ayy hem de nasıl kaç gündür hem de.... inan yataktan kalkmak istemiyorum tekrar başlayacak diye...
slm kızlar cok kotuyum az once tuvalete gittigimde ic camasırım yıne kan olmustu sınırden oturdum agladım ne olacak boyle ya...sanırım bu cocukta düsecek.gitmesini istemiyorum benı bıraksın ıstemıyorum cok korkuyorum yavruma bırsey olacak dıye ne yapsam ne etsem bılemıyorum agır bırseyde yapmadım dıkkatte edıyorum ama olmuyo yıne sonuc aynı...
slm kızlar cok kotuyum az once tuvalete gittigimde ic camasırım yıne kan olmustu sınırden oturdum agladım ne olacak boyle ya...sanırım bu cocukta düsecek.gitmesini istemiyorum benı bıraksın ıstemıyorum cok korkuyorum yavruma bırsey olacak dıye ne yapsam ne etsem bılemıyorum agır bırseyde yapmadım dıkkatte edıyorum ama olmuyo yıne sonuc aynı...
Eki Görüntüle 425525 Eki Görüntüle 425526
kızlar aziz bebenin indirimi var hangisini alsam ki? 6-9 ay bebek için????
Eki Görüntüle 425525 Eki Görüntüle 425526
kızlar aziz bebenin indirimi var hangisini alsam ki? 6-9 ay bebek için????
canım ağlama sakin ol dur Allah korusun canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın kaldır ayaklarını bol bol yat dinlen kafanı rahat tut doktorunla görüştün mü ne dedi duruma progestan verdimi
canım progestan 3 ay ve oncesı ıcın dedı bu saatten sonrapek etkılı olmaz dedı yatıp dınlenecen diyo.ya zaten bir iş yapmıyorum kı nıyeoluyo anlamıyorum .9 ay oncede 18 haftalık bebegımı rahimde perde den dolayı düsürdüm buda oyle olacakdıye cok korkuyorum cumartesı gıtmısıtm doktora hersey yolunda dedı acaba bugunde gıtsemmı...
canım progestan 3 ay ve oncesı ıcın dedı bu saatten sonrapek etkılı olmaz dedı yatıp dınlenecen diyo.ya zaten bir iş yapmıyorum kı nıyeoluyo anlamıyorum .9 ay oncede 18 haftalık bebegımı rahimde perde den dolayı düsürdüm buda oyle olacakdıye cok korkuyorum cumartesı gıtmısıtm doktora hersey yolunda dedı acaba bugunde gıtsemmı...
hulyasevval kullanıcısından alıntı
canımüzülme üzüldükçe daha çok gelir
az kalmış yavru kuşum bu hafta göreceksin 3 gun kaldı inşAllahbende 1 kez kız bebek 3 kez erkek bebek gördüm bakalım ne olucak
canım senin baş ağrının geçmesi için eşinle işi bırakıp doğa ile başbaşa kalmanız lazım stresden uzak olmalısınız
kız o şans bende hep varama su an için uzak kalmaya çalışıyorum
evet canım çok güzel bir adet ve eşimiz benzerimiz yok bizim
amin canım aminnninşşş
yap tabi canım kokusu bile yeter sana
şivrilik çocuklar için olan seker çikolata daha aklına ne gelirse herkes kendi alım gücüne göre dağıtır çocuklara kızlar sabah 8 de toplamaya çıkalım diyorlar
sizin evde kapıcınız varsa eşin alsın bir kutu versin çocukları sevindirsin tatlım
eşimde dedi sende mi toplayacaksın diyede bana vermiyorlar kidedim
ay bu tavuk karikatürleri çok komik yaa
günaydın canım...hadi bakalımm kısmet bu geceyee inşallahh:)
ahh buuu aysun yokmuuu demek kötü kötü rüyalar gördürdüü sana
günaydınn burcu teyzesi...yaramıştırr inşallahh kızımaaasende ye güzelce bişeylerr...yarasın sana bal olsun kuzunaa can olsunn
günaydın kızlaar nasılsınız
biz iyiyiz baş ağrımız haricinde bir sıkıntımız yok yarın doktor amcaya gidicezzz çok merak ediyorum bebişimi
akşam neler kaynatmışsınız kızlaaar okudukça ağzım açık kaldı seni yaramaz moonsun seni kızları kızıştır sonra yat uyu heee
bugün bizimde kocamla tanışma yıldönümümüz tanıştığımız 7 yıl oluyor çok seviyorum ben kocamı rabbim tüm sevenleri kavuştursun kimseyi ayırmasın .....
evet canım yaa kasımın son bebekleriyiz inşAllahevet sağlıklı hayırlı olsunlarda no problem
benimde bugün belim çok ağrıyor yaa sandalyem iyi değil ergonomik hiç değil adaletsizliğe gıcık oluyorummmm müdürlerin sevdikleri kişilerin sandalyeleri muhteşem konforlu bizim belimiz kopuyor helal etmiyorum hakkımı
günaydın canımgünaydın kızlaar nasılsınız
biz iyiyiz baş ağrımız haricinde bir sıkıntımız yok yarın doktor amcaya gidicezzz çok merak ediyorum bebişimi
akşam neler kaynatmışsınız kızlaaar okudukça ağzım açık kaldı seni yaramaz moonsun seni kızları kızıştır sonra yat uyu heee
bugün bizimde kocamla tanışma yıldönümümüz tanıştığımız 7 yıl oluyor çok seviyorum ben kocamı rabbim tüm sevenleri kavuştursun kimseyi ayırmasın .....
marketlerde şivrilik paketleri dolu canım veya eşin akşam işten geldikten sonra yani bugun fener alayı yapan çocuklara dağıtsınben bu soruyu ancak özel mesajla cevaplayabilirim
valla iyi güldük dünden beri yaaaaaa
ay söyliyim canım yaa eşme de... haklısın iyi oldu bu.
canım bazı insanların kanaması gele gele 9 ayı tamamladığını duydum kötü olanı düşünme bol bol dinlen içinde kuskun varsa doktoruna telefon aç yada muayene olmak için gitslm kızlar cok kotuyum az once tuvalete gittigimde ic camasırım yıne kan olmustu sınırden oturdum agladım ne olacak boyle ya...sanırım bu cocukta düsecek.gitmesini istemiyorum benı bıraksın ıstemıyorum cok korkuyorum yavruma bırsey olacak dıye ne yapsam ne etsem bılemıyorum agır bırseyde yapmadım dıkkatte edıyorum ama olmuyo yıne sonuc aynı...
oy birliğiyle kotu alıyorummm...
bakın sizde kızlar kargo bedava fırsatı var daybuyday da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?