2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
beğenmez olur muu gııı bzimkiler de beğeniyorr beni evde kovalıyor taciz ediyorrrrrr

aynen benimkide araştırmış bişi olmaz diyor bana ama ben yine de içimden her zaman gelmşyor işte tırsıyom ama ona bu kdarıda yetiyooor cnm yaa

ay yok canım içinden gelmemesi başka... gelip te ilişkiye girmekten korkmak başka... istemezsen zorlayacak değil tabiki de...

biizimkidee öyle ama ceza sahasındayız ama gol olmuyoorr hahahahahah

atmıyor kiiii

ayy nerden buluyosunuz bunları yaaaaaa

hamilelik boyunca düşünmüyormusunuz yapmayı

bağlayan tek şey o değil ama oda az da olsa bağlıyor canım

valla canım Allah biliyor nasıl istedik bu çocuğu. herşeye bu kadar dikkat ederken şimdi ne gerek var maceraya. tabi bu bizim aldığımız ortak karar. ben herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. eşimde bende memnunuz hayatımızdan. eşim çok düşünceli duygusal bir insandır. bana bir bakışı var ben sana nasıl kıyarım derken içimi eritiyor. ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlayımda ne olur ne olmaz.

ayrıca canım siz gençsiniz biyolojiniz ister istemez farklı. biz bazı şeyleri aşmış vaziyetteyiz. aramızdaki bağ bu konuya hiç bağlı değil :))

doğru diyorsun bi tanemm, ben benimkine artık bunu ödülmüş gibi bahşettim acayip seviniyor bazen bişi yapıyor, hmm bu akşam düşünelim bakalım diyomm

dikkatli olmak lazım. bir zararı olsa doktor zaten müsade etmez. bizimkide bence aşırı detaycı, kılı kırk yaran tipleriz. ikimizinde isteği.

anlıyorum canım ama ne biliyim yaaa uffff.... valla ben uzaklaşamam eşimden... o da uzaklaşsa içim hiç rahat etmezdi. bir çok kitapta sitede zaten bangır bangır bağırıyorlar ilişkiden hiçbişey olmaz diye...

tammam oldu şimdiii

benimkide maşAllah diyorru çatlaklarım olucak olsun ben seni her halinle seviyorum beğeniyorum bence her halinle güzelsin diyor umarım değişmezler

ayyy değişmesinler deee..onu baba yapıcaksın bi de bi iki çatlağa mı takılıcak

ama sen yine de önlemini al canım... "kadın her zaman mükemmel olsun" benim felsefem bu

kaç ay sonra oldu bebeğiniz canım sende haklısın ne diyelim.. İstekle alakalı birşey ben çok özlüyorum eşimi

Aşarız belki bu ay bellide olmaz sonuçta nereye kadar sabır sabır

ben lierac kremine ve yağlara baslıyorum şekerimm doğumdan sonrada hemen spora baslamayı düşünüyorum

Allahım sonsuza kadar eşlerimizi bize karsı sadık kılsın bizleride onlara karsı amin...

küçük kıızm esra soruyor geçen anne kardeşim ağzındanmı çıkacak yoksa karnını kesipdemi alacaklar

Kızlarr nasılsınıııızz bakalımm Klavyem halen bozuk, değiştirilmediği için yazamıyorum ama takipteyimm
Hepinizi çooook özledikk
bizde özledik ttalım bekletme artık bize dönnnn

bende gıtmıstım 2004 te 2 günlüğüne süperdi

ben arada görürüm canım
eşimde hep der normalde ıstemıyosun ruyalarında görüyosun vücudun ıstıyo dıye
adam haklı sen kaçınca dönmen için yollar buluyor

valla canım benim işime geliyor. bebeğe bişi olur diye bende istemiyorum.
ben hiççç istemiyorum anacım elektirik alamıyorum
kızlarda ben pek isterdim olurdu hatta bahsettim ya bir tanıdık kızı olacak olan ilişkiyi çok istermiş demişti ama bunda benden ne kadar uzak o kadar güzel geçiyor
adam alışık değil bu kadar uzak kalmaya ama bu bebk huylarını değiştirdi şimdi hafta oldumu çocuk gibi zıngırdamaya başlıyor

napiiimmmm amaa yaaaa soğusun benden istemiyorum sonuçta hamilelik için pozisyonlar var karına baskı yapmamak önemli
istek kısmı daha önemli şekerim

olsunnnnnnnnn her zaman gol olmasın varsın daha iyi valla bak, pek kıymetlendikkk biz her seferinde adam bilmiyormuş ödülü şimdi hep peşimde
evet annem göster ama elletme dedi diyorum ben
ödül olarak söylüyorum yatakta işler değişiyor
geçen hafta bebiş doğum kanalında olunca 1 hafta üzerime gelmedi 2 gündür sormaya başladı dr kaç gün dediydi diye

kaç ay sonra oldu bebeğiniz canım sende haklısın ne diyelim.. İstekle alakalı birşey ben çok özlüyorum eşimi

:)))) canım önce bebek çok istedik sonra vazgeçtik. tam vazgeçtik o arada oldu. o yüzden benim için çok değerli. vazgeçmişken Allah bize layık gördü bu çocuğu. kahramanım benim o. annesinin yaşlı gözlerini sildi.

Evet burcuxxx doğru diyor siz gençsiniz bizde aşmışız bişeyleri ondan eşimin böyle düşünmesine kızamıyorumda kafam karışıktı yani ama yalnız olmadığımı görmek beni mutlu etti.Hoş benim yaşımda hamile kalan arkadaşlarımın hiçbirisi yapmadı.

bence yaşla alakası yok canım istekle alakalı ben 88 liyim eşim 83 lü hadi ben gencim ama eşimde çook genç sayılmaz bence kişiye bağlı

Yaaa şakamı bu ya, aynı şeyleri yaşamışız, çok istiyorduk ben kiloda veriyordum çok güzel sonra vazgeçtik ara verelim dedik memuriyet kadrom geliyordu çünkü kadromla beraber kuzumuz geldi.Mucizem benim o

canım eşime ben bazen sorarım da evlenmezdim o zamn dışarda dolu ben kalbim için evliyim senle der
eşim mahallenin en çapkınıymışdaaaa bana vurulunca ev erkeği oldu aşkım benim
bulemsuuuuuuuu kız nerdesin kaç saattir????

sizde durumlar nasıl
ben azcık uyudum canım kızım anne yatalım dedi yattık az hemen size baktım uyanır uyanmaz
bizde durumlar çok vahim canım ne yapacam bilemiyorumm

ben lierac kremine ve yağlara baslıyorum şekerimm doğumdan sonrada hemen spora baslamayı düşünüyorum

Allahım sonsuza kadar eşlerimizi bize karsı sadık kılsın bizleride onlara karsı amin...

amin canımmmm eşlere yapılacak en güzel dua bu gerçekten... Rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın...

Ben bugün başlıyorum ama çok mıyımıyımmmmm,uyuyacak gibiyimmm

çok tatlı dimiiiiii

nerdeydin sen bakim canım? sana biraz kaynanalık yapayım özlemişsindir

evet canım yaa kocadık mı ne :))))))

ay canım yaaa. İnşallah yuvanızın huzuruna huzur katar bebeğiniz...

canım kaç yaşındasın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…