kızlar biz çıkıyoruz yarın sabah 9 da randevumuz dua edinde benim sıpam da cinsiyetini göstersin sağlıkla göreyim kuzumuuu bekleyiin bizi güzel haberlerle gelecez inşallaaaah...
herkese hayırlı akşamlar aysuuun gece uslu dur bakiim
canım benim annemler de hiç dayanamıyorlar alıyorlar sürekli... kayınvalidem de çok güzel örgü yapar... ama ben dayanamıyorum... önceden alışeriş sitelerinde kendime bakardım şimdi direkt çocuk bebek reyonlarına bakıyorum içgüdüsel olarak
3 yaşa kadar alalım mı canım? 3 ay mı 3 yaş mı? çok fazla değil mi?
benimki de tombiş olabilir, ben bebekken tombişmişim
pardon ya canım:)3 yaş olur mu:??:)3 ay tabi
canım batıl da olabilir ama olsa bile bacagına sürmüşsün neysekiiKızlar acilllll cevap
Geçenlerde yürüyüş yaparken bi marketin önünde papaz erikler duruyordu bi tane göz hakkıdır diye aldım tozunu bacağıma sildim..Buraya kadar herşey normal di mi..
Arkadaşlarım,ailelerim vs.hamile kadın habersiz bişey alırsa elini ilk nereye sürerse orasında leke olur dedileeeerrr
Denenmiş örnekleri varmış ta ondan söylüyorlar bunu..
Ay acaba oğluşumun bacağında leke çıkar mı?
Manyak bi meraka girdim şimdi
canım batıl da olabilir ama olsa bile bacagına sürmüşsün neysekiiyüzüne sürseydin bi de aklından cıkmazdı... olsun saglık olsun hem bacagında kimin izz yokkii
kızlar bu sabah hastaneye gittim uyuz bı doktora denk geldım(devlet hastanesı tabı)ense kalınlıgına 1.4 dedı baskada bısey demedı.normalmı oluyo bu şimdi???bıde kan verdım 15gun sonra sonuc cıkacakmıs tabı cınsıyetınıde söylemedı erkenmıs...
kızlar bu sabah hastaneye gittim uyuz bı doktora denk geldım(devlet hastanesı tabı)ense kalınlıgına 1.4 dedı baskada bısey demedı.normalmı oluyo bu şimdi???bıde kan verdım 15gun sonra sonuc cıkacakmıs tabı cınsıyetınıde söylemedı erkenmıs...
evt cnm ense kalınlıgı normal cıkmıs
Evet canım iyi çıkmış merak etme 3 ün üzeri olursa tehlikeli..
Benim de 1,2 idi,dr çok beğenmişti..
umarım kan tahlilide normal cıkar cok streslı gıtmıstım tansıyonum fazla cıktı.tansıyona razıyım:))baska sey fazla cıkmasında...
canım bende kıza hazırlamıştım kendimi hata doktor ben gördüm cinsiyetini ama söyle bakalım senin içine ne doğuyor dedi. bende kız dedim , hayır bebeğimiz erkek dedi.şok oldum halbuki farketmez ama işte insanın içinden ne geçiyorsa , farklı çıkınca bir tuhaf oluyor ,birkaç gün sonra alışıyosunkızlarrrrrrr........... içime doğan oldu.. erkek dedi doktor kesinmiş. pipisini de gösterdi. her ne kadar ben anlamasam darabbim sağlık versin de hazrlamışm kendimi kıza. şimdi adapte olamıyorum. suclu hissediyorum kendimi ya cok kötü bi hiiisss:26::26: :26:
Canım endişelenecek hiçbirşey yok.Ense kalınlığın çok güzel çıkmış,için rahat olsun. Ayrıca, teste değerlerine tek tek bakılmıyor. Şöyle ki, ilk başta hemşire ya da doktor ikili test formunu doldururken sana bir kaç soru soruyor: Sigara kullanıyor musun, gebelikten önce folik asit kullandın mı ve yaşın. Sonra kan testinde iki değere bakılıyor serbest beta hcg ve PAPP-A. En son doktorun bilgisayarda bir programa bu değerlerin hepsini ve ense kalınlığını giriyor, programda diyor ki, trizomi 21 riski ..... trizomi 13/18 riski ....... Bu iki değerin 1/250 den küçük ise örneğin: 1/300 , 1/1000, 1/5000.... ise bir sorun yok demektir. Bu test temiz çıkarsa bir çok doktor 3' lü test istemiyor. Çünkü ikili test daha güvenilir.
evett
moonsun nereye kayboldunnnn şekerrrr
şekerim birtek sen fark etmişsin benim yokluğumudiğerleri hiççç farkında olmamışş
patron çağırdıda beni ilgilendirmeyen alakasız toplantıda bende olucakmışım 3 saat sürdü fenalaştım :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?