bak bir tesadüf daha :13:kız burcuxxx baya tesadüf var senle benim aramda nedendir acabaaaa ne güzel hepsi aynı güne gelmiş. bu arada 19 ağustos benim nüfustaki doğum tarihim :))) gerçeği 20.
bizimde 17 ekimde 2. senemiz doluyor. tanışalı 26 aralıkta 4 yıl olacak. :)
hoşgeldin canım kocişin uyuyorsa senin yürüyüş yalan oldu demek ki
bayram ya canım o yüzden sabah babannesine gideriz öğlen kayınvalidelere akşam ise anneme gün tamamen dolu
oh maşalla cnm ben birqaz acelecıymışım sanırım ama bebek konusunda yavaş hurrem benım ustume kaç doğurdu ben ancak 2.ciyi zorla
Evet valla hürrem hırsları uğruna doğurup durdu :))
ama erken anne olmak gerçekten güzel bişey aslında..
bak bir tesadüf daha :13:kız burcuxxx baya tesadüf var senle benim aramda nedendir acaba
rabbim 50. seneyi göstersin canım eşin ve sana inşş hep huzurlu mutlu olun
benim koca kapıdan girer girmez yoruldum öldüm bulemsu dedi ama yorulmamış meğer kandırmış beni:)))) hoşbulduk canım. evet canım. çok stresli geldi işten. yemek yedi uyuyup kalkcam dedi. hiç niyeti yok ama :)))
anladım canım. eşin es geçmez gibi geliyor bana :)
:))) herşey zamanında güzel. olsuun canım genç anne olmuşsun ama hürreme yetişemezsin :)
benim koca kapıdan girer girmez yoruldum öldüm bulemsu dedi ama yorulmamış meğer kandırmış beni
ah o eşlerin uykuları yokmu az biraz derler ama uyanmak bilmezler
ankara seyahetide düzeltemedimi canım neden sıkıntı yapıyor acaba aman büyük başın büyük derdi oluyor be canım
niyeti nemiymiş :78: bugun çok konusmuştuk yaaaa:78: ondanmış oldu bitti 1 hafta rahatım artıkkandırdı demek niyeti neymiş kocişin?
valla canım o iş beklemede başka sorunlarıda çıktı. çok üzülüyorum onun için. hassas yapısı var. üzüyor kendini. bugün istifa noktasına gelmiş.((
üzerine gitmiyorum napayım. uyusunda büyüsün :)
Ne güzel maaşallah 26 yaşında 2.bebiş.
Ben 27 yaşında evlendim canım 30 yaşındayım ve ilk bebişimiz :)
niyeti nemiymiş :78: bugun çok konusmuştuk yaaaa:78: ondanmış oldu bitti 1 hafta rahatım artıksütüme ilaç atmadan kapandı dava :130:
rabbim sıkıntıısnı hafifletsin canım işyerinde olan sıkıntı kötü olur evde ne kadar rahat olsa bile aklı o pürüzde olur rabbim yardım etsin inşşş
kızlara çaktırmadan yasamayı öğrendik artık tatlım:))))))))) ayyy unutmuşum kız. yürüyüşe çıkmamak için sandım. ayy ne pratik kadınsın ben kendime gelemem hemen.
Allah işlerimizde hepimize yardımcı olsun. zor valla onun bunun kahrını çekmek.
benim kociş kalktı. süper bir teklif geldi. şimdi beraber uyuyacakmışız sabah 5 te kalkıp çalışacakmışız :))) napalım adam gergin herşeye ok diyorum.
hadi bakalım iyi geceler. öptüm sizi.
olsun tatlım oda yeter bak biz onuda yapamıyoruzzz:78:yürüyüşümüzüü yaptıkk geldikk yarım saat kadar
32 de evlendim 33 de ilk çocuk. Yok mu arttıran :) :)
yürüyüşümüzüü yaptıkk geldikk yarım saat kadar
gece kuşları selam..
ye ne dıycem altına kaçıran var mı?
hapsurunca bile...daha ilk aylarda böyle....ne yapıcam ben ya...
Ohh iyi yapmışsın tatlım,ben bugün 20 dk ancak yürüyebildim..Kociş te yokevde tek başına takılıyorum şu an
hemen yoruldum nedenseebizde yarım saatte bıraktıkk
canlarımm günaydınnnnnnnasılsınızzz? bebişlerrrr nasıl? biz prensesimlee iyiyiz hamdolsunn...:26: kahvaltımızı yapıyoruzz iş yerindee...peynir-domates-biber yiyoruzz ekmek arası
günaydın şekerimmm hoşgeldiniz sen ve prensesinn oy kurban olsunlar kızımızaaaa
ya canım dün bizde burda koptuk valla muhabbet güzeldi fanfinifonlardan konuştuk durdukne yazıkki dün muradımıza eremedik annemin doğum gunuydu çok yemişim anacım halim kalmadı neyse artık darısı bugüne hahahaha
afiyetler olsun tatlım bende arkadaşa sipariş ettim bişiler yarım saat sonrada biz yaparız kahvaltımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?