akşam eve gidince okudummm muhabbetinizi..bende okurkenn koptumm gülmektenn...aaa moonsun'umm ben senden çokkk umutluydum dün geceeye dairr...neyseee kısmett bu geceyeymişş
dünde dedimm yaaa bizdee tıkk yokk...kuş öldüü anacım...adamcağızz korkuyorr bizdenn, göbeğimizden, bizi ezeceğinden, bebeğre zarar vereceğindenn:18:
hemen yoruldum nedenseebizde yarım saatte bıraktıkk
canlarımm günaydınnnnnnnasılsınızzz? bebişlerrrr nasıl? biz prensesimlee iyiyiz hamdolsunn...:26: kahvaltımızı yapıyoruzz iş yerindee...peynir-domates-biber yiyoruzz ekmek arası
günaydın şekerimmm hoşgeldiniz sen ve prensesinn oy kurban olsunlar kızımızaaaa
ya canım dün bizde burda koptuk valla muhabbet güzeldi fanfinifonlardan konuştuk durdukne yazıkki dün muradımıza eremedik annemin doğum gunuydu çok yemişim anacım halim kalmadı neyse artık darısı bugüne hahahaha
afiyetler olsun tatlım bende arkadaşa sipariş ettim bişiler yarım saat sonrada biz yaparız kahvaltımızı
günaydın tatlım beynini dün çok yorunca ondan yürüyüşde hemen yorulmuşsundurhemen yoruldum nedenseebizde yarım saatte bıraktıkk
canlarımm günaydınnnnnnnasılsınızzz? bebişlerrrr nasıl? biz prensesimlee iyiyiz hamdolsunn...:26: kahvaltımızı yapıyoruzz iş yerindee...peynir-domates-biber yiyoruzz ekmek arası
kız ben senden çok umutluydum ama baska bahara kalmış ne yapalımgünaydın şekerimmm hoşgeldiniz sen ve prensesinn oy kurban olsunlar kızımızaaaa
ya canım dün bizde burda koptuk valla muhabbet güzeldi fanfinifonlardan konuştuk durdukne yazıkki dün muradımıza eremedik annemin doğum gunuydu çok yemişim anacım halim kalmadı neyse artık darısı bugüne hahahaha
afiyetler olsun tatlım bende arkadaşa sipariş ettim bişiler yarım saat sonrada biz yaparız kahvaltımızı
annesininbirtanesi eşin yanındayken doktora sor istersen onun psikolojisi daha kötü veya dün moonsunun dediği gibi uzman tv izletakşam eve gidince okudummm muhabbetinizi..bende okurkenn koptumm gülmektenn...aaa moonsun'umm ben senden çokkk umutluydum dün geceeye dairr...neyseee kısmett bu geceyeymişş
dünde dedimm yaaa bizdee tıkk yokk...kuş öldüü anacım...adamcağızz korkuyorr bizdenn, göbeğimizden, bizi ezeceğinden, bebeğre zarar vereceğindenn:18:
günaydın canım demir hapını bende bıraktım bir kaç gündür onların yerine artık meyve ve sebze yiyeceğim açlık hissi benimde var kuru ekmek yemeğe bayılıyorum :78:günaydın sabahları açlıktan içi kıyılan var mı ben öyleyim de arabada muz yiyorum da kendime geliyorum .birde dr bana demiri bıraktırdı artık magnezyum alıyorum. Kasılma ve batmalara iyi gelirmiş. Teskeremize kaç gün kalmış bakıyım?
gecem çok rahattı şekerim gündüzler torbayamı girdigünaydın cicişler ve annişlerinasılsınız bakalımm geceniz nasıl geçti
bulemsummhayatbanaguzel
günaydın güzel annel nasılsınız bakalım biz uyandık kızlarımla çayı demleyecem birazdan kızımda taze ekmek getirecek kahvaltımızı yapacağız an sağlıklısından
günaydın tatlım beynini dün çok yorunca ondan yürüyüşde hemen yorulmuşsundur
kız ben senden çok umutluydum ama baska bahara kalmış ne yapalım
annesininbirtanesi eşin yanındayken doktora sor istersen onun psikolojisi daha kötü veya dün moonsunun dediği gibi uzman tv izlet
günaydın canım demir hapını bende bıraktım bir kaç gündür onların yerine artık meyve ve sebze yiyeceğim açlık hissi benimde var kuru ekmek yemeğe bayılıyorum :78:
gecem çok rahattı şekerim gündüzler torbayamı girdi
günaydın güzel annel nasılsınız bakalım biz uyandık kızlarımla çayı demleyecem birazdan kızımda taze ekmek getirecek kahvaltımızı yapacağız an sağlıklısından
günaydın tatlım beynini dün çok yorunca ondan yürüyüşde hemen yorulmuşsundur
kız ben senden çok umutluydum ama baska bahara kalmış ne yapalım
annesininbirtanesi eşin yanındayken doktora sor istersen onun psikolojisi daha kötü veya dün moonsunun dediği gibi uzman tv izlet
günaydın canım demir hapını bende bıraktım bir kaç gündür onların yerine artık meyve ve sebze yiyeceğim açlık hissi benimde var kuru ekmek yemeğe bayılıyorum :78:
en kısa zamanda skor bekliyoruz sekerimevet canım yaa başka bahara kaldı artık napalım:97::101::100::99:
taze ekmekle kahvaltıya bayılırım benim yerimede ye şekerim afiyetler olsun sizleree
allah korusun kız uzaklaşmayız...onlar bize kıyamadıkları için yakınlaşamıyorlar...sarıl, öp ten temasını bırakma...ben zaten eşim yatakta oluncaa onaa sırnaşmadan yatmambenimkide aynı şekerim uzaklaşmasını istemiyorum burda KK da okumuştum hamilelikte birlikte olmamışlar doğumdan sonrada adam istememiş soğukluk olmuş Allah korusunondan azda olsa olsun istiyorum zorluyorum yani aynı durumdayız aslında baskı yapıyorum napiimmm
prenses demek ooo negüzel canımya bizde öğrensek artık şu cinsiyeti hehe:
günaydın bu arada:
sana ve prensesine.
..
en kısa zamanda skor bekliyoruz sekerim
teşekkür ederim çık gel diyecem ama 6 saat yolun sürecek akşam yemeğine gel en iyisimi
allah korusun kız uzaklaşmayız...onlar bize kıyamadıkları için yakınlaşamıyorlar...sarıl, öp ten temasını bırakma...ben zaten eşim yatakta oluncaa onaa sırnaşmadan yatmam
öğrenirsinizz canımm seninde az kalmıştır aramızda çok az zaman var...ne zaman gidceksin doktora?
yaaa prensesimiz geliyormuşş teyzesi...%100 kız dedi doktorumuz..geçen hafta %90 oğlan demişti...süprizz yaptı sıpamm bizee
şimdi çok alıştım...erkek istiyorum diyordum..erkek deyince çok sevinmiştim..bi şok anı yaşadım kız deyince...şimdide sanki yıllardırr kızım olmasının hayalini kuruyormuşum gibi içim kıpır kıpırr sanki kelebek var içimdee
allah seninde gönül muradını versinn canımm
ama dedim ben sabah gidişi hayra alamet değildi diye çok yorgunum dedi az uzanacam dedi bende yanına uzandıydım ama kandırmış beni meğer :78:okudum okudum sütüne ilaç atılmadan sonuçlandırmışsınız
üçlü testin sonucu için gittiğimde söyleyim canım doktorumaMagnezyumun faydalarını ve eksikliğinde neler olduğunu okuyun arkadaşlar hemen hepimizde sorun var stres kasılma. Doğal sakinleştiriciymiş ayrıca beyin ve kemik gelişiminde de etkiliymiş bir dr unuza sorun ve yazsın sizede tadı da iyi suda eriyor portakal suyu gibi dr artık demirlik bişey kalmadı dedi gerek yok dedi
ama dedim ben sabah gidişi hayra alamet değildi diye çok yorgunum dedi az uzanacam dedi bende yanına uzandıydım ama kandırmış beni meğer :78:
üçlü testin sonucu için gittiğimde söyleyim canım doktoruma
sen gel ben yapardım sevdiğini deseydin yeğenim bursaya gelirken sana yollardım ben o çorbadansaol şekerimmm
ay süper olurduuuu konyanın süzme yoğurtla yapılan çorbası var ondan yaparsan gelirimah keşkem gelebilsem
sonucun çıkar çıkmaz gideceğim yarın veya bugun çıkar galiba bende cuma veya pazartesi giderim doktoruma
canım sen doktora ne zaman gidicektin
günaydın şekerimmm hoşgeldiniz sen ve prensesinn oy kurban olsunlar kızımızaaaa
hemen yoruldum nedenseebizde yarım saatte bıraktıkk
akşam eve gidince okudummm muhabbetinizi..bende okurkenn koptumm gülmektenn...aaa moonsun'umm ben senden çokkk umutluydum dün geceeye dairr...neyseee kısmett bu geceyeymişş
günaydın cicişler ve annişlerinasılsınız bakalımm geceniz nasıl geçti
bulemsummhayatbanaguzel
hoşgeldin canımannişlerrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn
ayy ne güldükk hemde şekerimmm yaaaaaa
afiyet olsun yavru kuşlarımmm yarasınn bebeşineeeeee kan can olsun inş. :)
tıkk yok muolur olur bu gece inş.
yes gülümm ay annemlerden kalkamadık bir türlü yok çay yok dondurma v.s. derken saat geç oldu
eve geldimm uyuya kaldımm adam beni dürtüyor hani bu gece olacaktı diyor
aşkımm çok uykum var dedm dalmışım uykuya :) tmm bu akşam söz dedim
sen de bişi yokmuşş gıııııııı bu akşama artkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?