hiç bilmiyorumm öylee ne bilim,
az önce bir akrabam ablam aradı, benim gelinlikler içinde görmüşşş hayırdır inş.sanırım tekrar evleniyordun Muratla diyor ama böle beyaz çok güzeldi gelinliğinnn rüyama girmişsin dedi, bir süredir görmüyordu beni bilen var mı ? ne demekmişşş acaba
hiç bilmiyorumiş yapasımda yok sabah daha keyfim kaçmıştı baş dönmesiyle kalkmıştımm,
ayy çok güzelmiş bayıldım nerden buldun ?
az önce bir akrabam ablam aradı, benim gelinlikler içinde görmüşşş hayırdır inş.sanırım tekrar evleniyordun Muratla diyor ama böle beyaz çok güzeldi gelinliğinnn rüyama girmişsin dedi, bir süredir görmüyordu beni bilen var mı ? ne demekmişşş acaba
hiç bilmiyorumiş yapasımda yok sabah daha keyfim kaçmıştı baş dönmesiyle kalkmıştımm,
Nasıl anlatsam tatil planını hımm şöyle özetliyim..
*Ayvalık - Sarımsaklı (hersene gidiyoruz alışverişimizi yapıp geliyoruz) bu sene illa gidilir.
*Bodrum'da arkadaşlar cafe almışlar gelin ev var burda biraz zaman geçiririz diyorlar. Orasıda sonrasında cazip geliyor..
* Alaçatı'da bir tane otel yenileme projesi var ve bu sene 1 hafta 10 günlüğüne oraya kaçmam gerekiyor
* Çeşme'de yine otel projesi var orayada gitmem lazım.
* Eşim illa çanakkale bozcaada yapalım 3-4 gün haftasonuna denk getirelim diyor ona da kıyamıyorum..
Bakalım hayırlısı artık bahtımıza ne çıkarsa
Kızlarr nasılsınıııızz bakalımmKlavyem halen bozuk, değiştirilmediği için yazamıyorum ama takipteyimm
Hepinizi çooook özledikk
*Ayvalık - Sarımsaklı (her sene gidiyoruz alışverişimizi yapıp geliyoruz) bu sene illa gidilir.
*Bodrum'da arkadaşlar cafe almışlar gelin ev var burda biraz zaman geçiririz diyorlar. Orasıda sonrasında cazip geliyor..
* Alaçatı'da bir tane otel yenileme projesi var ve bu sene 1 hafta 10 günlüğüne oraya kaçmam gerekiyor
* Eşim illa çanakkale bozcaada yapalım 3-4 gün haftasonuna denk getirelim diyor ona da kıyamıyorum..
Sende plan ne ? sen kocişinle buluşursun ama bir antalya felan yaparsınız Konya'dan yakın oluyor..
Nasıl alıcaz ki canım sorun olmaz herhalde çok uygun çünkü fiyatları.
*Ayvalık - Sarımsaklı (her sene gidiyoruz alışverişimizi yapıp geliyoruz) bu sene illa gidilir.
Sende plan ne ? sen kocişinle buluşursun ama bir antalya felan yaparsınız Konya'dan yakın oluyor..
canım beyaz gelinlik çok güzel muradına ereceksin gönlundeki dileğin gerçekleşecek inşallah
canım beyaz görmüşse iyi birşeye alamettir ama ne demek bilmyiorum ben de...
sıkma kendini, yataktan bi anda kalkınca benim de başım dönüyor. dikkat et kendine...
oh maşallah canım.. turizmci misin sen?
gökçeada da çok güzeldir... denizi tertemizdir...
bak iyi geldi aklıma gökçeadayı da not ediyim ben
bizde seni özledik milanommsen işi nasıl yapıyorsun zor olmuyor mu :26:
canımm iyiyiz asıl sen nasılsın...noldu klavyene ...dayanamadı mı topice
bende diyorum bu kız neden yazmıyor. demek klavyen bozuldu canım. neyse geçmiş olsun. bizde seni özledik.
hayıra çıksın canım. beyaz gelinlik güzel bencede. yoksa senin kızının habercisi mi ???
ohh güzelmiş canım. iyi yüzelim kolay doğum olsun :)
Allah seniii unutmuştum yine hatırlattın gıııı
canım beyaz görmüşse iyi birşeye alamettir ama ne demek bilmyiorum ben de...
sıkma kendini, yataktan bi anda kalkınca benim de başım dönüyor. dikkat et kendine...
oh maşallah canım.. turizmci misin sen?
gökçeada da çok güzeldir... denizi tertemizdir...
bak iyi geldi aklıma gökçeadayı da not ediyim ben
valla canım ben şimdiye kadar sorun yaşamadım... tabi biraz uzun sürüyor gelmesi ama aldığım herşeyden çok memnun kaldım... çok kaliteli oluyor malları.
bence gönlunde hangisi varsa o olacak kız istiyorsan kız bebeğin olacak canımm ruyayu nasıl yorumladım ama
ayyy kızlarrrrrrrrr kaju-esra kızlar bizde gökçeada gideceğiz denk getirelim gezerizzz valla
dayanabilir mi kuzum yaa Bu arada kızın olacakmış çoook sevindmm darısı bana inş
süperrsinnn inş. inş. burcu da beni rüyasında görmüştüü oda güzel bir ev görmüş Hay Maşllahh ne bolluk ne berekttttt başıma iş gelmesin de
ay sormuşsun görmedim... gökçeadayı kesinlikle düşünüyorum şuan... eşim de Çanakkaleye gitmedi hiç... orda bi gece kalır gökçeadaya geçeriz...(küçükken hep öyle yapardık ailecek)
dediğin gibi alntalya-alanya da olabilir...
bi de babamlar avşa adasına ya da marmara adasına gidicekler, onlarla da takılırız bi kaç gün
ayy olur valla ne güzel olur hem deee
evet canım prensesimiz gelicek Allahın izniyle... hayırlısı canım senin için de...
yok kız delüüübeyaz görmek iyidir hele beyaz gelinlik muhteşem maşAllah
Yok canım yaa Turizmci değilim ben işin inşaat ve proje kısmındayım :) Amelelik tarafı bizde yani
Gökçeada evet çok güzel kardeşim orada askerliğini yaptı hoş öbürü de gelibolu'da yaptıÇanakkale bölgesindeydik bir süre yani Ama dediğin gibi alternatif olarak düşünülebilir çok güzel yerler. Benim eşim trakyayı hiç görmemişti ben bu çanakkale / geyikli/ bozcaada üçlemine bir soktum şimdi her sene gidelim diye tutturuyor
Denemekte fayda var ben kyo my friend sipariş verdim tankini için diğerlerinden bakalım çok güzel şeyler var çünkü.
Bizde Didim, karaburun yapıcağız.Annelerin yazlıkları bu sene bize ideal yemekler onlardan dinlenmek bizden
ay sormuşsun görmedim... gökçeadayı kesinlikle düşünüyorum şuan... eşim de Çanakkaleye gitmedi hiç... orda bi gece kalır gökçeadaya geçeriz...(küçükken hep öyle yapardık ailecek)
dediğin gibi alntalya-alanya da olabilir...
bi de babamlar avşa adasına ya da marmara adasına gidicekler, onlarla da takılırız bi kaç gün
ayy olur valla ne güzel olur hem deee
evet canım prensesimiz gelicek Allahın izniyle... hayırlısı canım senin için de...
erkekler bi yere alıştılar mı başka yere gitmeyi sevmiyorlar sanırımeminim benim eşim de çok beğenicek çanakkaleyi,
bugün bi sitede görmüştüm sanki...markafonide miydi?
oh ne güzel herkes böyle güzel tatiller yapsın inşalah...kimsenin içinde kalmasın...
evet yaa biz zaten bir haftasonu gideceğiz, cidden güzel olur
canım sen o mayoyu aldın mı hangi sitede var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?