2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ewet haklısın canım bende aynı şeyi akılmdan geçirdim hepimiz bir arada toplansak ne keyifli sohbet eder vakit geçirridik diye düşündüm ama tab ihepimizin bir şehirde toplanması biraz zor....

Arkadaşlar ben geçen hafta ikili tarama testi yaptırdım. Bu gün sonucu alacağımı söylemişlerdi. Biraz evvel aradım sonucun çıkmadığını bu hafta içinde çıkacağını söylediler. Acaba siz kaç gün sonra aldınız test sonucunu? Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun biraz geç oldu kusura bakmayın

Günaydın annelerrr

Nasılsınız bakalım ?
Bizim 2 gündür tansiyon problemimiz var sanırım düşüyor.. Ölçtürmeye bile gidemedim o derece yani.. Arkadaşım dün doğum yaptı.. Bebişimin bir arkadaşı doğdu yani Süt problemleri varmış ama sanırım geçecektir.
Sizin anneler günü nasıldı ?

annesininbirtanesiiiii bir oğluşumuz daha mı geliyorrrrrr???? hadi bakalım hayırlısı... biz de bu cuma tekrar gidicez doktora... bakalım ne dicek çok merak ediyorummmm

SAĞOLL KUZUMMM rabbim sağlıklııı sıhhatli evlatlarr nasip etsin hepimizeee demek sizin kuzuda göstermedi tam olarakkk:44:
evet canımm sen bana söylemiştinn içime erkek doğuyor içimeeee senin bebek demiştiinn canım arkadaşımm rabbim hepimizin gönül muradını versinn inşallahhh sağlıklaa sıhhatleee
doktoraa duyulan güven çok önemlii bebeğim oyüzden en doğrusunu yaparsın...başka bi doktora daha git hangisi sana daha çok güven verirseee bilgisi, ilgisi açısından onunla devam et
12+1de çok uzman bi gözseee söyleyebilir bencee

evet benmkide su an 15 + 3 de allah nasip ederse bir oglusumuz olacak kızlar :)
maşallah canım gözün aydınn
ayy evet yaa ne güzell olurdu....bebeler kucağımızdaaa

kuzummm çok yormasaydın kendini...halıları falan sirkelemediğinee sevindimm en azındannn hayırlıısylaa kocacıgınn gelsinde sana bi çekidüzen versin...eğer senın için çok yorucu olmayacaksaa sende gitsen güzel olur..evde kendinlee başbaşa kalıpp aklını temızlıgee takmazsın..işte yoruldugun yetmezmiş gibi kuzummm
günaydın kızlar bende hafta sonu giremedim. Ev taşıyacağız onun için hazırlık yapıyordum ve aynı zamanda bir taraftanda ev aradığım için çok nete girme şansım olmadı.
allah yardımcın olsun canım:26:

günaydın herkese....

az sonra dr.a gidicem kızlar. 2li, test için inşallah herşeyimiz yolundadır. hepinizi öpüyorum hoşçakalın.

güzel haberlerle gelesinn canımm

yesinlerrr teyzesiiiii %90lıktaa olsaa o benim küççükkk erkeğimm..pipisiinidee gördükkk

ahhh canımm vefalı arkadaşım benim...aslında senin yaptıgın doğru bebeğim...büyüklükk sende kaldı...onlar utansınn...dedikleri-yaptıkları şeylere rağmennnn sen yine adım atan tarafsınn kuzucum

bende dün pasta aldım....bide masa örtüsü almıştımm...pastayı mumlarlaa süprizz diye çıkardımm yukarı odaya (bağ evindeydikk) sonra hediyesini verdim...anneler günün kutlu olsun annecim dedim..oda çok mutlu oldu elticiğimde bişey almamış..o birazz bozuldu ama napayımm annemde 'gelinimdee nasıl bilirr böyle şeyleriii elinee sağlıkk' deyincee yazık eltimm çok bozulduu

canım inşallah sonuçların iyi çıkar. geç çıkmasını kafaya takma. ben 15 gün bekledim. sonuçlarım iyi çıktı. sabret belki akşama çıkar.

geçmiş olsun canım. eve bir alet alsanız aslında iyi olur. sen yinede tuzlu ayran iç. iyi gelir. yeni doğan bebekte Allah hayırlı ömür versin, analı babalı büyüsün.

ben anneminkini c.tesi kutladım. kayınvaldemide pazar. çok güzel geçti. bana abartmıyorum onlarca hediye almışlar :)) bir sürü hamile kıyafetim oldu. birde düşünceli ablam (görümcem) doğumdan sonra yatağıma sermem için bir nevresim takımı almış. reklamlarda görmüş çok beğenmiştim. içimden almayı istemiştim. baktım almış:))) nasıl sevindim anlatamam. arkadaşlarım, akrabalar herkes aradı. anneler günümü kutladı. çok yabancı ama güzel bir duyguymuş.

canım eşim çarşambadan beri yanımda yok. sabah telefonla kutladı, çok buruktu sesi. inşallah birkaç gün sonra kavuşucaz.

slm tatlı anneler bugun bır aksılık olmazsa doktora gıdıcem ınsallah cınsıyetı ogrenırım

inşallah canım güzel haberler getirir birde cinsiyetini öğrenirsin. :)

Teşekkür ederim canım inşallah sonuç iyi çıkaı

evet kuzumm allah izin verirseeee oğluşumm geliyor...moonsun teyzesi onun adını %90'lıkk oğluş koydu.. şimdilikk bende öylee seviyorummm %90'lıkkkk oğluşummmm benimmmm diyorumm

sanada kolay gelsinn canım...koşturmacadaaa bebeğini çok yormaa...yemeni-içmeni ihmal etmee

ben cumartesi günü verdim...hafta içi çarşamba akşamı çıktı canım sonuçlarım

kuzum geçmişş olsunn..bugun daha iyisin inşallahh:26:
arkadaşının gözü aydınnn darısı bizim başımızaa..inşallahh sütüdee gelir...kuzusuu güzelcee emer beslenir...
bizim anneler günü sıradandı canım..benimm düşüncesizz kocammm 'daha anne değilsinkiii seneye seneye' dedi...bişey almadı bana...arkadaşlarımmdan o kadar çok arayan mesaj atan oldukiii...eşimin boşluğunun doldurdularr sağolsunlar...annecimdee bana anne-bebek figürlü kolyeler varyaa onlardan alacakmışş..bu hafta kardeşimin söz kahvesi koşturmacası oluncaa alamadım kızım..senle beraber gidelimdee sen beğen dedi...gerek yok falan dedim ama ısrar ettim.çok mutlu oldum bendee eşimmmm gıcık düşünmüyorr bilee ama allahtan çevremdeee hediyeleşmeye, süprizlere değer veren arkadaşlarım, ahbablarım, dostlarım ve ailem var
slm tatlı anneler bugun bır aksılık olmazsa doktora gıdıcem ınsallah cınsıyetı ogrenırım

ayy hadi bakalımm..allah gönlünee göre versin..gönlündekini hayırlı kılsınn inşallahh kuzucumm

çok iyi yapmışsın canım bizede bu yakışır iyi olmuş kayınvalidene ona alırsa hep cicileri böyle mors olur işteee

söylediniz mi % 90 erkekini

eşinin ailesini hiç takma tatlım... rahat ol.. dediğin gibi imanlı sağlıklı olsunlarda...

sağol canım yaa... düşün düşün yicem kafayı ama yok

kızlar selam
hepınızın anneler günü kutlu olsun bızde cts anneme dünde kayınvaldeme gıttık ikisine de polaristen ayakkabı aldım 2 tane de parfüm setim oldu bu arada güzel gectı yanı haftasonumuz

cts baska bı doktora gıttım kendı doktorum 13+0 da cınsıyet ıcın pipi var gıbı sankı demıstı bu da 15+4 te tam gostermedı ama %80 kız dıyorum dedı yanı sıfırlandım 2 hafta sonra bakalım kendı doktorum ne dıyecek hayırlısı artık oğlumda hıc boyle deıdlı 12 haftalıken ogrendık ve oyle devam ettı

kızlarr limangoda indirim var bebek kıyafetleri 10 tl olmuş bi göz atın isterseniz

Son düzenleme:

Ne güzel senin erken çıkmış ben meraktan öleceğim.

Teyzeleri biz geldik, sabah doktordaydık...
İyiyimişiz doktor amcamız öyle dedi...
2li test için kan verdik ense kalınlığımız 1.32 çıktı doktor onu 1.4 kabul edeceğiz dedi...
iyi mi dedim iyi korkmayın dedi
Haftaya sonuçlar çıkacak...
Cinsiyet dedim daha erkeennn dedi....
:)))

Ama benim hastalığım bitmiyor bademciğim şişti....
Bana ne tavsiye edersiniz, ağırlaşmadan kurtulayım şu sıkıntıdan....

günaydın arkadaşlar
bakıyorumda erkedk bebekler çoğunlukta Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasp eder inşallah...
biz 14+2deyiz meraktan ölüyorum ama kontrole daha 2 hafta var! acaba belli olur mu diye düşünmeden kendimi alamıyorum
13 haftalıkken gittiğimizde görünmemişti...
dayanamayıp başka doktora gidebiliriz, eşimle konuşup konuşup durduruyoruz kendimizi:) biraz daha bekleyelim diyoruz:)
hepimiz için hayırlısı olur inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…