almina_göksunun kesin erkek bebk dediler ultrasonda ama :26:
özel mesaj hakkım yok bana da bakarmısın ?
yada şu şekilde hesaplıyorlar yanılmıyorsam kadınların kromozomu 3 yılda erkeklerin ise 4 yılda yenileniyor.
Ben 1988 doğumluyum ya 88+3= 91 eşim 1983 doğumlu 83+4= 87
91+3= 94 87+4= 91
94+3= 97 91+4= 95
......... şeklinde kadın ve erkek için topluyorlar bu yıla kim denk gelirse bebeğin cinsiyeti o oluyor güya
çok güzelmiş canım. ben daha mayo almadım. ay sonu tatil var mayo yok. bikiniyle girmek istemem.
hihooohooo ama çok tatlı hamile elbiseleri var görsen bayılırsın...
bu mayo 24dolardı canım...50tl falan yani
kızlar bunu çok beğendimmm Eki Görüntüle 424899
ay evet gördüm çok tatlı şeyler var ama k.kartı numarasını güvenip veremem ben bunlara yaa
Bunu türkiyede satanını bulsak ne iyi olurdu
Çok güzelmiş gerçekten nerden baktın bunu canım.
bu ay sonu mu çıkıyorsunuz? sezonu erken açıyorsun yani
deniz daha soğuktur yaa nereye gidiyorsunuz öyle
valla ben veriyorum canım... baya alışveriş yaptım burdan... aralık ayında herşey çok indirime girmişti...
benim de mayo bulmam lazım yaaa... nereye baksak ki...
bu arada tatile nereye gidiyosunuz??
asos.comdan baktım canım
yazları her h.sonu yazlığa gidiyoruz. benim için 2 günlük tatil oluyor. kayınpederim emekli subay. bu sene onun kontenjanından askeri kampta kalacağım. onlar mayıs sonu haziran başı ordalar, büyük ihtimal bende haziran başı yanlarına giderim. kamp marmariste. yazlık foçada.
biz gitmeyecekmişiz eşim öyle dediyola çıkamayız tehlikeli diyip duruyr benimki keçi gitmem derse gitmez bende artık mudanya-yalova deniziyle idare edicem offf :2:
ay canım yalova da mudanya da çok güzeldir.. çok uzaklara gitmeye gerek yok
Sana da geçmiş olsun canım o zaman :) Hamilelikte başımıza gelen en kötü şey bu olsun diyelim. Çünkü kendini yormadığın ve kanamayı başlatmadığın sürece sorun olmuyor. Sen çalışıyor musun yoksa benim gibi bol bol yatıyor musun?
öyle yapcaz napalım canım:97::97: keçi keçi :100::100::100:
Kızlarr nasılsınıııızz bakalımmKlavyem halen bozuk, değiştirilmediği için yazamıyorum ama takipteyimm
Hepinizi çooook özledikk
Kızlarr nasılsınıııızz bakalımmKlavyem halen bozuk, değiştirilmediği için yazamıyorum ama takipteyimm
Hepinizi çooook özledikk
neden sıkılıyor yavyumm
valla ben veriyorum canım... baya alışveriş yaptım burdan... aralık ayında herşey çok indirime girmişti...
asos.comdan baktım canım
asos.comdan baktım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?