Bende baktım şimdi 3 kilo almışım hamilelik boyunca fazlamı ki ?
Hamile kalmadan önce 58 kg
Şimdi 61 kg
Bunun normali ne? Hoş doktor iyisin dedi ama merak ettim bunun alt üst sınırı vardı diymi kızlar ?
ben spora başlıyorummmmm
annem ve babam günde 2 saat mutlaka sporlarını yaparlar...küçük kardeşimde taekwandocu ve basket oynuyor... biraz aileme çekmenin zamanı geldi
hadi kızlar artık yürüyüşe başlayaımmmmm
canım bensenin yerinde olsam tost yerine peynir ve kepekli ekmek tüketirim bu birrrrr...
muzu da her gün yemem...onun yerine elma, erik vs yerim bu ikiiiii...
akşam da yaprak sarma yerine sebze yemeği daha bi sağlıklı olur sankim, ne dersin
bu arada hani yumurtaaa
süt içmeye de başlıcaktın sen, dün öyle demiştin.
moonsun sonradan karpuzu da eklemişsinnn ilahiiiiibaşka unuttuğun bişey var mı
bebeğim hergun yemmiyorum kii muzu :18: bugün sondu bu sadece bugunkiydi.. yumurta yiyemiyorum sabahları işe getiremiyorum çünkümmmdün yarım LT sut içtim
kepek ekmeği yiyemem ben bence sende tuketme kansızlık yaparneden sarma annemin doğum günüde bugün canım annem onlara gidicezz
haaa bide yaş pasta var anamın doğumu bugün
Benim erkek çıktı...
ben sebze yeemeği yiyemiyorum çok onun yerinee buyuk tabak salata yiyorum
mesela mantı + salata yapıyorum nasıl ama esraaammmmmm
ben sebze yeemeği yiyemiyorum çok onun yerinee buyuk tabak salata yiyorum
mesela mantı + salata yapıyorum nasıl ama esraaammmmmm
kontrolün ne zaman canım
yürüyüş çok önemli bende hiç ihmal etmiyorum
etrafımda kim yürüyüşe ve egsersize dikkat ettiyse kolay ve normal doğum yaptı
yeşil elmayı da dene canım... çok iyi gelir eminim..
ben spor konusunda biraz tembelim...bana "esra alışverişe çıkıp 5 saat yürücez" de, gözüme gelmez koşarım bile... ama spor deyince duraksıyorum malesef :18: illa yanımda eşim olsun istiyorum bir de... ama yok artık başlamam lazım... dediğin gibi doğumu çok kolaylaştırıyor spor yapmak. ben zaten bütün gün işyerinde oturuyorum
bugün yürüyüşe başlıyorum ben. eve gidip bişeyler atıştırıp bir saat yürücem inşallahh
hııı tabii mantı süperçatlaksın sen yaaaa... vallahi
neyse canım yemek muhabbetini kapatalım bence artık
ben spora başlıyorummmmm
annem ve babam günde 2 saat mutlaka sporlarını yaparlar...küçük kardeşimde taekwandocu ve basket oynuyor... biraz aileme çekmenin zamanı geldi
Pazartesi canım..
hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız..
cinsiyet belli değil sanırım,öğrenirsiniz umarım
Kızlar lüüüütfen benim yerimede yürüyün :) 15. haftamdayım ve 5. haftamdan beri yatıyorum ve şimdiye kadar 3 kilo aldım. Havalarda ısındı, karpuz gibi hissediyorum kendimi :) :)
ben spora başlıyorummmmm
canım aynı kaderi yaşıyoruz suan cuma gunu devlettekı doktorum erkege benzettı bugun ıse ozel de doktor bakar bakmaz kız dedı soktayım....... 1 kızım var 7 yasında 1 de erkek ısterdım ama herseyden once saglıgı tabıkı kızıma kız kardes gelıyo :) ama ben hala ınanamıyorum acaba doktor yanlıs mı gordu dıye dusunmuyorda degılım:18:
ben normal yiyorum yaa bak yazıcam menumu
Sabah
kaşarlı tost
zeyin
domates
Ara
azcık çerez
muz
öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2 köfte
1 bardak ayran
Ara
kuru kayısı
çerez az
akşam
yaprak sarma
ayran
salata
ara
1dilim karpuz bu bugünkü menum :))))
haaa bide yaş pasta var anamın doğumu bugün
Evet yaa,inşallah ilerleyen aylarda da sorun çıkmaz da devam ederiz yürüyüşe,ay hayırlısı olsun ama ne mutlu olurum kolay ve normal doğurabilirsem...
Yeşil elma midemi yakıyor biraz yaa,eşim karşımda kütür kütür yiyor keşke bende onun yediğinin çeyreğini yiyebilsem..
zaten seyahate çıktı beyefendi bende yalnızım gel beraber yürüyelim kız :))
İnşallah ben yine normal,im birazda eşim çıldırmak üzere zaman geçmiyor diyor başka bişey demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?