2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

geçmiş olsun sanada canım. baş ağrısıda bir değişik hamilelikte. çok fena acıtıyor. performansım düşüyor ((

demir hapı vermedi doktor. gerek duymadı. bir gün iyi iki gün kötü oluyor midem. çıkarırken helak oluyorum, yediklerimde gidiyor ((

günaydın cnm, ne olacak senin bu miden yahuu
hiç dimi bu gece inş. :)
eşime rüyanı anlattım hayır olsun ev mi denk gelicek acaba dedi direkk :)

günaydın tatlım pclerde kafayı yiyor bazenn :))

valla şekerim dayanıyorum işte. bebek büyüyor herşeye rağmen Allahın hikmeti işte. içerde beni yiyor bebek heralde :)))

inşallah canım. Allah hayıra çıkarsın. gönlüne göre olur inşallah.

ne gördün kızz anlat hadiii fanfinifonfon mı gördün yoksam

kızz az az olucak 6 ay için demek istedim ben kocişi kandırırım dayanamam erkekime

de get, yaramaz kız. unuttum bile. bebeğimi görseydim keşke (

: 52: deli kızzzzz

esram aslında sana da sorucaktım gecen nasıl geçti diye seninki haftasonu geliyor artıkın o zaman sorarımmm

ay kızlar iyiki varsınızz sayenizde neşe doluyorum huzurluyum hamd olsun Allaha Rabbim bebeklerimizi de hayırlı sağlıklı sekilde kucağımıza almayı nasip etsin aminnn güzel şirin teyzoşşşlarrrr

az kalmış yavru kuşum bu hafta göreceksin 3 gun kaldı inşAllah bende 1 kez kız bebek 3 kez erkek bebek gördüm bakalım ne olucak

canım senin baş ağrının geçmesi için eşinle işi bırakıp doğa ile başbaşa kalmanız lazım stresden uzak olmalısınız
kız o şans bende hep var ama su an için uzak kalmaya çalışıyorum
evet canım çok güzel bir adet ve eşimiz benzerimiz yok bizim
amin canım aminnn inşşş

Tarif için sağol canım, doğru diyorsun kendim yapayım. Kendimi iyi hissettiğim an mutfakta etli ekmek yapımına girişiyim bakıyım :)
yap tabi canım kokusu bile yeter sana

şivrilik çocuklar için olan seker çikolata daha aklına ne gelirse herkes kendi alım gücüne göre dağıtır çocuklara kızlar sabah 8 de toplamaya çıkalım diyorlar
sizin evde kapıcınız varsa eşin alsın bir kutu versin çocukları sevindirsin tatlım
eşimde dedi sende mi toplayacaksın diyede bana vermiyorlar ki dedim

günaydın canım...hadi bakalımm kısmet bu geceyee inşallahh:)

ahh buuu aysun yokmuuu demek kötü kötü rüyalar gördürdüü sana
günaydınn burcu teyzesi...yaramıştırr inşallahh kızımaaa sende ye güzelce bişeylerr...yarasın sana bal olsun kuzunaa can olsunn

günaydın kızlaar nasılsınız
biz iyiyiz baş ağrımız haricinde bir sıkıntımız yok yarın doktor amcaya gidicezzz çok merak ediyorum bebişimi
akşam neler kaynatmışsınız kızlaaar okudukça ağzım açık kaldı seni yaramaz moonsun seni kızları kızıştır sonra yat uyu heee
bugün bizimde kocamla tanışma yıldönümümüz tanıştığımız 7 yıl oluyor çok seviyorum ben kocamı rabbim tüm sevenleri kavuştursun kimseyi ayırmasın .....

ben bu soruyu ancak özel mesajla cevaplayabilirim

valla iyi güldük dünden beri yaaaaaa

ay söyliyim canım yaa eşme de... haklısın iyi oldu bu.

ay canımm hoşgeldin demek yarın meleğini görmeye gidiyorsunuz inşAllah hersey yolundadır

ben naptım kiiii :78::78::76::76::76:

canım günaudın.. inşallah geçicek yaa... zangır zangır ağrıyor başım... uyuyunca unutuyorum, yataktan kalkar kalkmaz tekrar başlıyor... kan basıncının yükselmesiyle ilgiliymiş bu... geçicek inşallah.

oo maşallahhh... amin canımmm...Rabbim huzurunuzu aşkınızı daim etsin inşallahhh

hiiç bişi yaparmısın sen masum şey seniiii

canım doktora sor bakalım neden oluyormuş bu baş agrıları adamın canını sıkmasınlar adam akıllı ilgilensinlerrrr

ya benim dudağımın altında leke var kahverengi o buyuyor nasıl engel olsam yaa en iyisi cilt doktoruna görünmem

benimde buyuk ihtimal haziranın 16 yada 25 inde gideriz bu hafta sonu ikili test sonucum çıkacak inşAllah iyi çıkar biz kasımın sonları oldugumuzdan ancak bu testleri yaptırıyoruz

İnşallah güzel çıkar, evet ya hep milleti geriden takip ediyoruz :))))
Aman sağlıklı olsun da bunlar küçük eğlenceler o kadar.....

esram seninde mi başın agrıyor kıyamam ben size ya benimde arada oluyor ama çok şiddetli geçmişler olsun :2:

amiiin canım hepimizinkini inşallaah

İnşallah güzel çıkar, evet ya hep milleti geriden takip ediyoruz :))))
Aman sağlıklı olsun da bunlar küçük eğlenceler o kadar.....

evet canım yaa kasımın son bebekleriyiz inşAllah evet sağlıklı hayırlı olsunlarda no problem

benimde bugün belim çok ağrıyor yaa sandalyem iyi değil ergonomik hiç değil adaletsizliğe gıcık oluyorummmm müdürlerin sevdikleri kişilerin sandalyeleri muhteşem konforlu bizim belimiz kopuyor helal etmiyorum hakkımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…