beğenmez olur muu gııı bzimkiler de beğeniyorr beni evde kovalıyor taciz ediyorrrrrr
aynen benimkide araştırmış bişi olmaz diyor banaama ben yine de içimden her zaman gelmşyor işte tırsıyom ama ona bu kdarıda yetiyooor cnm yaa
biizimkidee öyle ama ceza sahasındayız ama gol olmuyoorr hahahahahah
atmıyor kiiii
ay yok canım içinden gelmemesi başka... gelip te ilişkiye girmekten korkmak başka... istemezsen zorlayacak değil tabiki de...
ayy nerden buluyosunuz bunları yaaaaaa
biizimkidee öyle ama ceza sahasındayız ama gol olmuyoorr hahahahahah
atmıyor kiiii
hamilelik boyunca düşünmüyormusunuz yapmayı
bağlayan tek şey o değil ama oda az da olsa bağlıyor canım
doğru diyorsun bi tanemm, ben benimkine artık bunu ödülmüş gibi bahşettim acayip seviniyorbazen bişi yapıyor, hmm bu akşam düşünelim bakalım diyomm
Denedim canım bu ara biraz yumuşar gibi ama bize bişey olacak üzülürüm diye korkuyor.Doktorda anlattı çok karşıyım eşlerin uzaklaşmasından dedi ama bilmiyorum.Birkaç yazı okutsam iyi olucak sanırım.
tammam oldu şimdiii
benimkide maşAllah diyorru çatlaklarım olucak olsun ben seni her halinle seviyorum beğeniyorum bence her halinle güzelsin diyor umarım değişmezler
valla canım Allah biliyor nasıl istedik bu çocuğu. herşeye bu kadar dikkat ederken şimdi ne gerek var maceraya. tabi bu bizim aldığımız ortak karar. ben herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. eşimde bende memnunuz hayatımızdan. eşim çok düşünceli duygusal bir insandır. bana bir bakışı var ben sana nasıl kıyarım derken içimi eritiyor. ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlayımda ne olur ne olmaz.
ayrıca canım siz gençsiniz biyolojiniz ister istemez farklı. biz bazı şeyleri aşmış vaziyetteyiz. aramızdaki bağ bu konuya hiç bağlı değil :))
dikkatli olmak lazım. bir zararı olsa doktor zaten müsade etmez. bizimkide bence aşırı detaycı, kılı kırk yaran tipleriz. ikimizinde isteği.
anlıyorum canım ama ne biliyim yaaa uffff.... valla ben uzaklaşamam eşimden... o da uzaklaşsa içim hiç rahat etmezdi. bir çok kitapta sitede zaten bangır bangır bağırıyorlar ilişkiden hiçbişey olmaz diye...
anlıyorum canım ama ne biliyim yaaa uffff.... valla ben uzaklaşamam eşimden... o da uzaklaşsa içim hiç rahat etmezdi. bir çok kitapta sitede zaten bangır bangır bağırıyorlar ilişkiden hiçbişey olmaz diye...
ayyy değişmesinler deee..onu baba yapıcaksın bi de bi iki çatlağa mı takılcak
ama sen yine de önlemini al canım... "kadın her zaman mükemmel olsun" benim felsefem bu
kaç ay sonra oldu bebeğiniz canım sende haklısın ne diyelim.. İstekle alakalı birşey ben çok özlüyorum eşimi
küçük kıızm esra soruyor geçen anne kardeşim ağzındanmı çıkacak yoksa karnını kesipdeBebek Nasıl Yapılır ? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş :)
"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)
"Ben asla bebek yapmıcam Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)
"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)
"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)
"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)
"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)
"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında"
(Peter, 9 yaşında)
"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)
"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)
"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)
bizde özledik ttalım bekletme artık bize dönnnnKızlarr nasılsınıııızz bakalımmKlavyem halen bozuk, değiştirilmediği için yazamıyorum ama takipteyimm
Hepinizi çooook özledikk
adam haklı sen kaçınca dönmen için yollar buluyorbende gıtmıstım 2004 te 2 günlüğüne süperdi
ben arada görürüm canım
eşimde hep der normalde ıstemıyosun ruyalarında görüyosun vücudun ıstıyo dıye
ben hiççç istemiyorum anacım elektirik alamıyorumvalla canım benim işime geliyor. bebeğe bişi olur diye bende istemiyorum.
istek kısmı daha önemli şekerimnapiiimmmm amaa yaaaa soğusun benden istemiyorum sonuçta hamilelik için pozisyonlar var karına baskı yapmamak önemli
evet annem göster ama elletme dedi diyorum benolsunnnnnnnnn her zaman gol olmasın varsın daha iyi valla bak, pek kıymetlendikkk biz her seferinde adam bilmiyormuş ödülü şimdi hep peşimde
AYYYYY senin avatarını yerim ama şimdi
kaç ay sonra oldu bebeğiniz canım sende haklısın ne diyelim.. İstekle alakalı birşey ben çok özlüyorum eşimi
valla canım Allah biliyor nasıl istedik bu çocuğu. herşeye bu kadar dikkat ederken şimdi ne gerek var maceraya. tabi bu bizim aldığımız ortak karar. ben herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. eşimde bende memnunuz hayatımızdan. eşim çok düşünceli duygusal bir insandır. bana bir bakışı var ben sana nasıl kıyarım derken içimi eritiyor. ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlayımda ne olur ne olmaz.
ayrıca canım siz gençsiniz biyolojiniz ister istemez farklı. biz bazı şeyleri aşmış vaziyetteyiz. aramızdaki bağ bu konuya hiç bağlı değil :))
dikkatli olmak lazım. bir zararı olsa doktor zaten müsade etmez. bizimkide bence aşırı detaycı, kılı kırk yaran tipleriz. ikimizinde isteği.
Evet burcuxxx doğru diyor siz gençsiniz bizde aşmışız bişeyleri ondan eşimin böyle düşünmesine kızamıyorumda kafam karışıktı yani ama yalnız olmadığımı görmek beni mutlu etti.Hoş benim yaşımda hamile kalan arkadaşlarımın hiçbirisi yapmadı.
:)))) canım önce bebek çok istedik sonra vazgeçtik. tam vazgeçtik o arada oldu. o yüzden benim için çok değerli. vazgeçmişken Allah bize layık gördü bu çocuğu. kahramanım benim o. annesinin yaşlı gözlerini sildi.
canım eşime ben bazen sorarım da evlenmezdim o zamn dışarda dolu ben kalbim için evliyim senle dervalla canım Allah biliyor nasıl istedik bu çocuğu. herşeye bu kadar dikkat ederken şimdi ne gerek var maceraya. tabi bu bizim aldığımız ortak karar. ben herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. eşimde bende memnunuz hayatımızdan. eşim çok düşünceli duygusal bir insandır. bana bir bakışı var ben sana nasıl kıyarım derken içimi eritiyor. ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlayımda ne olur ne olmaz.
ben azcık uyudum canım kızım anne yatalım dedi yattık az hemen size baktım uyanır uyanmazbulemsuuuuuuuu kız nerdesin kaç saattir????
sizde durumlar nasıl
ben lierac kremine ve yağlara baslıyorum şekerimmdoğumdan sonrada hemen spora baslamayı düşünüyorum
Allahım sonsuza kadar eşlerimizi bize karsı sadık kılsın bizleride onlara karsı amin...
küçük kıızm esra soruyor geçen anne kardeşim ağzındanmı çıkacak yoksa karnını kesipdemi alacaklar
istek kısmı daha önemli şekerim
evet annem göster ama elletme dedi diyorum ben
ödül olarak söylüyorum yatakta işler değişiyor
geçen hafta bebiş doğum kanalında olunca 1 hafta üzerime gelmedi 2 gündür sormaya başladı dr kaç gün dediydi diye
çok tatlı dimiiiiii
Evet burcuxxx doğru diyor siz gençsiniz bizde aşmışız bişeyleri ondan eşimin böyle düşünmesine kızamıyorumda kafam karışıktı yani ama yalnız olmadığımı görmek beni mutlu etti.Hoş benim yaşımda hamile kalan arkadaşlarımın hiçbirisi yapmadı.
:)))) canım önce bebek çok istedik sonra vazgeçtik. tam vazgeçtik o arada oldu. o yüzden benim için çok değerli. vazgeçmişken Allah bize layık gördü bu çocuğu. kahramanım benim o. annesinin yaşlı gözlerini sildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?