2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benn varımm bennnn göbüşşş aldı başını gidiyorr, şimdiden 4 aylık gibiyiz...dün bi arkadaşıma gitmiştim o da dedi senin karnın erkenden çıkacak herhaldee dedi:) top gibi karınla dolaşıyorum ortalıkda, sanırım o çok sevdiğim hamile kıyafetlerini 3 aylıkken giymeye başlayabilirimmmm

bende böyle duymuştum. bu belirtilere göre benim kızım olacak bakalım doğru mu çıkacak. (bu arada bence çirkinleştim, tipim kaydı bu bulantılardam ama arkadaşlar moral olsun diye sen bi güzelleştin diyorlar. yalannnnnnnnn )

ben de senin gibi biliyordum kız annenin güzelliğini alır mış diye ama işyerimde gecen hafta iki doğum oldu oğlu olan çoook çirkinleşti kızı olan aynı kaldı anlamadım:)

ay canım resmen beni tarif etmişsin. aynen bacak ağrısından uyuyamadım. resmen huysuz ayak sendromu gibiydi ayaklarımı hep germe isteği yaşadım. sende de olduysa normal demekki.

Benim iş yerime gelen eczacı santraldeki arkadaşa demişki bu kızın yüzüne bir nur geldi hamile mi diye sormuş bilmeyenler rengin ne kadar hoş olmuş diyorlar

Ay kızlar bu maydonoza taktım yemicem 3 ay bimeden

HAMİLELİKTE MAYDANOZ TÜKETİMİ!

Prof.Dr.İbrahim SARAÇOĞLU:Hamilelikte maydanozun Ne kadarı sağlıklı ne kadarı zararlı bilmek gerekir.Anne adayları'nın maydanozu ne kadar tüketmeleri gerekir.

Hamileliğin ilk üç ayında maydanoz tüketirken ölçülü olmak gerekir, eğer düşük tehlikesi var ise, hamilelik boyunca maydanozdan tamamen uzak durulmalıdır.

Bunun sebebi ise, maydanozun yapraklarında bulunan apiol ve beta-bisabolene maddelerinin düşük yaptırma (abortifacient) özelliğinin olmasıdır. Apiol, aynı zamanda kan damarlarını genişletici (vasodilator) ve ateş düşürücü (antipyretic) özelliğine de sahiptir.

canım çok güzel bi paylaşım teşekkürler..

canım ben de senin gibiyim ama söylediklerin kızı gösteriyor. bir laf var biliyorsun. ye ekşiyi al ayşeyi, ye tatlıyı al saplıyı... :)

kızlar bu arada aklıma gelmişken, kızılcık şurubu ve nar suyu kesinlikle içmeyin. aklınızda olsun.

vallaha ayşemi hakkımı bilmem ama bende tatlı yiyemiyorum ve türk kahvesinin kokusuna tahamül edemiyorum..

evet bende birazdan cevizlerimi yiyorummm:

bu arada gerçtken nar kesinlikle ilk 3 4 ay yemeyin..

bende 2 gün yedim maydanozu valla burnumdan geldi neyse yimicem 3 ay dolmadan :)))))))))

Benim iş yerime gelen eczacı santraldeki arkadaşa demişki bu kızın yüzüne bir nur geldi hamile mi diye sormuş bilmeyenler rengin ne kadar hoş olmuş diyorlar

ne güzel demişler senin için. benimde işyerimde kimseye söylemeden anladılar hamile olduğumu. bence benimkiler halsizliğimden yada kötü göründüğümden anladılar.

ay canım resmen beni tarif etmişsin. aynen bacak ağrısından uyuyamadım. resmen huysuz ayak sendromu gibiydi ayaklarımı hep germe isteği yaşadım. sende de olduysa normal demekki.

kızlar evet özellikle 4-5 haftalık iken benimde bacaklarmda ve kasıklarımda ağrı oluyordu. ama 6 haftanın ortalarında geçti çok şükür, çok normal yani, şimdi hiç ağrım sızım yok, bir tek bulantılrım arttı.

Günaydın kızlaaarrr :) ayy dün akşam eve gittim kociş accık gec gelıcemişş

ben de perdeleri çıakrdım makınaya attım ıkı odamın camını sildim hava kararmadan sonracıma bulaşıkları yıkadımm

mutfagı cifledim çamaşır astım çamaşır katladım ütü yaptım yemek yidik sonraa kociş 3 tane pantolon almıs kendıne

bi de benım vardı paçası kıvırılıcak ölçü aldım paçalarını kıvırdım saat 00,00 olmustu balkabagına dönüşmek üzereyken

yatağaa atladım eheueheue ıkı - üç cam daha kaldı bu akşam gidince ıns. onalrı da silerim

böle yapmaınca haftasonu yapmayla iş tükenmıyo anacım hem de yoruluyo ınsan :) siz napionszz bakımm

evet kzı çok acıkmak erkeke yorulur genelde....benım ılk bebıs erkekti hayatımda iki olgu vardı

1 uyumak 2 yemek yemek kendımı tutmasam gunde 2-3 ekmek rahat yerdim

ama yemezsemde midem bulanıyodu yani bulantıyı sadece acıkınca yasıodm :)

ıkıncısınde gene uykum vardı ama o kadar değil ve devamlı istifraa devamlı bişey yemek hiç yıyemedım

canım bişi istemıodu o da kızdı eheueheu kızlar acık nazlı oluyo tabii kişiden kişiye değişir ama

çoğunlukta böle belirtiler olusuo ama herkes aynı değil tabi...kesın bişi yok

tabii canım sağlıklı eli yüzü düzgün olsun....

merhaba güzel anne adayları..bende yaşadığım 2 sorunlu gebelikten sonra yeniden bir anne adayı olarak karşınızdayım..beni de aranıza eklerseniz sevinirim..

yaş 30
kilo 70
sat 05/05/2012
İzmir

tamam canım eklıyoırum hemen :)

canım benım ılkınde ılk yaptırdıgım beta 10481 çıkmıştı ve erkekti yani :) normalde 4 veya 4+ da
daha az cıkar ama betanın her zaman cok çıkması iyi değil eger mesela normal değerden cok cok yüksek cıkarsa
mol gebelıge yorulur canım Allah koruusn.....

evet korunmuycam ınsallahhh :) ama sanırırm idrar yolu enfk. olmusum gene :26: kasıklarım batısıo ilaç alaımda
gebe kalmama engel olmasın hain idrar yolu enfeksiyonuu

canım ya bi beni eklemedin bak kırılmaya başladım ha.ben izmirden.25 yaşındayım.8 şubat satım.beklenen doğum 14 kasım .kilom 66 ok.

tatlım bebişim ama böle msj aralarında kalırsa göremem ki dimi ama özel msj atıverseydın ya
neysem eklıorm ok :)

Kizlar ne kadar hizli ilerliyosunuz yaaa hepsini okuyamadigim icin uzgunum aramiza yeni katilanlar olmus hepiniz hosgeldinizz. Bu arada ay she arkadasimizin bebegini kaybettigini bile yeni duydum ve cok uzuldum ama 2 cocugu daha var sanirim dimi?

sağol canım Allah hakkımızda daha hayırlısını uygun gormus ki öle oldu hayır canım yasayan bebegım yok
bunla beraber 3. kaybım oldu....Allah yasatmaısn kımseye herkeisn yavrusuna sağlık sıhhat bana da yenı bebişler versin :)

ist. avrupa yakasında oturup dr.önerecek kimse varmı???????????????????????

ben ist avrupa yakasında oıturuyorum sen en taraftasın canım tanıdıgım doktorları önerecek kadar ii bulmuyorum
maalesef onu da söliiimmm

ne güzel demişler senin için. benimde işyerimde kimseye söylemeden anladılar hamile olduğumu. bence benimkiler halsizliğimden yada kötü göründüğümden anladılar.

bende senin gibi iş yerinde söylemedim kimseye ama herkes çok yorgun görünüyosun hastamısın diyo. kızım olucak galiba :) ama sağlıklı aklı başı yerinde olsun, hayırlı evlat olsun rabbimden başka birşey istemem.

evet canım dr paylaşmak gerekir. iyi dileklerin için çok teşekkürler..

yemiyeyim bende sağol cnm

bende 2 gün yedim maydanozu valla burnumdan geldi neyse yimicem 3 ay dolmadan :)))))))))

evet yaa bende yemiştim açıkçası azda olsa ama şimdi soğudum resmen :) yemicem

canım tabıı kı ılk hafta kasık agrıları az az sızlamalar normal ama fazla ve nromal dışı gelen ağrılarda

doktora danışmak lazım kesinlikle...........rahim 9-12 hafta arası yukarı cıkmaya başlar

şu an yani en azından 8. haftada kadar rahmımız kalça hizasında olucak

yukarı çıkmaya başladığı zaman ağrıların nasıl farklılaştığını zaten görüceksiniz...

canım ben de senin gibiyim ama söylediklerin kızı gösteriyor. bir laf var biliyorsun. ye ekşiyi al ayşeyi, ye tatlıyı al saplıyı... :)

eheuehu sapı neresi oluyo erkekin dicektim ama vazgeçtimm cidden

evet evet aynen bende bacaklarımı şöyleeeee uzatabildiğim kadar uzatmak, germek istedim. hatta uzatınca ayak parmaklarım çıt çıt etti, öylee gerinince de korktum bebeğime bi zararı olurmu diyee allah korusun:26:

ben ist avrupa yakasında oıturuyorum sen en taraftasın canım tanıdıgım doktorları önerecek kadar ii bulmuyorum
maalesef onu da söliiimmm [/QUOTE]

valla ben k.çekmecede oturuorum canım.

valla ben k.çekmecede oturuorum canım.

ben bahçelievlerdeyim canım kız kardeşimiin doğum yaptığı bi hast var

bi ordaki doktoru sevdim güzel dedim

ama orası san bayaa uzak kalır... :26:

valla ayşecim senin yazdıklarını okurken yoruldum. bu ne enerji maaşallah kızım pil yutmuş gibisin. ben hep uyudum uyudum uyudummmm...:26:

bebişşim siz hamilesiniz ondan kızz :) yoksa ben de hamişlken öle deviriyom totoyu yatıyorum yani :)

hatta gecen eşime diyorum kı bı daha hamıle kalayım ahanda suraya yazıyorum bardak dahi taşımıycam

diyorum bardakları ben tasıycam o zmn dio eheueheu yani şimdi evımızi temızleım bahara pırıl pırıl gireım

gene hamiş kalırsam ınsallah o zaman etrafı pis görünce canım sıkılmasın ben pis bi yer gördümmü oturamam asla batar çünkü :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…