İyi akşamlar, dün sorduğun bir soru vardı imza ile ilgili aşağıdaki sayfada nasıl yapacağını anlattım :) Bir sorun olursa yardımcı olurum.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...anneleri-paylasim-alani-865.html#post24724982
haha nasılda garantıye almış şimdiden evlılık yıldönumunu kutları cnm benım ay o gun bizimde tarıhı kontrol var ayyy cok heyecanlı
Aynen şekeriiimmm
Teşekkür ederim canım benim..Ayy sizin de çok heyecanlıymış valla..
kac sene oldu cnm
3 sene bitti canım.Allahım nice seneler nasip etsin eşlerimiz,bebişlerimizle birlikte hepimize inşllah.
Senin?
ben görmüştüm çok kötü rüyalardı kabusss
ıyı ben anormal değilim yani...bende gıtmıstım 2004 te 2 günlüğüne süperdi
ben arada görürüm canım
eşimde hep der normalde ıstemıyosun ruyalarında görüyosun vücudun ıstıyo dıye
hahaerkeklerin yaklaşımı işte ne bekliyorsun kiiii
bizim bu sene ki evlilik yıldönü ramazan bayramının 1. günü kutlayamayız artıkamın tatlım bizim 7 sene bitti 6 martta ay hıc bişey anlamadık ınankı
amın tatlım bizim 7 sene bitti 6 martta ay hıc bişey anlamadık ınankı
tık tık tık iyi akşamlarrr
bizim bu sene ki evlilik yıldönü ramazan bayramının 1. günü kutlayamayız artık
Maaşallah canım,valla zaman hızla geçiyo
tık tık tık iyi akşamlarrr
bizim bu sene ki evlilik yıldönü ramazan bayramının 1. günü kutlayamayız artık
19 ağustos canım tanışalı 13 sene olacak nişanlanalı 12 evleneli 11 bitecek allahın izniyle 12. senemize gireceğiz kocişimlehadı ya amannnn olsun tenhalarda buluşursunuz hahah ne zaman oluyo bayramın 1.gunu hangı tarıh sızın kaç sene old cnm
evet cn ee birazda erkekn evllenınce ben su an 26 yaşındayım sen kaç
19 ağustos canım tanışalı 13 sene olacak nişanlanalı 12 evleneli 11 bitecek allahın izniyle 12. senemize gireceğiz kocişimle
tanışma nişanlanma ve evlilik yıldönümüz aynı bu arada
hoşgeldin canım kocişin uyuyorsa senin yürüyüş yalan oldu demek kiiyi akşamlar arkadaşlar. kocişin uyanmasını bekliyorum iş getirmiş eve beraber yapacağız.
selam canım. neden kutlamıyorsunuz anlamadım. ne güzel işte tam bayram :)
evet canım 19 yasındaydım bak şimdi fark ettim hayatım da 19 sayısının baya yeri varmışaaa n ekadr hoş 12 seneye 3 evlat aşalla cnm benım sende 19 yaşında velendın ozaman ölemı bende öle
Ne güzel maaşallah 26 yaşında 2.bebiş.
Ben 27 yaşında evlendim canım 30 yaşındayım ve ilk bebişimiz :)
19 ağustos canım tanışalı 13 sene olacak nişanlanalı 12 evleneli 11 bitecek allahın izniyle 12. senemize gireceğiz kocişimle
tanışma nişanlanma ve evlilik yıldönümüz aynı bu arada
evet canım 19 yasındaydım bak şimdi fark ettim hayatım da 19 sayısının baya yeri varmış
oh maşalla cnm ben birqaz acelecıymışım sanırım ama bebek konusunda yavaş hurrem benım ustume kaç doğurdu ben ancak 2.ciyi zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?