ayy ne iyi olur canım... benim de eşcağazım yokkkyanıma arkadaş arıyorum ben de....
Kızlar lüüüütfen benim yerimede yürüyün :) 15. haftamdayım ve 5. haftamdan beri yatıyorum ve şimdiye kadar 3 kilo aldım. Havalarda ısındı, karpuz gibi hissediyorum kendimi :) :)
deme öyle mecburiyetten yatıyorsun inşallah tehlike kalkarda sende normale gelirsin.
hmm kısmet aslında bende henuz doktoruma soylemedım bu cuma soyluycem erken derse bende degıstrıcem ben tatıle gıdecegım ıcın bu tarıh bana uyuyo bakalımben geri aradım iptal ettim çünkü dr dün 1 ay sonra git dedi 15 i 3 hafta sonra oluyor ayın 22 side henüz açılmamış 22 . hafta dolunca gitmek daha iyiymiş saat 17.40 a almıştım bende tüh tanışırdık belki
ayy ne guzel dua amınn canım üç aylarımız mübarek olsungunaydın guzel anneler...
bugğn receb ayının ilk günü, bugünün hürmetine Allah hepimize hayırlı sağlıklı iyi huylu tatlı tatlı evlatlar nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 424746
üç ayların ilk ayı olan recep ayınız mübarek olsun arkadaşlar rabbim dualarınız kabul etsin inşşş
Ne güzel olurduuuu...
Bırakıp bırakıp gidiyorlar hamile hatunlarını
Neyse Allahım sağlık versin de,para getirecekler tabi bebişlerine
Ben kaçıyorum fıstıklar,akşama ancak girerim..Öpüyorum hepiciğinizi
deme öyle mecburiyetten yatıyorsun inşallah tehlike kalkarda sende normale gelirsin.
Kızlar lüüüütfen benim yerimede yürüyün :) 15. haftamdayım ve 5. haftamdan beri yatıyorum ve şimdiye kadar 3 kilo aldım. Havalarda ısındı, karpuz gibi hissediyorum kendimi :) :)
benim eşimde öyle.
bugün bir hastaneye hasta ziyaretine gidicez, randevu alda kadın doğumada gidelim diyor
yine geçtiğimiz cuma günü ayak üstü gttik bi doktora daha baktırdık,15 hafta bitmişti göstermedi bebiş, bacaklarını üstüste koymuş yatıyordu
sık ultrason zararlı deyip yatıştırıyorum eşimi,
hepimiz için hayırlısı olur inşallah...
ay canım seninki zaruri bir durum... sen şuan bebeğinin canını koruma çalışıyorsun...formunu değil... inşallah sağlıklı bebek olsun da kilo elbet verilir...
2-3 kilo alırlarmısss çıktı
yaaa kızlar janım sıkılıyorr bu günnnnn püffffff
biz durulamıyoruz 2haziranda kontrolümüz ama sanırım erken gidicezAl benden de okadar Allahtan 1 hafta kaldı da duruldu biraz.Bide kızım diye seviyor çocuğumun pisikolojisi bozuldu şayet erkekse bir an önce öğrensede rahatlasa
Nerden buldun bunu çok güzelmiş.. Sanırım benimde mayoya ihtiyacım olacak. Bikinilere giremicem malum
canım asos.com dan buldum... ingiltereden bedava kargo ile getiriyorlar...
biliyorum muz 100 kalori ona değer amaaaa
burcummm sende yavas yavas artır menunu değiştir ne bileyim canımbende cok sevdiğim şeylerden tiskindim
yurtdışına açıldık yihuuuuu fiyatı uçuktur bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?