2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

normal canım, 4ü geçmemk lazım üst sınır olarak
kilon normalmiş zaten

başlayalımmm

bebeğim hergun yemmiyorum kii muzu :18: bugün sondu bu sadece bugunkiydi.. yumurta yiyemiyorum sabahları işe getiremiyorum çünkümmm dün yarım LT sut içtim

kepek ekmeği yiyemem ben bence sende tuketme kansızlık yapar neden sarma annemin doğum günüde bugün canım annem onlara gidicezz

ben sebze yeemeği yiyemiyorum çok onun yerinee buyuk tabak salata yiyorum

mesela mantı + salata yapıyorum nasıl ama esraaammmmmm

neden götürmüyosun ki canım... ben her sabah haşlayıp getiriyorum... bu sabah babam haşlamıştı sağolsun

haaa bide yaş pasta var anamın doğumu bugün

ayyyyyyy mutlu yıllar anneciğineeeeeeee... ona en güzel hediyeyi sen veriyosun, anane yapıyosun onuuuu bugün yiyebilirsin o zaman

yürüyüş çok önemli bende hiç ihmal etmiyorum
etrafımda kim yürüyüşe ve egsersize dikkat ettiyse kolay ve normal doğum yaptı

Evet yaa,inşallah ilerleyen aylarda da sorun çıkmaz da devam ederiz yürüyüşe,ay hayırlısı olsun ama ne mutlu olurum kolay ve normal doğurabilirsem...

Yeşil elma midemi yakıyor biraz yaa,eşim karşımda kütür kütür yiyor keşke bende onun yediğinin çeyreğini yiyebilsem..
zaten seyahate çıktı beyefendi bende yalnızım gel beraber yürüyelim kız :))

Kızlar lüüüütfen benim yerimede yürüyün :) 15. haftamdayım ve 5. haftamdan beri yatıyorum ve şimdiye kadar 3 kilo aldım. Havalarda ısındı, karpuz gibi hissediyorum kendimi :) :)

Kızlar lüüüütfen benim yerimede yürüyün :) 15. haftamdayım ve 5. haftamdan beri yatıyorum ve şimdiye kadar 3 kilo aldım. Havalarda ısındı, karpuz gibi hissediyorum kendimi :) :)

inşAllah canım sende sağ salim ayağa kalkarsında güzel havalarda yürüyüşler yaparsın bebişinleee

ben işyerimde çok hareketli olmama rağmen akşamları başlayacam yürüyüşe. demin eşime telefonda dedim tamam dedi. bakalım akşama fikri değişebilir :)))

belli olmaz canım belki yine değişir. sen biraz daha bekle istersen.

maşallah canım afiyet olsun. güzel dengeli bir beslenme. ahh şu menünün yarısını yiyebilseydim (((((

haaa bide yaş pasta var anamın doğumu bugün

en sevdiğim yiyecekti pasta bir zamanlar, şimdi yüzüne bakmıyorum. neydik ne olduk be yahu

ayy ne iyi olur canım... benim de eşcağazım yokkk yanıma arkadaş arıyorum ben de....

İnşallah ben yine normal,im birazda eşim çıldırmak üzere zaman geçmiyor diyor başka bişey demiyor

benim eşimde öyle.
bugün bir hastaneye hasta ziyaretine gidicez, randevu alda kadın doğumada gidelim diyor
yine geçtiğimiz cuma günü ayak üstü gttik bi doktora daha baktırdık,15 hafta bitmişti göstermedi bebiş, bacaklarını üstüste koymuş yatıyordu
sık ultrason zararlı deyip yatıştırıyorum eşimi,
hepimiz için hayırlısı olur inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…