2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayy ne iyi olur canım... benim de eşcağazım yokkk yanıma arkadaş arıyorum ben de....

Ne güzel olurduuuu...

Bırakıp bırakıp gidiyorlar hamile hatunlarını
Neyse Allahım sağlık versin de,para getirecekler tabi bebişlerine

Ben kaçıyorum fıstıklar,akşama ancak girerim..Öpüyorum hepiciğinizi

hmm kısmet aslında bende henuz doktoruma soylemedım bu cuma soyluycem erken derse bende degıstrıcem ben tatıle gıdecegım ıcın bu tarıh bana uyuyo bakalım
bu arda 150 tl alıyorlar topu topu 20 dk mı bakıyolarmıs yaaa
gunaydın guzel anneler...

bugğn receb ayının ilk günü, bugünün hürmetine Allah hepimize hayırlı sağlıklı iyi huylu tatlı tatlı evlatlar nasip etsin inşallah
ayy ne guzel dua amınn canım üç aylarımız mübarek olsun
Eki Görüntüle 424746
üç ayların ilk ayı olan recep ayınız mübarek olsun arkadaşlar rabbim dualarınız kabul etsin inşşş

saol canım senınde

ay canım zevklerinden değil ki...

gerçi eşim beni bırakmadı ben ona bıraktım kariyerim için :26: bi kaç aya dönebilirim diyordum ama öyle olmadı malesef

deme öyle mecburiyetten yatıyorsun inşallah tehlike kalkarda sende normale gelirsin.

Amiiin, sağol canım. Doktora sordum yürüyüş için, ben sana yürü diyemem,dinlenmen ve kendini yormaman gerek dedi. Bakalım 25. haftalara doğru plasenta yukarı çıkabiliyormuş, umarım öyle olur çünkü normal doğum istiyorum,hayırlısıysa :)

Kızlar lüüüütfen benim yerimede yürüyün :) 15. haftamdayım ve 5. haftamdan beri yatıyorum ve şimdiye kadar 3 kilo aldım. Havalarda ısındı, karpuz gibi hissediyorum kendimi :) :)

ay canım seninki zaruri bir durum... sen şuan bebeğinin canını koruma çalışıyorsun...formunu değil... inşallah sağlıklı bebek olsun da kilo elbet verilir...

Al benden de okadar Allahtan 1 hafta kaldı da duruldu biraz.Bide kızım diye seviyor çocuğumun pisikolojisi bozuldu şayet erkekse bir an önce öğrensede rahatlasa

ay canım seninki zaruri bir durum... sen şuan bebeğinin canını koruma çalışıyorsun...formunu değil... inşallah sağlıklı bebek olsun da kilo elbet verilir...

Doğru diyorsun canım ama fazla kilo almak sağlıklı bir doğum yapmak için iyi değil. Yoksa inan kendimi düşünmüyorum, er ya da geç veririm kiloları. Sadece akşam üstü yemek yapmak için mutfağa giriyorum onun dışında bütün gün yatış :) :)

Al benden de okadar Allahtan 1 hafta kaldı da duruldu biraz.Bide kızım diye seviyor çocuğumun pisikolojisi bozuldu şayet erkekse bir an önce öğrensede rahatlasa
biz durulamıyoruz 2haziranda kontrolümüz ama sanırım erken gidicez
benim eşimde kızım diyor, ben oğlum diyorum ama bş garip geliyor oğlum demek. görücez artık inşallah kızmı erkek mi. hayırlısı

biliyorum muz 100 kalori ona değer amaaaa

burcummm sende yavas yavas artır menunu değiştir ne bileyim canım bende cok sevdiğim şeylerden tiskindim

ben hergün yiyorum muzu. midemi bastırıyor, tok tutuyor, harika bir meyve. benim midem tam düzelmedi canım. akşam güzel yemek vardı, canım istediği halde yiyemedim bir öğürdüm çıkarmadan kalktım sofradan

2-3 kilo alırlarmısss çıktı

yaaa kızlar janım sıkılıyorr bu günnnnn püffffff

sıkılma canım ya, az kaldı mesai bitimine. akşam yapıcak mısın yürüyüş bakim?

kızlar bunu çok beğendimmm Eki Görüntüle 424899

noldu ki canım?

çok güzelmiş canım. ben daha mayo almadım. ay sonu tatil var mayo yok. bikiniyle girmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…