bence yaşla alakası yok canım istekle alakalıben 88 liyim eşim 83 lü hadi ben gencim ama eşimde çook genç sayılmaz bence kişiye bağlı
aynen aynenn aynenn:)))) canım önce bebek çok istedik sonra vazgeçtik. tam vazgeçtik o arada oldu. o yüzden benim için çok değerli. vazgeçmişken Allah bize layık gördü bu çocuğu. kahramanım benim o. annesinin yaşlı gözlerini sildi.
yaşla alakalı değil canım bu işler benim eşim 80 doğumlu 20 yasındaydı evlendiğimizde hala istekli gen meselesi benceEvet burcuxxx doğru diyor siz gençsiniz bizde aşmışız bişeyleri ondan eşimin böyle düşünmesine kızamıyorumda kafam karışıktı yani ama yalnız olmadığımı görmek beni mutlu etti.Hoş benim yaşımda hamile kalan arkadaşlarımın hiçbirisi yapmadı.
yap bakalım canım ama kaynanamın eline su dökmezsin kiiiinerdeydin sen bakim canım? sana biraz kaynanalık yapayım özlemişsindir
evet canım yaa kocadık mı ne :))))))
küçük kıızm esra soruyor geçen anne kardeşim ağzındanmı çıkacak yoksa karnını kesipdemi alacaklar
bizde özledik ttalım bekletme artık bize dönnnn
adam haklı sen kaçınca dönmen için yollar buluyor
ben hiççç istemiyorum anacım elektirik alamıyorum
kızlarda ben pek isterdim olurdu hatta bahsettim ya bir tanıdık kızı olacak olan ilişkiyi çok istermiş demişti ama bunda benden ne kadar uzak o kadar güzel geçiyor
adam alışık değil bu kadar uzak kalmaya ama bu bebk huylarını değiştirdi şimdi hafta oldumu çocuk gibi zıngırdamaya başlıyor
istek kısmı daha önemli şekerim
evet annem göster ama elletme dedi diyorum ben
ödül olarak söylüyorum yatakta işler değişiyor
geçen hafta bebiş doğum kanalında olunca 1 hafta üzerime gelmedi 2 gündür sormaya başladı dr kaç gün dediydi diye
çok tatlı dimiiiiii
Süpersiniz kızlar ben size ne diyebilrim ki :)
hayatın gerçeklerini paylaşanlar diyelim neden yaramaz olalım kiiii:78:yaramaz kızlar topiğiiiii
hayatın gerçeklerini paylaşanlar diyelim neden yaramaz olalım kiiii:78:
Süpersiniz kızlar ben size ne diyebilrim ki :)
yaramaz kızlar topiğiiiii
hayatın gerçeklerini paylaşanlar diyelim neden yaramaz olalım kiiii:78:
bence de... hele senn hele seennnn.... adamı kandırmış bi de yaaa doktor izin verdi diyeeee
yaramazlık ta olsun bulemsu yaaa... dişiliğin en güzel yanı bu bence
kızlar merakta kalmayın diye yazıyorum son gelen mesajlara yarın bakacağım. Burdan yazarım size.
ben ne yaptım esram yaaaa :89::89::89::101::101::101::118::118::118: doktor 3 hafta ilişkiye girmeyin dedi uyguladık sonra bişi demedi bende eşim sorunca izin veriyor dedimm aamma masumcuk
çok tatlı dimiiiiii
ay canım yaaa. İnşallah yuvanızın huzuruna huzur katar bebeğiniz...
canım kaç yaşındasın sen?
yap bakalım canım ama kaynanamın eline su dökmezsin kiiii
Yaaa şakamı bu ya, aynı şeyleri yaşamışız, çok istiyorduk ben kiloda veriyordum çok güzel sonra vazgeçtik ara verelim dedik memuriyet kadrom geliyordu çünkü kadromla beraber kuzumuz geldi.Mucizem benim o
canım eşime ben bazen sorarım da evlenmezdim o zamn dışarda dolu ben kalbim için evliyim senle der
eşim mahallenin en çapkınıymışdaaaabana vurulunca ev erkeği oldu aşkım benim
ben azcık uyudum canım kızım anne yatalım dedi yattık az hemen size baktım uyanır uyanmaz
bizde durumlar çok vahim canım ne yapacam bilemiyorumm
annesininbirtanesimmmm gelmişşş hoşgelmişşş
hadi sende söyle fanfinifonfonlar nasıl eşinle yaramazlık yapıyormusunuzz
ay ben de dayanamazdım heralde yaaaceza sahasına giriyosun çünkü ister istemez...gel de dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?