2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
iyi akşamlar arkadaşlar. kocişin uyanmasını bekliyorum iş getirmiş eve beraber yapacağız.

tık tık tık iyi akşamlarrr

bizim bu sene ki evlilik yıldönü ramazan bayramının 1. günü kutlayamayız artık

selam canım. neden kutlamıyorsunuz anlamadım. ne güzel işte tam bayram :)

hadı ya amannnn olsun tenhalarda buluşursunuz hahah ne zaman oluyo bayramın 1.gunu hangı tarıh sızın kaç sene old cnm
19 ağustos canım tanışalı 13 sene olacak nişanlanalı 12 evleneli 11 bitecek allahın izniyle 12. senemize gireceğiz kocişimle
tanışma nişanlanma ve evlilik yıldönümüz aynı bu arada

19 ağustos canım tanışalı 13 sene olacak nişanlanalı 12 evleneli 11 bitecek allahın izniyle 12. senemize gireceğiz kocişimle

aaa n ekadr hoş 12 seneye 3 evlat aşalla cnm benım sende 19 yaşında velendın ozaman ölemı bende öle

iyi akşamlar arkadaşlar. kocişin uyanmasını bekliyorum iş getirmiş eve beraber yapacağız.

selam canım. neden kutlamıyorsunuz anlamadım. ne güzel işte tam bayram :)
hoşgeldin canım kocişin uyuyorsa senin yürüyüş yalan oldu demek ki
bayram ya canım o yüzden sabah babannesine gideriz öğlen kayınvalidelere akşam ise anneme gün tamamen dolu

Ne güzel maaşallah 26 yaşında 2.bebiş.
Ben 27 yaşında evlendim canım 30 yaşındayım ve ilk bebişimiz :)

oh maşalla cnm ben birqaz acelecıymışım sanırım ama bebek konusunda yavaş hurrem benım ustume kaç doğurdu ben ancak 2.ciyi zorla

aaa ne güzel hepsi aynı güne gelmiş. bu arada 19 ağustos benim nüfustaki doğum tarihim :))) gerçeği 20.

bizimde 17 ekimde 2. senemiz doluyor. tanışalı 26 aralıkta 4 yıl olacak. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…