2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende çıktım canlarım kendinize iyi bakın allaha emanet olun

kuzucum ilk sayfadaki bilgilendirme formunda benim bilgilerimde ufak değişiklkler yapabilirmiyiz lütfen öncelikle minnak bir kesemiz var yerine o kesenin içinde artık bebişimizin olduğunu yani bebiş geliyor diye yazarmısın satımıda 7 şubat diye değiştirmişti dr.um ellerine sağlık şimdiden

hayırlı olsun cnım sonuçlara çok sevndm
aynen bende o anlarda hatime başlıyorum oda ayrı güzellikte bir heyecan tabi...
senin bebişte benimki gibi inatçı biraz herhalde
bizimkide göstermedi geçen cuma

sağol canım inatçılar biraz olsun bakalım nazlarını çekmeye herdaim razıyım bu arada annemin adı da HATİME

Kesinlikle haklısın, ben de kendimi hiç yormuyorum. Şu ana kadar bir kanamam olmadı ama doktor her gittiğimde soruyor yine de. Sen çok şanslısın senin ki çok erken yukarıya çıkmış, darısı başıma:) Genelde 20.-30. haftalar arasında yukarı çıkıyormuş, aslında son haftalarda bile yukarıya çıkan duydum. Sana çok geçmiş olsun, her türlü rahatsızlık tüm hamişlerin kapısından uzak dursun :)

bende çıktım canlarım kendinize iyi bakın allaha emanet olun

Merhaba, benim mesaj sayım yeterli olmadığı için sana özel mesaj atamıyorum. İlk sayfadaki kasım annelerine beni de ekler misin? :) Teşekkür ederim.

anne: mersenne
yaşı: 33
kilo : 58
sat : 12-02-2012
cinsiyeti : ??????
Muht. Doğ.Tarihi: 18-11-2012
isim: ?????
Son durum : İlk bebeğimiz yolda :)

annesininbirtanesimmmm gelmişşş hoşgelmişşş

hadi sende söyle fanfinifonfonlar nasıl eşinle yaramazlık yapıyormusunuzz
geldim ama geç kaldım..yinee yordular beni iş yerindee yazamadım sizee
bizde fanfinifon falan kalmadı anacımm, eşim bebeğe zararı olacak diyee uzaklaştı benden:44: göbeğimden huylanıyormuş....orda bebek oldugunu düşündükçee yaklaşamıyormuşş bana bende kendi haline bıraktım...benimde işimee geliyorr...ilk baştaa gıcık oldum..özledim adamı resmenn ama şimdi bende sallamıyorum %0 fanfinifonn yanii şekerimm

bende aynı şeyi diyorum kendimee nasıl yaptıysaakk bi bu bebişii yaaa

he yaaaa eskiden o kovalıyordu hamilelikten beri ben adam bebege birsey olur diye kacıyor ne kadaan uzman tv izlettiysemde olmuyor :80::80::80:

bebek için son ay çok çalıştırdım doğru 1 kg vermişti o ay sayemde forma girdi azcık fena mıı
kızz aysunnn öldürdünn beni gülmektenn..iş yerinde okusammm napardımm laa ben bunlarıı
eee tecrübeli annelerden daha neler öğreneceğiz bakalım.

annesininbirtanesi ile konuşamadık doya doya bugün (( saatide geçmiş çıkmıştır o.
kuzuucmm beni yinee çok çalıştırdılar..bide sigortacılık uzmanlıgı çıktı başıma..sertifaika almıştık geçen sene..şimdi tüm sigorta işlerini ben yapacakmışımm:44:

ben kocamla kardeş oldum yaklaşık 5 ay sonra üçüncü kardeş geliyo bize

al bizdende o kadar sahinusumm
hadi bakalım hayırlısı olur inşallah.

yok anam bugün kocişi yormayacağım ki beni akşam yürüyüşe çıkarsın. :)))
bizde atraksiyonn yokk...spor olarak sadece yürüyüşş..en sadesindennn kociş bide oruç 3 ayları tutacakk inşallah...işten gelincee öpücüktee yokk anlıycann artıkk nadasa çektim ben tarlaları

vah kuzum vah
anacım benim koca neden böyle acaba:26:benden ötürümü acaba:26:
çok çalışma tatlım senmi kurtaracan işyerini sanki

Son düzenleme:
vah kuzum vah
anacım benim koca neden böyle acaba:26:benden ötürümü acaba:26:
çok çalışma tatlım senmi kurtaracan işyerini sanki

ayyy ben geri durmaya çalışıyorum canım..ama ot gibi bitiyorr burnumun dibindee birikiyorr işlerr malasef...

benim 3 haneli rakamlarda kilosu yazık onu takıyormuş kafaya sanki beni ve bebeğimizi ezeceğinii sanıyorr erkeğe daha zorr uzak durmak...

sizin maşallahınız var

napıyosun canım iyimisin falcı minüre senin bebişe erkek demiş ayyyyy

cnm bana su alt tarfta olan kucuk imzandan yapmama yardımcı olabilirmısın ben yapamadım da
Canim cok sonradan gordum ben de birinin tarifitke yapmistim kopyala yapistr yani. Unuttum simdi:26:
tskler canim haftaya gtcem bakalim tutcak mi
Bana dr kiza benziyo dedi ama bu arkadas bana erkek,kiz ihtimali dusuk demis, zaten icimde de oyle bi his var degiscek gibi:26: ama kaptirmis gibiyim simdiden bilmiyorum nolcak rabbim saglik versinnn

Tekrar selam umarım bu yazıyı görürsün. Biraz önce forumlarda gezinirken karşılaştım yine, aklıma sen geldin. İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız ama doktorlar tarafından iyi bilgilendirilmediği için bu şansı elinden alınanlar var. Bir plasenta previa'ya sahip arkadaşımızın başına gelenleri paylaşmak istedim. Lütfen aşağıdaki linkini verdiğim forumda son sayfadaki PEPUKE arkadaşımızın yazdıklarını herkes okusun, ki bu konuda daha bilinçli olalım ve başkalarına yanlış fikirler vermeyelim, hiç birimiz doktor değiliz.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/255618-plasenta-previa-20.html

Arkadaşın yazdıklarını aşağıya kopyaladım.

"Merhaba canım,kader arkadaşım.ne mutulki senin hikayen benim gibi kötü bitmemiş.mesajını okurken üzüldüm ama bebişinin yaşadığını öğrenince çok sevindim.mAşallah Allah nazarlardan korusun.ben 27 haftalık sezaryen oldum ani kanamayla.bebğim 3gün yaşaDı sadece.kısmet işte.alacağı nefes 3 günlükmüş yavrumun.20 gün sonra 1 sene olacak dogum yapalı.şimdi yine hamileyim previa teşhisi henüz konmadı ama endişemi tahmin edersin heralde.günlerim geçmek bilmiyor.şüphe icindeyim.belki kötü bişey olmayacak ama ben adeta olumsuz düşüncelerimle kötüyü çekiyorum gibime geliyor.ben previa totalistim proflara gittim de ne oldu.doktorum beni fazla uyarmadı yat dinlen demedi.bilinçlendirmedi malesef.olan da oldu.sen normal mi doğurdun orayï tam anlayamadım.previada normal dogum imkansız çünkü.bende kasılma falan olmadı aşırı kanama oldu aniden hemen sezaryene aldılar.şimdi aynı seyleri yaşamaktan acaip korkuyorum.sadece bebegin değil benim. De hayatım tehlikede.kötü düşünmek istemiyorum ama previa hakkında bisürü şey biliyorum bazen çok bilmek te kötü.. "

evet fatoşumm öylee olmuşş ama doktorumuz %100 kız dedi...ve bizde gördükkk bacak arasındaki iki çizgiyi

sen nasıl oldunn? bebişş görülmüşşş keyiflerr yerindedirr eminimm

hemde nasılll maşallah iyiyiz çok şükür cinsiyetimizi öğrenemedik ama olsun bizim dr.garantici çıktı

kızlar bi gecmişi okuyum dedım geceden berı tam 50 sayfa okumadım gece siz yokken kurum fatoşom senın haylaz göstermemiş kendını

annesininbirtanesimmmm gelmişşş hoşgelmişşş

hadi sende söyle fanfinifonfonlar nasıl eşinle yaramazlık yapıyormusunuzz

Hahaha çok şükür bizde de iyi gidiyo,dün evlilik yıldönümümüzü kutladık,dedim önce sen yemeğe götür,hediyemi ver ben sana sonra vericem hediyeni

Perş günü normalde ama,herif seyahate çıktı dünden kutladık bizde...

Son düzenleme:

haha nasılda garantıye almış şimdiden evlılık yıldönumunu kutları cnm benım ay o gun bizimde tarıhı kontrol var ayyy cok heyecanlı

mersenne cnm bana çizelge için bilgi yazmışın cok teşekkur edrım gece zorla yaptım oldu çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…