2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aaa ne güzel hepsi aynı güne gelmiş. bu arada 19 ağustos benim nüfustaki doğum tarihim :))) gerçeği 20.

bizimde 17 ekimde 2. senemiz doluyor. tanışalı 26 aralıkta 4 yıl olacak. :)
bak bir tesadüf daha :13:kız burcuxxx baya tesadüf var senle benim aramda nedendir acaba
rabbim 50. seneyi göstersin canım eşin ve sana inşş hep huzurlu mutlu olun

hoşgeldin canım kocişin uyuyorsa senin yürüyüş yalan oldu demek ki
bayram ya canım o yüzden sabah babannesine gideriz öğlen kayınvalidelere akşam ise anneme gün tamamen dolu

:)))) hoşbulduk canım. evet canım. çok stresli geldi işten. yemek yedi uyuyup kalkcam dedi. hiç niyeti yok ama :)))

anladım canım. eşin es geçmez gibi geliyor bana :)

oh maşalla cnm ben birqaz acelecıymışım sanırım ama bebek konusunda yavaş hurrem benım ustume kaç doğurdu ben ancak 2.ciyi zorla

:))) herşey zamanında güzel. olsuun canım genç anne olmuşsun ama hürreme yetişemezsin :)

bak bir tesadüf daha :13:kız burcuxxx baya tesadüf var senle benim aramda nedendir acaba
rabbim 50. seneyi göstersin canım eşin ve sana inşş hep huzurlu mutlu olun

evet canım :)) ne güzel. daha neler çıkacak bakalım :))

sağol iyi dileklerin için. cümlemiz mutlu huzurlu olsun.

benim koca kapıdan girer girmez yoruldum öldüm bulemsu dedi ama yorulmamış meğer kandırmış beni
ah o eşlerin uykuları yokmu az biraz derler ama uyanmak bilmezler
ankara seyahetide düzeltemedimi canım neden sıkıntı yapıyor acaba aman büyük başın büyük derdi oluyor be canım

kandırdı demek niyeti neymiş kocişin?

valla canım o iş beklemede başka sorunlarıda çıktı. çok üzülüyorum onun için. hassas yapısı var. üzüyor kendini. bugün istifa noktasına gelmiş. ((

üzerine gitmiyorum napayım. uyusunda büyüsün :)

niyeti nemiymiş :78: bugun çok konusmuştuk yaaaa:78: ondanmış oldu bitti 1 hafta rahatım artık sütüme ilaç atmadan kapandı dava :130:
rabbim sıkıntıısnı hafifletsin canım işyerinde olan sıkıntı kötü olur evde ne kadar rahat olsa bile aklı o pürüzde olur rabbim yardım etsin inşşş

:))))))))) ayyy unutmuşum kız. yürüyüşe çıkmamak için sandım. ayy ne pratik kadınsın ben kendime gelemem hemen.

Allah işlerimizde hepimize yardımcı olsun. zor valla onun bunun kahrını çekmek.

benim kociş kalktı. süper bir teklif geldi. şimdi beraber uyuyacakmışız sabah 5 te kalkıp çalışacakmışız :))) napalım adam gergin herşeye ok diyorum.

hadi bakalım iyi geceler. öptüm sizi.

kızlara çaktırmadan yasamayı öğrendik artık tatlım
allah rahatlık versin canım sabah istediğiniz saatte uyanın inşşş kolaylıklada bitirin işlerinizi

merhaba kızlar...

ben bugün prof.a gittim. ve plesantanın aşağıda olduğunu söyledi.... ilişki ya hiç olmasın olsada çok dikkatli dedi...
bebeğim sağlıklıymış çok şükür. elini kolunu bacağını herşeyini gördük:) bacaklarını bile ölçtü dr.
haftasına göre iri dedi:) ikili testimi beğendi.
vajinal enfeksiyon geçirmemeliymişim.
cinsiyetini bu defa bn sordum:) o da 16 haftadan önce söylemiyorum dedi. prensipleri öyleymiş. diğer dr.umda öyle demişti...

aman neyseki şurada 3 hafta kaldı:)

geçmişe doğru biraz okudum. fırsat buldukça okuyacağım.
bu gece 3 ayların başlangıcı biraz ibadet yapayım. yine gelirim.
Allah herkese gönlününü güzelliğini içinden geçeni hakkında hayırlı olanı nasip etsin. (amin)
kendinize iyi bakın.

gece kuşları selam..

ye ne dıycem altına kaçıran var mı?

hapsurunca bile...daha ilk aylarda böyle....ne yapıcam ben ya...

gece kuşları selam..

ye ne dıycem altına kaçıran var mı?

hapsurunca bile...daha ilk aylarda böyle....ne yapıcam ben ya...

hiç telaş etme sadece bugünlere has böyle olmuşsundur.. üşütmüşsün gibi geldi bana.. yanma da olabilir..
bol su tüket ve ayaklarını bacaklarını sıcak tutmaya gayret et inşallah birkaç güne geçer bu durum arkadaşım

Ohh iyi yapmışsın tatlım,ben bugün 20 dk ancak yürüyebildim..Kociş te yok evde tek başına takılıyorum şu an

hemen yoruldum nedensee bizde yarım saatte bıraktıkk

canlarımm günaydınnnnnn nasılsınızzz? bebişlerrrr nasıl? biz prensesimlee iyiyiz hamdolsunn...:26: kahvaltımızı yapıyoruzz iş yerindee...peynir-domates-biber yiyoruzz ekmek arası

günaydın şekerimmm hoşgeldiniz sen ve prensesinn oy kurban olsunlar kızımızaaaa

ya canım dün bizde burda koptuk valla muhabbet güzeldi fanfinifonlardan konuştuk durduk ne yazıkki dün muradımıza eremedik annemin doğum gunuydu çok yemişim anacım halim kalmadı neyse artık darısı bugüne hahahaha

afiyetler olsun tatlım bende arkadaşa sipariş ettim bişiler yarım saat sonrada biz yaparız kahvaltımızı

akşam eve gidince okudummm muhabbetinizi..bende okurkenn koptumm gülmektenn...aaa moonsun'umm ben senden çokkk umutluydum dün geceeye dairr...neyseee kısmett bu geceyeymişş
dünde dedimm yaaa bizdee tıkk yokk...kuş öldüü anacım... adamcağızz korkuyorr bizdenn, göbeğimizden, bizi ezeceğinden, bebeğre zarar vereceğindenn:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…