2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

inşallah canım güzel haberlerle gelirsin. cinsiyetini kesin olarak söyler umarım doktorun.

bende çıkıyorum, iyi akşamlar kızlar.

Kızlar acilllll cevap

Geçenlerde yürüyüş yaparken bi marketin önünde papaz erikler duruyordu bi tane göz hakkıdır diye aldım tozunu bacağıma sildim..Buraya kadar herşey normal di mi..

Arkadaşlarım,ailelerim vs.hamile kadın habersiz bişey alırsa elini ilk nereye sürerse orasında leke olur dedileeeerrr

Denenmiş örnekleri varmış ta ondan söylüyorlar bunu..

Ay acaba oğluşumun bacağında leke çıkar mı?
Manyak bi meraka girdim şimdi

canım batıl da olabilir ama olsa bile bacagına sürmüşsün neysekii yüzüne sürseydin bi de aklından cıkmazdı... olsun saglık olsun hem bacagında kimin izz yokkii

kızlarrrrrrr........... içime doğan oldu.. erkek dedi doktor kesinmiş. pipisini de gösterdi. her ne kadar ben anlamasam da rabbim sağlık versin de hazrlamışm kendimi kıza. şimdi adapte olamıyorum. suclu hissediyorum kendimi ya cok kötü bi hiiisss:26::26::26:

canım batıl da olabilir ama olsa bile bacagına sürmüşsün neysekii yüzüne sürseydin bi de aklından cıkmazdı... olsun saglık olsun hem bacagında kimin izz yokkii

Ay yok bi de öyle söylediler,kafam karıştı iyice,aman sağlıklı olsun da yeter ki...

kızlar bu sabah hastaneye gittim uyuz bı doktora denk geldım(devlet hastanesı tabı)ense kalınlıgına 1.4 dedı baskada bısey demedı.normalmı oluyo bu şimdi???bıde kan verdım 15gun sonra sonuc cıkacakmıs tabı cınsıyetınıde söylemedı erkenmıs...

Evet canım iyi çıkmış merak etme 3 ün üzeri olursa tehlikeli..
Benim de 1,2 idi,dr çok beğenmişti..

evt cnm ense kalınlıgı normal cıkmıs

cnm ben sonucum elime geçmediğinden bu kalınlık hakkında pek bişi bilmiyorum ama burdaki kızlar hep 3e kadar normal oldugunu söylediler. doktor o şekilde söylemiş. içini ferah tut bu yuzden.kan sonucun da inşallah iyi cıkar

umarım kan tahlilide normal cıkar cok streslı gıtmıstım tansıyonum fazla cıktı.tansıyona razıyım:))baska sey fazla cıkmasında...

Canım endişelenecek hiçbirşey yok.Ense kalınlığın çok güzel çıkmış,için rahat olsun. Ayrıca, teste değerlerine tek tek bakılmıyor. Şöyle ki, ilk başta hemşire ya da doktor ikili test formunu doldururken sana bir kaç soru soruyor: Sigara kullanıyor musun, gebelikten önce folik asit kullandın mı ve yaşın. Sonra kan testinde iki değere bakılıyor serbest beta hcg ve PAPP-A. En son doktorun bilgisayarda bir programa bu değerlerin hepsini ve ense kalınlığını giriyor, programda diyor ki, trizomi 21 riski ..... trizomi 13/18 riski ....... Bu iki değerin 1/250 den küçük ise örneğin: 1/300 , 1/1000, 1/5000.... ise bir sorun yok demektir. Bu test temiz çıkarsa bir çok doktor 3' lü test istemiyor. Çünkü ikili test daha güvenilir.

canım bende kıza hazırlamıştım kendimi hata doktor ben gördüm cinsiyetini ama söyle bakalım senin içine ne doğuyor dedi. bende kız dedim , hayır bebeğimiz erkek dedi.şok oldum halbuki farketmez ama işte insanın içinden ne geçiyorsa , farklı çıkınca bir tuhaf oluyor ,birkaç gün sonra alışıyosun

tesekkurler cnm gercekten cok gusel acıklamıssın...

Canım sen progestan veya başka bir ilaç kullanıyor musun ?

belki daha önce yazdın ama görmemiş olabilriim

slm kızlar napıyosunuz gününüz nasıl geçti ben çalıştım yoruldum herkes grevdeydi bizim ameliyathane full çalıştı çok yoruldum heralde kasıklarım ağrıyor dün radyoloji uzmanımızla görüştüm oda bi bakalım bebişe dedi baktık erkek gibi dedi ama kızlarda klitorisle karışıyo 1-2 hafta sonra daha kesin olur dedi bakalım kendi dr.um ne diyecek oğluma arkadaş gelecek heralde ama herkes bana kızın olacak diyordu ama kısmet eşimde rüyasında görmüş kızımız olacak diyor sağlıklı olsun önemlisi o ama şimdi daha çok merak ettim :))))

Aman beni de çok farkediyolar da sankiÇeneler açıldı mı farketmek ne mümkün

Ayıp ediyosun tabi ki farkındayız şekerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…