Günaydın kızlar, inşallah herkes iyidir.
öncelikle geçmiş anneler gününüzü kutlarım. dün evde yoktum giremedim topiğimize.
h.sonu c.tesi günü bol bol alışveriş yaptım. dünya yol yürüdüm. akşamda eve geldim temizlik yaptım. yorgunluktan öldüm sonra halıları sirkeleyim dedim. sonra dedim sen ne yapıyorsun, ya bişi olursa vazgeçtim. ertesi gün kayınvalidelere gittim tüm gün onlardaydım güzelce kahvaltı ettim. dışarı çıktım gezdim. akşamda güzel yemek yedim. baş ağrım dışında bir şikayetim olmadı. sabah tartıldım. yarım kilo vermişim.(( çok hareketli yorucu bir haftaydı normal aslında. yinede üzüldüm.
eşim hala dönmedi. h.sonuna kadar işi uzarsa ben yanına gitmeye karar verdim. bakalım inşallah döner
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
bak burdan arzu edersen yapabilirsin
hoşgeldin lavinyam gözlerimiz yollarda kaldınasılsınız bakalım aynen canım bir başka doktora gidersem eğer anlıcam ilgili mi ilgiisiz mi Allah kim hayırlıysa onu yüreğime ısındırsın amin sizde dua edin olur mu ya iş zamanı geçmiyorda şu haftasonları nasılda hızlı geçiyor
evet benmkide su an 15 + 3 de allah nasip ederse bir oglusumuz olacak kızlar :)
oh bir prens daha geliyor:) oğluşlarla doldu topiğimiz ya maşallah kuzularımıza :)
seninde kutlu olsun canım:) geç oldu ama ancak :)
canım kaslar bazen yorulduğunda bu şekilde tepkiler verebiliyor bende de bir kez oldu. kahverengiydi sonra düzeldi. sende takip et anormal bir şey görürsen doktora git
ay ne güzel anlattın valla tüm doğum korkularım geçti bende alayım bunu da izleyeyim :)
ya kafam çok karışık size danışayım ben medical parkta erkek bir doktora gidiyorum.. Doktordan memnun olanda çok olmuş olmayanda kafam karıştı ççokbursada bahar hastanesi var orada bayan ağırlıklı doktor ve çoğu testten ucret almıyorlarmış.. MEdicalde cumartesi ikili testim var 60 muayane ucreti+ 60 ikili test ucreti alıcaklarmış.. Baharda sadece muayane ucreti 42TL öduyorsun.. Benim doktor SSklılara bakmıyor ne yaptırırsak özelden onuda geçtim ilgisi yetersiz geliyor bana...
Sürekli kilo almıcaksın yok şöyle aynı şeyleri söyluyor ve odasına giripp cıkmamız 10 dakıkayı bulmuyor napsam bilemedim etrafımda referans alacagım kişilerde yok ki
ayy hayırlıra çıksın inşallahh rüyan kuzum...ben hamile kalmadan öncedeeee garip garip rüyalar görürdüm.hamileliğimden beri kabusa döndü...ve portföy iyicee genişlediii...artık gördüğüm rüyaların haddi hesabı yokkGünaydın canlarımmmm ve sevgili miniklerinasılsınız bakalımm ben haftasonu kabuslar gördüm ay Allah koruusnnnn nasıl geçti hafta sonunuz
annesininbirtanesi canımmmm çok sevindim hayırlı olsun % 90 lık oğluşunnyerim ben onu
günaydınn kuzummmmmGünaydın kuzular ve anneleriiii
neler yaptıız bakalım hafta sonu???
biz cumartesi teyzemiz geldi onunla gezdik bayaa bi (bayadır hareketsiz kalmışım yürümek yordu bizi)sonra ananemizin açtığı kermeste vakit geçirdik sonra ananemize gittik mamamızı yiyip döndük evimize
pazar sabahı malum anneler günü idi babamız bize çoook güzel bir kahvaltı süprizi yapmış beraberce kahvaltımızı yaptık evdeydik yattık kalktık pazar keyfi yaptık film izledik falan bir ara anne karnında yolcıuluk diye bir dvd izledim ntv yayınlarının tavsiye ederim kesinlikle yurt dışında çekilmiş yumurta halinden doğuma kadar evreleri anlatıyor ve gösteriyor..
kadın doğumda gıkı bile çıkmadan doğurdu hatta bebişin kollarından kendi tuttu çekti öleee bakakaldım :)
böyle yani anneler siz neler yaptınız bakalım
kızlar günaydınnnnn iyi haftalar,
hepinizin geçmiş Anneler Günü Kutlu olsun
Hafta sonu kayınvalidemdeydik, nete giremedim internetleri bozulmuş, hediyemin fotosunu koydummgönderen arkadaşa sonsuz teşekkürler, çkkkkkkkk beğendim üzerime göre bu kadar denk gelirrrr
Güzel bir anneler günüydü ne kadr tam anne olmsaktaeşim de hediye almış çok duygulandım,
cumt. günü bebeğimi gördüm çokkkkk sevindim, mutlu oldum EN GÜZEL HEDİYEM OYDU kimse alınmasın
bu doktora resmen bayıldım hayatımda gördüğüm en arıntılı ultrasona ait, bebeğimin kalp kapakçığna kadar her şeyii kontrol ettii, 5 parmağını saydı, kan dolaşımını v.s. maşallah hiç bişeyciği yok çok sağlıklı dedi.pipiği göstermek bilmedi benim yavrum, çok uğraştı doktor gördü, bize gösterdi, sanırım orada pipi var mavilere başyalabilirsin dedi takıldı, erkek oğluşum onaylandı :)
ama en güzel görünen hafta 16 ve 17 haftaymış onu da söledi siz ona göre gidin :)
oğlum kıpır kıpır o kadar sevimliydikiiiiii, çok uzun kaldık ultrasonda bayldım resmennnn bebeğimeee
doktor cd. yaptı görüntülerinden verdi ikide bir bakıyorum, 12+2 göründü bir gün önde :) gelişimide çok güzel darısı görmeyenlerin başına
bu arada annesininbirtanesi de gidecekti belli oldu mu geçmişi okuyamadım, bu gün çok yoğun olacağımmm
kızlar hepinizi öptümmmm
canım ben 12. haftam bittiği gün 2 saatlik yolculuğa çıkmıştım.. ve yoğun kahve-pembe karışık kanamam başladı,gittiğimiz yerde bir hastaneye koştuk,bebek kesesinde herhangi bir problem görülmüyor fakat dinlenmeniz lazım dediler.. kanama için iğne yapıp gönderdiler,devam ederse,miktarında ve renginde değişiklik olursa gelin dediler..
seninki de muhtemelen yolculuk+yorgunluktan kaynaklı geçici bir durumdur..
oh bir prens daha geliyor:) oğluşlarla doldu topiğimiz ya maşallah kuzularımıza :)
canım kaslar bazen yorulduğunda bu şekilde tepkiler verebiliyor bende de bir kez oldu. kahverengiydi sonra düzeldi. sende takip et anormal bir şey görürsen doktora git
ay ne güzel anlattın valla tüm doğum korkularım geçti bende alayım bunu da izleyeyim :)
ya kafam çok karışık size danışayım ben medical parkta erkek bir doktora gidiyorum.. Doktordan memnun olanda çok olmuş olmayanda kafam karıştı ççokbursada bahar hastanesi var orada bayan ağırlıklı doktor ve çoğu testten ucret almıyorlarmış.. MEdicalde cumartesi ikili testim var 60 muayane ucreti+ 60 ikili test ucreti alıcaklarmış.. Baharda sadece muayane ucreti 42TL öduyorsun.. Benim doktor SSklılara bakmıyor ne yaptırırsak özelden onuda geçtim ilgisi yetersiz geliyor bana...
Sürekli kilo almıcaksın yok şöyle aynı şeyleri söyluyor ve odasına giripp cıkmamız 10 dakıkayı bulmuyor napsam bilemedim etrafımda referans alacagım kişilerde yok ki
canımm hoşgeldin hayırlı olsunnn kendini tanıt bakalımm
boy
ilk çocuk mu
Son adet tarihi
Beklenen doğum tarihiii
kendine hamilelik çizelgesi yapsana
hafta sonları pc başında olmaktan hoşlanmıyorum kuzum dinlenmeye çekiliyorum zaten evde de olmuyoruz :) benim doktorum yanına alıyor hal hatır sorma merasimi sonra dosyamı alıyor eline tek tek bakıyor güncellemelerini yapıyor. bu arada ben sorularımı soruyorum (kafama takılanları yanıtlar onun dışında şu yok bu yok şu yasak bu yasak demez). sonra ultrasona geçiyoruz bir süre kendisi bebeğimi inceliyor sonra bize gösteriyor bu haftalarda şöyledir, şunları şunları yapar, işte kafası büyüktür korkmayın vs der, ellerini kollarını gösteriyor. genel bir karın taraması yapıyor. sonra tansiyonuma bakıyor, sonra kilomu ölçüyor. en son bunları dosyama işliyor, gerekli gördüğü testler varsa yaptırmam için çalıştığı üninin hastanesine yönlendiriyor. bir sonraki randevuyu yapacağı testlere uygun zamana ayarlıyor ve en son sormak istediğiniz bir şey var mı diyor. sonra da vedalaşıyoruz. yarım saat falan sürüyor görüşmelerimiz. ben özel muayenehaneye gidiyorum bir profun, doktor yakını olduğumuz için 200 tl veriyorum ama bunun dışında tahlillere falan para vermiyorum üniversitede yaptırabiliyorum. pahalı mı oluyor falan diyorum sonra diyorum ki testlere falan bu kadar verecektim yine aynısı boşver diyorum. doğumda yüklü bir param gidecek bende onu düşünüyorum açıkçası. doktorumdan çok memnunum yoksa ben de maddi anlamda kasılacam diye takıyorum
hayırlı olsun
teyzoşlar cevaplar için teşekkürler , malum hamileliğin başından beri ilk kez kendimi bu denli yorunca bu denli uzun yolculuğa katlanınca ve bu tarz açık kahve lekeler görünce tedirgin oldum, dün doktora gitmedim, herhangi bişi yapmadım evde geçirdim bugün zaten doktor kontrolüm var bir de doktora söyleyeceğim. yalnız sabah yine açık kahve akıntımı gördüm.canım parasına bakma içine sinen doktor olsun. doktor çok konuşmuyor diye ilgisiz değildir senin takiplerini iyi yapsın önemli olan bu. 10dakkada başından savıyor gibi bakıyorsa bu yanlış ama 10 dakkada bebeğini ultrasonda dikkatlice izliyorsa bence sorun yok. bir başka doktora daha git emin ol :)
geçmiş olsun canım, çok üzücü
ayy hayırlıra çıksın inşallahh rüyan kuzum...ben hamile kalmadan öncedeeee garip garip rüyalar görürdüm.hamileliğimden beri kabusa döndü...ve portföy iyicee genişlediii...artık gördüğüm rüyaların haddi hesabı yokk
sağolll moonsun'umm %90'lıktaaa olsaaa oğluşumm diyeee sevmeye başlasammı diyee diyorummdarısı senin öğrenmeneee
günaydınn kuzummmmmhaftasonun güzel geçmesine seviindim..benimde yoğun ama güzelgeçti...kardeşimin söz kahvesi içildiii maşallahhh çok tatlı bi gelinimizz varr nazar değmesinn
maşallahh canımmmm gözün aydınnnnntabikii en güzel hediyeeeeeeeee oğluşunlaa görüşmen olmuşş annesiii erkek oğluşunn onaylanmışşşş hayırlısıylaa..darısı bizimkinin onaylanmasınaaa bizimkinedee %90 erkek dedi teyzesi...kemik yapısınaa göreee şurdaa gözükenn minik pipiyee göre muhtemelen erkek dedii pek mutluu oldukkk babasıylaaa...darısı tüm isteyenlerin başınaaa inşallahh...
canımmm hoşgeldin oh mis gezmişsinben bu hafta sonu çok dolaşmadım yarım kilo mu gitmişş üzülme yerine 5 kg gelsinn inşAllah
eşin nerde ki canım ne zaman donucek sen evde tekmisin
ayy hayırlıra çıksın inşallahh rüyan kuzum...ben hamile kalmadan öncedeeee garip garip rüyalar görürdüm.hamileliğimden beri kabusa döndü...ve portföy iyicee genişlediii...artık gördüğüm rüyaların haddi hesabı yokk
sağolll moonsun'umm %90'lıktaaa olsaaa oğluşumm diyeee sevmeye başlasammı diyee diyorummdarısı senin öğrenmeneee
günaydın herkese....
az sonra dr.a gidicem kızlar. 2li, test için inşallah herşeyimiz yolundadır. hepinizi öpüyorum hoşçakalın.
canım hoşbuldum, çok uzak kaldım sizden neyse bu hafta daha sakin olacak inşallah. yarın bir stresli işimiz var onuda halledince rahatlıcam. en azından vermesemde kilom sabit kalsa. o kadarda akşam yemiştim, neyse nasılsa alacağım. karnım zaten 3 4 günde epeyce büyüdü. bende çoktayım. bu ay çok hızlı bebek büyüyecek demişlerdi. doğruymuş baksanıza. yoksa bir anda pörtlermi böyle karın.
eşim ankarada çarşambadan beri yok. işleri uzayabilirmiş, cuma gecesi gel gezelim diyor. aslında niyetim yoktuda çok içten çağırdı önce yok dedim sonra aradım tamam dedim. inşallah biter işleri gelir. ben bakamıyorum kendime onsuz. hırsımdan sürekli ev işi yapıyorum(( yoruluyorum işte zaten birde evde de bu eziyeti yapıyorum kendime
günaydın herkese....
az sonra dr.a gidicem kızlar. 2li, test için inşallah herşeyimiz yolundadır. hepinizi öpüyorum hoşçakalın.
aynen canımm önemli olan tabiki sağlıkla güzel evlatlarımızı dünyaya getirebilmekbizimkide sormazsan konusmuyor sadece bbebeğiniz sağlıklı şu boyutunda diyor tek sevdiğim yanı 1 Tane 4D , 2 tane normal , 1 tanede kalp atışlarını gösteren foto veriyor
canım hoşbuldum, çok uzak kaldım sizden neyse bu hafta daha sakin olacak inşallah. yarın bir stresli işimiz var onuda halledince rahatlıcam. en azından vermesemde kilom sabit kalsa. o kadarda akşam yemiştim, neyse nasılsa alacağım. karnım zaten 3 4 günde epeyce büyüdü. bende çoktayım. bu ay çok hızlı bebek büyüyecek demişlerdi. doğruymuş baksanıza. yoksa bir anda pörtlermi böyle karın.
eşim ankarada çarşambadan beri yok. işleri uzayabilirmiş, cuma gecesi gel gezelim diyor. aslında niyetim yoktuda çok içten çağırdı önce yok dedim sonra aradım tamam dedim. inşallah biter işleri gelir. ben bakamıyorum kendime onsuz. hırsımdan sürekli ev işi yapıyorum(( yoruluyorum işte zaten birde evde de bu eziyeti yapıyorum kendime
teyzoşlar cevaplar için teşekkürler , malum hamileliğin başından beri ilk kez kendimi bu denli yorunca bu denli uzun yolculuğa katlanınca ve bu tarz açık kahve lekeler görünce tedirgin oldum, dün doktora gitmedim, herhangi bişi yapmadım evde geçirdim bugün zaten doktor kontrolüm var bir de doktora söyleyeceğim. yalnız sabah yine açık kahve akıntımı gördüm.
internette bazı açıklamalar okudum 12. haftalarda plasenta yer değiştiriyormuş sanırım ve bu esnada oluşan kanamanın dışa atılması olabilirmiş, bir de kahve akıntıya dair halksal bi takım hurafeler de var ama ben pek inanmadığım için onu söylemeyeyim.
lavinya sen hangi hafta da böyle bişi yaşadığını hatırlıyor musun? kendini çok yormuş ayakta fazla mı kalmıştın?
bugün 12+1 iz bakalım bizim bebek cinsiyetini gösterecek mi erkenden öğrensem ne mutlu olurdum bi bilsenizzzzzzzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?