2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bence yaşla alakası yok canım istekle alakalı ben 88 liyim eşim 83 lü hadi ben gencim ama eşimde çook genç sayılmaz bence kişiye bağlı

Tabi bana göre eşinde çok genç sayılır canım.Biraz onla alakalı birazda mucize gibi geldi bizimki ondan da oluyor.Kaç yıllık evlisiniz bide oda var canım.Ama sonuçta yapılması doğru olan yapılmaması değil.

aynen aynenn aynenn

yaşla alakalı değil canım bu işler benim eşim 80 doğumlu 20 yasındaydı evlendiğimizde hala istekli gen meselesi bence
bu kadar düşkün olmasından dolayı sordum ben gidermiisn doktor bir yasak verse yüüzme bakmazmısın diye ki hamile değildim öylesine olan bir soru bu
oda o iş ,için evlenilse dışarda çok var evlenmezdim ben kalbim seni sevdi ben senle evlendim ha hayatımda sen olmadığın an zaten evlenme gibi düşüncem zaten olmaz der
bana çok kızdığında daha çok der ben seni sevmesem varyaaaa diye uzatır bide

çok tatlı dimiiiiii

evettt ağzım sulandııı ısırmak istiyorum tombiş kollarını onun

annesininbirtanesimmmm gelmişşş hoşgelmişşş

hadi sende söyle fanfinifonfonlar nasıl eşinle yaramazlık yapıyormusunuzz

kızlar merakta kalmayın diye yazıyorum son gelen mesajlara yarın bakacağım. Burdan yazarım size.

bence de... hele senn hele seennnn.... adamı kandırmış bi de yaaa doktor izin verdi diyeeee

yaramazlık ta olsun bulemsu yaaa... dişiliğin en güzel yanı bu bence

ben ne yaptım esram yaaaa :89::89::89::101::101::101::118::118::118: doktor 3 hafta ilişkiye girmeyin dedi uyguladık sonra bişi demedi bende eşim sorunca izin veriyor dedimm aamma masumcuk

ben ne yaptım esram yaaaa :89::89::89::101::101::101::118::118::118: doktor 3 hafta ilişkiye girmeyin dedi uyguladık sonra bişi demedi bende eşim sorunca izin veriyor dedimm aamma masumcuk

ay ben de dayanamazdım heralde yaaa ceza sahasına giriyosun çünkü ister istemez...gel de dayan

çok tatlı dimiiiiii

üfff lokum lokum :))))

ay canım yaaa. İnşallah yuvanızın huzuruna huzur katar bebeğiniz...

canım kaç yaşındasın sen?

amin canım. cümlemize uğurlu gelsin bebişler.

yap bakalım canım ama kaynanamın eline su dökmezsin kiiii

:)))

Yaaa şakamı bu ya, aynı şeyleri yaşamışız, çok istiyorduk ben kiloda veriyordum çok güzel sonra vazgeçtik ara verelim dedik memuriyet kadrom geliyordu çünkü kadromla beraber kuzumuz geldi.Mucizem benim o

:)))) valla aynı durumdaymışızda haberimiz yok. biz işten güçten değil ertelememiştik tek fark bu. mucize böyle bişi işte.

ohh canım yarasın. ayy ne romantikmiş eşin yahu. maşallah

sizde durumlar karışık derken ne oldu kuzum?

annesininbirtanesimmmm gelmişşş hoşgelmişşş

hadi sende söyle fanfinifonfonlar nasıl eşinle yaramazlık yapıyormusunuzz

:))))) deli kız bu ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…