2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım beyaz gelinlik çok güzel muradına ereceksin gönlundeki dileğin gerçekleşecek inşallah

canım beyaz görmüşse iyi birşeye alamettir ama ne demek bilmyiorum ben de...

sıkma kendini, yataktan bi anda kalkınca benim de başım dönüyor. dikkat et kendine...

oh maşallah canım.. turizmci misin sen?
gökçeada da çok güzeldir... denizi tertemizdir...

bak iyi geldi aklıma gökçeadayı da not ediyim ben

Kızlarr nasılsınıııızz bakalımm Klavyem halen bozuk, değiştirilmediği için yazamıyorum ama takipteyimm
Hepinizi çooook özledikk

bende diyorum bu kız neden yazmıyor. demek klavyen bozuldu canım. neyse geçmiş olsun. bizde seni özledik.

hayıra çıksın canım. beyaz gelinlik güzel bencede. yoksa senin kızının habercisi mi ???

ohh güzelmiş canım. iyi yüzelim kolay doğum olsun :)

hay maşallahhh bebiş gezenti olacakk senle beraber :

canım beyaz gelinlik çok güzel muradına ereceksin gönlundeki dileğin gerçekleşecek inşallah

ay canm inş. hayırlısı olsun

ayy inş. canım benimm

ayyy kızlarrrrrrrrr kaju-esra kızlar bizde gökçeada gideceğiz denk getirelim gezerizzz valla

bizde seni özledik milanomm sen işi nasıl yapıyorsun zor olmuyor mu :26:

Canımm ben iki pc kullanıyorum,asıl iş diğeriyle onda da net yok,net ile işim olunca da ekran klavyesini kullanıyorum ama beni krize sokuyo on saatte yazılmıyor inş yarına gelecek

canımm iyiyiz asıl sen nasılsın...noldu klavyene ...dayanamadı mı topice
dayanabilir mi kuzum yaa Bu arada kızın olacakmış çoook sevindmm darısı bana inş

Allah seniii unutmuştum yine hatırlattın gıııı

Yok canım yaa Turizmci değilim ben işin inşaat ve proje kısmındayım :) Amelelik tarafı bizde yani
Gökçeada evet çok güzel kardeşim orada askerliğini yaptı hoş öbürü de gelibolu'da yaptı Çanakkale bölgesindeydik bir süre yani Ama dediğin gibi alternatif olarak düşünülebilir çok güzel yerler. Benim eşim trakyayı hiç görmemişti ben bu çanakkale / geyikli/ bozcaada üçlemine bir soktum şimdi her sene gidelim diye tutturuyor

valla canım ben şimdiye kadar sorun yaşamadım... tabi biraz uzun sürüyor gelmesi ama aldığım herşeyden çok memnun kaldım... çok kaliteli oluyor malları.

Denemekte fayda var ben kyo my friend sipariş verdim tankini için diğerlerinden bakalım çok güzel şeyler var çünkü.

Bizde Didim, karaburun yapıcağız.Annelerin yazlıkları bu sene bize ideal yemekler onlardan dinlenmek bizden

ay sormuşsun görmedim... gökçeadayı kesinlikle düşünüyorum şuan... eşim de Çanakkaleye gitmedi hiç... orda bi gece kalır gökçeadaya geçeriz...(küçükken hep öyle yapardık ailecek)

dediğin gibi alntalya-alanya da olabilir...

bi de babamlar avşa adasına ya da marmara adasına gidicekler, onlarla da takılırız bi kaç gün

ayyy kızlarrrrrrrrr kaju-esra kızlar bizde gökçeada gideceğiz denk getirelim gezerizzz valla

ayy olur valla ne güzel olur hem deee

dayanabilir mi kuzum yaa Bu arada kızın olacakmış çoook sevindmm darısı bana inş

evet canım prensesimiz gelicek Allahın izniyle... hayırlısı canım senin için de...

ohh masallah sen leylegı havada görmüşsün anlaşılan ayvalık yazınca sorım dedım bızede kamp cıktı 16 hazıranda gdııyoruz 1 haftalıgına orda nerelerı gezebılırız bırde ne alısverısı yapıyrosunuz merak ettım

evet yaa biz zaten bir haftasonu gideceğiz, cidden güzel olur

canım sen o mayoyu aldın mı hangi sitede var ?

yok kız delüüü beyaz görmek iyidir hele beyaz gelinlik muhteşem maşAllah

inş. canım benimm muhteşem süleymanda olabilir o

erkekler bi yere alıştılar mı başka yere gitmeyi sevmiyorlar sanırım eminim benim eşim de çok beğenicek çanakkaleyi,

bugün bi sitede görmüştüm sanki...markafonide miydi?
oh ne güzel herkes böyle güzel tatiller yapsın inşalah...kimsenin içinde kalmasın...

Ahanda ne iyi olur valla bir haftasonu tur yapalım oraya ne dersiniz ? Ama önce mayo bulalım kendimize
Avşa adasına gittim ben hiç sevmedim. Restaurantlar kumkapı tipi kolunda zorla içeri sokacaklar nerdeyse... Plajda rahat oturamadım eşim katil olacaktı o derece

bir Çanakkaleli olarakkk kapımız herkese açıkkkk her zaman beklerizzzzz ç.kalemizi gelin görün efenimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…