2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benimkide aynı şekerim uzaklaşmasını istemiyorum burda KK da okumuştum hamilelikte birlikte olmamışlar doğumdan sonrada adam istememiş soğukluk olmuş Allah korusun ondan azda olsa olsun istiyorum zorluyorum yani aynı durumdayız aslında baskı yapıyorum napiimmm

prenses demek ooo negüzel canımya bizde öğrensek artık şu cinsiyeti hehe:
günaydın bu arada:
sana ve prensesine.

günaydın ooo negüzel yeyin gitsin boşver:
bidaha nasılsa yiyemiyecez şuanda bi vbahanemizvar günaydın :

herkesede günaydın umarım güzel 1 gün olur..

günaydın sabahları açlıktan içi kıyılan var mı ben öyleyim de arabada muz yiyorum da kendime geliyorum .birde dr bana demiri bıraktırdı artık magnezyum alıyorum. Kasılma ve batmalara iyi gelirmiş. Teskeremize kaç gün kalmış bakıyım?

günaydın güzel annel nasılsınız bakalım biz uyandık kızlarımla çayı demleyecem birazdan kızımda taze ekmek getirecek kahvaltımızı yapacağız an sağlıklısından
günaydın tatlım beynini dün çok yorunca ondan yürüyüşde hemen yorulmuşsundur

kız ben senden çok umutluydum ama baska bahara kalmış ne yapalım

annesininbirtanesi eşin yanındayken doktora sor istersen onun psikolojisi daha kötü veya dün moonsunun dediği gibi uzman tv izlet

günaydın canım demir hapını bende bıraktım bir kaç gündür onların yerine artık meyve ve sebze yiyeceğim açlık hissi benimde var kuru ekmek yemeğe bayılıyorum :78:

evet canım yaa başka bahara kaldı artık napalım :97::101::100::99:

taze ekmekle kahvaltıya bayılırım benim yerimede ye şekerim afiyetler olsun sizleree

Magnezyumun faydalarını ve eksikliğinde neler olduğunu okuyun arkadaşlar hemen hepimizde sorun var stres kasılma. Doğal sakinleştiriciymiş ayrıca beyin ve kemik gelişiminde de etkiliymiş bir dr unuza sorun ve yazsın sizede tadı da iyi suda eriyor portakal suyu gibi dr artık demirlik bişey kalmadı dedi gerek yok dedi

evet canım yaa başka bahara kaldı artık napalım :97::101::100::99:

taze ekmekle kahvaltıya bayılırım benim yerimede ye şekerim afiyetler olsun sizleree
en kısa zamanda skor bekliyoruz sekerim
teşekkür ederim çık gel diyecem ama 6 saat yolun sürecek akşam yemeğine gel en iyisimi

allah korusun kız uzaklaşmayız...onlar bize kıyamadıkları için yakınlaşamıyorlar...sarıl, öp ten temasını bırakma...ben zaten eşim yatakta oluncaa onaa sırnaşmadan yatmam
prenses demek ooo negüzel canımya bizde öğrensek artık şu cinsiyeti hehe:
günaydın bu arada:
sana ve prensesine.
..

öğrenirsinizz canımm seninde az kalmıştır aramızda çok az zaman var...ne zaman gidceksin doktora?
yaaa prensesimiz geliyormuşş teyzesi...%100 kız dedi doktorumuz..geçen hafta %90 oğlan demişti...süprizz yaptı sıpamm bizee
şimdi çok alıştım...erkek istiyorum diyordum..erkek deyince çok sevinmiştim..bi şok anı yaşadım kız deyince...şimdide sanki yıllardırr kızım olmasının hayalini kuruyormuşum gibi içim kıpır kıpırr sanki kelebek var içimdee
allah seninde gönül muradını versinn canımm

hahah fingirdeşiyorum bende ama sonuç yok hadi bakalım neyse 6 ayımız var sabretcez ara ara olcak napalım

okudum okudum sütüne ilaç atılmadan sonuçlandırmışsınız
ama dedim ben sabah gidişi hayra alamet değildi diye çok yorgunum dedi az uzanacam dedi bende yanına uzandıydım ama kandırmış beni meğer :78:

üçlü testin sonucu için gittiğimde söyleyim canım doktoruma

saol şekerimmm

ay süper olurduuuu konyanın süzme yoğurtla yapılan çorbası var ondan yaparsan gelirim ah keşkem gelebilsem
sen gel ben yapardım sevdiğini deseydin yeğenim bursaya gelirken sana yollardım ben o çorbadan
biizm evde çok sevilir yoğurt çorbası kızlarım bayılıyorlar

annişlerrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn

ayy ne güldükk hemde şekerimmm yaaaaaa

afiyet olsun yavru kuşlarımmm yarasınn bebeşineeeeee kan can olsun inş. :)

tıkk yok mu olur olur bu gece inş.

günaydın cicişler ve annişleri nasılsınız bakalımm geceniz nasıl geçti

bulemsumm hayatbanaguzel

yes gülümm ay annemlerden kalkamadık bir türlü yok çay yok dondurma v.s. derken saat geç oldu
eve geldimm uyuya kaldımm adam beni dürtüyor hani bu gece olacaktı diyor
aşkımm çok uykum var dedm dalmışım uykuya :) tmm bu akşam söz dedim

sen de bişi yokmuşş gıııııııı bu akşama artkk

hoşgeldin canım yani eşine göstermişsin ama elletmemişsin ne kötü olmuş kız hatanı telafi et bakım bugunnn

Günaydın herkese, kızlar birşey soracağım size. Hiç aile hekiminiz sizi arayıp sağlık ocağına kontrole gitmeniz gerektiğini söyledi mi? Dün beni aradılar yarın 9:30 ile 12:30 arasında uygun olduğunuz saatte doktor ... hanım sizi bekliyor dediler, şaşırdım:) Ben evlendikten kısa süre sonra hamile kalmıştım, ikametgah değişimi sırasında aile hekimimi de değiştirmek için yeni oturduğum yerde eşimin aile hekimine kayıt olmak için sağlık ocağına gitmiştim. Doktor ben seni kabul edemem çok yoğunum demişti, hamile olduğumu söyleyince tamam o zaman deyip beni tüm prosedürlerden muaf tutup sadece T.C. kimlik numaram ile kendi kaydına almıştı. Demek ki hamile olanları kayıt ediyor, takip etmek için. Sağlık ocaklarında alet edavat yok sanırım (him muayene olmaya gitmedim,bilmiyorum), bu durumda ne yapacaklar çok merak ettim. Neyse bakalım evin iki adım ötesinde, birazdan gideceğim bakalım ne yapacaklar :) Hepinize güzel bir gün diliyorum, çalışanlara da güzel mesailer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…