2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

napiiimmmm amaa yaaaa soğusun benden istemiyorum sonuçta hamilelik için pozisyonlar var karına baskı yapmamak önemli

yaa erkekler neden böleee bizimkide aynıı ben zorluyorumm eskiden tam tersiydi

Cidden şaştım kaldım, benim eşim kendini hiç geri çekmedi.. doktor sorun yok deyince biz devam ettik ilişkiye... sadece kalp atışlarını duyana kadar yasaklamıştı temkinli olalım diye o da bi hafta sürdü zaten...

canım her yerde yazıyor ilişkiden çocuğa hiç birşey olmaz diye... ilişkiye girilen yer ile bebeğin olduğu yer çok farklı birbirinden...

napiiimmmm amaa yaaaa soğusun benden istemiyorum sonuçta hamilelik için pozisyonlar var karına baskı yapmamak önemli

gerçi sizin azmış bayaa... doktor sorun yok dedikten sonra ilişkiden uzak kalmak gereksiz bence... ama ben karnım çıktığından eşim daha az beğeniyo mu böyleyken acaba diye düşünüyorum, tabi her zaman değil... 5 tanenin 1 tanesinde anca

geçen söyledim ona böyle.. "bence sen çok güzelleştin, ilişkide hiç te kötü göründüğünü düşünmüyorum" dedi bana

eşim diyor kanaman gelir, çocuk sarsılır sonra ben naparım. sen çok üzülürsün ben mahvolurum diyor. kıyamıyorum sana diyor :))) çok duygusaldır benim aşkım.

bizimkinde bebeğe bişey olacak korkusu var bende o başka yerde bu ayrı diyorum da yok anacım zorlaa

Bizde 4 aydır bişeycik yok 2 ayda serbest bıraktılar eme eşim kokuyor yanaşamıyor zavallı göbiş büyüdükçe dahada kokar oldu

bizimkinde bebeğe bişey olacak korkusu var bende o başka yerde bu ayrı diyorum da yok anacım zorlaa

benim eşim sordu "canım bişey olur mu" diye... olmaz dedim ben de... o da bol bol araştırmış okumuş... onun için hiç kafa yormuyor böyle şeylere... beni çok mutlu ediyor böyle davranması...demek ki hala beni çok beğeniyor diye düşünüyorum.

aşk olsun şimdi bizim eşlerimiz bizi begenmiyor muu alındım amaaa

aynen benimkide araştırmış bişi olmaz diyor bana ama ben yine de içimden her zaman gelmşyor işte tırsıyom ama ona bu kdarıda yetiyooor cnm yaa

Bizde 4 aydır bişeycik yok 2 ayda serbest bıraktılar eme eşim kokuyor yanaşamıyor zavallı göbiş büyüdükçe dahada kokar oldu

ayy canım anlat ona... bi kaç siteden okut... ne gerek var. valla ne yalan söyliyim ben de dayanamam eşim de dayanamaz... sonuçta bunun bilimsel açıklaması var... bir sorun olmadıkça ne diye 9 ay boyunca uzak kalayım eşimden...

biz konuştuk bu konuyu, uzaklaşmak felan buna bağlı değil. kendi kararı, geçen hatta bir muhabbet olmuştu burda, erkek dışarı kaçar felan denmişti. anlattım eşime, bizi birbirimize bağlayan o değil dedi. açıkcası hoşuma gidiyor bu halleri :))

Canım baya uzakmışız.Ben Narlıderedeyim Narlıdere Belediyesinde çalışıyorum

evet ya izmirin iki ayrı ucundayız :))) körfezin başı ve sonu.

hamilelik boyunca düşünmüyormusunuz yapmayı

bağlayan tek şey o değil ama oda az da olsa bağlıyor canım

doğru diyorsun bi tanemm, ben benimkine artık bunu ödülmüş gibi bahşettim acayip seviniyor bazen bişi yapıyor, hmm bu akşam düşünelim bakalım diyomm

aşk olsun şimdi bizim eşlerimiz bizi begenmiyor muu alındım amaaa

kız ne alakası var

ben hamilelikle ilgili çok düşünüyordum öncesinde de... ya karnım şişerse, çatlaklarım olursa, şişmanlarsam, çirkinleşirsem...ve sonuçta eşim beni beğenmezse diye...:26: benim eşim çok titizdir çünkü, yüzümde bi sivilce bile hemen dikkatini çeker... ben de çok kasıyordum kendimi...ondan böyle diyorum tatlımmmmmm benimmm :13:

Denedim canım bu ara biraz yumuşar gibi ama bize bişey olacak üzülürüm diye korkuyor.Doktorda anlattı çok karşıyım eşlerin uzaklaşmasından dedi ama bilmiyorum.Birkaç yazı okutsam iyi olucak sanırım.

tammam oldu şimdiii

benimkide maşAllah diyorru çatlaklarım olucak olsun ben seni her halinle seviyorum beğeniyorum bence her halinle güzelsin diyor umarım değişmezler

Evet canım :)) körfezin başı ve sonu.

Bizim eşimle durumumuz aynı sizinki gibi.Ben korkuyorum uzaklaşırız diye, tam tersi aslında çok daha ilgili sevgi dolu ama ne bileyim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…