2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
almina_göksunun kesin erkek bebk dediler ultrasonda ama :26:

şöyle söyliyeyim tekrar baktım ve kız çıkıyor.
daha önce başka biri içinde dr. kesin erkek dedi ve ben ısarala kız dedim ve kız çıktı.
bir dahaki randevuda daha net olur.
ALMİNA kız dönemine yeni girmiş.
eşi kız döneminde.
eğer hormonları yavaş çalışıyorsa erkek olabiliri ama düşük bir ihtimal.

özel mesaj hakkım yok bana da bakarmısın ?

bakarım ama bir arkadaşın bana bilgilerini mesaj atsın. burda olmuyorum mesajıı göremem.

benim hesabım bu değil.
ben öncelikle anneye bakıyorum. babayla karşılaştırıyorum.
zorlandım dediğimde anne baba farklı dönemde dönem sonu ve başı olursa yüzdelik veriyorum.

hihooohooo ama çok tatlı hamile elbiseleri var görsen bayılırsın...

bu mayo 24dolardı canım...50tl falan yani

ay evet gördüm çok tatlı şeyler var ama k.kartı numarasını güvenip veremem ben bunlara yaa
Bunu türkiyede satanını bulsak ne iyi olurdu

ay evet gördüm çok tatlı şeyler var ama k.kartı numarasını güvenip veremem ben bunlara yaa
Bunu türkiyede satanını bulsak ne iyi olurdu

valla ben veriyorum canım... baya alışveriş yaptım burdan... aralık ayında herşey çok indirime girmişti...
benim de mayo bulmam lazım yaaa... nereye baksak ki...
bu arada tatile nereye gidiyosunuz??

Çok güzelmiş gerçekten nerden baktın bunu canım.

asos.comdan baktım canım

Bebek Nasıl Yapılır ? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş :)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında"
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)

bu ay sonu mu çıkıyorsunuz? sezonu erken açıyorsun yani

deniz daha soğuktur yaa nereye gidiyorsunuz öyle

yazları her h.sonu yazlığa gidiyoruz. benim için 2 günlük tatil oluyor. kayınpederim emekli subay. bu sene onun kontenjanından askeri kampta kalacağım. onlar mayıs sonu haziran başı ordalar, büyük ihtimal bende haziran başı yanlarına giderim. kamp marmariste. yazlık foçada.

biz gitmeyecekmişiz eşim öyle dedi yola çıkamayız tehlikeli diyip duruyr benimki keçi gitmem derse gitmez bende artık mudanya-yalova deniziyle idare edicem offf :2:

yakın bir yerde yazlığın olmasının en güzel yanı bu olsa gerek... iyi eğlenceler, iyi dinlenmeler şimdiden

biz de bi program yapabilirsek gidicez ya bakalım

Merhaba siz doktor istirahitini plesantanın aşağıda olması sebebiyle mi yapıyorsunuz?

Kızlarr nasılsınıııızz bakalımm Klavyem halen bozuk, değiştirilmediği için yazamıyorum ama takipteyimm
Hepinizi çooook özledikk

neden sıkılıyor yavyumm

hiç bilmiyorumm öylee ne bilim,

az önce bir akrabam ablam aradı, benim gelinlikler içinde görmüşşş hayırdır inş. sanırım tekrar evleniyordun Muratla diyor ama böle beyaz çok güzeldi gelinliğinnn rüyama girmişsin dedi, bir süredir görmüyordu beni bilen var mı ? ne demekmişşş acaba

kızlar bunu çok beğendimmm Eki Görüntüle 424899

noldu ki canım?

hiç bilmiyorum iş yapasımda yok sabah daha keyfim kaçmıştı baş dönmesiyle kalkmıştımm,

ayy çok güzelmiş bayıldım nerden buldun ?

Nasıl anlatsam tatil planını hımm şöyle özetliyim..
*Ayvalık - Sarımsaklı (her sene gidiyoruz alışverişimizi yapıp geliyoruz) bu sene illa gidilir.
*Bodrum'da arkadaşlar cafe almışlar gelin ev var burda biraz zaman geçiririz diyorlar. Orasıda sonrasında cazip geliyor..
* Alaçatı'da bir tane otel yenileme projesi var ve bu sene 1 hafta 10 günlüğüne oraya kaçmam gerekiyor
* Çeşme'de yine otel projesi var orayada gitmem lazım.
* Eşim illa çanakkale bozcaada yapalım 3-4 gün haftasonuna denk getirelim diyor ona da kıyamıyorum..
Bakalım hayırlısı artık bahtımıza ne çıkarsa

Sende plan ne ? sen kocişinle buluşursun ama bir antalya felan yaparsınız Konya'dan yakın oluyor..

Son düzenleme:

Nasıl alıcaz ki canım sorun olmaz herhalde çok uygun çünkü fiyatları.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…