2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
slm kızlar cok kotuyum az once tuvalete gittigimde ic camasırım yıne kan olmustu sınırden oturdum agladım ne olacak boyle ya...sanırım bu cocukta düsecek.gitmesini istemiyorum benı bıraksın ıstemıyorum cok korkuyorum yavruma bırsey olacak dıye ne yapsam ne etsem bılemıyorum agır bırseyde yapmadım dıkkatte edıyorum ama olmuyo yıne sonuc aynı...

canım öncelikle sakin ol... moralini bozma.bebekler çok etkilenirler anne karnındayken... doktoruna git hemen.ilaç kullanıyosun heralde.. evde bol bol uzan.. hatta wc hariç hiç kalkma ayağa.

canım ağlama sakin ol dur Allah korusun canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın kaldır ayaklarını bol bol yat dinlen kafanı rahat tut doktorunla görüştün mü ne dedi duruma progestan verdimi

Beyonce

Dondurmam acı olsun
Kız bebek bekleyen Beyonce’nin hamileliği sırasında garip bir damak zevki oluştu. 30 yaşındaki şarkıcı, hamileliğinin ilk döneminde tüm yemeklere, hatta muz gibi meyvelere bile ketçap eklediğini söyledi. Beyonce’nin sık sık aşerdiği en ilginç lezzet ise acılı dondurma.

Jessica Simpson

Tuzlu kavun
Nişanlısı Eric Johnson’dan bebek bekleyen Jessica Simpson, “Şu sıralar çılgınlar gibi kavun tüketiyorum” diyor. Kavunu tuzlayarak yiyen şarkıcı, tatlı ve tuzlu karışımını kendisine iyi geldiğini söylüyor.

sizde de var mı böyle garip şeyler

hulyasevval kullanıcısından alıntı

slm kızlar cok kotuyum az once tuvalete gittigimde ic camasırım yıne kan olmustu sınırden oturdum agladım ne olacak boyle ya...sanırım bu cocukta düsecek.gitmesini istemiyorum benı bıraksın ıstemıyorum cok korkuyorum yavruma bırsey olacak dıye ne yapsam ne etsem bılemıyorum agır bırseyde yapmadım dıkkatte edıyorum ama olmuyo yıne sonuc aynı...

canım üzülme üzüldükçe daha çok gelir

canım ağlama sakin ol dur Allah korusun canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın kaldır ayaklarını bol bol yat dinlen kafanı rahat tut doktorunla görüştün mü ne dedi duruma progestan verdimi

canım progestan 3 ay ve oncesı ıcın dedı bu saatten sonrapek etkılı olmaz dedı yatıp dınlenecen diyo.ya zaten bir iş yapmıyorum kı nıyeoluyo anlamıyorum .9 ay oncede 18 haftalık bebegımı rahimde perde den dolayı düsürdüm buda oyle olacakdıye cok korkuyorum cumartesı gıtmısıtm doktora hersey yolunda dedı acaba bugunde gıtsemmı...

canım için hiç rahat değil... bence git bir görün, iini rahatlat en azından... kötüsünü düşünme... inşallah bu bebeğin sana sımsıkı tutunacak canım... sıkma yeter ki canını.

canım için hiç rahat değil... bence git bir görün, iini rahatlat en azından... kötüsünü düşünme... inşallah bu bebeğin sana sımsıkı tutunacak canım... sıkma yeter ki canını.

üzülmemek elde degıl kı hep kotusunu düsünüyorum ya bebegim benı bırakıp giderse diye...

az kalmış yavru kuşum bu hafta göreceksin 3 gun kaldı inşAllah bende 1 kez kız bebek 3 kez erkek bebek gördüm bakalım ne olucak

az kaldı evet canım. inşallah kıpır kıpır görürüm yavrumu.

stresten uzak durmak zor tabi ama uzaklaşmak iyi gelir heralde. artık tatilde mümkün. belki işleri biraz rahatlar.

ay bu tavuk karikatürleri çok komik yaa

kesinlikle :))))))

yaramıştır annesi. yemeğe çalışıyorum canım. Allah bebeklerimizi korusun.

günaydın canım. evet dün çoştu burası. canım Allah mutluluğunuzu daim etsin. nice senelere.

Allah kolaylık versin canım. küçük bir yastık koymayı dene beline.

geçmiş olsun canım. bozma moralini. düşecek anlamına gelmez bu. doktorun ne diyor? yatıp dinlen, bişicik olmaz.

günaydın canım
aminnn...daha nice yıllara inş canım biizm tanışma nişanlanma ve evlilik yıldönümüz aynı eşimle oda bu sene bayramın 1. gününe denk geliyor

ben bu soruyu ancak özel mesajla cevaplayabilirim

valla iyi güldük dünden beri yaaaaaa

ay söyliyim canım yaa eşme de... haklısın iyi oldu bu.
marketlerde şivrilik paketleri dolu canım veya eşin akşam işten geldikten sonra yani bugun fener alayı yapan çocuklara dağıtsın

canım bazı insanların kanaması gele gele 9 ayı tamamladığını duydum kötü olanı düşünme bol bol dinlen içinde kuskun varsa doktoruna telefon aç yada muayene olmak için git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…