bende çıktım canlarım kendinize iyi bakın allaha emanet olun
hayırlı olsun cnım sonuçlara çok sevndm
aynen bende o anlardahatime başlıyorum oda ayrı güzellikte bir heyecan tabi...
senin bebişte benimki gibi inatçı biraz herhalde
bizimkide göstermedi geçen cuma
benim bebişte aşağıdaydı epey dr.sürekli ıstirahat vermişti kalkmıyordum hiç ama o zor günlerimi atlattım sayılır artık daha rahatım ama hep aklımd diye geziyorum asla kendimi yormuyorum dr.um dinlenmemin iyi geldiğini söyledi ciddiye almalı bu konuları
Hanımlar ense kalınlığı 1.4 mm ihtimal sonucumuz da 4000 de 1 çıktı
nasıl sizce???
Ben daha ne olsun derim, düşük bir risk . Yani <1/250. Tebrikler, hayırlı olsun.
bende çıktım canlarım kendinize iyi bakın allaha emanet olun
geldim ama geç kaldım..yinee yordular beni iş yerindeeannesininbirtanesimmmm gelmişşş hoşgelmişşş
hadi sende söyle fanfinifonfonlar nasıl eşinle yaramazlık yapıyormusunuzz
bende aynı şeyi diyorum kendimee nasıl yaptıysaakk bi bu bebişii yaaakız naptın sen, allam ya çılgın şey, adamı kurutcan :))))))
ayy kıyamam. kendimi varya tam ot hissettim. eşimde bende eski zamnalardaki camdan cama bakışan aşıklar gibi olduk. bu bebek nasıl oldu yahu :))))))))
he yaaaa eskiden o kovalıyordu hamilelikten beri ben adam bebege birsey olur diye kacıyor ne kadaan uzman tv izlettiysemde olmuyor:80::80::80:
kızz aysunnn öldürdünn beni gülmektenn..iş yerinde okusammm napardımm laa ben bunlarıı
bebek için son ay çok çalıştırdım doğru 1 kg vermişti o ay sayemde forma girdi azcık fena mıı
kuzuucmm beni yinee çok çalıştırdılar..bide sigortacılık uzmanlıgı çıktı başıma..sertifaika almıştık geçen sene..şimdi tüm sigorta işlerini ben yapacakmışımmeee tecrübeli annelerden daha neler öğreneceğiz bakalım.
annesininbirtanesi ile konuşamadık doya doya bugün(( saatide geçmiş çıkmıştır o.
ben kocamla kardeş oldum yaklaşık 5 ay sonra üçüncü kardeş geliyo bize
bizde atraksiyonn yokk...spor olarak sadece yürüyüşş..en sadesindennnhadi bakalım hayırlısı olur inşallah.
yok anam bugün kocişi yormayacağım ki beni akşam yürüyüşe çıkarsın. :)))
vah kuzum vahgeldim ama geç kaldım..yinee yordular beni iş yerindeeyazamadım sizee
bizde fanfinifon falan kalmadı anacımm, eşim bebeğe zararı olacak diyee uzaklaştı benden:44: göbeğimden huylanıyormuş....orda bebek oldugunu düşündükçee yaklaşamıyormuşş banabende kendi haline bıraktım...benimde işimee geliyorr...ilk baştaa gıcık oldum..özledim adamı resmenn ama şimdi bende sallamıyorum %0 fanfinifonn yanii şekerimm
bende aynı şeyi diyorum kendimee nasıl yaptıysaakk bi bu bebişii yaaa
kızz aysunnn öldürdünn beni gülmektenn..iş yerinde okusammm napardımm laa ben bunlarıı
kuzuucmm beni yinee çok çalıştırdılar..bide sigortacılık uzmanlıgı çıktı başıma..sertifaika almıştık geçen sene..şimdi tüm sigorta işlerini ben yapacakmışımm:44:
al bizdende o kadar sahinusumm
bizde atraksiyonn yokk...spor olarak sadece yürüyüşş..en sadesindennnkociş bide oruç 3 ayları tutacakk inşallah...işten gelincee öpücüktee yokk anlıycann artıkk nadasa çektim ben tarlaları
vah kuzum vah
anacım benim koca neden böyle acaba:26:benden ötürümü acaba:26:
çok çalışma tatlım senmi kurtaracan işyerini sanki
Canim cok sonradan gordum ben de birinin tarifitke yapmistim kopyala yapistr yani. Unuttum simdi:26:cnm bana su alt tarfta olan kucuk imzandan yapmama yardımcı olabilirmısın ben yapamadım da
tskler canim haftaya gtcem bakalim tutcak migünaydın annişler umarım hepiniz iyisinizdir.
sabah gönderdiğiniz mesajlara göre cinsiyet tahminlerini hesapladım.
BURCU Erkek
SONESİNTİ Erkek
MERVEOMER Erkek (kız ihtimali düşük)
ESRAKAR Erkek (sen erkeğin son dönemi eşi kız dönemi %60 erkek %40 kız)
BULEMSU Kız (kız dönemine geçmişsin eşinde kız dönemi %95 kız)
YAREN Kız (kız dönemindesin eşin erkek dönemi sonu %80 kız)
bazılarınıza açıklama yazdım. yazmadıklarım net erkek döneminde. eşiyle aynı dönemde olanları net yazıyorum. ama eşiyle farklı dönemde olanlarda yüzdelik tahmini yazıyorum.
baktıklarımın listesi bende de var. cinsiyetler belli olunca bana özleden mesaj atarsanız sevinirim. bende merak içindeyim.
baktırmak isteyen olursa kendi ve eşinin doğum tarihini gün ay yıl olarak yazıp özele atsın.
ama hemen bakamam, başım ağrıdı biraz.
kendimi rahat hissedince bakar burdan sonuçları yazarım.
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bana dr kiza benziyo dedi ama bu arkadas bana erkek,kiz ihtimali dusuk demis, zaten icimde de oyle bi his var degiscek gibi:26: ama kaptirmis gibiyim simdiden bilmiyorum nolcak rabbim saglik versinnnayy canım yazmışsın göremedim. evet çok çekişmeli bu cinsiyet olayları. her tahminden sonra çocuk odasını tekrar dizayn ediyorum :)))))))
senin sıpa çikodan değil yorulmuşsun ondan sokmuş ayağını oraya :)) iyisin dimi canım? kızların nasıl? dün mutlu oldular mı?
Allah hayıra çıkarsın. hamilelik işte neler görüyoruz. neyseki dayak yememişsin atmışsın :)))
teşekkür ederiz. netleşince ben sana bildiririm. erkek dedi ya Allah Allah kafam iyice karıştı.
bulemsu sana kız demiş. %95 demiş olasılık vermiş.
arkadaşlar bu listede tutmayan, cinsiyeti belli olan var mı?
Yanlış anlamayın tabiki doktor daha iyisini bilirdi benimde plesantam rahim agzının tamamını tıkamış durumda ama 24. haftaya kadar kesin yerini alıyormuş hatta sonraki haftalarda bile yukarı çıkarmış. Doktor bana korkulacak bişey yok , herşeye normal hayatın gibi devam et dedi. Bu meseleler sonraki meseleler endişeye gerek yok dedi. Ben hiç kısıtlamıyorum kendimi. Bide başka bir doktora git istersen en son kaçıncı haftada baktırdın?
napıyosun canım iyimisin falcı minüre senin bebişe erkek demiş ayyyyy
evet fatoşumm öylee olmuşş ama doktorumuz %100 kız dedi...ve bizde gördükkk bacak arasındaki iki çizgiyi
sen nasıl oldunn? bebişş görülmüşşş keyiflerr yerindedirr eminimm
annesininbirtanesimmmm gelmişşş hoşgelmişşş
hadi sende söyle fanfinifonfonlar nasıl eşinle yaramazlık yapıyormusunuzz
Hahaha çok şükür iyi gidiyo,dün evlilik yıldönümümüzü kutladık,dedim önce sen yemeğe götür,hediyemi ver ben sana sonra vericem hediyeni
Perş günü normalde ama,herif seyahate çıktı dünden kutladık bizde...
kızlar bi gecmişi okuyum dedım geceden berı tam 50 sayfa okumadım gece siz yokken kurum fatoşom senın haylaz göstermemiş kendını
mersenne cnm bana çizelge için bilgi yazmışın cok teşekkur edrım gece zorla yaptım oldu çok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?