şekerim hoşgeldinnnnasılsınız bebişinleee
ya kızlarr keşkee bir imkan olsadaa bebeklerimiz doğduktan sonra ortak bir şehirde buluşsakda saatlerce sohbet etsekkk yılda bir kez bulussaksenede bir gün yani
TATLIm geriye dönüp msjını aradım buldum çok sevindim, aynen bizimkide poz vermedi bir türlü ama doktor erkek dedi.
senin adına çok sevindimmmmm canım, zaten bana erkek evladın olacak gibi gelmişti sana da söylemiştim hatta :)
annesininbirtanesiiiii bir oğluşumuz daha mı geliyorrrrrr????hadi bakalım hayırlısı... biz de bu cuma tekrar gidicez doktora... bakalım ne dicek çok merak ediyorummmm
doktoraa duyulan güven çok önemlii bebeğim oyüzden en doğrusunu yaparsın...başka bi doktora daha git hangisi sana daha çok güven verirseee bilgisi, ilgisi açısından onunla devam etCuma günü başka bir doktordan randevum var bakalım o ne diyecekcumartesi günü de kendi doktoruma randevum var hangisi daha ilgili güven veriyorsa ona gideyim değil mi kızlar fikir verin bana napıcam bilemiyorumm :26:
ay çok heyecanlıı esraaa bakalımm doktor sana ne diyecek bana yorum yaparlar mı acaba 12 + 1 lik olucaz Allah nasip ederse
maşallah canım gözün aydınnevet benmkide su an 15 + 3 de allah nasip ederse bir oglusumuz olacak kızlar :)
ayy evet yaa ne güzell olurdu....bebeler kucağımızdaaaşekerim hoşgeldinnnnasılsınız bebişinleee
ya kızlarr keşkee bir imkan olsadaa bebeklerimiz doğduktan sonra ortak bir şehirde buluşsakda saatlerce sohbet etsekkk yılda bir kez bulussaksenede bir gün yani
kuzummm çok yormasaydın kendini...halıları falan sirkelemediğinee sevindimm en azındannnGünaydın kızlar, inşallah herkes iyidir.
öncelikle geçmiş anneler gününüzü kutlarım. dün evde yoktum giremedim topiğimize.
h.sonu c.tesi günü bol bol alışveriş yaptım. dünya yol yürüdüm. akşamda eve geldim temizlik yaptım. yorgunluktan öldüm sonra halıları sirkeleyim dedim. sonra dedim sen ne yapıyorsun, ya bişi olursa vazgeçtim. ertesi gün kayınvalidelere gittim tüm gün onlardaydım güzelce kahvaltı ettim. dışarı çıktım gezdim. akşamda güzel yemek yedim. baş ağrım dışında bir şikayetim olmadı. sabah tartıldım. yarım kilo vermişim.(( çok hareketli yorucu bir haftaydı normal aslında. yinede üzüldüm.
eşim hala dönmedi. h.sonuna kadar işi uzarsa ben yanına gitmeye karar verdim. bakalım inşallah döner
allah yardımcın olsun canım:26:günaydın kızlar bende hafta sonu giremedim. Ev taşıyacağız onun için hazırlık yapıyordum ve aynı zamanda bir taraftanda ev aradığım için çok nete girme şansım olmadı.
günaydın herkese....
az sonra dr.a gidicem kızlar. 2li, test için inşallah herşeyimiz yolundadır. hepinizi öpüyorum hoşçakalın.
% 90 lık erkekini yesinler seninnnay canımm inan kendim almısım kadar seviniyorum sizlerin haberlerineee Rabbim ne eylerse güzel eyler bakalım bizim kısmetimizde ne var
ay ben ne kadar cici gelinim dün kayınvalidemi aradım hatırını sordum anneler gununu kutladım nice mutlu senelere hep birlikte dedim ve yazın evimize davet ettimo kadar yasadıklarıma göre ben ciciyim cici kendimi öpuyorummm
Arkadaşlar ben geçen hafta ikili tarama testi yaptırdım. Bu gün sonucu alacağımı söylemişlerdi. Biraz evvel aradım sonucun çıkmadığını bu hafta içinde çıkacağını söylediler. Acaba siz kaç gün sonra aldınız test sonucunu? Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun biraz geç oldu kusura bakmayın
Günaydın annelerrr
Nasılsınız bakalım ?
Bizim 2 gündür tansiyon problemimiz var sanırım düşüyor.. Ölçtürmeye bile gidemedim o derece yani.. Arkadaşım dün doğum yaptı.. Bebişimin bir arkadaşı doğdu yaniSüt problemleri varmış ama sanırım geçecektir.
Sizin anneler günü nasıldı ?
slm tatlı anneler bugun bır aksılık olmazsa doktora gıdıcem ınsallah cınsıyetı ogrenırım
canım inşallah sonuçların iyi çıkar. geç çıkmasını kafaya takma. ben 15 gün bekledim. sonuçlarım iyi çıktı. sabret belki akşama çıkar.
geçmiş olsun canım. eve bir alet alsanız aslında iyi olur. sen yinede tuzlu ayran iç. iyi gelir. yeni doğan bebekte Allah hayırlı ömür versin, analı babalı büyüsün.
ben anneminkini c.tesi kutladım. kayınvaldemide pazar. çok güzel geçti. bana abartmıyorum onlarca hediye almışlar :)) bir sürü hamile kıyafetim oldu. birde düşünceli ablam (görümcem) doğumdan sonra yatağıma sermem için bir nevresim takımı almış. reklamlarda görmüş çok beğenmiştim. içimden almayı istemiştim. baktım almış:))) nasıl sevindim anlatamam. arkadaşlarım, akrabalar herkes aradı. anneler günümü kutladı. çok yabancı ama güzel bir duyguymuş.
canım eşim çarşambadan beri yanımda yok. sabah telefonla kutladı, çok buruktu sesi. inşallah birkaç gün sonra kavuşucaz.
inşallah canım güzel haberler getirir birde cinsiyetini öğrenirsin. :)
evet kuzumm allah izin verirseeee oğluşumm geliyor...moonsun teyzesi onun adını %90'lıkk oğluş koydu..günaydın hatunlar..
hepimizin anneler günü biraz geç de olsa kutlarım
annesinin birtanesi azcık okuyabildim gözün aydın oğluş geliyormuş:))
ben yine koturmacadayım okula geç kaldım..öpüyorum herkese iyi haftalar
Arkadaşlar ben geçen hafta ikili tarama testi yaptırdım. Bu gün sonucu alacağımı söylemişlerdi. Biraz evvel aradım sonucun çıkmadığını bu hafta içinde çıkacağını söylediler. Acaba siz kaç gün sonra aldınız test sonucunu? Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun biraz geç oldu kusura bakmayın
kuzum geçmişş olsunn..bugun daha iyisin inşallahh:26:Günaydın annelerrr
Nasılsınız bakalım ?
Bizim 2 gündür tansiyon problemimiz var sanırım düşüyor.. Ölçtürmeye bile gidemedim o derece yani.. Arkadaşım dün doğum yaptı.. Bebişimin bir arkadaşı doğdu yaniSüt problemleri varmış ama sanırım geçecektir.
Sizin anneler günü nasıldı ?
slm tatlı anneler bugun bır aksılık olmazsa doktora gıdıcem ınsallah cınsıyetı ogrenırım
SAĞOLL KUZUMMMrabbim sağlıklııı sıhhatli evlatlarr nasip etsin hepimizeee demek sizin kuzuda göstermedi tam olarakkk:44:
evet canımm sen bana söylemiştinn içime erkek doğuyor içimeeee senin bebek demiştiinn canım arkadaşımmrabbim hepimizin gönül muradını versinn inşallahhh sağlıklaa sıhhatleee
doktoraa duyulan güven çok önemlii bebeğim oyüzden en doğrusunu yaparsın...başka bi doktora daha git hangisi sana daha çok güven verirseee bilgisi, ilgisi açısından onunla devam et
12+1de çok uzman bi gözseee söyleyebilir bencee:46
maşallah canım gözün aydınn
ayy evet yaa ne güzell olurdu....bebeler kucağımızdaaa
kuzummm çok yormasaydın kendini...halıları falan sirkelemediğinee sevindimm en azındannnhayırlıısylaa kocacıgınn gelsinde sana bi çekidüzen versin...eğer senın için çok yorucu olmayacaksaa sende gitsen güzel olur..evde kendinlee başbaşa kalıpp aklını temızlıgee takmazsın..işte yoruldugun yetmezmiş gibi kuzummm
allah yardımcın olsun canım:26:
güzel haberlerle gelesinn canımm
yesinlerrr teyzesiiiii %90lıktaa olsaa o benim küççükkk erkeğimm..pipisiinidee gördükkk
ahhh canımm vefalı arkadaşım benim...aslında senin yaptıgın doğru bebeğim...büyüklükk sende kaldı...onlar utansınn...dedikleri-yaptıkları şeylere rağmennnn sen yine adım atan tarafsınn kuzucum
bende dün pasta aldım....bide masa örtüsü almıştımm...pastayı mumlarlaa süprizz diye çıkardımm yukarı odaya (bağ evindeydikk) sonra hediyesini verdim...anneler günün kutlu olsun annecim dedim..oda çok mutlu olduelticiğimde bişey almamış..o birazz bozuldu ama napayımm annemde 'gelinimdee nasıl bilirr böyle şeyleriii elinee sağlıkk' deyincee yazık eltimm çok bozulduu
canımm çok saolRabbim sağlıklı hayırlı imanlı vefalı evlat nasip etsin aminnn her evlat biizimdir ben eşimin ailesi yüzünden azcık stres oldum kız mı erkek mi diye halbuki neyi kafaya takıyorsam sağlıklı hayırlı olsunlar yeter çok çok eltim hava basar
günaydın kızlar....
esra yüzüğüne üzüldüm ama canım sende çok kafana takma belki bulursun bazen nereye çıkardıgını unutabiliyorsun sakince düşün hiç ummadıgın yerden çıkabilir.senin canından kıymetli değil ya üzlme...........
hayatbanagüzel bebişini ne güzel ayrıntılı görmüşsün için rahat etmiştir...eweet artık mavişlere baslayabilirsin tabiki erkek isimleri düşünmeyede
evet kuzumm allah izin verirseeee oğluşumm geliyor...moonsun teyzesi onun adını %90'lıkk oğluş koydu..şimdilikk bende öylee seviyorummm %90'lıkkkk oğluşummmm benimmmm diyorumm
sanada kolay gelsinn canım...koşturmacadaaa bebeğini çok yormaa...yemeni-içmeni ihmal etmee
ben cumartesi günü verdim...hafta içi çarşamba akşamı çıktı canım sonuçlarım
kuzum geçmişş olsunn..bugun daha iyisin inşallahh:26:
arkadaşının gözü aydınnn darısı bizim başımızaa..inşallahh sütüdee gelir...kuzusuu güzelcee emer beslenir...
bizim anneler günü sıradandı canım..benimm düşüncesizz kocammm 'daha anne değilsinkiii seneye seneye' dedi...bişey almadı bana...arkadaşlarımmdan o kadar çok arayan mesaj atan oldukiii...eşimin boşluğunun doldurdularr sağolsunlar...annecimdee bana anne-bebek figürlü kolyeler varyaa onlardan alacakmışş..bu hafta kardeşimin söz kahvesi koşturmacası oluncaa alamadım kızım..senle beraber gidelimdee sen beğen dedi...gerek yok falan dedim ama ısrar ettim.çok mutlu oldum bendeeeşimmmm gıcık düşünmüyorr bilee ama allahtan çevremdeee hediyeleşmeye, süprizlere değer veren arkadaşlarım, ahbablarım, dostlarım ve ailem var
ayy hadi bakalımm..allah gönlünee göre versin..gönlündekini hayırlı kılsınn inşallahh kuzucumm
noooollllliiiiiiiiiiiiiii yaa her yer reklam olmuşş offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?