bekliyorum benim gibi olanınız oldu mu içinizde? kendini çok yorunca açık kahve akıntı yaşayan? dinlenince normale döner mi? bebek iyi midir? normalde yarın kontrolüm var, yarına kadar sabredeyim diyorum...... siz ne diyorsunuz?
Günaydın kuzular ve anneleriiii
neler yaptıız bakalım hafta sonu???
biz cumartesi teyzemiz geldi onunla gezdik bayaa bi (bayadır hareketsiz kalmışım yürümek yordu bizi)sonra ananemizin açtığı kermeste vakit geçirdik sonra ananemize gittik mamamızı yiyip döndük evimize
pazar sabahı malum anneler günü idi babamız bize çoook güzel bir kahvaltı süprizi yapmış beraberce kahvaltımızı yaptık evdeydik yattık kalktık pazar keyfi yaptık film izledik falan bir ara anne karnında yolcıuluk diye bir dvd izledim ntv yayınlarının tavsiye ederim kesinlikle yurt dışında çekilmiş yumurta halinden doğuma kadar evreleri anlatıyor ve gösteriyor..
kadın doğumda gıkı bile çıkmadan doğurdu hatta bebişin kollarından kendi tuttu çekti öleee bakakaldım :)
böyle yani anneler siz neler yaptınız bakalım
Kızlar günaydın...
sabah evden çıkarken tek taşımın kaybolduğunu gördüm... aradım taradım hiçbiyerde yok... kardeşim evde aramaya devam ediyor ama bulunacağını hiç sanmıyorum... çok çok moralim bozuldu sabah sabah... eşim de "senden kıymetli mi ben sana daha ne yüzükler alırım" diye moralimi düzeltmeye çalışıyor ama bana ne alırsa alsın o yüzük başkaydı... keşke tüm takılarım kaybolsaydı da söz yüzüğüme bişey olmasaydı...
Cuma günü başka bir doktordan randevum var bakalım o ne diyecekcumartesi günü de kendi doktoruma randevum var hangisi daha ilgili güven veriyorsa ona gideyim değil mi kızlar fikir verin bana napıcam bilemiyorumm :26:
ay çok heyecanlıı esraaa bakalımm doktor sana ne diyecek bana yorum yaparlar mı acaba 12 + 1 lik olucaz Allah nasip ederse
çok sağol canm benimm inşallah bebeklerimizle hepimiz mutlu olalımm
inş. sende öğrenirsin cinsiyetini cuma güünü
oh bir prens daha geliyor:) oğluşlarla doldu topiğimiz ya maşallah kuzularımıza :)
seninde kutlu olsun canım:) geç oldu ama ancak :)
canım kaslar bazen yorulduğunda bu şekilde tepkiler verebiliyor bende de bir kez oldu. kahverengiydi sonra düzeldi. sende takip et anormal bir şey görürsen doktora gi
ay ne güzel anlattın valla tüm doğum korkularım geçti bende alayım bunu da izleyeyim :)
canım parasına bakma içine sinen doktor olsun. doktor çok konuşmuyor diye ilgisiz değildir senin takiplerini iyi yapsın önemli olan bu. 10dakkada başından savıyor gibi bakıyorsa bu yanlış ama 10 dakkada bebeğini ultrasonda dikkatlice izliyorsa bence sorun yok. bir başka doktora daha git emin ol :)
geçmiş olsun canım, çok üzücü
canım dediğin gibi hangisi daha çok ilgileniyo ve içini rahatlatıyosa ona git... ben konuçmayan doktorlardan hiç haz almıyorum... bana anlatmalı... bebeği göstermeli bak şurası şu burası bu demeli...
valla bilmiyorum canım... hiç bişi geçmiyo aklımdan... kız olucak gibi ya neyse
amin canım inşallah... babasına göstericek umarım
evet benmkide su an 15 + 3 de allah nasip ederse bir oglusumuz olacak kızlar :)
evet benmkide su an 15 + 3 de allah nasip ederse bir oglusumuz olacak kızlar :)
günaydın kızlar....
esra yüzüğüne üzüldüm ama canım sende çok kafana takma belki bulursun bazen nereye çıkardıgını unutabiliyorsun sakince düşün hiç ummadıgın yerden çıkabilir.senin canından kıymetli değil ya üzlme...........
hayatbanagüzel bebişini ne güzel ayrıntılı görmüşsün için rahat etmiştir...eweet artık mavişlere baslayabilirsin tabiki erkek isimleri düşünmeyede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?