biz hiç ara vermedik canım...
adamcağızı kandırdın mıııı
benim eşimi hiç etkilemedi bu durum... tam tersi benim karnım çıktığı için sanki kendimi daha çok geri çekiyorum diyebilirim:26:
yaa erkekler neden böleee bizimkide aynıı ben zorluyorumm eskiden tam tersiydi
adam iyice uzaklaşmasın arada olsanızya serbestmişş nasılsa size de.
bizde de ben pek istemiyorum, çocuğa bişi olacak diye korktum hep şimdi de öyle bişey kaldı içimde, biraz bir kaç kez oldukk özellikle bu aylar çok uygunmuş aslında öyle diyorlar
canım ben bostanlıda yaşıyorum. atatürk organizede çalışıyorum. sen nerdesin?
napiiimmmm amaa yaaaa soğusun benden istemiyorum sonuçta hamilelik için pozisyonlar var karına baskı yapmamak önemli
napiiimmmm amaa yaaaa soğusun benden istemiyorum sonuçta hamilelik için pozisyonlar var karına baskı yapmamak önemli
gerçi sizin azmış bayaa... doktor sorun yok dedikten sonra ilişkiden uzak kalmak gereksiz bence... ama ben karnım çıktığından eşim daha az beğeniyo mu böyleyken acaba diye düşünüyorum, tabi her zaman değil... 5 tanenin 1 tanesinde anca
geçen söyledim ona böyle.. "bence sen çok güzelleştin, ilişkide hiç te kötü göründüğünü düşünmüyorum" dedi bana
gerçi sizin azmış bayaa... doktor sorun yok dedikten sonra ilişkiden uzak kalmak gereksiz bence... ama ben karnım çıktığından eşim daha az beğeniyo mu böyleyken acaba diye düşünüyorum, tabi her zaman değil... 5 tanenin 1 tanesinde anca
geçen söyledim ona böyle.. "bence sen çok güzelleştin, ilişkide hiç te kötü göründüğünü düşünmüyorum" dedi bana
bizimkinde bebeğe bişey olacak korkusu var bende o başka yerde bu ayrı diyorum da yok anacım zorlaa
benim eşim sordu "canım bişey olur mu" diye... olmaz dedim ben de... o da bol bol araştırmış okumuş... onun için hiç kafa yormuyor böyle şeylere... beni çok mutlu ediyor böyle davranması...demek ki hala beni çok beğeniyor diye düşünüyorum.
benim eşim sordu "canım bişey olur mu" diye... olmaz dedim ben de... o da bol bol araştırmış okumuş... onun için hiç kafa yormuyor böyle şeylere... beni çok mutlu ediyor böyle davranması...demek ki hala beni çok beğeniyor diye düşünüyorum.
aşk olsun şimdi bizim eşlerimiz bizi begenmiyor muu alındım amaaa
Bizde 4 aydır bişeycik yok 2 ayda serbest bıraktılar eme eşim kokuyor yanaşamıyor zavallı göbiş büyüdükçe dahada kokar oldu
adam iyice uzaklaşmasın arada olsanızya serbestmişş nasılsa size de.
bizde de ben pek istemiyorum, çocuğa bişi olacak diye korktum hep şimdi de öyle bişey kaldı içimde, biraz bir kaç kez oldukk özellikle bu aylar çok uygunmuş aslında öyle diyorlar
Canım baya uzakmışız.Ben Narlıderedeyim Narlıdere Belediyesinde çalışıyorum
beğenmez olur muu gııı bzimkiler de beğeniyorr beni evde kovalıyor taciz ediyorrrrrr
biz konuştuk bu konuyu, uzaklaşmak felan buna bağlı değil. kendi kararı, geçen hatta bir muhabbet olmuştu burda, erkek dışarı kaçar felan denmişti. anlattım eşime, bizi birbirimize bağlayan o değil dedi. açıkcası hoşuma gidiyor bu halleri :))
evet ya izmirin iki ayrı ucundayız :))) körfezin başı ve sonu.
biz konuştuk bu konuyu, uzaklaşmak felan buna bağlı değil. kendi kararı, geçen hatta bir muhabbet olmuştu burda, erkek dışarı kaçar felan denmişti. anlattım eşime, bizi birbirimize bağlayan o değil dedi. açıkcası hoşuma gidiyor bu halleri :))
aşk olsun şimdi bizim eşlerimiz bizi begenmiyor muu alındım amaaa
ayy canım anlat ona... bi kaç siteden okut... ne gerek var. valla ne yalan söyliyim ben de dayanamam eşim de dayanamaz... sonuçta bunun bilimsel açıklaması var... bir sorun olmadıkça ne diye 9 ay boyunca uzak kalayım eşimden...
kız ne alakası var
ben hamilelikle ilgili çok düşünüyordum öncesinde de... ya karnım şişerse, çatlaklarım olursa, şişmanlarsam, çirkinleşirsem...ve sonuçta eşim beni beğenmezse diye...:26: benim eşim çok titizdir çünkü, yüzümde bi sivilce bile hemen dikkatini çeker... ben de çok kasıyordum kendimi...ondan böyle diyorum tatlımmmmmm benimmm :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?