ne gördün kızz anlat hadiii fanfinifonfon mı gördün yoksam
kızz az az olucak 6 ay için demek istedim ben kocişi kandırırımdayanamam erkekime
canım günaydın... baş ağrım devam ediyor benim, hala onun dışında iyiyiz
ay canım demir hapı kullanıyo musun? acaba o mu mideni rahatsız ediyor? doktora bir sor istersen... artık yavaş yavaş geçmesi gerekirdi...
günaydın cnm, ne olacak senin bu miden yahuu
hiç dimi bu gece inş. :)
eşime rüyanı anlattım hayır olsun ev mi denk gelicek acaba dedi direkk :)
günaydın tatlım pclerde kafayı yiyor bazenn :))
ne gördün kızz anlat hadiii fanfinifonfon mı gördün yoksam
kızz az az olucak 6 ay için demek istedim ben kocişi kandırırımdayanamam erkekime
: 52: deli kızzzzz
geçmiş olsun sanada canım. baş ağrısıda bir değişik hamilelikte. çok fena acıtıyor. performansım düşüyor((
demir hapı vermedi doktor. gerek duymadı. bir gün iyi iki gün kötü oluyor midem. çıkarırken helak oluyorum, yediklerimde gidiyor((
valla şekerim dayanıyorum işte. bebek büyüyor herşeye rağmen Allahın hikmeti işte. içerde beni yiyor bebek heralde :)))
inşallah canım. Allah hayıra çıkarsın. gönlüne göre olur inşallah.
de get, yaramaz kız. unuttum bile. bebeğimi görseydm keşke(
canım senin baş ağrının geçmesi için eşinle işi bırakıp doğa ile başbaşa kalmanız lazım stresden uzak olmalısınızGünaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
dünden beri midem kötüydü. akşam eve girer girmez çıkardım, sonra baş ağrısıyla dolu bir gece. hala ağrıyor. midem çok kötü bişi kabul etmiyor.
sabah erken uyandık ama eşim kalkamadı, bende işe iş getirdim bu defa. bugün 2 kat çalışacağım.
günaydın canım, afiyet olsun. ohh yarasın prensesine.
:))) valla bravo sana ne diyim. dün akşam en şanslı sendin canım. sanada afiyet olsun yarasın bebişine.
:))) bir hüsran daha. olsun geceler mi bitti. :))
ne güzel adet valla. özendim doğrusu. Allah dualarınızı kabul etsin.
kızzzzzzzzz moonsun88 senin yüzünden kötü rüyalar gördüm. tövbe tövbe :))
yap tabi canım kokusu bile yeter sanaTarif için sağol canım, doğru diyorsun kendim yapayım. Kendimi iyi hissettiğim an mutfakta etli ekmek yapımına girişiyim bakıyım :)
şivrilik çocuklar için olan seker çikolata daha aklına ne gelirse herkes kendi alım gücüne göre dağıtır çocuklara kızlar sabah 8 de toplamaya çıkalım diyorlarayy çok şükürrr sabahtan beri yazıcam yazamıyorum pc ye bi haller oldu....günaydınnnnlarrrrrrr
canım ne alakası var, ne diye korunalım ki... çocuk niye pis doğsun.hiç böyle bişey duymamıştım:26:
günaydın canımmm... afiyet olsunn... ne çok çalıştırıyor devlet seni... biraz bana da iş gönder sıkılıyorum ben çoğu zaman
ayyy olmadı mııı dün geceee....yazık adamcağızı kandırırsan böyle temkinli yaklaşır işte oh olsun sana ... dayan bakalım 6 ay
aaa hiç duymamıştım canım..şivrilik şeker mi oluyor? senin de karnında çocuk var sana da versinler şekerrrrr
hihohooooooyok senin kocan 6 ay çevrimdışı canım... ne evhamlıymış cidden yaa
annişlerrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn
ayy ne güldükk hemde şekerimmm yaaaaaa
afiyet olsun yavru kuşlarımmm yarasınn bebeşineeeeee kan can olsun inş. :)
tıkk yok muolur olur bu gece inş.
yes gülümm ay annemlerden kalkamadık bir türlü yok çay yok dondurma v.s. derken saat geç oldu
eve geldimm uyuya kaldımm adam beni dürtüyor hani bu gece olacaktı diyor
aşkımm çok uykum var dedm dalmışım uykuya :) tmm bu akşam söz dedim
sen de bişi yokmuşş gıııııııı bu akşama artkk
Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
dünden beri midem kötüydü. akşam eve girer girmez çıkardım, sonra baş ağrısıyla dolu bir gece. hala ağrıyor. midem çok kötü bişi kabul etmiyor.
sabah erken uyandık ama eşim kalkamadı, bende işe iş getirdim bu defa. bugün 2 kat çalışacağım.
günaydın canım, afiyet olsun. ohh yarasın prensesine.
:))) valla bravo sana ne diyim. dün akşam en şanslı sendin canım. sanada afiyet olsun yarasın bebişine.
:))) bir hüsran daha. olsun geceler mi bitti. :))
ne güzel adet valla. özendim doğrusu. Allah dualarınızı kabul etsin.
kzzzzzzzz moonsun88 senin yüzünden kötü rüyalar gördüm. tövbe tövbe :))
esram aslında sana da sorucaktım gecen nasıl geçti diye seninki haftasonu geliyor artıkın o zaman sorarımmm
ay kızlar iyiki varsınızz sayenizde neşe doluyorum huzurluyum hamd olsun Allaha Rabbim bebeklerimizi de hayırlı sağlıklı sekilde kucağımıza almayı nasip etsin aminnngüzel şirin teyzoşşşlarrrr
şivrilik çocuklar için olan seker çikolata daha aklına ne gelirse herkes kendi alım gücüne göre dağıtır çocuklara kızlar sabah 8 de toplamaya çıkalım diyorlar
sizin evde kapıcınız varsa eşin alsın bir kutu versin çocukları sevindirsin tatlım
eşimde dedi sende mi toplayacaksın diyede bana vermiyorlar kidedim
günaydın şekerim hoşgeldin nerelerdesin kaç gündürbebişin nasıl
doktora ne zaman gidiyorsun var mı cinsiyet tahmini
günaydın kızlaar nasılsınız
biz iyiyiz baş ağrımız haricinde bir sıkıntımız yok yarın doktor amcaya gidicezzz çok merak ediyorum bebişimi
akşam neler kaynatmışsınız kızlaaar okudukça ağzım açık kaldı seni yaramaz moonsun seni kızları kızıştır sonra yat uyu heee
bugün bizimde kocamla tanışma yıldönümümüz tanıştığımız 7 yıl oluyor çok seviyorum ben kocamı rabbim tüm sevenleri kavuştursun kimseyi ayırmasın .....
ay canımm hoşgeldin demek yarın meleğini görmeye gidiyorsunuz inşAllah hersey yolundadır
ben naptım kiiii :78::78::76::76::76:
16 haziranda daha tahmin yok.....
sende ne var ne yok bakalım....
günaydın kızlaar nasılsınız
biz iyiyiz baş ağrımız haricinde bir sıkıntımız yok yarın doktor amcaya gidicezzz çok merak ediyorum bebişimi
akşam neler kaynatmışsınız kızlaaar okudukça ağzım açık kaldı seni yaramaz moonsun seni kızları kızıştır sonra yat uyu heee
bugün bizimde kocamla tanışma yıldönümümüz tanıştığımız 7 yıl oluyor çok seviyorum ben kocamı rabbim tüm sevenleri kavuştursun kimseyi ayırmasın .....
hiiç bişi yaparmısın sen masum şey seniiii
benimde buyuk ihtimal haziranın 16 yada 25 inde gideriz bu hafta sonu ikili test sonucum çıkacak inşAllah iyi çıkarbiz kasımın sonları oldugumuzdan ancak bu testleri yaptırıyoruz
canım günaudın.. inşallah geçicek yaa... zangır zangır ağrıyor başım... uyuyunca unutuyorum, yataktan kalkar kalkmaz tekrar başlıyor... kan basıncının yükselmesiyle ilgiliymiş bu... geçicek inşallah.
oo maşallahhh... amin canımmm...Rabbim huzurunuzu aşkınızı daim etsin inşallahhh
canım günaudın.. inşallah geçicek yaa... zangır zangır ağrıyor başım... uyuyunca unutuyorum, yataktan kalkar kalkmaz tekrar başlıyor... kan basıncının yükselmesiyle ilgiliymiş bu... geçicek inşallah.
oo maşallahhh... amin canımmm...Rabbim huzurunuzu aşkınızı daim etsin inşallahhh
esram seninde mi başın agrıyor kıyamam ben size ya benimde arada oluyor ama çok şiddetligeçmişler olsun :2:
İnşallah güzel çıkar, evet ya hep milleti geriden takip ediyoruz :))))
Aman sağlıklı olsun da bunlar küçük eğlenceler o kadar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?